Dove antiperspirant deodorant ve spreji Go Fresh recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Dove antiperspirant deodorant ve spreji Go Fresh
Antiperspiranty, deodoranty Dove antiperspirant deodorant ve spreji Go Fresh - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Dove antiperspirant deodorant ve spreji Go Fresh - obrázek 2
Antiperspiranty, deodoranty Dove antiperspirant deodorant ve spreji Go Fresh - obrázek 3
5 3.9 19
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove antiperspirant deodorant ve spreji Go Fresh

věk
35-44

Antiperspirant deodorant ve spreji Go Fresh používám již delší dobu, ochrání proti pocení a vydrží vonět cca 3 hodiny i v teplejších dnech. Nejvíc jsem si oblíbila novinku s vůní hrušky a ta vůně je neuvěřitelná. Voní nádherně svěže s jemnými tóny hrušky. Nelepí, zanechává jemný poprašek v podpaží, nedělá ani fleky. Kupuji pravidelně.

  • nelepí
  • vydrží cca 3 hodiny i v teplejším počasí
  • nádherná svěží vůně
  • nenašla jsem je to hodně dobrý sprej


věk
25-34

Další recenze od 15.5.2014 21:42:45

Táto rada antiperspirantov má celkom pekné svieže vône. Nie sú také umelé a moc výrazné ako u väčšinu iných deosprejoch. Chráni celkom dobre, veľmi veľké teploty nevydrží ,ale na bežné použitie tak do 25°C sa dá. Ja sa potím hodne ,takže mne funguje antiperspirant iba pár hod (3-4). Plus je aj to ,že neobsahuje alkohol.

  • vôňa
  • bez alkoholu
  • výdrž


věk
25-34

Další recenze od 5.1.2014 02:16:43

Tento antiperspirant jsem měla v citronové verzi a byl docela dobrý. Moc hezky voněl a na 100% plněl funkci deodorantů, ale také chránil i před potem. Sice to nebyla 100% ochrana celý den, ale do podvečera vydržel s přehledem chránit. Při sportu nebo během léta je na pot krátký, ale jinak byl velmi dobrý. Určitě si ho koupím znovu, buď opět v této verzi, nebo možná vyzkouším i jinou, ještě uvidím, každopádně bych ho doporučila, určitě stojí minimálně za vyzkoušení.

  • cena
  • dostupnost
  • vůně
  • plní navíc funkci deodorantu
  • v létě je na pocení krátký


věk
25-34

Tieto druhy od Dove patria medzi tie lepšie. Najradšej z nich mám ten s uhorkou. Príjemne vonia ale cez deň sa treba presprejovať inak vám nevydrží celý deň. Mne osobne proti poteniu pomáha len málo ale aspoň po ňom nesmrdím aj keď sa trochu spotím. Odporúčala by som ho ľudom ,ktorí sa potia menej a nevyžadujú takú ochranu.

  • býva často v akcii
  • pekná vôňa
  • nie je až tak účinný proti poteniu


věk
25-34

Grapefruit a citronová tráva: Původně jsem chtěla dát tomuto deodorantu 5 hvězdiček, ale zjistila jsem, že mám občas po něm bílé žmolky v podpaží. Jinak je ale vůně krásná, příjemná a to mi málokterá vůně deodorantu sedne, pokožku nijak nedráždí a je bez alkoholu. Nejspíš vyzkouším i to granátové jablko. Pro mě je to jeden z těch lepších deodorantů.

  • vůně
  • nedráždí pokožku
  • občas bílé žmolky


věk
25-34

Granátové jablko: Podle obalu zjistíte, že neobsahuje alkohol, zato ale obsahuje vitamín E a měl by poskytovat 48 hodinovou ochranu před zápachem. To samozřejmě přehání, i když kdoví. Já se každý večer sprchuju, takže jsem to dva dny v kuse nezkoušela :D Ale výdrž je slušná. Řekla bych, že od rána do večera vážně vydrží. I když jsem ho testovala teď v zimě, takže letní zátěží neprošel a nevím, jak by na ni reagoval. Vůně je příjemná, celkem nevtíravá, i když je v ní cítit takový ten deodorantový odér, jestli víte, co tím myslím :D Aplikuje se dobře a se šplíchátkem nemám žádný problém. Pro mě by to byl skvělý deodorant, kdyby neměl jednu chybu. A to že mě po aplikaci chvíli pálí podpaží. Takže pro citlivou pleť bych ho určitě nedoporučila. Ale zas bych řekla, že určitě bude spousta lidí, kterým tohle dělat nebude a bude pro ně určitě fajn.

