Dermacol Samoopalovací tělové mléko recenze a zkušenosti

Samoopalovací připravky Dermacol Samoopalovací tělové mléko
Samoopalovací připravky Dermacol Samoopalovací tělové mléko - obrázek 1
Samoopalovací připravky Dermacol Samoopalovací tělové mléko - obrázek 2
5 4.2 15
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Samoopalovací tělové mléko

věk
15-24

Dermakol mě mile překvapil, toto opalovací mléko poskytuje opravdu kvalitní opálení a vyhovuje mi asi nejvíce ze samoopalovacích přípravků. Mimo to je skvěle pigmentované, takže při opatrném zacházení a pečlivém roztírání nebude dělat fleky. Nese si ovšem s sebou také pár nevýhod, tou hlavní je že se pomalu vstřebává do pokožka jemně se lepí, tudíž není vhodné používat ráno před odchodem z domova, lze tedy použít max jedenkrát denně.

  • Vůně není tak výrazná ale příjemná
  • vhodné i na obličej
  • hluboké a hezké opálení
  • cena
  • použití max jeden krát denně jinak budete oranžovět
  • jemně vyšušuje pokožku, nehydratuje
  • Malé balení


věk
35-44

Nejlepší samoopalovák, který používám již léta a to jsem vyzkoušela xxxx značek od 100 do 1000 Kč. Za tu cenu je opravdu nejlepší, žádná oranžáda, nic se nemá přehánět, samozřejmě natíráme středně a jemně, důkladně umýt ruce. Vůně supr a po aplikaci, kdy začne pokožka hnědout, tak nepáchne jako ostatní. Jedině, co mne zklamalo, nyní jej dělají v balení, které mi moc nevyhovuje, ale i přesto vše si jej koupím znovu, Je vážně super!!!

  • krásná barva
  • nepáchne jako ostatní
  • při nanášení překrásná vůně pomeranče a čokolády
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2014 22:16:10

Pro mě nejlepší samoopalovací mléko všech dob. Používám už přes rok a nikdy nevyměním za žádnou jinou značku. Opravdu vám udělá krásné přirozené bronzové opálení. používám cca. 1-2 x týdně a dlouho vydrží, efekt je vidět hned po prvním použití, nedělá fleky- samozřejmě před použitím musí být provedem peeling. Nejkrásnější je jeho vůně pomerančů, kterou zbožňuju, připomíná mi můj oblíbený sprchový gel- Pomeranč, čokoláda :) Určitě doporučuji

  • Vúně udělá krásné opálení dlouhá výdrž balení
  • Absolutně žádný


věk
25-34

Další recenze od 13.11.2014 10:15:34

Nejlepší samoopalovák!!! Barva není oranžová, ani žlutá, ale nádherně bronzově hnědá! Vydrží mi na kůži klidně i týden. Samozřejmě, že může dělat fleky (pokud neodstraníte odumřelou kůži pořádně), barví dlaně (když si ruce neotřete nebo nepoužijete rukavice) a bude se nerovnoměrně ztrácet (když např. rukama myjete nádobí, přece jen ruce používáme nejvíc), ale to prostě udělá úplně každý samoopalovák! Tenhle navíc VŮBEC NESMRDÍ, velmi dobře se roztírá, rychle se vsákne a barva se začíná objevovat už cca po 4 hodinách. Balení mají teď nové, hezké a praktické (stojí na víčku). Za mě ano ano ano ano!

  • nesmrdí
  • krásná hnědá barva (ne žlutá ani oranžová)
  • obal
  • cena
  • dostupnost
  • vstřebává se rychle
  • nic


Další recenze od 17.4.2014 15:02:32

Cenově levně dostupný samoopalovák. Je mi velmi příjemný svou vůní, která voní jako čokoláda s pomeranči, na rozdíl od jiných smradlavých i dražších samoopalováků. Dobře se roztírá, ale při nesprávném rozetření udělá nehezké flíčky. Co se týče výdrže tak efekt zůstal docela dlouho. Takže myslím že kvalita odpovídá ceně, žádná topka, ale na užití za ty prachy určitě stojí.

  • hezky voní
  • poměrně dlouhá výdrž opálení
  • nechává flíčky při nesprávném rozetření


věk
35-44

Další recenze od 31.10.2013 21:25:35

Z počátku má tento samoopalovák příjemnou vůni. Dobře se roztírá a poměrně rychle se i vsakuje do pokožky. Po první aplikaci jsem zaznamenala jen minimální rozdíl. Po dalších už byl rozdíl větší. Barva vypadala hezky a přirozeně. Žádná oranžáda ani jiné nepřirozené odstíny se nekonaly. Jen pozor na ruce. Chce si je důkladně po aplikaci co nejdříve umýt.

  • krásný přirozený odstín opálení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 5.10.2013 13:44:32

Neurazí nenadchne. Byl to můj první samoopalovák, takže mi nějakou tu barvičku dodal a nedělal fleky. Je spíš trochu do oranžova a bez rukavic nechává pěkně mrkvové dlaně. Vůně pomerančů a čokolády je cítit jen z lahvičky, na těle je pak cítit typický smrádek ze samoopalováků. Už bych si ho nekoupila, ale pro začátečníky není špatný.

