e.l.f. Essentials třpytivé multifunkční líčidlo recenze a zkušenosti

Rozjasňovače e.l.f. Essentials třpytivé multifunkční líčidlo
Rozjasňovače e.l.f. Essentials třpytivé multifunkční líčidlo - obrázek 1
Rozjasňovače e.l.f. Essentials třpytivé multifunkční líčidlo - obrázek 2
Rozjasňovače e.l.f. Essentials třpytivé multifunkční líčidlo - obrázek 3
e.l.f. (125)
1.7 z 5 5 1.7 14
Celkem 14 recenzí


5 hvězd
0%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
29%
2 hvězdy
14%
1 hvězda
57%

Koupilo by znovu
8 %

Recenze produktu
e.l.f. Essentials třpytivé multifunkční líčidlo

věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2015 13:30:37

Skúsila som dva odtiene, pink lemonade a jeden hneší odtieň. Oba produkty mi prišli ok, konistencia bola jednotná /žiadna vytekajúca voda/. Chcela som ich používať ako rozjasňovač, ale na tvári lepili a prišli mi až moc výrazné aj pri dôkladnom rozotretí. Ako lesk sa mi tiež neosvečili. Ten hnedší odtieň v lete primiešam do telového mlieka, pre ľahké rozžiarenie pokožky.

  • cena
  • lepivosť produktu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.11.2013 01:42:49

Toto multifunkční líčidlo od ELF je naprostá katastrofa. Odstíny ještě celkem ujdou. Mám celkem 4 a to Spotlight, Toasted, Lilac petal a Golden Peach. Barvičky jsou pigmentované hezky, ale při vymáčknutí z balení leze nejdříve barevná voda a po nějaké chvíli až konečně barva. Na tváři vypadají celkem fajn, ale moc dlouho nevydrží a líčilo má takovou divnou a smradlavou konzistenci. Jediný odstín který mi to nedělá je Spotlight, který občas používám na rozjasnění pod obočím. Určitě bych si toto líčidlo už nekoupila.

  • dostupnost
  • cena
  • divná konzistence
  • líčidlo smrdí
  • hnusný obal


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.2.2013 22:22:54

No já měla asi zrovna štěstí, protože ze všech odstínů, které mám (mám skoro všechny), je pouze jeden špatný, z kterého vytéká voda a zvláštně zapáchá. Ostatní jsou v pořádku. za tu cenu je to skvělý rozjasňovač, i když musím říct, že jsem už vyzkoušela mnohem lepší, ale za to o něco dražší :-)

  • cena
  • velká škála odstínů
  • u některých špatná konzistence
  • zápach


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Nalákalo mě slovo - multifunkční! ale to se o tomhle rozhodně říct nedá. Nevím, zda jsem měla jen blbý kus, ale nedalo se to použít na nic. Maximálně jako stíny, ale ty se tak nezvhledně třpytily, že jsem si to rychle rozmyslela. Už bych si to ani za tu cenu nekoupila..

  • cena
  • všechno!


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.7.2012 11:43:23

Nechala jsem se strhnou kladnými recenzemi na Elf (některé věci jsou opravdu skvělé), ale tohle se nějak nepovedlo. Měla jsem dva odstíny a každý byl podivná vodová tekutina, za kterou byla nějaká barva. Dát to dohromady, aby to šlo nějak dát na obličej, to byl kumšt. I tak se to špatně roztíralo na obličeji, na pleti to nebylo pěkné. Ještě že ta částka tolik nebolí, znova už si to nekoupím.

  • žádné
  • konzistence
  • divná vůně


věk
45-54

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.7.2012 02:03:33

Vyhozených 30 Kč, nebo kolik mě to stálo. Z tuby vytékala nejprve odpudivá tekutina. I když se to dalo na omezenou dobu smíchat dohromady aby to vytvořila jakousi konzistenci, efekt na obličeji směšný. Po vyzkoušení to šlo dolů. Cena dalece přesahuje "kvalitu".

  • cena
  • chemický sajrajt


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 27.6.2012 18:28:47

Tento rozjasňovač mě nenadchl, ani neurazil. Zakoupila jsem ho spíše kvůli ceně a to v bílém odstínu. Velkým mínusem je, že z tuby ze začátku vytéká jakási tekutina a to i když pořádně protřepu. Používám pouze pod obočí (na tvářích se mi jeho efekt nelíbí a vzhledem ke konzistenci mi není na tomto místě ani příjemný) - hezky oči rozzáří a dobře drží.

  • cena
  • dle mého názoru se hodí pouze pro zvýraznění očí


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.4.2012 15:10:40

Mám růžový odstín Pink Lemonade a musím říct, že jsem ho použila opravdu jen jednou a nikdy bych ho nikomu nedoporučila. Při aplikaci, když se pořádně neproklepe z tuby vytéká hnědě zabarvená vodička. Multilíčidlo se docela špatně aplikuje a nelze jej rozetřít do ztracena. Odstín byl velmi neslušivý a zvýrazňoval drobné nedostatky pleti.

  • žádné
  • konzistence
  • roztírání
  • aplikace


věk
35-44

pleť
suchá
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Když jsem viděla na webu tento rozjasňovač, říkala jsem si, proč to za ty peníze nezkusit. Objednala jsem si dva odstíny, jeden letěl do koše hned, a druhý jsem ani nepoužila. Zvláštní "vůně," pro někoho možná i puch, konzistence taková, že nejprve vytekla voda a až pak ten správný obsah. Použila jsem ho minimum a leskla jsem se jako diskokoule. Takže ano, rozjasňuje, ale mně nevyhovuje.

  • rozjasňuje
  • nevoní
  • zvláštní konzistence


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.3.2012 17:12:43

Jak už bylo psáno výše. I z mé tuby vytékala pouze voda a až potom hodně tekuté líčidlo, které vůbec nešlo dobře rozetřít a po čase i z obličeje mizelo. Též jsem se nechala srthnout Elfí vlnou, ale nikdy už více.

  • žádné
  • všechno


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.3.2012 12:32:17

Tohle "multifunkční líčidlo" v tubě je katastrofa! Tak zaprvé nevím v čem spočívá jeho multifunkčnost - jeho funkce je rozjasnit, jiné uplatnění nemá. Jeho konzistence je vodová. Nevím, zda jsem měla jen já blbý kus (tuto otázku si u Elfu musím pokládat u většiny výrobků) nebo to tak má být. Pokud dáte rozjasňovač na make-up, tak po čase jakoby vymizí a zůstanou vám na obličeji jen třpytky, což není zrovna hezké. Snad leda mě napadá ho použít pod make-up pro rozjasnění, to by asi šlo... I já se nechala strhnout "Elfí lavinou", ale za mě už nikdy více

  • Žádné
  • Podivná konzistence
  • Moc neplní funkci rozjasňovače
  • Nepraktické balení
  • Ani jeho nízká cena ho nezachrání :D


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.3.2012 12:22:52

I můj rozjasňovač byl extrémně řídký a tekutý. Aplikace je velice složitá, protože produkt hodně teče a výsledek za moc nestojí. Koupila jsem si 2 barvy a ani jeden z odstínů mě nepřesvědčil. Znovu už určitě nekoupím (ani z anízkou "elfí" cenu).

  • žádné
  • produkt je příliš řídký


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2012 00:45:31

Tuba se musí před každým použitím hodně protřepat, aby z ní nevytékala pouze ,,voda". A bohužel i po protřepání je konzistence produktu příliš řídká. Při aplikaci mi to vždycky teče všude po prstech. Škoda, že nemá krémovou konzistenci. Jinak by to byl fajn rozjasňovač.

  • cena
  • praktické malé balení
  • konzistence



věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.3.2012 11:58:56

Vyzkoušela jsem několik odstínů a bohužel musím říci, že u všech se jednalo o nehomogenní produkt, z tubičky tedy vytékala nejdříve jakási tekutina až pak onen produkt. Ani protřepání příliš nepomáhalo. U těchto výrobků je to prý kus od kusu, tak třeba budete mít štěstí a narazíte na vydařený kousek. Mně nevyhovoval ani výsledný efekt na obličeji. Líčidlo se mi velice špatně rozmazávalo.

  • cena
  • nehomogenní produkt
  • špatně se roztírá po obličeji


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Hůře hodnocené