Daylong Extreme opalovací mléko SPF 50+ recenze a zkušenosti

Opalovací krémy Daylong Extreme opalovací mléko SPF 50+
Opalovací krémy Daylong Extreme opalovací mléko SPF 50+ - obrázek 1
Opalovací krémy Daylong Extreme opalovací mléko SPF 50+ - obrázek 2
Opalovací krémy Daylong Extreme opalovací mléko SPF 50+ - obrázek 3
Daylong (8)
5 z 5 5 5 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
100%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
100 %

Recenze produktu
Daylong Extreme opalovací mléko SPF 50+

věk
35-44

Další recenze od 26.3.2014 13:46:56

Super krém, který v zimě na dovolené u moře dokonale ochránil můj obličej se sklony k sluneční alergii, nedráždil citlivou pleť, nepálil v očích a dobře se roztírat, nezanechával bíle stopy. Ale chrání opravdu dokonale, obličej jsem opálený neměla, jen lehce natónovaný, což mně osobně nevadí, protože jinak nosím make-up, jen, že jsem přijela a měla jsem opálené celé tělo, které jsem si natírala 30 a obličej ne, možná to někomu může vadit. Já jsem s ním velmi spokojená, určitě si ho zas koupíme. Malému kupuji Daylong 50 baby...

  • Dokonale ochrání citlivou pleť
  • Žádné


věk
45-54

Další recenze od 2.3.2013 08:22:31

Tohle opalovací mléko používám už roky jak na sebe, tak i na děti. Dobře se roztírá, i když je hutnější. V přetírání nejsem nijak důsledná, přesto se nám ještě nestalo, že bychom se spálili. Partner často trpí na solární exzém, s Daylongem se to ale minimalizuje. Použila jsem i na obličej, to teda nedoporučuju. Je moc hutný, ucpe pory. To ale většina opalovacích mlék, na obličej mám jiný.

  • vysoký faktor
  • nemusím často přetírat
  • nic



věk
25-34

Další recenze od 26.2.2013 08:39:04

Krém, který si s přítelem už léta kupujeme na dovolenou u moře, ale i na hory a užíváme ho spíše na začátku pobytu, kdy ještě nejsme tolik opálení a hrozí tak snadnější spálení. Tento výrobek je naprostá bomba a i napříč vysoké ceně se do něj rozhodně vyplatí investovat. Mě stačí se s ním namazat pouze 1x denně. Krém je opravdu kvalitní a účinný a ještě se mi nestalo, abych se s ním spálila. Často se setkávám s tím, že přes vysoký faktor se nelze opálit. To musí vyvrátit. Vždy se krásně opálím i přes tento vysoký faktor. Jinak krém sám o sobě má příjemnou lehkou parfemaci. Je trochu hutnější, ale roztírá se opravdu dobře a snadno se vsákne. I když vylezu z vody, stále cítím ten "povlak" na těle, takže opravdu dobře drží. Jediné na co je třeba si dávat pozor je, že pokud není zaschnutý, dělá fleky na oblečení, které nelze vyprat :(. Celkově je ale úžasný a i letos s námi jede na dovolenou.

  • Snadno se roztírá
  • Vysoký ochranný faktor
  • Parfemace
  • Skutečná ochrana
  • Výdrž
  • Pozor na fleky na oblečení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Supre Girly Girl

5 100% 2 recenze

Hůře hodnocené