Crazy Rumors Lip Balm recenze a zkušenosti

Balzámy na rty Crazy Rumors Lip Balm
Balzámy na rty Crazy Rumors Lip Balm - obrázek 1
Balzámy na rty Crazy Rumors Lip Balm - obrázek 2
Balzámy na rty Crazy Rumors Lip Balm - obrázek 3
5 4.5 14
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Crazy Rumors

Recenze produktu
Crazy Rumors Lip Balm

věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 20:59:16

Crazy Rumors nebarvící balzámy na rty v tyčince jsou jedním z mých nejoblíbenějších patlátek na rty. jsou veganské, netestované na zvířatech a nacpané výživnými ingrediencemi - organické oleje (jojoba, oliva), shea butter, vit. E a přírodní vosky a aromata. jsou k dostání v nespočtu příchutí, několik vanilek, žvýkačky, ovoce, zmrzliny...konzistence je krásně krémová, nanáší se jako pohádka. nebarví, jen dodají rtům jemný lesk. skvěle hydratují a vyživují. bohužel příchuť je trošku pokažená voskovou pachutí, která mě osobně nevadí, ale když vím, že se budu líbat, volím něco jiného:) jinak Crazy Rumors miluju. horší je to s dostupností, ale dají se sehnat na ebay a samozřejmě na ofiko stránkách.

  • skvěle hydratují a vyživují
  • dodávají jemný lesk
  • chrání rty před mrazem
  • vosková pachuť
  • horší dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 28.9.2012 16:48:09

Skvělé balzámy na rty, které dokonale rty promastí a dodají jim výživu. Objednávala jsem vždy z USA, cena okolo 3,5 dolaru. Nicméně dají se sehnat i na českém e-shopu. Jen cena je o trochu vyšší. Balzámy jsou úžasné, také nádherně voní. Mým suchým rtům dokážou pomoci během několika aplikací. Mám obecně pocit, že tyto balzámy se do rtů vsakují rychleji než např. (rovněž přírodní) balzám od Alverde s mandarinkou. Balení je fajn, maličké, vejde se do každé kabelky.

  • hydratace rtů
  • přírodní složení
  • pomáhá suchým rtům
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2012 12:48:17

Balzámy Crazy Rumors jsem si objednala hned tři. Bylo mi velmi sympatické, že jsou 100% přírodní a jsou "cruelty free" - jak je vtipně napsáno na obalu. Balzámy používám téměř nepřetržitě během dne i na noc, rty opravdu hydratují, promastí, příjemně voní a jsou jemně slazené Stévií. Je až pozoruhodné, že jsem zatím od té doby co je používám, neměla ani jednou tak zvané "koutky", na které opravdu trpím celoročně.

  • hydratace
  • výdrž
  • vůně
  • cena
  • 100% přírodní
  • velký počet druhů
  • nemá


Další recenze od 8.3.2013 12:04:05

Balzámy Crazy rumors jsou super, přesně něco pro mě :) můj favorit je s příchutí žvýkačky, musím si ho pořád patlat na pusu :D ještě mám příchuť zmrzlina, malina a citrus, ta příchuť je taková zvláštní, nepoznala bych, že se skládá zrovna z těchto "ingrediencí", ale i tak jsem spokojená. Balzám vydrží dlouho, konečně nemám vysušenou pusu, krásně voní a je k zulíbání :) těším se na až si objednám další s jinou příchutí :)

  • krásně voní
  • dlouho vydrží
  • velký výběr různých příchutí
  • jen na Internetu (dáváte víc za poštovné než za balzám)
  • mohlo by být pěknější balení


věk
25-34

Další recenze od 13.11.2013 00:57:17

Konečně jsem narazila na dokonalý balzám na rty, takže nemusím neustále testovat výrobky, které ani nedopotřebuju. Všechny druhy, které jsem vyzkoušela, nádherně voní a skvěle hydratují. Nelepí, nejsou přehnaně lesklé (tak normálně, řekla bych, že ani na chlapovi to nevypadá divně) a na rtech jsou velice příjemné. Je k dispozici nespočet příchutí, takže si vybere každý, a nikdy vás tyto balzámy nezačnou nudit :-). Mám zkušenost s: Ginger Peach, Banana Split, French Vanilla, Spiced Chai (koupila jsem pro maminku a je spokojená, není to taková sladká vůně jako jiné), Bee My Honey, My Stache (používá celkem dobrovolně můj přítel a líbí se mu velmi silná mátová vůně). Pokud na e-shopu nekoupíte jeden kousek, tak se vám poštovné rozpočítá a taková pálka to není :-)

  • Vtipné obaly
  • Skvěle hydratují
  • Příjemné na rtech
  • Krásně voní
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 5.12.2013 08:31:40

Tyto balzámy se dají sehnat v mnoha variantách, já si pořídila Apple Spice, což je vůně přesně na zimní období. Rty poměrně dobře vyživí a hydratuje, ale přesto mám pocit, že naprosto srovnatelné balzámy najdu i v drogerii. Navíc má můj balzám lehkou pachuť, což nemám ráda a občas mě na rtech i maličko štípe. Mají moc hezké obaly a já nejspíš zkusím i jiné varianty, ale úplně nadšená nejsem.

  • nepřeberné množství variant
  • hydratace
  • hezký obal
  • 100% přírodní
  • dostupnost u nás
  • lehká pachuť


věk
15-24

Další recenze od 22.12.2013 16:16:53

Tyto balzámy jsem si objednávala z ciziny asi za 3 dolary. Mám třešňový a colový. Oba voní, ale je to spíše chemická vůně. Balení je celkem hezké. Balzám rty hezky hydratuje, bohužel ne nijak příliš. Přijde mi, že se s ním musím mazat každou hodinku abych rty měla opravdu hezky hydratované, což mě mrzí, jinak je to fajn balzám, ale není to nic z čeho bych si sedla na zadek. Znám daleko lepší balzámy, kterými se stačí namazat ráno a rty jsou hydratované ještě odpoledne. Tady bohužel ta hydratace pokulhává.

  • dostupnost
  • cena
  • mohl by hydratovat lépe


věk
25-34

Další recenze od 28.12.2014 20:22:18

Balzámek od Crazy Rumors jsem vyhrála na jednom blogu a jsem za to moc ráda sama bych si ho kvůli jeho špatné dostopnosti a vyšší ceně nepořídila. Ale je skvělí rty jemně světle zabarvý a ty se pak přirozeně lesknou. Balzám má spoustu vitamínů a rty opravdu hydratuje a vyživuje. Vůně je jemná taková příjemná. Obal maličký do jakékoliv kabelky

  • vůně
  • hydratace
  • obal
  • přírodní
  • dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 6.2.2015 20:57:53

Teď jsem si udělala zásobu chválených balzámů na blozích a Crazy Rumors jednoznačně vede! (šlape mu na paty EOS) .. Mám klasickou voňavou verzi Bubble Gum a Orange Juice a obojí je vážně tak identicky voňavé, že bych je celé až spapala. :-D Hydratace úžasná, vydrží moc moc dlouho na rtech (a to teď po léčbě Curracné trpím na extra suché rty). No prostě za mě už teď na začátku roku objev roku 2015! A hlavně - jsou vegan a přírodní.

  • vůně
  • hydratace
  • výdrž
  • krásně mazlavý
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.3.2015 09:25:26

Vyzkoušela jsem je teprve nedávno, ale jsem s nimi nadmíru spokojená. Vyhovuje mi široký výběr vůní a jsou taky 100% přírodní, mám Banana Split a ten je naprosto luxusní, a Grape Bubble taky krásně voní. Balzámy dobře hydratujou, vydrží na rtech poměrně dlouho. Nezanechávají na rtech takový ten povlak, který tak nesnáším. Jediné mínus je že se dají koupit asi jen na internetu. =( Balení je klasické, vysouvací na tyčce. Určitě koupím znovu.

  • široký výběr
  • krásně voní
  • velmi dobře hydratujou
  • nezanechávají na rtech povlak
  • nic


věk
15-24

Tak jsem se tedy dokopala k recenzi na můj CR. Jsem strašně vybíravá, a když jsem tedy strávila na oficiálním CR webu dlouhou dobu vybíráním balzámů, řekla jsem si, že takhle to nepůjde. Našla jsem si jeden obchůdek v Praze (u Náměstí Míru v ulici Slezská), který nemám moc daleko, a šla si vybrat tam i s vyzkoušením vůní. Nemají tam sice takový výběr, ale jsem docela ráda, že jsem si to šla vyzkoušet, protože jsem si chtěla pořídit Apple Spice, jablko+skořici prostě miluju, ale jak jsem si tam k němu přičichla, vůně se mi absolutně nelíbila, pro mě opravdu smrad. :( Přemýšlela jsem, jestli třeba ten tester není zkažený, ale nakonec jsem to nechala být. Rozhodovala jsem se mezi jahůdkou v čokoládě, ananas+máta a Mystery, a zvolila si první variantu, nakonec :). Chocolate Strawberry je opravdu moc příjemná vůně, a když ji ´ochutnáte´, je i moc sladká a dobrá. :D Cena je docela vysoká, ale v tubičce je tak necelý dvojnásobek labella, takže se to docela vyváží. CR je stoprocentně přírodní a netestované na zvířatech, na prvním případu tedy až tak moc nelpím, ale je to dobrý pocit, když víte, že si nemažete pusu nějakými chemikáliemi. :) Výdrž i hydratace je dobrá, vyzkoušela jsem už i dražší výrobky a v tomto ohledu byly mnohem horší. Obal se liší od obrázků, které jsou zobrazeny u informacích u výrobků tady nahoře. A když už jsme u toho obalu, nic moc, když jsem si zkoušela jak dlouhá tyčinka je, chvíli mi to nešlo zandat zpátky, prostě se to zaseklo, no ale pro jednou nevadí. Bohužel se mi to stalo znovu; jako bych už byla na samém konci a nemůžu otočit kolečkem, aby se tyčka zasunula, jde jen ven. Naštěstí není tyčinka natolik vsunutá, abych nemohla zavřít víčko, ale to není žádná útěcha. Plánuji si koupit další kousky, a možná i z webu, kde mají větší výběr, a asi nějakou osvěžující vůni na léto. :) A jinak, CR dostává 5 hvězdiček, a to zaslouženě. :)

  • vůně
  • 100% bio
  • velikost vhdná do každé kabelky
  • cruelty free
  • spousta příchutí
  • hydratace
  • výdrž
  • dostupnost
  • obal


Další recenze od 24.3.2016 14:55:59

CR miluji. Nejlepší balzámy podle mě, jen je bohužel cena trošku vyšší. Mají na výběr spoustu příchutí. Už jsem jich vyzkoušela opravdu hodně a nejvíce mi od nich sedí více ty fresh vůně než-li ty kávové a kořeněné. Mé nejoblíbenější jsou žvýkačkové, ta s vínem a s ledními plody. Ta klasická taky není špatná :) Pak mám ráda citron, mentolovou žvýku, malinovou zmrzlinu a na zimu citronovou trávu z čajové edice. Hydratace je taky super, mám ho i radši než opěvovaný Carmex, který mi není na rtech moc příjemný a nemá podle mě takové účinky jak se všude píše. Crazy rumors jsou oproti nim lepší.. a navíc krásně voní i chutnají. Složení přírodní - no já mohu jen doporučit :-)

  • vůůůně
  • výběr
  • chuť :o)
  • hydratace
  • vyšší cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hurraw! Balzám na rty

4.6 90% 5 recenzí

Hůře hodnocené