Crest 3D Whitestrips Supreme Professional Teeth Whitening recenze a zkušenosti

Chrup Crest 3D Whitestrips Supreme Professional Teeth Whitening
Chrup Crest 3D Whitestrips Supreme Professional Teeth Whitening - obrázek 1
Chrup Crest 3D Whitestrips Supreme Professional Teeth Whitening - obrázek 2
Crest (8)
3.2 z 5 5 3.2 10
Celkem 10 recenzí


5 hvězd
25%
4 hvězdy
13%
3 hvězdy
38%
2 hvězdy
13%
1 hvězda
13%

Koupilo by znovu
50 %

Recenze produktu
Crest 3D Whitestrips Supreme Professional Teeth Whitening

věk
35-44

Rozhodně nejkvalitnější bělící pásky na trhu. Několikrát účinější než ordinační bělení v ceně 7.900,- po kterém jsem nepozorovala vůbec žádný rozdíl. Bělící kúru podstupuji jen po dentální hygieně. Balení je velké, já ho najednou celé nespotřebuji, vystačí mi na dvě bělící kúry - jeden český internetový obchod prodává i poloviční balení. Pásky jsou vylepšené oproti staré verzi a drží na zubech tak silně, že se s nimi chvíli peru, než se mi je podaří sundat. Je to takový igelit potažený slabou vrstvou gelu. Pásky se nosí jen hodinu a jsou pohodlné, můžete s nimi i pít a mluvit. Měla jsem špatné zkušenosti s bělícím gelem, který se aplikoval do nástavce, který přesně neodpovídá tvaru zubů, gel stéká do krku, kde strašně pálí. Díky Crestu mám zuby opravdu hodně bílé a cizí lidé se mě často ptají, jak to dělám. Pozor, proužky zuby dokáží vybělit i do nepřirozeného, amerického oslňujícího úsměvu, takže to nepřehánějte :) Po jedné poloviční kúře vydrží zuby krásně bílé bez dalšího bělení 2-3 roky. Měla bych dodat, že jsem nekuračka, červené víno nepiju, ale naleju do sebe 3 kafe za den :) Po vybělení si ihned všichni přátelé sami od sebe všimnou, že mám bělejší zuby, všimne si toho i děda, což je opravdu co říct :) Vřele doporučuji. Malé upozornění na závěr, nesnažte se šetřit peníze tak, že proužky necháte působit déle než stanovenou hodinu, jinak budou zuby hodně citlivé. Pokud dodržíte stanovenou dobu, žádné zcitlivění zubů se nekoná. Tomu, že někomu zuby nevybělí, nevěřím ani za boha. Prostě to není možné! Také se přikláním k názoru, že jste si koupily fake. Internet se fake výrobky dnes jen hemží a sama se nestačím divit, co všechno se padělá. Dnes se nepadělají jen drahé kabelky nebo šály, ale i kosmetika od Benefitu, YSL, Diora, Lancome, ať už se jedná o péči o pleť, parfémy nebo make-up ... a jestli tu někdo uvádí cenu výrobku 750 kč, tak se není čemu divit. Za originální pásky dávám ruku do ohně ;)

  • cena / výkon
  • zuby vydrží bílé min 2 roky
  • žádné nedostatky


věk
35-44

Koupila sem si podle předchozích recenzí, ale ! Koupila sem si nejsilější a bělila sem snad měsíc a bohužel, se žádný bělení nekonalo! Pásky mi neustále sjížděli ze zubů, že mě to jedině rozčilovalo. Citlivost zubů se nekonala. Vlastně se nekonalo vůbec nic. Nevím jak je to možný, používala sem to podle návodu.

  • daly se rozstřihnout napůl
  • nevybělilo
  • sjížděly


věk
25-34

Pásky Crest jsem si koupila na základě diskuze zde na omlazení. Zuby jsem měla lehce nažloutlé, nebyly zabarvené od cigaret ani od kávy. Bělejší odstín zubů byl vidět již po pár aplikacích. Jako nevýhodu ale shledávám, že jsou pásky krátké a asi po třetí nebo čtvrté aplikaci jsem se v noci vzbudila nepříjemnou citlivostí spodních zubů. Před vyzkoušením Crest jsem používala White Pearl, který byl naprosto zbytečná koupě. U těchto Crest pásků do budoucna v případě potřeby zůstanu.

  • vybělí
  • zvyšují citlivost zubů
  • pásky jsou krátké


věk
25-34

Další recenze od 27.8.2012 09:58:29

Bělící pásky, do kterých jsem vkládala naděje, mě zas až tak nepřesvědčily. Bělila jsem jimi zuby 3x po dobu dvou až tří týdnů vkuse, ale ani jednou jsem se nezbavila žlutého nádechu na mých zubech. Nejprve jsem byla nadšená ze snadné aplikace, ale i toto nadšení mě brzy přešlo. Pásky mi ze zubů neskutečně sjíždí, vůbec nedrží. Navíc jsou dost krátké, jak je zmíněno v předešlých recenzích. Možnost rozstřižení pásků využívám, takže místo jednoho použití mám pásky na dvě použití. Jemného vybělení se sice dočkám, ale není to nic, čeho by si např. všimlo okolí, takže za mě to není nic převratného.

  • lehounké vybělení
  • snadá aplikace
  • možnost rozstřižení pásků
  • pásky na zubech vůbec nedrží
  • nebělí tak, jak bych si představovala
  • horší dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 23.8.2012 13:42:52

Crest Whitestrips Supreme Professional by měly být nejúčinnější na trhu, ale pořád si myslím, že bez předchozího bělení u zubaře s nimi nikdy nedosáhnete úplně dokonalého výsledku. Používám je docela pravidelně (zhruba po půl oce) na dobělení a na to jsou dokonalé. Jedinou jejich nevýhodou je pro mě nedostatečná délka: abych vybělila všechny zuby, musím na oblouk použít dva pásky. Ale pokud vám jde jen o vybělení zubů, které jdou vidět při smíchu, vystačíte si s jedním. Sice používám pastu pro citlivé zuby, ale nemyslím, že je nutná, po bělení se citlivost nezvýšila.

  • poměrně účinné bělení
  • nedostatečná délka pásku


Další recenze od 23.8.2012 11:49:19

Tyto bělící pásky jsem si koupila po nadšených ohlasech. Bohužel zázrak se nekonal. Nekonalo se vlastně vůbec nic. Zakoupila jsem si 14 denní kúru, navíc mám menší zuby, takže jsem si pásky přestříhávala, abych jich měla více. Mám trochu citlivé zuby, ale bělení mi vůbec nevadilo. Citlivost se nezvýšila, ádné pálení při aplikaci, prostě nic. Navíc mi pásky při aplikaci občas sjížděly. Za mě tedy nedoporučuji.

  • žádné
  • Cena
  • Žádný účinek
  • Nepohodlná aplikace
  • Délka pásků


věk
35-44

Další recenze od 5.8.2012 09:24:21

Podle kladných recenzí na tyto pásky jsem od nich čekala alespoň nějaké vybělení, ale byla jsem zklamaná. Bělila jsem něco přes čtrnáct dní horní zuby, ale nevybělilo je to ani o píď. Navíc jsem měla od začátku citlivé, tak jsem toho raději nechala. Nevím, na mě to prostě asi nepůsobí, jako malá jsem bílé zuby, teď je mám trochu zažloutlé, nijak moc, ale mám. Jinak aplikace je pohodlná, dá se s nimi i jakž takž mluvit, oproti nechutným náhubkům od White Pearl je to 100 a 1.

  • pohodlná aplikace
  • na mě nepůsobí
  • cena



věk
35-44

Další recenze od 25.7.2012 16:24:14

Tyhle pásky jsou nejsilnější na trhu, obsahují 14% peroxidu, dají se v USA zakoupit jen v ordinacích zubních klinik a nebo u nás přes internet. Kupovala jsem na belicipasky.cz, pásků je 42 párů a už po jednom použití byl vidět rozdíl a kompletní výsledek za týden. Takže radím kupovat malá balení a pokud máte menší zuby, stačí rozstřihnout pásky napůl, takže jich je 2x více. Trochu mě poprvé překvapila délka, jsou jen na oblouk zubů, co je při mluvení běžně vidět, nedosáhne dál, takže zuby, které odhaluji při smíchu, nejdou bělit - tedy já si pak pohrála s nůžkami a šlo to :-) Konkrétněji dosáhne za špičáky, pro mě super, mám malinké zoubky, ale příteli dosáhl jen za přední zuby. Moje výchozí barva byla čaji a vínem dost zažloutlá, hlavně na špičácích, jinak od přírody bílá a nyní jsou bílé jako papír. Citlivost zubů při procedůře je běžná, používala jsme sensodyne a na podrážděné dásně meridol - protože pásek má rovný okraj a zuby z dásně koukají nepravidelně, je třeba počítat s dotekem peroxidu na dásních. Dá se s nimi mluvit, ale cítíte je v ústech a raději jsme polykala opatrně, abych je nestrhla nebo s nimi nepohnula. 30min denně se to ale vydržet dá a oproti bělení s náhubky White pearl je to opravdový rozdíl. Překvapila mě účinnost a taky to, že ze 42pásků jsem na kompletní vybělení použila 9 (stříhala jsem napůl + poté dobělila ještě zadnější zuby). Takkže mě procedura vyšla neskutečně levně. Je dobré při i po bělení držet bílou dietu a nepít tmavé nápoje. Zatím barva stále drží, používám pastu na posilnění skloviny a plánuji pak udržovat zubní pastou stejné značky nebo nějakou jinou bělící a až bude třeba, zase třeba týdenní kúru zkusím.

  • cena vs. výkon :-)
  • minimální citlivost zubů
  • docela pohodlná aplikace
  • účinnost za pár dní
  • délka pásků


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené