Dermacol Pěnové oční stíny Moon Touch recenze a zkušenosti

Krémové oční stíny Dermacol Pěnové oční stíny Moon Touch
Krémové oční stíny Dermacol Pěnové oční stíny Moon Touch - obrázek 1
Krémové oční stíny Dermacol Pěnové oční stíny Moon Touch - obrázek 2
Krémové oční stíny Dermacol Pěnové oční stíny Moon Touch - obrázek 3
5 3.6 21
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 53% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 19 - 199 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Pěnové oční stíny Moon Touch

věk
25-34

oči
zelené

Měla jsem ty stříbrné. Jsou hodně třpytivé, mají lehoučkou pěnovou konzistenci a krásně se roztírají. Nejvíce oceňuji to, že nejsou mastné. Báze pod ně je ale nutností (alespoň pro mě), jinak se brzy slejou v očním záhybu. Kelímkový obal je trošku nepraktický, stíny se můžou nanášet buď aplikátorem nebo prsty, já je nanášela prsty (i když to nemám moc ráda), ale výsledek mi tak přišel lepší. Znovu si je už nekoupím z toho důvodu, že zůstávám věrná pudrovým stínům.

  • lehká pěnová konzistence
  • snadno se roztírají
  • nejsou mastné
  • bez báze se brzy slejou v očním záhybu
  • nepraktický kelímkový obal


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 16.4.2012 12:20:38

Pěnové oční stíny jsou opravdu hodně třpytivé. Možná až moc přijde mi že jediné co po nanesení zůstane jsou ty jemné třpyt. Krásně se roztírá konzistence je velmi příjemná. Bohužel bez báze jsou naprosto nepoužitelné protože už po pár minutách se mi slévají do čárek.

  • konzistence
  • snadno se roztírají
  • výrdž
  • bez báze nepoužitelné


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 18.4.2012 00:14:36

Veliké zklamání. Nápad dobrý, textura výrobku příjemná. Bohužel po nanesení i přes bázi nevydrží vůbec nic. Po pár minutách se slévajído záhybu na víčkách a rázem je z hezkého makeupu katastrofa. Zkoušela jsem místo báze i pudr, bohužel výsledek stejný. Nedoporučuji.

  • příjemná textura
  • nedrží


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 18.4.2012 11:13:22

Tyhle stíny mě bohužel vůbec neoslovily.Musím souhlasit že jejich výdrž je mizivá,slijí se do záhybu očního víčka a je po parádě.Nedržely mi bez báze ani s ní,takže pro mě naprosto k ničemu.Další nevýhodou je dost nepraktické balení,do kterého sem se já s dlouhými nehty dostávala opravdu těžko.....

  • hezké barvy
  • nepraktické balení
  • slévají se
  • vpodstatě nulová výdrž


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 30.4.2012 13:38:11

Sl\šela jsem že u těhle stínů je kvalita hodně závislá od odstínu a asi to tak bude, jinak si nedokážu vysvětlit ty negativní recenze. Mám hnědý odstín a jsem s nimi moc spokojená. Používám je hlavně na večer ale někdy i přes den, mají perfektní texturu, nanáší se dobře prstem. Bez báze mi vydrží tak půl dne, s bází se potom ani nehnou. Dělají krásný metalický efekt. Já jsem s nimi moc spokojená - jo a jeden kelímek vydrží věčně!

  • krásné metalické odlesky
  • neopadává pod oči
  • dobře se roztírá prstem
  • velké balení a téměř neubývají
  • pro celodenní výdrž je lepší použití s bází


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 30.4.2012 19:10:18

Naprosto nejhorší oční stíny,co jsem kdy vyzkoušela,vůbec nedrží,měla jsem je snad všude,jen ne na víčkách.slévají se opravdu do čárek,třpytky se drolí na obličej.Jedinou jejich předností jsou hezké barvy,ale to asi nepomůže,když opravdu nedrží.

  • hezké barvy
  • nedrží na očích
  • mažou se


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 1.9.2012 15:25:04

Tyto stíny si znovu určitě nekoupím! Než si je aplikuji na druhé oko tak na prvním už je mám slité do linky v záhybu!! Stíny takovéto konzistence jsem si koupila poprvé a jsem zklamaná. Jinak velmi lehce se roztírají, stačí málo barvy, takže asi i dlouho vydrží. Kelímek je nepraktický. Nabízí hezké odstíny barev:-)

  • Lehce se roztírají
  • Nevydrží
  • Slévají se do záhybu oka
  • Na takovouhle "kvalitu" vysoká cena


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 22.9.2012 18:25:51

Pěnové oční stíny mě příliš nenadchly, nedaří se mi je aplikovat bez toho, aby se část přenesla i pod oči. Mám hnědou barvu, která je pečlivé aplikace na očích moc hezká, možná bych upřednostnila, aby se příliš neleskly. Ale v konečném důsledku mi sedí, ráda používám.

  • hezký obal
  • špatně se aplikuji


Po přečtení předchozích recenzí mě napadá, že Dermacol musel v poslední době změnit složení těchto stínů. Mám tmavě hnědý odstín 6, takže bych si určitě všimla slévání nebo rozmazávání, ale to se nestalo. Vydržely bez báze hezky syté celý den, za mě OK.

  • krásně se třpytí
  • vydrží celý den
  • na výběr hezké klasické odstíny


věk
25-34

oči
modré

Trochu mě překvapily negativní komentáře. Já mám totiž tyhle stíny velmi v oblibě. Mám odstín světle fialovou. Používám bez báze na oční stíny a drží pěkně, žádné rolování, vydrží prakticky celý den. Za mě tedy s pudrovými očními stíny nesrovnatelné. Pěkně se roztírají. Jen postrádám aplikátor. Jde ale i prsty.

  • vydrží i bez báze
  • hezká barva
  • pěkně se roztírají
  • chybí aplikátor na nanášení


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.2.2013 02:19:27

Za mě tyto stíny teda mají nejvyšší počet bodů a rozhodně bych do nich šla znova ! doma mám 3 barvy, hnědou používám na každodenní líčení a budu opět dokupovat, ptž kelímek je již skoro prázdný. Miluju je, neslévají se, nepotřebují bázi, vydržé třeba dva dny, když se zapomenu odlíčit. Třpitivé sice jsou, ale to je to co se mi právě líbí plus barevný pigment je taktéž velmi sytý. Nechápu ty negativní recenze :D

  • sytá pigmentace
  • výdrž
  • neslejvají se v rýze na víčku
  • nepotřebují bázi
  • nejsou mastné
  • třpitky neopadávají
  • žádné


Další recenze od 30.3.2013 14:24:56

Moje nejoblíbenější stíny! Vydrží mi celý den a mají úžasné barvy. Ale já je předevšim používam na večer:) Mam doma 4 a různě je i kombinuju. A vždycky mi je očích každej pochválil, takže za mě super. Ale všímam si, že na každym drží jinak, takže pro ty, ktery tu píšou, že jim nedrží stačí použít primer ;)

  • Vydrží
  • Krásné barvy
  • Snadná aplikace
  • žádný


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 12.4.2013 15:42:33

Tyto stíny jsou opravdu super, mám je ve fialovém odstínu. Je to už několik let, co jsem si je koupila a jsou stále použitelné, konzistence se nijak nezměnila. Je to krásný sytý odstín. Vydrží mi celý den a to i bez báze, nikdy jsem si pod ně bázi nedala. Je jich v kelímku velké množství, takže ani nemám šanci celé balení vypotřebovat. Určitě doporučuji :-)

  • velké balení
  • vydrží mi celý den i bez báze
  • krásné odstíny
  • jsou dražší


Další recenze od 25.4.2013 08:50:04

Jsou to strašné stíny, už si je rozhodně nekoupím. Mám je v odstínu 12 a zlákala mně krásná jemná barvička se spoustou třpytek, ale hned po prvním nanešení jsem byla naprosto zklamaná, protože barva nebyla žádná, jen spousta třpytek s něčím co bych popsala jako mastnější krém a vše se hned slilo do čárky. Ani třpytky se neudržely na oku, měla jsem je po celém obličeji. Zklamání a vyhozené peníze!

  • žádná
  • žádná pigmentace
  • slévání do čárek
  • drolení třpytek po celém obličeji


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 10.9.2013 15:39:41

Tyto stíny mám ve čtyřech barvách. Dnes jsem si koupila fialový odstín a ten je opravdu nádherný. Krásně se třpytí a je hezky pigmentovaný. Mě tedy vydrží na oku téměř celý den. Jsou fakt úžasné. Nosím jen tyhle od dermacolu, jiné stíny nepoužívám ani nekupuji. Co se ale týká toho světlejšího odstínu fialové, tak ten je sice krásný ale jen venku. Pod umělým světlem vypadá jako stříbrný. To je škoda, má hezkou barvu v kelímku.

  • Třpyt
  • pigmentace
  • výdrž na oku
  • některé odstíny jsou slabě pigmentované


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 9.10.2013 12:31:18

Jako majitelka mastných víček si mohu veškeré stíny dovolit nosit pouze s bází pod stíny. U těchto stínů tomu není jinak. Používám bázi od Artdeca a stíny vydrží bez problému kolem 14 hodin. Déle jsem to nezkoušela. Jsou velice dobře pigmentované. Krásně se nanášejí prstem (vhodný štětec jsem zatím nenašla) a dají se v pohodě vrstvit. Oceňuji průhledný obal. Vlastním fialový odstín a plánuji si koupit další.

  • průhledný obal
  • velice dobrá pigmentace
  • s bází se neslévají do čárek
  • malý výběr odstínů


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 2.1.2015 19:48:47

Pred pár dňami som kupovala tento tieň a používam ho dosť často.Mám odtieň 10,čo je krásna trblietavá zlatá.Konzistenciou je naozaj penový.Troška blbšie sa mi nanáša z kelímka,ale zvykla som si.Veľa tieňov sa mi zlievalo,ale po tom,čo moja pleť ostala skôr suchšia,tak pekne aj tieto tiene pár hod vydržia,podklad mám len Catrice korektor.S bázou je to samozrejme lepšie.Cena sa mi akurát zdá troška vyššia ako by som bola rada,ale inak dobrý tieň

  • pekne krémová konzistencia
  • sýty odtieň
  • vyššia cena
  • balenie v kelímku


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 28.2.2015 17:21:47

Stíny jsem koupila v Tetě ve slevě za dvacku. No za víc ani nestojí. Bez báze se slejí do oční rýhy okamžitě a s bází za půl dne. Nedávnou jsem je zkusila dát přes stíny, které vydrží i bez báze a překvapivě držely. Takže je jinak už nepoužívám. Dobře se roztírají prstem, štětcem to už tak dobře nejde. Kalíšek také není moc praktický.

  • hezké třpytky
  • balení
  • špatně drží
  • bez báze se okamžitě slejí do oční rýhy


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 14.1.2017 11:53:08

Miluju tuto barevnou škálu. Přála jsem si pořídit oční stíny s krémovou č pěnovou konzistencí, které by mohly doplnit jednoduchý outfit o výrazný efekt ve tváři. Jelikož mám hnědé oči, tak jsem si pořídila zlatavý odstín. Někde jsem četla, že trochu tečou - po nějaké hodině nošení. Ale při použité podkladové báze, anebo jakéhokoliv krému, jsem nic nezaznamenala a stíny považuji za povedený výrobek. Chystám se pořídit i v jiném odstínu :)

  • cena
  • krásné odstíny
  • menší pigmentace


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.1.2017 12:23:49

Mám ráda tento typ krémových očních stínů. Taky jsem jich už hromady vyzkoušela. Ale tyhle od Dermacolu mně ke koupi nelákaly. Za prvé mají celkem vysokou cenu, když nejsou ve slevě a za druhé jejich obal je obyčejný plastový kelímek, který zrovna nevypadá nejlépe. Každopádně jednou jsem je chytla ve slevě a vzala si dva odstíny - 05 Pearl touch a 15 Moon touch. První je fialový a na očích dělá krásný sytý odstín se shimmerem. Druhý vypadá jako bílý, ale na očích je spíš průhledný se spoustou třpytek a lesku. Krásně oči rozzáří. Je to teď můj nejoblíbenější odstín. Určitě vyzkouším další odstíny až zase budou někde ve slevě. Vřele doporučuji.

  • Na očích vypadají úžasně
  • Skvělá výdrž
  • Výběr odstínů
  • Obal


věk
35-44

oči
zelené

Mě teda moc nevyhovovaly. Poměrně rychle se mi slívaly, ale máms míšenou pleť, tak to asi bude tím. Možná ženám se suchou či nromální pletí budou vyhovovat víc, mě však ne. Odstíny hezké, i když mi tam chyběla studená růžová. Kelímek je z křehkého plastu, taky nic moc, špatně se šrouboval. Škoda že nevydržely déle.

  • snadná dostupnost
  • špatně držely a slévaly se


Lépe hodnocené

MAC Paint Pot

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Essence Eye Sorbet

3.6 65% 5 recenzí

Hůře hodnocené