Dermacol Pearl Energy Make-up Base recenze a zkušenosti

Podkladová báze Dermacol Pearl Energy Make-up Base
Podkladová báze Dermacol Pearl Energy Make-up Base - obrázek 1
Podkladová báze Dermacol Pearl Energy Make-up Base - obrázek 2
Podkladová báze Dermacol Pearl Energy Make-up Base - obrázek 3
5 4.4 17
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 83% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 200 - 269 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Pearl Energy Make-up Base

věk
35-44

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2012 12:02:24

Po použití je pleť je hezky vyhlazená, nezanáší póry. Dobře se nanáší, stačí ji malinko. Dle výrobce má rozjasnit pleť, ale to se nekoná. Vadi mi trochu obal, po vypotřebování asi 3/4 už nejde pumpičkou vymačkat báze ven, takže musím třeba špejlí lovit zbytek ve skleničce. Zbývá tam té náplně ještě docela dost.

  • Nezanáší póry
  • Pleť je hezky vyhlazená
  • Nepraktický obal
  • Nerozjasňuje


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.5.2012 01:58:56

Miluji tuto bázi pod make-up! Krásně voní, je jemná na dotek, zakryje a vyhladí nedokonalosti. Plet je jemná a svěží, pod make-upem nedělá neplechu a dokonce se mi zdá, že i plet trošku chrání, nevím čím to je, ale od té doby, co tuto bázi používám, tak mám méně akné. takže dávám určitě plus za vše!

  • Vůně
  • vyhladí nedokonalosti
  • plet je jemná


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.5.2012 13:13:39

Krásně sametová konzistence. Produkt má docela dlouhou výdrž (spotřebu). Po nanesení nebo nenanesení však nějaký extra velký rozdíl nevidím. Makeup vydrží možná o malinko dýl. Je to fajn věcička, ale dá se žít snadno i bez ní. Určitě ale stojí za vyzkoušení.

  • praktický obal
  • sametová konzistence
  • nevýrazný účinek


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Mohu v klidu doporučit. Používám sice jinou bázi, nebo vůbec žádnou, tato ale splňuje očekávání, je snadno dostupná co se týče koupě a i cenová relace je podle mého vcelku vpohodě. Makeup s bází vydrží déle a vyhladí pleť. Rozjasňující ani jiné účinky nemá.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Funkčnost
  • Z balení se musí zbytek dolovat


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.8.2012 08:49:31

Tahle báze se příjemně roztírá po pokožce, protože je veuvěřitelně lehká a jemná, stačí malé množství, ale po nanesení make-upu už po 3-4hodinách se pleť mastí, leskne, mám ucpané pory a vůbec jsem nepostřehla nějaké rozjasnění, což bych od téhle "perlové" báze čekala, takže co do kvality produktu nedoporučím. Navíc sice má balení pumpičku, ale hodně báze pak zůstává v lahvičce a musí se vždy rozšroubovat a vatovou tyčinkou nebo špejlí vytírat - to výrobce vůbec nedomyslel. Je zbytečně předražená.

  • dobře se nanáší a roztírá
  • cena
  • v balení zůstane hodně báze
  • nerozjańuje
  • ucpává pory a mastí se pak pleť


Musím říct, že tato báze pod make-up mi opravdu vyhovuje, nemám s ní žádný problém, mám doma "Pearl energy" (15ml) a "Satin base" (30ml) a musím říct, že jsem s nimi velice spokojená, pod bazi nanáším ještě hydratační krém (Bioderma) a pak nanáším bázi, jelikož používám "Dermacol make-up cover" na celý obličej, tak se i přes jeho hutnost krásně roztírá a musím říct, že nedělá ani efekt masky (fixuji "Dermacol invisible fixing powder"). Každopádně každý make-up co nanáším na bázi mi o hodně dýl vydrží i když se spotím :) Určitě doporučuji :)

  • Voní
  • Výdrž
  • Dostupnost
  • Stačí maličko na celý obličej
  • Sametově hebká pleť
  • Cena
  • Těžce se mi shání 30ml balení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2013 23:24:05

Pearl Energy mi z podkladových bází od Dermacolu přijde asi nejlepší. Má drobounké třpytivé částečky, které na pleti naštěstí vůbec nejsou poznat :). Stačí malinké množství a krásně vyhladí pleť, zmizí rozšířené póry i vrásky. Prodlouží výdrž makeupu. Neucpává póry a pleť může krásně dýchat.

