David Beckham Intimately EdT recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy David Beckham Intimately EdT
Parfémy pro ženy David Beckham Intimately EdT - obrázek 1
Parfémy pro ženy David Beckham Intimately EdT - obrázek 2
Parfémy pro ženy David Beckham Intimately EdT - obrázek 3
5 4.2 12
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 59% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 700 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce David Beckham

Recenze produktu
David Beckham Intimately EdT

věk
25-34

Další recenze od 19.10.2014 09:42:49

Nesouhlasím s tím, že tato vůně je tuctová, já bych ji rozeznala mezi stovkama. Je taková spíš těžší, sexi, ženská, hodí se na zimu nebo na chladnější dny. Na to, že je z drogerky a za nízkou cenu opravdu stačí kapka a dlouho vydrží. Líbí se mi i flakonek, je vkusný a elegantní. Nevím, zda se dá ještě sehnat, ale jestli jo, určitě koupím znovu.

  • vůně
  • výdrž
  • cena
  • flakonek
  • nic


Další recenze od 19.2.2014 21:06:11

V poměru s cenou je tato toaletka naprosto boží !! :) volní jako čerstvě vyprané prádlo, není ani sladká ani nepříjemně štiplavá nebo kořeněná. Je nádherná a má dlouhou výdrž. Super na podzim/zimu na denní nošení. Mám i oblíbenější vůně, spíše parfémy....ale mezi toaletkami je tato top,nemůže se vyrovnat ostatním květinovým a sladkým vůním z drogerky za pár kaček...

  • vůně a krásný flakonek
  • jen toaletka


věk
25-34

Další recenze od 22.1.2013 09:59:29

Jak se tak dívám, většina recenzí je pozitivních. Bohužel moje bude odlišná. Pro mě je vůně dost sladká a taková těžká. I když jsem ji nanesla jen v malém množství, bolela mě z ní hlava. Od okolí jsem se nesetkala s žádným pozitivním ohlasem. Obal se při nošení v kabelce rychle zničil. Znám mnohem lepší vůně ve stejné cenové relaci, proto za mě určitě ne.

  • výdrž
  • příliš sladká a těžká vůně


věk
25-34

Nevím, jestli jsem náročná na parfémy nebo co, ale tenhle mi přišel jako obyčejná tuctovka z drogérie. Navíc jí voní tak osm holek z deseti. Co se týče výdrže, tak ani ta není moc dlouhá. Flakonek mě taky nijak nezaujal, takže pozitiva asi nenajdu a nedoporučuju.

  • nic
  • výdrž
  • tuctovka
  • flakonek


věk
25-34

Další recenze od 25.7.2012 13:25:31

Parfém jsem dostala od kamarádky. Nejvíce oceňuji překrásný flakonek, příznivou cenu a hlavně dlouhou výdrž,.. bohužel mi na vůni něco vadí (nedokážu říct co), neustále jsem kvůli ní kýchala, proto ji bohužel nemohu používat :( Myslím, že kdyby mi parfém nevadil, byl by to jeden z mých nejoblíbenějších

  • cena
  • flakon
  • dlouhá výdrž
  • podráždění na některou ze složek parfému


věk
15-24

Další recenze od 16.7.2012 04:06:23

Tuto vůni jsem si zamilovala na první "čichnutí" a od té doby jsem se s ním tajně chodila vonět do drogerie,protože jsem na plné balení neměla peníze :D. A pak jsem si ji přála k vánocům,pěkně z parfumérie v pěkném flakonku a mám ji moc ráda,voním se s ní každý den. Myslím že je to vůně vhodná i pro mladší ročníky jako jsem já a je svěží a ne nějaká přeslazená. Koupila jsem si 75 ml balení a až ji spotřebuju,tak si koupím jinou,protože mám ráda nové věci. Ale možná se k ní zase vrátím :)

  • Jemná vůně
  • Vhodná i pro mladší
  • Příjemná cena
  • Výdrž
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 20:26:48

Pokud bych si měla vybrat nějakou vůni z drogerie, nejspíš by to byla právě Intimatelly. Kult její stvořitelky je mi sice proti srsti, ale vůně je příjemná, flakon elegantní a na levný parfém vydrží vonět dlouho. Je jen hodně podobná několika dalším vůním, málo osobitá.

  • cena
  • trochu tuctová


věk
25-34

Další recenze od 4.5.2012 11:00:25

Tuto vůni miluju jak v dámském tak pánském provedení. Za velké plus považuji to že na to že je levná opravdu dlouho vydrží. Vůně je příjemná nevtíravá,vhodná jak na léto tak na zimu. Už ji mám podruhé a doma mi nesmí chybět. Seženete ji jak v drogérii tak na internetu.

  • poměr výdrž cena
  • nemám


věk
25-34

Další recenze od 14.4.2012 09:01:48

Tato vůně mě prostě okouzlila. Je užásná. není ani moc sladká či kořeněná. Na můj vkus prostě perfektní. Elegantní lahvička je vhodná i jako dárek. Také jsem ji dostala dárkem a od té doby se jí nemůžu nabažit. Nemůžu nic vytknout. Vůně vydří dlouho na těle.

  • Nádherná vůně
  • elegantní lahvička
  • malé balení :)


Další recenze od 24.3.2012 15:20:30

Vůni jsem měla již několikrát, je to sladší květinovka rozkládající se do pudrova, překvapivě dlouhotrvající. Pro mě každodenní záležitost. Flakónek je také velmi povedený, elegantní. Také jako dárek určitě nikoho neurazí. Mohu jen doporučit.

  • cena
  • flakón
  • výdrž
  • samozřejmě vůně
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Prada Candy EdP

4.3 82% 8 recenzí

Cacharel Amor Amor EdT

4.3 82% 8 recenzí

Hůře hodnocené

C-Thru Emerald EdT

4 75% 5 recenzí