de Miclén Nubian olej na opalování s OF recenze a zkušenosti

Opalovací krémy de Miclén Nubian olej na opalování s OF
Opalovací krémy de Miclén Nubian olej na opalování s OF - obrázek 1
Opalovací krémy de Miclén Nubian olej na opalování s OF - obrázek 2
5 4.4 14
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce de Miclén

Recenze produktu
de Miclén Nubian olej na opalování s OF

věk
25-34

Další recenze od 15.3.2017 11:55:27

Naprosto nejlepší přípravek na opalování všech dob!!! Používala ho už moje babička,a já se k němu dostala když jsem k ní jezdívala na chatu na pískovnách.Stačilo se natřit,o víkendu lehce koupat a opalovat,a když jsem přijela zpátky do města po víkendu,všichni se ptali kde jsem byla,že jsem černá.Je mastnější,jako jediný olej na opalování přežije i koupání(moře nebo sladká voda je jedno).Po každém jiném se po osušení musím znovu natřít a tady až po několikátem koupání v moři cítím,že film je pryč.Po sprchování s gelem cítím ,že moje pokožka je pořád vláčná,ani nemusím používat žádnou péči after sun. S barvením plavek vůbec žádný problém nemám, a to nosím hlavně bílé bikiny a nebo bílé kalhotky a k tomu barevné svršky. Bílé peru vždy v Tide Alpine fresch a vše je absolutně pryč a křišťálově čisté!Takže není pravda,že nejde vyprat,jen všechny používají nekvalitní prací prášky.Na tvář používám SPF 30, na T zonu 50-vše Vichy nebo Biodermu, a postupně dle opálení už pak ubírám na faktoru.Ale na tělo mi Nubian vždy stačí, mám 10,6,4 a střídám.Kvůli nepraktičnosti uzávěru si ho vždy přelévám do cestovního balení spreje a stříkám jako sprej.

  • zaručí krásné opálení
  • nepraktičnost obalu


věk
25-34

Další recenze od 21.10.2014 12:27:57

Mě na rozdíl od předešlých uživatelek tento opalovací olej dětství nepřipomíná, nevím, kde jsem žila, ale já ho objevila až tento rok :) Což je škoda, protože je moc dobrý, hezky ,,komuisticky´´ voní, dobře se rozetírá. Sice na pokožke zanechává mastný povlak, ale to se od oleje dá čekat. Používám ochranný faktor č. 6 a nikdy jsem se nespálila, sice jsem snědý typ a nespálila bych se ani bez oleje. Jedinou nevýhodou je, že barví oblečení.

  • vůně
  • ochrana před sluncem
  • barví oblečení


věk
25-34

Další recenze od 6.4.2014 17:38:46

Mám doma olej Nubian s ochranným faktorem 6, což je sice dost nízké číslo, ale pravdou je, že cíleně se dlouhé hodiny nikdy neopaluju a nemám tendenci snadno se spálit, takže jej pro sebe považuju za dostatečný. Po natření dělá olej pěknou barvu kůže a navíc moc hezky voní. Nenanáším přílišné množství, jinak se moc nevsákne a člověk se pak přilepí všude, kam si sedne. Oceňuju i množství - lahvička mi vydržela přesně na jedno léto. Koupím si ho určitě znova.

  • dělá hezkou barvu kůže
  • pěkná vůně
  • snadné nanášení
  • nízký ochranný faktor


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2013 17:15:43

Koupila jsem si ho na letošní léto a musím říct, že je perfektní! Opravdu sluníčko přitahuje, hlavně tím jak je olejíček tmavý a mastný (ovšem lehce se roztírá) kupuji s ochranným faktorem 6 a na sluníčku mi stačí 20minut, určitě koupím znovu a všem doporučuji, možná by mohlo být lepší balení (ne ve skle) je to potom celé opatlané

  • vůně a zrychlení opálení
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 20.4.2013 15:15:21

Můj nejoblíbenější olej na opalování. Stačí mi celkem nízký faktor (většinou 6) a stejně se nikdy nespálím ani na začátku opalování na dovolené. Velkou výhodou tohoto oleje je, že moje opálení se velmi urychlí, jde do krásné broznové barvy a navíc hrozně dlouho vydrží. Olej hezky voní, je levný a dobře dostupný. Po použití jsem mastnější, ale když jsem u vody, tak mi to stejně nevadí a alespoň nejsem vysušená od sluníčka. Trochu mi vadí, že lahvička nemá rozprašovač, manipulace by byla určitě pohodlnější. Takhle mi zůstane vždy umaštěná lahvička, ale to je jen malé mínus.