  • rychle schne
  • nedělá fleky
  • vůně po rozetření
  • oranžová barva


věk
15-24

Další recenze od 5.8.2013 19:58:45

Panebože ta vůně! Ta je vážně úžasná. Jinak dobré samoopalovací mléko. Barví do oranžova, ale od samoopalováku z drogerie se to dalo čekat. Po pravidelnějším používání lehce vysušuje. Rychle schne a nedělá mastný film. Vymývá se rovnoměrně a nedělá fleky. Co bych chtěla podotknout je, že hodně barví ruce, tím pádem se musí ruce při aplikaci častěji umývat či použít rukavice. Použila jsem i na obličej a vše bylo v pořádku.

  • rychle schne
  • balení
  • vůně
  • nedělá mastný film
  • barví do oranžova


věk
15-24

Nejlepší samoopalovací přípravek, co jsem kdy měla. Po zkušenosti s jiným jsem na "samoopalováky" zanevřela, ale tenhle je vážně skvělý. Nevypadám jako mrkev, ani jako kdybych měla žloutenku, protože vytvoří přirozené hnědé opálení. Ani po umytí nedělá fleky ani žmolky, prostě jen pěknou snědou pokožku. :)) Jediné mínus má za malé balení (má jen 200ml) takže pokud si mažete celé tělo např. obden, vypotřebuje se docela rychle, mě vydržel měsíc.

  • krásné hnědé opálení
  • nedělá fleky ani žmolky
  • voní
  • malé balení


věk
15-24

Další recenze od 18.11.2012 11:44:35

Koupila jsem na základě recenzí, co mě na něm nadchlo jako první byla vůně čokolády a pomeranče, i když později jde samoopalovák přece jen cítit- to mi ale nějak nevadí. Ze začátku jsem byla spokojená,ale postupem času jde hodně do žluta. Začal se mi loupat a vytvořily se fleky, které i půl roku! byl sice málo ale viditelné, prostě fleky nejdou smýt. Navíc mi strašně vysušil kůži až se mi udělali šupinky, takže za mě nedoporučuji.

  • vůně
  • cena
  • dobré roztírání
  • dlouho vydrží
  • může zbarvit ruce
  • loupe se a nepřirozeně se vymývá
  • fleky se těžko odstraňují
  • žloutne
  • velmi vysušuje kůži


Toto je můj první samoopalovák, který jsem si koupila. Nejdřív mne nadchla ta vůně čokolády a pomerančů, po nanesení jsem krásně voněla a i přítel byl nadšený. Později, když se člověk trošku víc zapotí, vůně se promění v nepříjemný zápach, což je opravdu škoda. Jinak roztírá se velmi dobře, konzistence mi vyhovuje. Barva,kterou díky tomuto výrobku získám se mi též líbí. Akorád se mi zdá, že se rychle smije. Ale to je asi normální. Dermacol je moje oblíbená značka, asi bych si nekoupila jiný výrobek, protože mám hodně citlivou a atopickou pokožku a s Dermacolem dobré zkušenosti. Tento opalovák mi nedělal žádné problémy. Takže za mě moc fajn výrobek.

  • vůne
  • konzistence
  • pěkný samoopalovací efekt
  • cenová dostupnost
  • rychlý účinek
  • Vůně se po čase přemění na nepříjemný zápach
  • celkem rychle se smyje
  • po neumytí rukou zanechává žluté dlaně


Další recenze od 14.8.2012 18:50:24

Krásně mi voní, miluji sladkou vůni čokolády a pomerančů, nikdy mi nebyla nepříjemná. Barvu mi všichni chválili. Vydrží poměrně dlouho, je příjemný, dobře se roztírá, nestalo by se mi, že by dělal fleky. Největší plus je pro mě vůně, ale nemusí všem vyhovovat. Mně to za tu cenu stojí. :)

  • vůně
  • žádné


Jsem s ním velmi spokojená, vyhovuje mi příjemná vůně i výsledný efekt, vytváří pěkné přirozené opálení, hezkou barvu a nikdy jsem neměla ošklivé mapy nebo fleky na těle (což asi závisí na pečlivosti při nanášení). Velmi příznivá je také cena, nemám důvod zkoušet dražší přípravky, protože tento mi naprosto vyhovuje.

  • vůně
  • hezký výsledek opalování
  • nezanechává mapy
  • příznivá cena
  • nevím


věk
25-34

Tento přípravek je pro mě řešení, jak se nebát ukázat venku v topu, nebo minisukni i když ještě nejsem ze začátku sezóny opálená. Dává mi pocit přirozeného lehkého opálení, díky němuž se cítím líp oblečená i ve spodním prádle, nebo plavkách. Pro mě jasná jednička. Je ale důležité, aby ho ale uživatelky nanášely správně, tedy pořádně rozetřít a vymyslet si svůj způsob, aby to s barvou neodnesly ruce.

  • rovnoměrná přirozená barva
  • rychlé opálení
  • žádné


věk
25-34

Koupila jsem si ho proto, že na obalu je uvedeno s vůní pomeranče a čokolády a i při přivonění byl pomeranč skutečně cítit, tak jsem doufala, že nebude "nelibě vonět" jako standartní samoopalovák, ale pozor nenaleťte tomu.....při nanášení je sice cítin hezká vůně pomeranče, ale během samoopalování se dostaví klasický samoopalovací zápach. Jinak opaluje celkem hezky, rovnoměrně když pořádně roztíráte, řekla bych že jsem docílila středního opálení

  • počáteční vůně
  • lehčí konzistence
  • dostupnost v drogerii
  • vůně se stejně změní v zápach samoopalovánku
  • nanášení rukama


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené