e.l.f. Essential voděodolné oční linky ve fixe recenze a zkušenosti

Oční linky e.l.f. Essential voděodolné oční linky ve fixe
Oční linky e.l.f. Essential voděodolné oční linky ve fixe - obrázek 1
Oční linky e.l.f. Essential voděodolné oční linky ve fixe - obrázek 2
Oční linky e.l.f. Essential voděodolné oční linky ve fixe - obrázek 3
e.l.f. (125)
2.5 z 5 5 2.5 12
Celkem 12 recenzí


5 hvězd
0%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
70%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
30%

Koupilo by znovu
34 %

Recenze produktu
e.l.f. Essential voděodolné oční linky ve fixe

věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 16.7.2014 08:16:24

Potřebovala jsem doplnit objednávku nad určitou částku, abych měla poštovné zdarma - to byl jediný důvod, proč jsem si linky objednala. Obal se mi vcelku líbil, v ruce se tužka drží dobře, to jsou ale veškerá pozitiva. Tužka mi přišla zcela vyschlá a zpětně jsem se dočetla na e.l.f. fóru, že nejsem jediná, které se to stalo. Vyhodila jsem ji, za reklamaci mi to cenově nestálo.

  • cena
  • tužka přišla zcela vyschlá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.11.2013 13:15:02

Dříve jsem na těchto fixách od ELF ujížděla a kupovala si je pořád dokola asi 3 odstíny a to černý, hnědý a fialový. Dnes už vím, že tak dobré zdaleka nejsou. Hlavní problém je že při každodenním používání vydrží velmi krátce maximálně tak ten měsíc pak částečně vyschnou a také hrot se velmi rychle zničí takže pak nejdou dělat hezké tenké linky. Výdrž linek na oku je celodenní a vydrží i déšť, podle mě jsou částečně vodě odolné. Za ty peníze jsou dobré, ale vadí mi, že dlouho nevydrží a hrot se příliš rychle třepí.

  • cena
  • dostupnost
  • výběr barev
  • hrot se třepí
  • fix vydrží tak měsíc a pak vysychá


Další recenze od 26.8.2013 04:09:45

Absolutně příšerné cosi s názvěm "Essential Voděodolné oční linky ve fixe". Mám dva odstíny - black a teal. Hned při prvním prozkoumání na mě vypadlo víčko, anichž bych se ho snažila sundat. Po prvním vyzkoušení na vnější stranu dlaně přestaly psát a po protřepání se barva šíleně vylila do víčka. Při následném otevření na mě barva vystříkla a zničila mi tričko.. Voděodolné rozhodně také nejsou. Zato ale jdou špatně odlíčit, ikdyž jenom z ruky. Naproto příšerný výrobek, ale co čekat, když stály 39,- ...

  • cena
  • plikační špička se začala třepit
  • kvalita obalu
  • pigmentace
  • mažou se
  • horší odličování
  • naprosto příšerná výdrž
  • vysychají


Další recenze od 31.5.2013 16:24:50

Koupila jsem si tužku (v černé barvě) při akci na stránkách E.L.F, že jí vyzkouším. Objednala si jí i sestra, jí nepsala už od otevření. S mojí jsem se párkrát namalovala a už přestala psát. Když jí nechám odstát v kelímku, třeba i týden, tak si s ní sotva namaluji jedno oko a hned přestane psát. Dokonce mi začala pouštět barvu do víčka. Když jsem s ní zatřepala v zavřeném stavu, něco jsem z ní ještě vydolovala, ale nechtělo se jí. Škoda tedy její vydrže, ze začátku jsem si jí nemohla vynachválit. Barva je jemně černá, takže ani moc nekřičí a ani se neztrácí. Snadno se s ní maluje, během jednoho pohybu jsem měla krásnou linku. Záleží tedy na kousku, který obdržíte, zklamalo mě to, ale co bych chtěla za 27kč :)

  • Dobrý - pěkný obal
  • Snadná aplikace
  • Třepí se
  • Vysychá
  • životnost


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.4.2012 23:11:21

Měla jsem černou fixu, ale byla nějaká divná. Malovala jak vyschlá fixka. Musela jsem s ní vždy dlouho klepat, abych barvu dostala do hrotu (i přesto, že jsem ji skladovala hrotem dolů, jak doporučovali na stránkách) pak jsem udělala jednu pěknou, sytou čáru, ale tím to skočilo, zase začala malovat jako vyschlá a musela jsem s ní znovu pořádně třepat - takže aplikace hrozná a dost otravná. Nevím jestli jsem měla vadný kus, ale nelíbí se mi, že u Elfu je pomalu každý druhý kus vadný, takže tímto si to u mě Elf nezachránil. Ta fixa prostě nestála za nic. Voděodolná není taky ani náhodou.

  • nic
  • fix vysychá
  • aplikace hrozná
  • nejsou voděodolné


věk
35-44

oči
modré

Jeden z minima výrobků od E.L.F., který bych si koupila (a koupím) znovu. Mám fixu v černé barvě, krásně se mi s ní "maluje", linka je tenkrá, ostře se vykreslí. Nevýhodu spatřuji v tom, že po delším používání se musí barva sklepávat dolů (a to mám fixu špičkou dolů ve stojánku), takže občas vycákne barva na ruku nebo do víčka, rozhodně taky není voděodolná (aspoň se dobře odličuje). Vadí mi její nedostupnost (pouze přes net), konec se někdy roztřepí (kus od kusu).

  • sytá barva
  • dobře se mi s ní vede linka
  • občas se roztřepí špička
  • dlouho nevydrží
  • není dostání v obchodech


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 22.3.2012 17:05:56

Pro mě absolutní katastrofa. Objednávala jsem celkem 3 fixy v různých barvách, v podstatě u žádné není zaručena její počáteční funkčnost, hroty se hodně třepí a vysychají. S fixou se musí vážně hodně protřepávat, aby začala malovat a tudíž bylo v podstatě nemožné namalovat úhlednou linku. Životnost všech fix, které jsem měla, byla cca 10 dní, potom jsem z nich nevymalovala prakticky ani čárku. Je možné, že se jednalo o vadné kusy, ale zdá se mi to velmi nepravděpodobné. Všechny fixy jsem skladovala ve stínu, hrotem dolů

  • barvy
  • výdrž
  • hrot
  • životnost
  • nemožnost precizní linky


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.3.2012 22:56:43

S fixem se maluje poměrně dobře. Černý odstín ale bohužel není intenzivní černo-černá barva. Hrot se po několika použitích roztřepí, takže aplikace se pak komplikuje. Fix velice rychle vyschne, vydrží max. měsíc a půl, pak je úplně suchý a na vyhození. Voděodolné mi linky zrovna nepřišly, ale za běžných podmínek vydržely celý den. Odlišování bylo v pořádku. Znovu bych si tento produkt nekoupila.

  • dobře se odličují
  • na oku drží
  • snadná aplikace
  • cena
  • roztřepení hrotu
  • fix rychle vysychá
  • horší pigmentace
  • nejsou voděodolné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.3.2012 22:44:16

S fixou se dobře pracuje. Bohužel mi příliš voděodolná nepřijde. Nevydrží na očích příliš dlouho - max. půl dne. Na druhou stranu se neobtiskává a po nanesení rychle zasychá. Dělá hezky tenké linky. Balení je praktické, ale fixa se dost třepí.

  • dobrá manipulace
  • výrazná barva
  • jemné linky
  • fix se brzy třepí
  • rychle vysychá
  • krátká výdrž



věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 13.3.2012 10:18:06

Používám odstíny Coffee a Ash, oba jsou velmi pěkné. Mám je už podruhé a v obou případech jsem s Ash neměla problém, zatímco s Coffee se mi hrozně špatně pracovalo. Nicméně linkyk vydrží dlouho a neobtiskávají se. Na druhou stranu fixa rychle vysychá (ale zase cena je velmi nízká, takže není problém kupovat fixu častěji).

  • výběr barev
  • cena
  • výdrž
  • s některými se špatně pracuje
  • rychle vysychá


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené