Dermacol Acneclear Adstringentní pleťová maska recenze a zkušenosti

Masky Dermacol Acneclear Adstringentní pleťová maska
Masky Dermacol Acneclear Adstringentní pleťová maska - obrázek 1
Masky Dermacol Acneclear Adstringentní pleťová maska - obrázek 3
5 4.7 16
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 94% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 55 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Acneclear Adstringentní pleťová maska

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 20.4.2012 15:39:47

Masku musím jednoznačně pochválit. Viditelně čistí zanesené póry, pleť je po použití velmi jemná. Po nanesení má maska silný stahující účinek, ale po smytí už jsem žádné pnutí nepocítila. Jedno balení obsahuje dva balíčky s maskou, stějně jako má Balea. Určitě si ji koupím znovu. Jinak maska je určena pro mastnou, smíšenou a problematickou pleť se sklony k akné.

  • hutná konzistence
  • poměr cena/kvalita
  • balení akorát vystačí na obličej
  • viditelně čistí póry a jiné nečistoty
  • po použití mám příjemný pocit :-)
  • na žádné jsem nepřišla


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.5.2012 18:48:40

Tato maska mě mile překvapila. Opravdu čistí zanešené póry není to na 100% ale takových 70% určitě. Vyhladí pleť, ta je po ní krásně jemná a hladká. Samotná maska má zvláštní vůni ale není nijak nepříjemná. Balíček mi stačí na celý obličej, takže celé balení je na dvě použití. Vhodnější spíše pro smíšenou a mastnější pleť suchou by mohla vysušovat. určitě si ji koupím znovu.

  • čistí póry a nešistoty
  • dobře se nanáší
  • balení na celý obličej
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.10.2012 20:39:24

Dermacol Acne clear - stahující pleťová maska. Pro mě fakt super. Luxusně pleť vyčistí, stahuje póry a spolehlivě "vygumuje" černé tečky :-) Za 15 minut hotovo, pak jen umýt :-) Já jsem s ní strašně spokojená, protože mi opravdu pomohla a je to první maska, po které vidím na obličeji rozdíl "před/po". Je fakt, že pleť docela vysuší, ale to asi většina čistící kosmetiky.

  • cena
  • účinek
  • dostupnost
  • vysuší pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.12.2012 18:33:04

Zakoupila jsem si tuto masku a spokojená jsem tedy moc nebyla. Nebyla nejhorší, ale rozhodně ani nejlepší..takový průměr. Černé tečky nevyčistila a pleť odmastila, ale né na dlouho. Rozhodně jsem zkusila i lepší masku za podobnou cenu. Znovu kupovat už nebudu.

  • zjemní pleť
  • nevyčistí černé tečky


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.4.2013 16:37:48

Dermacol Acneclear Adstringentní pleťová maska musím opravdu pochválit. S Dermacolem jsem většinou spokojená, ale tahle maska je naprostá bomba. Obsahuje 2 balení, které mi klidně vystačí na čtyři použití. Při nanesení cítím jak stahuje kůži - takové pnutí a při smytí cítím, že je pokožka "pevnější. Také ma dobrý efetk na černé tečky.

  • Stahuje
  • Nedráždí
  • Eliminuje černé tečky
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.7.2013 14:00:11

Vyčistí i větší černé tečky a lehce vyhladí plet a zabranuje rozšiřování akné. Má silný stahovací učinek. Jde trochu huř smývat z obličeje. Je to asi nejlepší maska na aknozní plet, kterou jsem vyzkoušela. Vuně mi nevadí. Akorát obal je trochu nepraktický. Ocenila bych kdyby masku prodávali v tubě třeba po 50ml.

  • Vygumuje černé tečky brání rozšiřování akné silný stahovací učinek
  • Obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.8.2013 21:17:53

Tato maska je jeden velky zazrak v malom baleni! Plet vyborne vycisti, hlavne pory, pozorujem celkovo dobry ucinok na plet a akne. Mne osobne trosku vysusuje okolo ust ale to je len take male negativum. Tiez mi trochu vadi obal, velmi neprakticke je to. Takisto vysoka cena k malemu obsahu (ine masky vo vacsom baleni vyjdu cenovo lepsie) Ale myslim ze aj napriek tomu si ju budem nadalej kupovat. Kazdy kto ma zanesene pory urcite odporucam

  • cistiaci ucinok
  • male balenie


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.9.2013 20:18:21

Tak z téhle masky mám pravdu radost. Jedno balení obsahuje dvě masky, ale mě stačí na víc, jeden balíček najednou nevypotřebuji. Má silný stahovací účinek, nechává se působit 10-15 minut. Po umytí je pleť čistá a černé tečky pryč, po umytí už není cítit žádné pnutí. Je dobré pak použít nějaký krém, protože trošku vysušuje. Jak tu už bylo zmíněno, balení je trošku nešťastné, mohla by být v nějaké tubě. Jinak nemám co vytknout.

  • čistí
  • zmizí černé tečky
  • balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tato pleťová maska rozhodně vystačí na více použití než na dvě, mně vydržela na šest. Co se týče parfemace, není to skutečně nic příjemného. Maska po nanesení několik minut na obličeji poměrně dost pálí, následně je v obličeji cítit pnutí. Na tváři se má nechat působit až 15 minut, rychle zasychá. Pokud ji použijete na pupínek už při zarudnutí pleti, je dost velká šance, že ho tento produkt zastaví. Že by však po smytí byly póry stažené, bych netvrdila.

  • zastaví tvořící se pupínky
  • zápach
  • pálení
  • nestahuje póry


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.9.2014 15:04:52

Tato maska je opravdu skvělá. Koupila jsem ji po přečtení kladných recenzí a já se k nim taky přidávám. Maska opravdu pleť vyčistí, stahuje póry a odstraňuje černé tečky. Po nanesení cítím, jak mi stahuje pleť a po smytí je pleť krásně jemná. Vůně je celkem silná, ale nevadí mi. Dávám si ji jednou týdně, obsahuje 2 balení, takže mi vystačí na 14 dní. Navíc mi dala do pořádku pleť, kterou mi podráždily produkty, které jsem používala dřív. Určitě doporučuji.

  • Cena
  • Čistí pleť
  • Stahuje póry
  • Odstraňuje černé tečky
  • Někomu může vadit vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.9.2014 18:31:51

Maska acne clear od Dermacolu je opravdu velmi stahující jak slibuje. Po nanešení je cítit opravdu stahování pleti a přetrvává i po smytí masky. Vůně není moc příjemná, ale dá se. Pleť se po použití mastí úplně stejně jako předtím, ale tak je to snad u všech masek ;) Balení je skvělé, mně vystačí i na čtyři použití.

  • dočasně odmastí pleť
  • pleť je vypnutá
  • trošku vyběluje začervenání
  • balení mi vystačí na 4 aplikace
  • žádné jsem zatím neobjevila


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.7.2015 17:27:07

Tato maska si mě získala. Ano, obal je docela hrozný, dokonce mi při vymačkávání zbytků zůstávala na prstech spolu s maskou i trocha modré barvy a plastových kousků. Jinak ovšem velmi příjemné. Balení vystačí až na šest použití, lehce dostupné a účinné. Nevyskákala mi po něm vyrážka, což je obdivuhodné, moje pleť snese jen málo masek :D Dobře se smývá. Voní malinko jako sádra nebo něco takového, ale je to i docela příjemné, ale někomu může smrdět :/

  • Vůně
  • Stahuje póry
  • Vystačí na vícero použití
  • Dostupnost
  • Pomáhá proti zarudnutí
  • Smývatelnost
  • Obal
  • Někomu může smrdět


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.3.2016 19:25:30

Přidávám se k všeobecnému jásotu - jedním slovem bomba! Maska vystačí i na více než dvě použití. Souhlasím, že obal je nic moc a lepší by asi byla tubička. Nicméně k věci: maska DOST vysušuje (ale to přidávám tomu, že mám suchou pleť, jinému typu pleti by to nemuselo vadit), takže v závěru musím namazat hydratačním krémem. Ale co se týče likvidace černých teček, je nejlepší jakou jsem kdy použila. Po nanesení cítíte, jak se pleť stahuje. Nepálí ani nedráždí (mám citlivou pleť) a po smytí není ani zarudlá. Smývá se celkem lehce, oproti jiným maskám tohoto typu. Po umytí je vidět opravdový rozdíl. Na černé tečky rozhodně doporučuji.

  • Likviduje černé tečky
  • Vydrží na více použití
  • Nedráždí
  • Obal
  • Vysušuje


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.11.2017 19:08:39

Naprosto úžasná maska! Trpím hormonálním akné, takže mám bohužel více či méně pupínků téměř po celý měsíc a tato maska je první, co mi je pomáhá držet na uzdě. Na obalu je doporučeno tuším používat 1x týdně, já používám 2x týdně na celý obličej a 1-2x týdně místně na pupínky a fakt bomba. Tvoří se mi jich o něco méně ale co je pro mě neskutečné plus- po dlouhodobějším používání mě zbavila krupičky na čele a čelisti (ucpané póry). Na černé tečky tak moc netrpím, rozšířené póry ale mám a s těmi nic moc nedělá. I tak ale super a musím říct, že i když mám poměrně citlivou pleť a všechno mě štípe, tahle maska mi to nedělá.

  • čistí póry
  • zamezuje vzniku pupínků
  • balení
  • cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.11.2017 15:26:58

Túto masku som začala používať len nedávno, ale stala sa mojou najobľúbenejšou maskou, po ktorej aj vidím nejaké tie účinky. Maska je po nanesení na pleť veľmi "pálivá" a akoby "štípe". Ja ju nechávam pôsobiť 13 min. potom opláchnem pomocou hubky. Pleť je p onej nádherne a dokonale vyčistená, na dotyk jemná a hladká a čo je pre mňa zázrakom, účinne pomáha aj na čierne bodky, čo sa mi doteraz s ničím ešte nepodarilo. Neodstráni všetky, ale 90% čiernych bodiek je preč. Masku kupujem stále dokola, cena je na jej kvalitu je nízka, akurát by som ocenila praktickejšie balenie.

  • - dokonale čistá pleť
  • - pleť je na dotyk jemná a hladká
  • - odstraňuje čierne bodky
  • - balenie


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Masku kupuji pravidelně. Na pleť se nanáší snadno a má šmoulovou barvu. Krásně pleť stáhne a po umytí je pleť svěží, póry vyhlazené a černé tečky se ztratí. Hodně muziky za málo peněz. Je na víc použití než píšou na obalu. Doporučuji na aknózní pleť, nebojte se toho. Pleť působí matně a vyhlazeně. Většinou je na ni sleva v Tetě.

  • Stahuje póry
  • Zabírá na černé tečky
  • Vyhlazená pleť
  • Lehce se smývá
  • Cena
  • Matuje
  • nic