  • hezká vůně
  • celkem dlouho vydrží
  • mě po něm pálí podpaží


věk
25-34

Tak tady u mě Dove moc nepochodil. Měla jsem možnost párkrát vyzkoušet antiperspirant s vůní okurky (no, moc jsem nepochopila, proč by zrovna někdo chtěl vonět jako okurkovej salát, ale budiž), sama bych si koupila jinou variantu. Ovšem, po aplikaci mi naskákala vyrážka a podpaží jsem měla úplně rudé. Nevěnovala jsem tomu pozornost, ale když jsem zkusila znova, tak se situace opakovala.

  • nic
  • alergická reakce


Další recenze od 26.1.2013 19:33:42

Tento antiperspirant patří k nejhorším, které jsem kdy vyzkoušela. U antiperspirantů bohužel nemůžu objektivně soudit účinek, protože žádný z nich (krom dricloru) u mě výrazný efekt neměl, přesto je používám. Tento jsem ale musela okamžitě smýt, protože se po nanesení přeměnil v bílý prášek a začal se drolit a špinit oblečení. Takže nikdy víc. Nehledě na to, že po aplikaci trochu pálí. Vůně příjemně a balení je také hezké. Dostala jsem ho, tak alespoň vím, že si ho nemám kupovat.

  • vůně
  • balení
  • drolí se
  • špiní oblečení
  • pálí


věk
25-34

Antiperspirantů a deodorantů už jsem vyzkoušela bezpočet, ale tento mě opravdu nijak nenadchnul. Sice příjemně voní, ale nezabraňuje pocení a zanechává bílé skvrny na tmavém oblečení. Mohl by být levnější. U mě svou funkci nesplnil, takže budu hledat dál a asi zkusím spíš Vichy nebo něco z lékárny.

  • dostupnost
  • příjemná vůně
  • cena
  • nezabraňuje pocení
  • zanechává bílé skvrny na tmavém oblečení


věk
25-34

Další recenze od 9.1.2013 14:26:09

Mám zkušenost se žlutou variantou (myslím grep a citronová tráva) a jsem velmi spokojena. Příjemně voní, avšak ne nijak výrazně, po aplikaci je hned suchý, nezanechává skvrny na oblečení. Opravdu funguje proti pocení, sice se trochu potím, ale méně, než po použití jiných antiperspirantů. Oceňuji protiskluzový gumový rozprašovač.

  • Ochrana proti pocení
  • Nezanechává skvrny
  • Vůně
  • Mohl by být levnější


věk
25-34

Další recenze od 9.1.2013 10:25:21

S kosmetikou Dove jsem všeobecně velmi spokojená. Jinak to není ani u tohoto deodorantu. Nyní používám granátové jablko. Oce%nuji jeho velmi jemnou a nevtíravou vůni. Mohu tedy bez obav použít parfém. Mám také velmi citlivou pokožku a opravdu velmi oce%nuji, že je bez alkoholu a vůbec nedráždí.

  • nevtíravá vůně
  • bez alhoholu
  • vhodný na citlivou pleť
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 31.12.2012 10:35:10

Tyto spreje mám vyzkoušené snad ve všech variantách. Kupuje mi je stále dokola babička, já bych si je sama nekupovala, protože mi nevyhovují. Jejich vůně mi obecně nevadí, ale do podpaží mi příliš příjemná není. Kdyby alespoň vůně vydržela půl dne a potlačila tak rozkládání potu, to se ale u mne neděje, vydrží pouze pár hodin. Proti pocení samozřejmě nepůsobí vůbec, takže za mě průměr, bez kterého se rozhodně obejdu...