  • dokonalé vyhlazení pleti
  • neucpává póry
  • nevysušuje
  • prodlouží výdrž makeupu
  • snad jen vyšší cena


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2013 20:25:31

opravdu nejlepší báze ze všech co jsem kdy zkusila...pleť krásně vyhladí, make up s ní vydrží i celý den, nedělají se mi šupinky a nevysušuje.....a opravdu nádherně voní, vadí mi pouze balení ze kterého nejde zbytek báze dostat, ale to je zanedbatelné...je sice i dražší, ale vydrží celkem dost dlouho :) když sem ji nepoužívala pleť byla z make upu hned vysušená at sem jako podklad dala cokoli

  • vůně
  • nevysušuje
  • vyhlazuje
  • nepraktické balení
  • trošku cena


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.9.2013 15:24:23

Tato báze se v podstatě neliší od klasické "obyčejné" báze od Dermacolu. Pleť je po nanesení opradu krásně hebká až sametová, drobné linky a póry jsou díky ní vyhlazeny. Mám ráda ten pocit sametové pleti, kterou bez použití báze rozhodně nemám. Stačí nanést malé množství, balení proto vydrží opravdu dlouho.

  • sametově hebká pleť
  • vyšší cena


Další recenze od 11.2.2014 20:03:50

Moje nejoblíbenější báze, stále se k ní vracím. Připraví tvář na makeup a prodlouží výdrž makeupu. Že by nějak extra projasnila, to úplně ne, ale rozdíl makeupu s bází a bez je značný, báze vyhladí jemné vrásky a hezky pleť vyhladí, na jedno použití stačí necelé jedno pumpnutí. Mám mastnou T-zónu a s bází nemám problém, ani se silikony, nepozoruji zhoršení pletí. Jedno balení strašně dlouho vydrží, o něco málo více než půl roku při každodenním používání.

  • balení
  • vyhlazuje
  • prodlužuje výdrž makeupu
  • mohla by být nižší cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Po použití této báze je pleť sametově hebká, nicméně širší póry nevyhladí. Make-up udrží na tváři celý den. Je poněkud rychle ubývá. Téma samo pro sebe je obal. pumpičku chválím, ale bylo by třeba domyslet fakt, že pokud vypotřebujete určité množství produktu, pumpička už další nevytáhne a nastane zdržující používání různých špachtliček, aby bylo možné bázi dopoužívat. S produktem tedy spokojená jsem, jen balení je nedomyšlené. Rozhodně vyzkouším ještě další báze, než se rozhodnu, zda se k této vrátit.

  • udrží make-up celý den
  • hebká pleť po použití
  • obal
  • cena
  • nevyhladí póry


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2014 22:00:52

Tuto bázi jsem koupila i s makeupem v jednom balení..krásně pleť prozáří a vyhladí..balení je super praktické..a to v pumpičce....mám jí velice ráda..ale hodně rychle ubývá ale to není chyba té báze :-)..koupila bych si ji určitě znovu!! :-D..uvažuji i o koupi jejích kamarádek Satin Base a Gold Anti-Wrinkle..ale asi si počkám na nějakou slevu..nechce se mi za to vyhodit 220,- a někdy i víc..:-)

  • vyhladí a prozáří pleť
  • krásné balení
  • rychle ubývá


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.2.2015 11:06:40

Mám vyzkoušené všechny báze pod make-up od Dermacolu, ale tahle je prostě top. Je lehoučká, výborně vyhladí , krásně voní a chrání pleť před okolními vlivy. Taky moc hezky rozjasňuje . Jen balení je poněkud nešťastné, zbytek se musí pracně dolovat na dně lahvičky :) Jinak nemůžu nic vytknout, patří mezi moje oblíbené už po několik let.

  • Voní je lehká krásně vyhladí
  • Balení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.2.2015 12:47:00

Bázi jsem si pořídila na doporučení kamarádky, která je z ní unešená. Já už jsem za tak nadšená nebyla. Báze se hezky roztírá a pleť je nádherně heboučká a vyhlazená. Jako plus beru, že opravdu zbaví pleť zašednutí. Moc ale nevidím k čemu mi to vlastně je, když to překryje make up. Ten možná déle vydrží, ale obejdu se i bez báze přecpané silikony.

  • Zbaví zašednutí
  • Složení


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Už delší dobu jsem si chtěla koupit nějakou bázi, předtím jsem je vůbec nepoužívala. Takže jsem se rozhodla, že vyzkouším tuhle od Dermacolu. Už od začátku mi bylo jasné, že nějaké rozzáření nemám očekávat, ale jinak svoji funkci plní na jedničku. Krásně vyhladí pory a zjemní vrásky. Trošku jsem se bála, že bude ucpávat pory, ale neucpává. Musí se ale z pleti dobře odlíčit.

  • neucpává pory
  • vyhladí
  • dostupnost
  • cena
  • nic