  • urychluje opalování
  • krásná barva pokožky
  • nikdy jsem se s ním nespálila
  • cena
  • lahvička bez rozprašovače


věk
45-54

Další recenze od 23.7.2012 15:38:50

Tak s tímto olejíčkem trávím každé léto:o)Dobře se roztírá,hezky voní a musím říct,že jsem se naštěstí nespálila,při jeho používání.Používám faktor 10.Příjemně voní a krásně se vstřebává,nejsem po něm nějak moc mastná,jak to bývá zvykem u jiných olejů.Jediné co mě nešvyhovuje je lahvička a způsob nanášení.

  • cena
  • dobře se roztírá
  • dobře po něm hnědnu
  • hezky voní
  • lahvička


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2012 22:55:00

I mě k tomuto oleji pojí nostalgické vzpomínky, mám ráda jeho vůni a jako dítě jsme se s ním s mamkou na zahradě u necek a později bazénu mazala. Ale čistě z praktického hlediska, jelikož OF má max 10 a to je skoro jako nic a lze to pominout, je to šíleně lepivý a mastný olej, který se nevsákne ani za půl dne. Sice se pak více opálíte, ale v dnešní době už to není zdravé ani pro lidi snědé (kam já patřím) a nenacházím pro něj využití. 2* za vůni a jeho vzpomínkovou hodnotu :-)

  • cena
  • nízká ochrana
  • nevsakuje se
  • mastný


Další recenze od 6.5.2012 10:57:26

Koupila jsem si ho po přečtení diskuzí a recenzía jsem maximálně spokojená. Hned po prvním opalování je člověk pěkně opálený do hněda. Má nádhernou vůni a je u něj minimální spotřeba, takže mi ta malá lahvička vydrží celé léto, možná vydrží i do toho dalšího. :)

  • urychluje opálení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 29.4.2012 16:28:26

Koupila jsem si ho na základě recenzí, ale bohužel mě zklamal. Obecně nemám ráda oleje na opalování, nemám ráda tu mastnotu.. Ale snažila jsem se to přetrpět. Bohužel jsem nezaznamenala, že bych byla nějak více nebo výrazněji opálená. Letos mu dám ještě jednu šanci, abych dopotřebovala balení z loňska, ale už se k němu nejspíš nevrátím.

  • cena
  • olej - mastnota


věk
15-24

Další recenze od 10.4.2012 18:47:16

Super olejíček,který používám mnoho let.Krásně přitahuje sluníčko a tím,jak je tmavý člověk již po nanesení vypadá opáleněji.Existuje bez ochrany,se 2,6 a 10,používám 6 a u moře 10,stačí mi to. :) Doporučuji nanášet pouze pokud máte černé nebo starší plavky,i po vyprání zůstává viditelný flek

  • Cena
  • Vůně
  • Přílišná mastnota
  • nelze vyprat z plavek


věk
45-54

Další recenze od 2.4.2012 18:10:27

Nubian používám řadu let,ale pouze na nohy,na obličej a tělo bych ho nedala,tam podle mě patří alespoň OF 20 a více.Ale nohy mi krásně opání,používám NUBIAN OF 10.Jedinou nevýhodou je,že když se Vám dostane na světlé plavky,tak je můžete vhodit,omylem jsem si mázla bílé kalhotky od plavek a už dolů nedostala....

  • hezky tonuje pleť
  • zrychluje opálení
  • nízký faktor
  • barví oblečení


věk
25-34

Další recenze od 25.3.2012 12:24:41

Používám s ochranným faktorem 10, i když bych se nespálila ani kdybych se ničím nemazala, ale nechci nic podceňovat. Nubian nepoužívám kvůli faktoru ale proto, že vytváří moc krásné opálení. Jediná nevýhoda je, že jde dost špatně dostat z oblečení.

  • krásné opálení
  • špiní oblečení


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 09:40:46

Skvělý olejíček který používám celé léto! Po celé léto používám Nubian s středním faktorem tedy s faktorem č. 6 a nikdy jsem se nespálila a jsem vždy úplně černá! A to nejsem moc opalovací typ :-)))

  • Dobře se rozetírá
  • Mastné ruce po rozetírání


věk
35-44

Další recenze od 19.3.2012 14:35:03

Tmavý olej Nubian na opalování používám už několik roků, a používala ho už moje mamka. Pomáhá se snadněji opálit, už po natření působí pokožka opáleným dojmem a navíc krásně voní. Já ho mám s ochranným faktorem č. 2 a mojí pokožce stačí i u moře, preferuji spíše nízké ochr.faktory, ještě jsem se nikdy nespálila. Jedna malá lahvička mi vystačí na celé léto.

  • velmi příjemná vůně
  • dostupnost
  • nízká cena
  • příjemný olej
  • nemá


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené