Ebelin odličovací tampony recenze a zkušenosti

Odlíčení Ebelin odličovací tampony
Odlíčení Ebelin odličovací tampony - obrázek 1
Odlíčení Ebelin odličovací tampony - obrázek 2
Ebelin (27)
4.9 z 5 5 4.9 58
Celkem 58 recenzí


5 hvězd
93%
4 hvězdy
7%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
100 %

Recenze produktu
Ebelin odličovací tampony

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.4.2019 13:35:14

Tyto tamponky kupuji už dlouhou dobu a tak mám velké zkušenosti. Nejvíce se mi na nich líbí složení, které je pro mě důležité. A to proto, že se nedrolí a nelezou z nich vatové nitky, když použiji pleťovou vodu. Tamponky krásně čistí a ulpí na nich všechny nečistoty z pleti. Jsou skvělý nejen na pleťovou kosmetiku,a le taky jako pomůcka na odlakování nehtů.

  • cena
  • snadné použití
  • složení
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.10.2018 11:15:53

Až dosud pro mě bylo při nákupu odličovacích tamponů jediným kritériem složení = 100% bavlna, což tyhle tampony zn.Ebelin splňují. Musím ale říct, že v porovnání s jinými značkami jsou vůči tváři mnohem jemnější, takže je odličování make-upu o dost příjemnější. Netrhají se, jsou přiměřeně savé, dostupné v každé DM drogérii a za nízkou cenu. Rozhodně se k nim budu vracet.

  • Poměr kvalita x cena
  • Jemný neškrábavý povrch
  • Složení = 100% bavlna
  • Žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Odličovací tamponky, které kupuji pravidelně již několik let a budu je kupovat i dál. Jsou příjemné, měkké, neškrábou, netrhají se, nepůlí se, necuckují. Mile mě překvapilo, že je dm zlevnilo, stávaly myslím okolo 35 Kč a nyní 28 Kč. Na odlíčení celého obličeje spotřebuju většinou 3 tamponky. Jediné co mi trochu vadí je zatěžování životního prostředí, ale tomu se asi nevyhnu.

  • cena
  • dostupnost v každém dm
  • měkké a příjemné
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Při nákupu v DM jsem zkusila vzít tyto odličovací tamponky na zkoušku. Vůbec se netrhají a přitom jsou tak jemné. I cena je opravdu nízká, takže si při každém nákupu pořídím zásobu těchto odličovacích tamponků, abych je měla vždy po ruce. Zvláště si cením značku Ebelin, která tyto tampony dělá tak skvělé, že ani nepouští vlákna, což vysoce oceňuji.

  • cena
  • množství v balení
  • nepouští vlákna
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.5.2017 08:36:25

Za mě nejlepší odličovací tamponky, které se v současné době dají koupit za velmi rozumnou cenu. Navíc jsou dostupné v každé Dm drogerii, takže není co řešit. Vyzkoušela jsem již spoustu značek a většina z nich mě vcelku dost škrábala. Tyhle tamponky jsou krásně jemné a na pleti příjemné, takže u ně nehrozí podráždění... Určitě budu kupovat dále :)

  • cena
  • dostupnost
  • netrhají se
  • krásně jemné
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Klasické odličovací tampony. Když je porovnám s jinými značkami tak jsou o něco lepší než ostatní značky. Jejich hlavní předností je, že nepouští chloupky a jdou od sebe dobře oddělit. Za jejich nedostatek považuji, že se dají koupit jenom v DM drogeriích. Určitě si je koupím znovu i když je zrovna nevyhledávám.

  • nepouští chloupky
  • cena
  • dají se koupit jenom v DM


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.11.2016 18:15:04

Moje oblíbené odličovací tampony z DM. Jiné použiju vyjímečně. Cena poměr kvalita je řekla bych dobrá. V balení je 140 kusů, což je výhodné. Při odličování se vám nerozpadají v ruce, jako jiné odličovací tampony. Každá strana tamponků je jiná, lze použít bez problémů obě dvě. Lze s nimi odlíčit jak oči, tak i celý obličej.

  • Množství 140 kusů
  • Cena poměr kvalita
  • Dostupné pouze v DM


Další recenze od 25.10.2016 16:21:35

Tyhle odličovací tamponky mám uplně nejradši. Jsou savé, nejsou to takové ty hnusné kluzké odličováky, na které chcete dát pleťovou vodu a pomalu vám z nich zteče dolů... Jsou moc fajn, jsou jemné a akorát tak tlusté, netrhají se, když je hodně namočíte. Kupuji velké balení za 29,-, vydrží mi na dlouho. Výhoda je že je dělají ve více velikostech, takže si můžete vybrat.

  • nejsou umělé klouzavé
  • Dobře sají
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.1.2016 17:52:42

Tieto vatové tampóny z DM sú najlepšie aké som kedy mala, používam ich už dlho a nehodlám meniť za žiadne iné. Skúšala som už rôzne značky, ale žiadne tampóniky neboli také skvelé ako tieto. Narozdiel od ostatných, tieto sú jemné, neškriabu, nedráždia, držia pohromade, cena je nízka, jednoducho sú super 100% odporúčam.

  • jemné
  • neškriabu
  • nedráždia
  • cena
  • rôzne veľkosti balenia
  • dostupnosť - DM
  • držia pohromade
  • výborne odličujú
  • žiadne


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2015 15:48:19

Nejoblíbenější odličovací tampónky vůbec, jsou hezky savé a příjemné na pleti, neškrábou, nijak nedráždí, cena není nejnižší, ale kupuji hodně v akcích takže je to příjemnější a i kdyby akce nebyla tak stejně kupovat budu, protože jsou hodněkrát lepší než třeba drahé bel, je jich v balení asi 120, což na nějakou dobu vydrží, materiál mají hodně příjemný

  • materiál
  • neškrábou
  • dobrá savost
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.10.2014 10:03:53

Jedny z nejlepších odličovacích tamponů, co jsem vyzkoušela. Z jedné strany jsou hladké, z druhé mají texturu, jsou pevné, při odličování se netrhají, nenechávají v očích chloupky, neškrábou. Při vytahování z obalu se jednotlivé vrstvy neoddělují. Dají se koupit ve více velikostech a jsou za rozumnou cenu.

  • kvalita
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.7.2014 22:34:13

Super odličovací tampony, odličuji s nimi i své citlivé oči, nijak neškrábou, nepouští chlupy, díky textuře jako prošívaná deka se nerozpadají, jsou jemné a odličuje se mi s nimi dobře. K dostání jsou za příjemnou cenu i ve velkém balení, nemusím tedy často lítat kupovat další, zakoupit se dají v DM drogerii.

  • příjemné
  • nerozpadají se
  • cenově příznivé
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.5.2014 17:24:56

Tyto vatové tamponky z DM to mě vyhrály na plné čáře. Jsou levné a kvalitní - nerozpadají se na dvě části, jsou pevné a zároveň jemné k pleti i v okolí očí. Dají se koupit v klasickém, maxi i malém cestovním balení - všechna tato balení mají chytré otevírání, ze kterého se tamponky nevysypou. Za mě doporučuju. Vždy si kupuju tyto.

  • cena
  • nerozpadají se
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 11.5.2014 16:10:16

Jsou to nejlepší tampónky. Levné a kvalitní. Nemám s nimi žádný problém. Nerozpadávají se, necuckovatí, netrhají se. Seženete je v DM drogerii za směšnou částku. Jiné už ani nekupuji. Jedna strana je "kostičkovaná", takže je vhodná na obličej a druhá která je "plochá" je super na oční okolí. Každému je moc doporučuji.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Nerozpadávají se
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.4.2014 13:11:57

Co se týče odličovacích tamponků, tak nejsem vůbec náročné, stačí mi i ty nejlevnější a toto jsou jedny z nich. Líbí se mi, že mají dvojitý povrch, využívám oba dva. Jsem tedy zvyklá na silnější tampony, ale přesto, že jsou tyto velmi tenké, tak jsou velmi pevné a nerozpadají se. Dobře se s nimi odličuje, mají hebký povrch a jsou jemné, bez pouštění vaty. Škoda jen, že nejsou ze 100% bavlny, jako některé, co si kupuji. Jinak nemám co vytknout.

