Daylong Ultra GelFluid SPF 25 recenze a zkušenosti

Opalovací krémy Daylong Ultra GelFluid SPF 25
Opalovací krémy Daylong Ultra GelFluid SPF 25 - obrázek 1
Opalovací krémy Daylong Ultra GelFluid SPF 25 - obrázek 2
Opalovací krémy Daylong Ultra GelFluid SPF 25 - obrázek 3
5 4.8 8
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 170 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Daylong

Recenze produktu
Daylong Ultra GelFluid SPF 25

věk
25-34

Další recenze od 18.3.2012 11:11:43

Tento opalovací krém jsem objevila teprve minulý rok a používala ho prakticky celé léto na obličej. Krém se krásně roztírá, není mastný, proto je také vhodný na mastnou pleť nebo pleť s akné. Přesně taková má pleť je a musím říct, že stav akné tento krém rozhodně nezhoršuje. Bezvadně se hodí i pod make-up. Doporučuje se na citlivou pleť, která má sklony k alergiím, tady opět potvrzuji, že v oblasti obličeje, tedy tam, kde jsem krém mazala, jsem se sluneční alergií problém neměla. Určitě si ho koupím letos znovu.

  • cena
  • dostupnost v lékárnách
  • není mastný
  • nezhoršuje stav akné
  • vhodný jako podklad pod make-up
  • vhodný pro citlivou pleť
  • uvítala bych i verzi s vyšším SPF


věk
55-64

Další recenze od 19.3.2012 16:21:58

Nejlepší krém(gel) na opalování, jaký jsem kdy vyzkoušela. Je lehký, dobře se roztírá. Neucpává póry a zároveň vydrží celý den i při sportu nebo koupání. Vhodný je jak na denní krém, tak i báze pod make-up. Příjemná vůně, univerzální - neurazí.

  • dlouho vydží
  • neucpává póry
  • dobře se roztírá a není zbytečně mastný
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 15:54:34

Tento krém jsem si koupila narychlo před tím, než jsem odjela do Švýcarska na hory. Byla jsem jediná, co se nespálila a to ostatní měli i faktor 50. Pro mne je velice přínosné nemastné složení, díky němuž se dá použít i pod make-up. Pleť nedráždí ani nevysušuje. Jediné mínus je, že mi voní po lepidlu. Ale i tak, pro mě nová jednička na tvrhu pleťových opalovacích krémů.

  • nemastné složení - matuje pleť
  • celodenní výdrž
  • nedráždí
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 22:17:03

Skvělý opalovací krém hlavně na obličej, kde nechcete být mastní a mít bílý film. Rychle se vstřebává, neucpává póry a vydrží chránit celý den. Je vhodný i pro ekzematiky nebo osoby s akné, rozhodně jejich stav nezhorší. Občas je problém ho sehnat a je třeba obíhat.

  • vhodný i na obličej
  • rychle se vstřebává
  • občas není k dostání


Další recenze od 9.12.2012 01:35:46

Používám všechno na opalování od Daylongu. Je to sice dražší značka, ale člověk opravdu cítí ochranu. Mažu se 1x denně a to např. i v Egyptě a krém drží a nespálím se. Člověk se div nevrátí od moře bílý jako stěna. V tomto případě se vyplatí investovat.

  • stačí 1x denně namazat
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 28.1.2013 18:19:35

Dlouho jsem hledala nějaký opalovací krém na obličej, který by mi opravdu sedl. Po běžných krémech se mi razantně zhoršila pleť a byla zbytečně mastná. Tento krém všechny problémy vyřešil. Pleť je po jeho použití hebká a dobře chráněná. Cena je super.

  • je vhodný i na problematickou pleť
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 9.8.2013 11:26:53

Veľmi dobrý gél na opaľovanie, ľahko sa nanáša, je nemastný, nezanecháva na pokožke pocit ulepenosti. Je vodeodolný, takže ho netreba opakovane nanášať. Je veľmi vhodný na mastnú pleť a nezhoršuje stav akné. Akurát mi chýba trochu výraznejšia vôňa, ale inak je super. Používam ho ako na telo, tak aj na tvár, pretože je vážne ľahký a dobre sa nanáša.

  • praktické balenie v tube
  • ľahko sa nanáša a rozotiera
  • je vodeodolný
  • vhodný pre mastnú pleť
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 21.8.2013 17:52:05

Tento opalovací přípravek používám celé léto zejména na obličej a je opravdu úžasný. Velice snadno se roztírá, rychle se vsakuje a na pleti nezanechává bílý povlak ani mastný film. Jiné opalovací krémy mi ucpávaly póry, jediný tento ne. Používám ho i pod make-up a nemám problém s tím, že by mi na něm make-up nedržel. I cena je více než dobrá, vzhledem k tomu, že jeden krém (50 ml) mi vystačí celé léto.

  • vhodný pod make-up
  • neucpává póry
  • není mastný
  • rychle se vsakuje
  • cena
  • nic


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené