e.l.f. Essential Přirozená tvářenka recenze a zkušenosti

Tvářenky e.l.f. Essential Přirozená tvářenka
Tvářenky e.l.f. Essential Přirozená tvářenka  - obrázek 1
Tvářenky e.l.f. Essential Přirozená tvářenka  - obrázek 2
5 3.2 13
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 62% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 45 Kč
  • Kvalita obalu 2.5
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Essential Přirozená tvářenka

věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2012 13:02:20

Odstíny mají hezké, určitě si každý vybere, ale tvářenka mě nenadchla. Je opravdu malinká a balení dost fórové - taková "hračička", která jde špatně otevírat. Mezi ostatními tvářenkami, které mám ve svém kosmetickém kufříku mě už ani nenapadne ji použít. Kopila jsem ji v akci při slevách za 29Kč, takže peněz nelituji, ale víckrát bych ji nekoupila.

  • široký výběr přirozených odstínů
  • balení
  • výdrž


Další recenze od 13.3.2012 17:21:35

Souhlasím, že barvy jsou moc hezké. Jenomže balení tvářenky je opravdu strašlivé, většinou se všem rozpadne. Konzistence taky není nic moc-hodně práší. Na obličeji je výdrž obstojná.

  • odstíny
  • výdrž
  • balení


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 22:35:26

Tvářenka je na svou cenu poměrně kvalitní. Na pleti vypadá přirozeně, ale musím vžy dát trochu silnější vrstvu, než je na pleti viditelná. Barva bohužel na pleti nevydrží tak dlouho, jak bych si přála...Přibližně 4 hodiny. Také hodně práší. Balení je maličké, vhodné na cesty. Má zvláštní otvírání, na které si ale člověk rychle zvykne. Pro mě je to takový dobrý průměr - neurazí, ale ani neoslní.

  • přirozené barvy
  • malé balení praktické do kabelky
  • malá výdrž
  • prašnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2012 14:13:17

Tvářenky mají krásné barvičky, jsou dobře pigmentované, na pleti vypadají moc hezky. Ale hodně práší při nanášení a nevydrží na pleti dlouho (opravdu asi tak 4 hodiny). Balení je trošku hlavolam, ale když jsem na to otevírání přišla, už mi nedělá žádný problém. Je to malinké balení, fajn na cesty. Koupila bych si tuto tvářenku znovu, ale jen pokud bude v nějaké akci. Já ji koupila za 29 Kč. Nyní ji prodávají za 45 Kč a to mi přijde už hodně.

  • dobrá pigmentace
  • pěkné barvičky
  • nevydrží dlouho na pleti
  • práší


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.3.2012 10:14:18

Barvy jsou opravdu krásné a na pleti vypadají přirozeně. Vydrží celý den bez jakýchkoliv úprav. Co se balení týče, tak je opravdu malinké, ale tak co čekat za takovou cenu. Otevírání - první den jsem s ním zápasila několik minut a teď po delším používání mi jde zase špatně zavírat :-D Dále by někomu mohla vadit dostupnost pouze na netu a některé odstíny jsou poměrně dost často vyprodané.

  • krásné barvy
  • vypadá přirozeně
  • vydrží celý den
  • cena
  • malé a nepraktické balení
  • dostupnost pouze na netu
  • některé odstíny dost často vyprodané


Další z výrobků ELF, který je pro svou cenu a kvalitu favoritem. Cena samozřejmě odpovídá balení, ale ikdyž se to zdá, vydrží docela dlouho. Nevýhodou je, že na internetu vypadají odstíny jinak, takže může být pro hodně holek překvapení, že odstíny skoro neodpovídají. Chce se to podívat na google...

  • cena
  • nedostupné v běžném obchodě


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tyto tvářenky mám už 2 a jsem s nimi spokojená. Nejsou příliš pigmentované, ale mně to vyhovuje. Odstíny jsou pěkné myslím všechny. Fleky mi nedělají a vydrží tak 4-6 hodin. Jediný co mi asi tak vadí je že práší. Jinak pro někoho může být otevírání nevyhovující, ale mně nijak nevadí, spíš než sem na to přišla mi dalo zabrat celý den.

  • cena
  • nižší pigmentace
  • otevírání
  • práší


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.5.2012 18:41:11

Tvářena od Elfu z řady Essential patří k těm vydařenějším produktům. Vlastním jeden odstín a jsem spokojená, splńuje to, co od tvářenky očekávám. Lehce dodá barvu mým tvářím, i výdrž dle mě obstojná. Já doporučuji, jen bych změnila otvírání jednou se mi tak zasekla, že jsem měla, co dělat.

  • barvy a cena
  • otvírání


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.7.2012 13:25:45

Toto bola moja prvá tvárenka. (teraz som na nich závislá :-D ) mala som odtien Shy ale nebola som spokojná. v obale farba pekná, ale na mne absolutne nevýrazná. uvidím, možno kúpim inú farbu a to už bude ok. A k tomu obalu. Všade čítam ako je to nepraktické a že to nejde. mne sa práve to otváranie strašne páčilo. také netypické, taká hračička pre deti :-D

  • nízka cena
  • zaujímavý obal
  • málo pigmentovaná
  • kúpa len cez net


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 25.7.2012 11:16:19

Tvářenku jsem dostala darem (odstín Coy). Barva tvářenky se mi vážně moc líbí, ale tvářenka bohužel moc práší, pigmentace nic-moc a po pár hodinách už nevypadá dobře. Balení je naprostá katastrofa - horší to snad být ani nemůže (hnusný vhzled, laciný plast, idiotské otevírání). Za tu cenu možná dobré, ale já zůstanu věrná Bourjois,.

  • barva tvářenky
  • práší
  • dlouho nevydrží
  • nulová pigmentace
  • příšerný obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.8.2012 00:09:42

nemohu bohužel najít žádné pozitivum. Tvářenka má otřesné a křehké plastové balení, je malá, přehnaně třpytivá a při líčení práší (i s jemnými štětci Sigma, Eco Tools,...). Na obličeji nevydrží ani hodinu a zbydou jen třpytky. Odstíny se nedají moc dobře vrstvit. I když je levná, je to škoda peněz.

  • cena
  • balení
  • velikost
  • přehnaně třpytivá


Další recenze od 22.9.2012 21:50:46

Tvářenky jsou moc hezké. Mám odstín flushed a glow a jsou obě fakt moc hezké. Odstíny i pigmentované jsou fakt dobře. Co mi vadí je opravdu nepraktické balení. Špatně se otvírají a když jsem je chtěla otevřít poprvé ani mi to nešlo. Dost práší a moc se drolí, což mě osobně fakt dost vadí. Jediným plusem jsou fakt odstíny a cena.

  • cena
  • odstíny
  • balení
  • práší
  • drolí se


Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Artdeco Blusher

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

MUA Blusher

3.2 55% 6 recenzí

Hůře hodnocené

NYX Powder Blush

3 50% 6 recenzí