Colgate Max White One zubní pasta recenze a zkušenosti

Chrup Colgate Max White One zubní pasta
Chrup Colgate Max White One zubní pasta  - obrázek 1
Chrup Colgate Max White One zubní pasta  - obrázek 2
5 2.9 12
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 34% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce Colgate

Recenze produktu
Colgate Max White One zubní pasta

věk
25-34

Další recenze od 12.7.2012 20:26:52

Tato pasta slibuje viditelně bělejší zuby (až o 1 odstín) během jednoho týdne. I když jsem jí pravidelně používala měsíc v kuse, tak jsem si nevšimla, že by mé zuby byly nějak bělejší, ale aspoň dobře chutná. Ale to je tak všechno. Samotná pasta je na to, že je prakticky neúčinná, předražená, takže znovu určitě kupovat nebudu.

  • dobře chutná
  • nevybělí
  • zbytečně předražená


věk
25-34

Další recenze od 30.7.2012 20:55:02

Čekat od pasty za šedesát korun bělení mi nenapadlo, ale u mě se výsledek projevil, po svém 1. bělení jsem měla stále trochu zažloutlá místa u dásní a pasta mi pomohla je srovnat. Je ale docela abrazivní a raději používám Sensodyne, která mi pomáhá na citlivé zuby a dásně. Chut je svěží a příjemná.

  • dovybělení zubů
  • dobrá k udržení odstínu
  • chut
  • cena
  • abrazivní


věk
25-34

Další recenze od 10.10.2012 14:41:09

Věděla jsem, že bělící účinek bude nulový, ale ráda zkouším nové produkty, takže jsem do toho šla a nebyla jsem překvapená. Nevybělí ani o odstín ať děláte co děláte. Jsou to vyhozené peníze. Není nad ordinační bělení. Ale pro udžení barvy již vybělených zubů - proč ne, ale sama o sobě zuby nevybělí vůbec.

  • dobrá pro udržení barvy již vybělených zubů
  • nebělí zuby
  • za malé balení vysoká cena


věk
25-34

Koupila jsem si tuto pastu ze zvědavosti, že prý má vybělit zuby až o jeden odstín za jeden týden. Vybělení se bohužel nečekalo, ale asi z toho důvodu, že mé zuby jsou dost bílé, na žlutých zubech by to možná poznat šlo. Pasta sice nevybělila, ale vyhovuje mi její chuť a taky zuby dostatečně vyčistí a také dobře pění. Velice se mi líbí i obal, že se tuba dá postavit a nemá šroubovací víčko.

  • pění a dobře čistí zuby
  • velmi dobrý obal
  • mě nevybělila


věk
25-34

Nejlepší pasta,co jsem kdy měla...doporučila mi ji kamarádka...Mám celkem žluté zuby,takže bělicí efekt byl celkem viditelný...samozřejmě žádný zázrak,ale vidět to bylo nejvíc ze všech bělicích past,které jsem už vyzkoušela...Kromě toho má příjemnou chuť...Jediné mínus je trošku vyšší cena a přijde mi,že dlouho nevydrží

  • opravdu bělí
  • chuť
  • dlouho nevydrží


věk
25-34

Další recenze od 11.2.2013 10:52:09

Tento produkt jsem si koupila, ale neočekávala jsem od něj nic. Naopak mne velmi mile překvapil a zuby mám bělejší. Určitě ji budu používat dál. Navíc jsou jakoby jemné, když si po nich přejedu jazykem a mám pocit, že je mám tak více čisté. Mínusem je to, že jsem po prvním použití měla zuby hrozně citlivé, ale po dalších užitích problém ustal.

  • Vybělí
  • Cena
  • pálí


Nečekal jsem od této pasty žádné zázraky, protože proste neexistuje žádná zubní pasta, která by zuby vybělila. Velmi zažloutlé, zašedlé či skvrnami pokryté zuby nevybělí, ale delším používáním malinko zuby zesvětlí. Velkou nevýhodou je, její velmi dráždivé složení, která dráždí nejen dásně, ale i zubní sklovinu. Zubní sklovinu máme jen jednu, proto budu mít raději žlutější zuby, než navždy poničené zuby :-)

  • Dobře zuby vyčistí
  • Cena
  • Nijak extra nebělí
  • Dráždí dásně a sklovinu


věk
25-34

Další recenze od 7.11.2013 15:46:09

Tak já jsem byla s touto pastou spokojená. Je fakt, že jsem měla to novější červené balení, takže nevím, jestli tam náhodou není nějaká inovace ve složení. Svoje zuby mám poměrně bílé, takže jsem si pastu koupila spíše ze zvědavosti a na udržení svého odstínu. Ale byla jsem mile překvapená. Pasta mi hrozně moc chutná a částečky v ní obsažené jsou velice příjemné. Po použití cítím dokonalé odstranění plaku, zoubky jsou krásně vyčištěné, hladké a opravdu trochu bělejší. Po delším používání jsem opravdu zaznamenala celkem velký rozdíl, takže jsem s koupí neprohloupila. Musela jsem si ale dávat pozor při aplikaci, abych si kartáčkem často nepřejížděla po dásních, protože se mi díky částečkám dost rychle odíraly a pak i bolely. Ale když jsem si na to dávala pozor, vše bylo v pohodě.

  • obal
  • mikročástečky
  • opravdu vybělí
  • chuť
  • vyšší cena
  • může podráždit dásně


věk
15-24

Další recenze od 27.3.2014 08:00:58

Slibuje už po týdnu bělejší odstín, já však po týdnu používání pocítila bolesti zubů a dásní, byly citlivější. Problémy s citlivostí zubů jsem nikdy předtím neměla. Ze začátku pasta hrozně pálí a je celkem agresivní, ale po třech týdnech si zvyknete a přestane. Nicméně i po měsíci užívání nevidím žádné rozdíly. Nedoporučuji.

  • cena
  • nevybělí
  • pálí


věk
35-44

Další recenze od 13.5.2014 21:07:46

Bělící zubní pasta, která by měla zuby vybělit nebo alespoň o nějaký odstín zesvětlit. Já teda žádný rozdíl před a po aplikaci této zubní pasty nepozoruji. Jinak ale musím říct, že chuťově je hodně příjemná. Není mdlá, tak jako některé pasty a opravdu příjemně osvěží dech. Ale k tomu si nemusím pořizovat bělící zubní pastu ale vystačím si s obyčejnou. Hodnotím jako lehce podprůměrnou. Pokud chcete bělící efekt, tak tuto pastu ne.

  • příjemná chuť
  • bělící pasta která zuby nebělí :-)


věk
35-44

Další recenze od 31.10.2014 13:16:05

Tato zubní pasta slibuje vybělení zubů během jednoho týdne a i když je jistě každému jasné, že jde jen o reklamní řeči, tak ani vypotřebování celého balení nemělo viditelný účinek. Jsou lepší a levnější zubní pasty na vybělení zubů než tato. Podle mě jde jen o vyhození peněz, takže znova bych si ji nekoupila. Jediná výhoda je v chuti, je celkem příjemná.

  • Příjemná chuť
  • Předražená
  • Nevybělí


Další recenze od 21.9.2016 18:09:47

Po půl roce používání - odhalené zubní krčky, citlivé, podrážděné a krvácející dásně... :-( Nevím jestli to souvisí s používáním této pasty, ale nikdy dřív jsem se zuby a dásněmi problémy neměla. Zubařka se zhrozila, jak to v mé puse od poslední prohlídky vypadá... Změnu barvy zubů k lepšímu jsem nezaznamenala. Pasta letěla velkým obloukem do koše.

  • žádná
  • poškozuje (?) dásně a sklovinu


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené