e.l.f. Studio HD bezbarvý sypký pudr pro bezchybný vzhled recenze a zkušenosti

Pudry sypké e.l.f. Studio HD bezbarvý sypký pudr pro bezchybný vzhled
Pudry sypké e.l.f. Studio HD bezbarvý sypký pudr pro bezchybný vzhled - obrázek 1
Pudry sypké e.l.f. Studio HD bezbarvý sypký pudr pro bezchybný vzhled - obrázek 2
Pudry sypké e.l.f. Studio HD bezbarvý sypký pudr pro bezchybný vzhled - obrázek 3
5 4.7 14
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 86% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 139 - 159 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Studio HD bezbarvý sypký pudr pro bezchybný vzhled

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.11.2013 01:46:32

Tento sypký HD pudr mě nijak neoslovil. Make-up tedy příliš dobře nezafixuje a navíc se mi po něm docela začaly tvořit šupinky. Vzhledem k tomu, že je bílý tak odstín obličeje i při malém množství zesvětlí a pak působí obličej světlejší pleti mrtvolným dojmem. Čekala bych, že nebude nijak vonět, ale bohužel je docela nepříjemně cítit. Za mě určitě ne, protože neplní svojí funkci. Znám daleko lepší fixační sypké pudry, než je tento.

  • dostupnost
  • cena
  • blbý odstín
  • smrdí
  • nefixuje
  • Balení netěsní


Další recenze od 5.6.2013 19:16:09

Pudr dobře fixuje, je jemný. Po nanesení mám tendence si neustále hladit tvář, jak je hebká :-) Za tu cenu je super. Vydrží poměrně dlouho. Akorát jsem přišla na dvě chybičky. S aplikátorem co je v balení nic úžasného nevykouzlíte, je nepraktický. Druhá věc - pokud to s pudrem přeženete, je viditelný na fotkách, vypadá jako moučka.

  • Jemný
  • Plní účel - matuje
  • Cena
  • Dlouhotrvající
  • Aplikační houbička je nic moc
  • Je vidět na fotkách


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.5.2013 21:51:46

Jedna z nejlepších věcí od Elfu, mám mastnou pleť a toto je první výrobek, který výrazně prodlouží mou pleť matnou. Je bílý, ale po nanesení se přirozeně přizpůsobí pokožky, dále dopudruji klasickým pudrem pro barvu. Pudr je neskutečně hebký, když si po nanesení pohladíte tvář, tak je jak dětská prdelka. Velmi doporučuji.

  • fixace make-upu
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.4.2013 22:03:40

Krásně kryje, líbí se mi, že třpytky v něm obsažené nejsou vidět, ale krásně rozzáří pleť. Nedělá fleky a déle mi vydrží pod ním nanesený makeup a tvářenka. Největší radost jsem měla z labutěnky, připadám si pak při líčení jako hvězda :D Nejpříjemnější je však cena, jelikož si myslím, že jiný dobrý pudr se jen tak levně nesežene a ani ho nepotřebuji aplikovat velké množství!

  • Cena
  • Množství
  • Aplikátor
  • Malý výběr odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.10.2012 13:07:20

Úžasný pudr.. Narozdíl od transparentního pudru od Essence, tento je jemnější a není vidět.. Krásně mi pleť zmatní, a opravdu na tváři přilne tak, že není vůbec vidět a necítím ho, ani mě nezesvětlil a je krásně jemný.. Dokonce mi opticky vyhladil pleť a stáhl i póry :)

  • zmatní
  • vyhlazená pleť
  • cena
  • výdrž na pleťi
  • možná jen to velké balení


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.10.2012 16:06:27

Výborný fixační pudr, jsem moc ráda, že jsem ho objevila. Make-up zafixuje opravdu kvalitně, matná pleť bez nutnosti přepudrování mi vydrží podstatně déle než po použití jiných sypkých pudrů. V tomto směru je myslím i o něco lepší než Dermacol (i když i ten nadále patří k mým oblíbencům, taky funguje velmi dobře). Pleť krásně zjemní a vyhladí, je hebká na dotek. Vlastním bílý Translucent a jsem maximálně spokojená, stačí použít maličko, na obličeji je neviditelný a nemám pocit, že by mě jakkoli zesvětloval. Aby byl na pleti viditelně bílý, musela bych použít opravdu hodně přehnané množství. Akorát ten obal je dost nepraktický, mnohem radši bych uvítala obyčejný kelímek typu Dermacol. U tohoto by mi nevadila ani tak velikost jako taková, ale nechápu smysl tvaru kelímku, který je kolem kulatého otvoru vystouplý do hranata a při používání se do toho pudr dostává a zbytečně práší. To mi leze na nervy, ale pudr jako takový hodnotím maximálním počtem bodů, určitě stojí za vyzkoušení :-) Cena je taky příznivá.

  • kvalitní zafixování make-upu
  • dlouhá výdrž matné pleti
  • přirozený vzhled - není na pleti vidět
  • stačí použít maličké množství
  • hebká a zjemněná pleť
  • nepraktické balení


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Pudr hezky voní, balení je hezké, pevné i když trochu velké. Nejvíc se mi líbí ta labutěnka. Ale zdá se mi moc bílý, přítel si hned všiml, že něco mám, prý jsem nějak zbledla :-D Fixace je podle mě dobrá, ale na to, že by měl být bezbarvý, tak není. Třeba jsem ho jen blbě nanesla, jsem i docela světlý typ, nejsem s ním spokojená.

  • labutěnka
  • cena
  • celkem kvalitní výrobek
  • byla jsem po něm bledá


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.7.2012 16:14:53

Skvělý sypký pudr, konečně pudr, po kterém nevypadám jako moučný červ. Není na pleti vůbec vidět, nejsem "přepudrovaná", ani když ho třeba v průběhu dne použiji dvakrát. Jeho bílá barva mi vyhovuje, jsem sama o sobě bílá jako stěna a vždy jsem měla problém najít dost světlý pudr. Jiný už nehledám. Skvěle matuje, pleť je po něm moc hezká, jemná a vyhlazená.

  • skvěle matuje
  • opticky pěkná vyhlazená pleť
  • cena
  • žádný


Jedna z nejlepších výrobků od značky ELF. Cena je přijatelná a účinek splňuje na 100%. Je po ném krásně hladká pleť, pořád si na ní musim šahat. I přesto že hodně slečen píše, že je to dělá bělejší než doopravdy jsou, u mě žádný rozdíl nevidím. Ale určitě je vhodnější spíše pro bledule

  • cena
  • balení
  • kvalita
  • hebká pleť
  • nedostupné v běžném obchodě


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.4.2012 13:47:27

Tento pudr patří k mé stálé kosmetické výbavě. Hezky zafixuje a sjednotí pleť. Vydrží opravdu dlouho a pro mou smíšenou a světlou pleť je ideální. Pleť je na dotek jemnější a doporučuji nanášet jen v malém množství a hezky štětcem rozetřít (oprášit). Jinak by mohl vytvořit bílou masku.

  • hezky sjednocená pleť po celý den
  • dostupnost jen na internetu
  • nehodí se na tmavší pleť


věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2012 15:07:15

Výborný fixační pudr, který dokonale vyhladí obličej, po přejetí rukou je pleť sametově hebká. Zmatní obličej a zafixuje make-up, který tak vydrží o něco déle. Jedno balení vydrží několik měsíců. Nevýhodou je zbytečně velké balení pudru a bílá barva, která může být nevhodná pro tmavší typy pleti.

  • zmatňuje
  • pleť je po použití sametově hladká
  • nezvýrazňuje šupinky
  • bez parfemace
  • balení dlouho vydrží
  • je spíš pro světlou pleť
  • balení je zbytečně velké a nepraktické



věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.3.2012 23:51:42

Pro mě nejlepší fixační pudr. Je velice jemný, dobře přilne k pleti, zafixuje make-up a výrazně prodlouží jeho výdrž. Jeho bílá barva mi nevadí, jelikož je ho zapotřebí opravdu malé množství, takže bílá na obličeji vidět není. Vadí mi jen hrozné balení, což je zbytečně velká "krabice".

  • jemně mletý
  • prodlouží výdrž make-upu
  • matuje
  • výborná fixace make-upu
  • cena
  • balení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Inglot Loose powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Alverde minerální pudr

4.3 83% 16 recenzí