  • spreje samy o sobě hezky voní
  • účinek pouze na pár hodin
  • nezabrání pocení


věk
25-34

Další recenze od 22.7.2012 09:46:36

Se spreji Dove moc spokojená nejsem, nádherně voní, ale proti pocení a zápachu mi pomohou jen na chviličku (zas tolik se nepotím). Používám je jen doma, kdy se nechci mazat tuhým nebo kuličkou a zatěžovat pokožku, ale na ven bych bohužel sprej použít nemohla.

  • vůně
  • nedráždí
  • malá ochrana


věk
25-34

Další recenze od 19.7.2012 09:38:34

Můj oblíbený deodorant. Vydrží dlouho vonět a dobře zabraňuje pocení. Na oblečení nezanechává skvrny, ani se "neloupe" z pokožky. Mám vcelku citlivou pokožku, takže mě u něj trochu mrzelo, že po nastříkání mě pokožka v podpaží chvíli pálila, ale bylo to o hodně méně, než u běžných deodorantů z drogerie.

  • vůně
  • pohlcuje pot
  • nezanechává skvrny
  • po nastříkání mě chvíli pálila pokožka


věk
35-44

Další recenze od 10.7.2012 15:27:15

Tento antiperspirant mám ve vůni pomegranate & lemon verbena. Vůni granátového jablka mám ráda a konkrétně tato v kombinaci s citrusovým nádechem je opravdu moc příjemná, vydrží vonět dlouho. Pocení zabrání tak jak má, v tomto směru jsem spokojená. Co mu ale musím vytknout, je trochu "hrubší" rozprašovač, znám tedy mnohem jemnější. Párkrát se mi stalo, že mi v podpaží vytvořil trochu žmolky, ale možná jsem ho jen stříkla trochu víc (nebo možná spíš z bližší vzdálenosti), no každopádně znám spreje, se kterými se mi tohle nestalo nikdy. Možná si ho kvůli vůni zase někdy koupím, ale mám oblíbenější antiperspiranty.

  • příjemná vůně
  • ochrana proti pocení
  • dlouhá výdrž vůně
  • hrubší rozprašovač
  • může tvořit v podpaží žmolky


věk
25-34

Dove je obecně super. Tento výrobek taky. Za mě určitě ten s okurkou, nádherně voní a i jeho výdrž je skvělá. Mám citlivou pokožku a tady s tím výrobkem nemám sebemenší problém. Jediné co se mi trochu vadíje to, že zanechává bílé skvrny na tmavém oblečení pokud ho použijete trochu více

  • funkčnost
  • cena
  • slabé bílé zabarvení


věk
25-34

Další recenze od 3.7.2012 10:57:39

Antiperspirant od Dove mi vyhovuje, hlavně jsem se zamilovala do této okurkové vůně (zelený) - je to příjemná nevtíravá vůně, antiperspirant je vhodný také po holení, je bez alkoholu. Vyzkoušela jsem také žlutý a super, za mě rozhodně ano, skvělá volba.

  • opravdu funguje
  • nic


věk
25-34

Na léto naprosto ideální! :) Jemně voní, dá se říci, po celý den a lze ho kombinovat i s jinými vůněmi, nijak se to "nebije" :) Je bez alkoholu, takže ani po holení neštípe! I přes vyšší cenu bych do něj šla znova! Patří mezi moje deodorantové favority!! :)

  • Svěží vůně
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 29.6.2012 19:46:16

Grapefruit & Lemongrass: Tento antiperspirant deodorant má velice svěží, povzbuzující, nevtíravou vůni. Nevoní příliš výrazně, proto jej klidně používám v kombinaci s parfémem. Vyhovuje mi hlavně v létě. Neobsahuje alkohol. Proti pocení podle mě víc chrání tuhý antiperspirant. Tlačítko na spreji je pogumované a příjemné na dotyk.

  • pogumované tlačítko
  • příjemná vůně
  • bez alkoholu
  • méně chrání proti pocení než tuhý antiperspirant


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené