Dermacol Beautiful Hands recenze a zkušenosti

Krémy na ruce Dermacol Beautiful Hands
Krémy na ruce Dermacol Beautiful Hands - obrázek 1
Krémy na ruce Dermacol Beautiful Hands - obrázek 2
5 1.9 14
  • Průměrné hodnocení 1.9
  • 0% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Beautiful Hands

Tento krém na ruce jsem si koupila z nouze na suché ruce + měla jsem na něj slevu, na první pohled moc hezký obal ale to je asi tak všechno. Krém mi vyloženě smrdí, dělá lepiví film na který se lepí prach a špína. Za mě vyhozené peníze i když jen 50,- rozhodně by se za tuto cenu našel mnohem lepší krém. Teď nevím co s ním když ho nemám jak využít.

  • obal
  • "vůně"


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2014 04:06:28

Tento krém na ruce mě zklamal na plné čáře. Nejen, že ruce vůbec nevyživuje ani nehydratuje jak slibuje, ale po dlouhodobějším používám naopak ruce vysuší a je potřeba je mazat něčím opravdu hodně hydratačním. Krém mi přijde, že je docela mastný, což mi vadí, preferují krémy nemastné. Vsakuje se tak průměrně. Možná by mohl o trochu rychleji. Další si rozhodně kupovat nebudu, je naprosto k ničemu. Neplní to, co má. Navíc na to, že téměř nic nedělá je poměrně drahý.

  • hezký obal
  • cena
  • vysušuje
  • nehydratuje


věk
25-34

Další recenze od 29.7.2013 10:48:24

Krém jsem si koupila, asi hlavně podle obalu a ceny. Nijak mě nezaujal. lepší je ve stejné cenové relaci Balea. Příjemně voní a má hezký obal. Po natření na ruce, mi připomínal krém, co jsem měla na nohy, přišel mi na ruce divný, jakoby plastový nebo jak to nazvat. Rozhodně jsem z něj neměla pocit, že by mi ruce hydratoval. Celkově mi to spíš bylo nepříjemné. Docela jsem byla ráda, když jsem ho v práci spotřebovala. Při psaní mám pocit hodně napnuté kůže. Doma mi ještě leží jedno nové balení, asi ho někomu daruji. Znovu už si ho určitě nekoupím.

  • vůně
  • hezký obal
  • cena
  • nehydratuje
  • nepříjemný pocit po nanesení


věk
25-34

Další recenze od 21.5.2013 08:41:58

Tehnle krém jsem dostala k nějakému nákupu nebo k časopisu, už přesně nevím. Ještěže tak, protože kdybych za něj zaplatila byť jen 10kč, rvala bych si vlasy. Má bílou barvu a poměrně dobře roztiratelnou konzistenci. O to víc překvapí, jak se už při prvním doteku patlá a jakoby lepí. Na rukách zanechává podivný upatlaný film, který se nevpije, prostě na rukách zůstane a lepí se na něj prach a nečistoty, dokud si ruce neutřete. Jedním slovem hnus. Navíc jeho parfemace je poměrně výrazná a mně osobně dráždí nos, ale dovedu si představit, že někomu bude vonět. Když jsem se hecnula, že to přece nemůže být tak hrozné a nanesla ho na noc na ruce pod kosmetické rukavice, ráno jsem se nestačila divit: na rukou a mezi prsty a u nehtů zůstala zaschlá vrstva krému a pod ní ruce nevyživené, nehydratované. Ani na suché paty se nehodí!

  • vyklápěcí víčko
  • nehydratuje
  • nevsákne se
  • zanechává upatlanou vrstvu, na kterou se lepí prach a nečistoty
  • zvláštní parfemace


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2013 14:04:26

Tento krém jsem si kdysi koupila, když jsem v drogerii nenarazila na můj oblíbený krém a tento byl navíc v akci. Raději jsem si ale měla vzít jiný, tento krém je opravdu špatný. Dlouho se vstřebává, pak zanechává na rukou povlak a navíc bohužel ani moc nehydratuje. Tento krém si již znovu nekoupím, pro mě krok vedle.

  • nic
  • dlouho se vstřebává
  • ruce po něm nejsou hydratované


věk
25-34

Krém na ruce, který nehydratuje, špatně se vstřebává, mám pocit ulepených rukou, což úplně nesnáším. Dermacol sice na obalu slibuje, že krém pokožku nezanechá mastnou a že se velmi rychle vstřebá, ale opak je pravdou. Jediné, co mi vyhovuje, je vůně.Tento krém jsem k něčemu dostala v dorgerii zdarma, jinak bych si ho nekoupila, už jsem ho raději vyhodila.

  • vůně
  • panthenol
  • glycerin
  • vitamin E
  • dermatologicky testováno
  • nehydratuje
  • vstřebává se velmi špatně


Další recenze od 10.2.2013 22:33:09

Nic moc krém na ruce. Koupila jsem si ho jen tak, že se mi líbil v drogérii na poličce a během používání mě nijak nezaujal. Má hezký obal a hezký voní, to je tak všechno. Od krému na ruce toho ale očekávám víc. Vůbec nehydratuje a přijde mi, že se ani moc nevsákne. Ruce jsou po použití takové ulepené. Znovu si ho nekoupím.

  • vůně
  • nehydratuje
  • ulepený


věk
25-34

Krém má pěkně barevné balení, poměr cena/velikost balení je taky fajn,ale to je asi tak vše. Vůně je mi hodně nepříjemná, krém nehydratuje, je mastný, špatně se vtírá, ruce nijak nevyživý a hlavně ani nezvláční. Znovu si jej nekoupím.

  • balení
  • vůně
  • hydratace
  • výživa
  • konzistence


věk
15-24

Další recenze od 29.3.2012 19:17:12

Tento krém na ruce mě moc nenadchl, je hodně mastný ( preferuji nemastné krémy) a téměř nehydratuje. Za tu cenu jsem teda čekala lepší hydrataci. Jediné jeho plus je atraktivní obal, který hned zaujme.

  • obal
  • nehydratuje
  • příliš mastný


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 10:02:05

Tento krém jsem si koupila proto, že mě zaujal svým obalem. Bohužel velké zklamání. Co se hydratace a nějaké výživy týče, tak ty jsou na bodě nula. Rychle se vsakuje, ale musela bych se jím mazat snad každý den, abych dosáhla nějakého optimálního výsledku. Takže za mě ne-e. Co se nějakých pozitiv týče, tak možná jeho příjemná vůně.

  • příjemná vůně
  • rychle se vsakuje a nezanechává mastný film
  • atraktivní obal
  • vůbec nehydratuje
  • vzhledem ke


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 20:55:41

jediné plus tohoto krému na ruce je pro mě skutečně hrozně příjemná vůně..bohužel ale o nějaké hydrataci, promastění a vyživení pokožky nemůže být řeč..krém vzbuzuje pocit, že se vůbec nevpije do kůže, prostě na ní jen ulpí a vytvoří divný "umělý" upatlaný povlak..

  • nádherná vůně
  • nehydratuje
  • zanechává na rukou "umělohmotný" film


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 19:17:51

Tento hydratační krém mě zaujal svým obalem, ale jeho hydratační schopnosti jsou velmi pochybné, vůbec mě nazaujal, nehydratoval dostatečně, určitě jej nekoupím znovu. Voněl relativně příjemně, ale to bylo jediné plus.

  • vůně
  • nevyhovuje mi


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 11:10:48

Zvláčňující krém na ruce s vitaminem E a panthenolem. Bohužel, u mě se žádné zvláčnění nekoná. Krém ruce možná na chvíli zjemní, ale nevyživí je. Mazání je nutno každou chvíli opakovat. Moc se mi ale líbí obal. Docela příjemně voní. Za nižší cenu už jsem měla i lepší krémy na ruce.

  • hezký obal
  • rychle se vsakuje
  • nehydratuje
  • musím se neustále mazat


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush New Charity Pot

0 -25% 0 recenzí