Crest 3D Whitestrips Luxe Supreme FlexFit recenze a zkušenosti

Chrup Crest 3D Whitestrips Luxe Supreme FlexFit
Chrup Crest 3D Whitestrips Luxe Supreme FlexFit - obrázek 1
Crest (8)
4.3 z 5 5 4.3 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
67%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
33%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
Crest 3D Whitestrips Luxe Supreme FlexFit

věk
25-34

Další recenze od 11.1.2017 02:22:30

Tieto pásiky som dostala od kamarátky, veľmi si ich vychvalovala.Ja sama nie som zástanca bielenia zubov a jednoducho biele zuby mi pripadajú neprirodzené až umelé.Nie som fanúšik tohto trendu.To je ale samozrejme vec názoru a vkusu každého.Pijem veľa kávy a som aj fajčiar.Na to mám zuby si myslím celkom biele,sem tam nejaký fľak, čo dokážem prežiť a nijak ma neobmedzuje.Pásiky som použila presne podľa návodu.Držia na suchých zuboch skvele, nie je s tým problém.Po druhom bielení bol vidno aj efekt.Zuby belšie...Veľké negatívum a preto dávam hodnotenie aké dávam je, že ma nehorázne boleli zuby.Ale strašne.Nevedela som žuť, spať...Podráždené ďasná, ktoré krvácali a to som nikdy s tým problém nemala.A to som sa snažila, aby pásiky neprišli ani do kontaktu s ďasnami.Bolesť trvala niekoľko dní.Pozvolna odchádzala a nahradila ju obrovská precitlivelosť na podnety.Riešila som to so zubárkou, ktorá mi povedala, že roky som bojovala s citlivosťou zubov a týmto bielením som si ju vrátila o niekoľko rokov nazad.Absolútne nevhodné na moje zuby a veľká citlivosť na peroxid.Áno, moja chyba...Sama by som si tieto pásiky nekúpila, ale keďže som ich už mala doma, zdalo sa mi zbytočné, aby len tak stáli v skrini.Celé balenie som ani nedopoužívala, lebo to nešlo.Každopádne, neodporúčam pre citlivé a veľmi citlivé zuby, prípadne pre tých, čo majú nejaký problém so sklovinou( aj minimálny)Vhodný pre silné zuby s pevnou sklovinou! Verím, že sú ľudia spokojní, evidentne účel plní.Len prosím tí, čo majú citlivé zuby,veľmi si to premyslite alebo sa poradte so zubárom.Ale to už hádam viete aj sami,,,

  • belšie zuby
  • jednoznačne cena
  • vrátil mi citlivosť zubov
  • strašná bolesť zubov


věk
35-44

Další recenze od 10.1.2017 17:13:21

Už delší dobu si přeji mít bělejší zuby. Už jsem vyzkoušela kde co, přes zubní pasty, u nichž je účinek minimální, až po různé bělící pudry a kapky. Po těhle bělících páskách jsem pokukovala delší dobu, ale kvůli ceně jsem váhala, bylo to docela dost. Až jsem na ně narazila v zahraničí o dost levněji a hned je koupila. A jsem spokojena, taky pásky podélně rozstřihávám, mám menší zuby. Během používání jsem nezaznamela nějaké problémy, ale taky s nimi nejím ani nepiju, už pro ten pocit. Jedno bělení mi prodlouží výdrž bílých zubů klidně i na několik měsíců.Po takhle dobré zkušenosti zase koupím.

  • Pásky drží na zubech
  • Bělí zuby
  • Cena
  • Dostupnost



věk
35-44

Další recenze od 11.1.2015 08:26:25

Po mnoha recenzích jsem se rozhodla vyzkoušet a nelituji. Koupila jsem na e-bay od ověřeného prodejce originální balík se 14 denní kúrou po 1 hod. denně. Tento druh pásek maji v každém balení 2 totožné pásky na horní a dolní zuby. Odkoukala jsem fígle na netu a pásky podélně rostříhávala. Zoušela jsem jednou dát na horní zuby celý neroztřižený pásek, aby mi zakryl krčky, které mám u dvojek trochu výše, ale nedoporučuji - peroxid mi pak zbytečně dráždil dásně a navíc přečuhující konce dole způsobovaly větší slinění a peroxid se dotával více do úst. Proto za mě nejlepsí metoda lepení - půlka pásku nahoru, půlka dolů a odhalené krčky ještě přelepím kousky, které si z jedné půlky pro toto určené odstřihávám. Tyto pásky mají tzv. No Slips Grip technologii a drží opravdu skvěle, musí se ale lepit na SUCHÉ zuby (tzn. utřít ručníkem nebo tamponkem). Po nalepení jsem vždy ještě vypláchla ústa vodou a když jsem cítila chuť peroxidu v ústech během působení, opakovala jsem (výrobce píše, že s těmito pásky jde jíst a pít, ale přece jen si nemyslím, že takto vysokoprocentní peroxid je dobré polykat). S pásky na zubech se dá bezprobémů vydržet celou hodinu. Účinek je znát už po 2 bělení a po 14 dnech mám krásné zoubky, takže za mě stokrát ANO. Behěm kúry a po ní zoubky raději ještě mineralizuji elmex gelem.

  • pohodlná aplikace
  • výsledek
  • menší citlivost zubů
  • nutnost objednávat z e-bay kvůli ceně v ČR


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

LR Aloe Vera zubní pasta

4.3 84% 3 recenze

Hůře hodnocené