  • cena
  • jemný dvojitý povrch
  • pevné a nerozpadají se
  • není 100% bavlna


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.11.2013 11:24:56

Skvělé vatové tamponky, mají je v každém dmku. Přestože tamponky z Lidlu mám ještě o chlup raději, nemohu tyto Ebelin hodnotit níže, protože jsou prostě taky skvělé. Jsou velmi jemné a hebké, jedna strana je hladká a druhá s texturou. Jsou skvělé jak na odlíčení obličeje, tak na odlakování nehtů. Je několik velikostí balení, já kupuji vždy to největší, protože je cenově nejvýhodnější.

  • cena
  • jsou jemné, přesto pevné
  • různě velká balení
  • dostupnost v každém dm
  • dobře slisované
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.10.2013 18:54:11

Nejlepší vatové tamponky, které jsem kdy vyzkoušela. Jako u jedněch z mála se neoddělují jednotlivé vrstvy, mají příjemnou texturu, na obličeji neškrábou. Odličuji se s nimi, odlakovávám si nehty a na oboje mi maximálně vyhovují. Jen jednou jsem vyzkoušela jiné a vím, že teď už si budu kupovat jenom tyto. Navíc cena kolem 30Kč za 140ks je parádní :)

  • neoddělují se vrstvy
  • jemné
  • levné
  • snadno dostupné
  • žádné


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.9.2013 22:57:31

Tyto odličovací tampony kupuji pravidleně. Nepoužívám je na odlíčení obličeje ale pouze na odlakování nehtů. Balení mi tedy vydrží extra dlouho. Vyhovuje mi jejich textura. Jsou pevné, drží tvar a nezůstávají mi z nich vlákna přilepená na nehtech jako se mi to stávalo u jiných značek. Takže kupuji už jen tyto.

  • výborné za super cenu
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tyto vatové tampónky mám asi ze všech značek nejraději. Jsou jemné, nepouští "chlupy" a neodělují se od sebe jednotlivé vrstvy. Moc ráda mám ty ve velké velikosti, protože s nimi jde krásně odlíčit celá pleť a nemusím jich použít víc. Kupuji pořád a stále dokola :) za tu cenu jsou opravdu super. Daleko lepší než jiné dvakrát tak drahé značky.

  • nepouští "chlup"
  • drží u sebe
  • jemnost
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2013 13:36:46

Moje první volba při koupi odličovacch tamponků. Díky dvojí textuře, z jedné strany hrubší na odstranění make-upu i ze špatně dostupných míst, z druhé strany hladké na úžasný finiš, si u mně vysloužily stálé místo v koupelně. Cena je výborná a kvalita rovněž. Jako jedny z mála neškrábou a nedráždí mi tím oči, když odličuji řasenku.

  • cena
  • jemnost
  • supr kvalita a balení
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.6.2013 12:53:04

Nejlepší odličovací tamponky, které jsem kdy vyzkoušela (a že jich nebylo málo :-)). Jsou krásně jemné, pleť nepoškrábou ani nijak nepodráždí. Navíc jsou velmi kvalitně slisované, za tu dobu, co je používám, se mi nerozpadl ještě jediný. Jakýkoli přípravek ihned dobře vsáknou, cena je super. Jedním slovem ideál :-)

  • jemné
  • kvalitně slisované
  • dobře sají
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.6.2013 18:09:20

Naprosto nejlepší odličovací tamponky, které jsem kdy měla možnost vyzkoušet a už jsem u nich zůstala. Jsou jemné, neškrábou, dobře absorbují odličovadla, nedrolí se a nerozpadávají. Někdy koupím růžovou verzi obsahující hedvábí, která je ještě jemnější. Jsou k dostání v každé DM za hubičku. Nemám co vytknout.

  • jemnost
  • textura
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.4.2013 13:04:07

S Ebelin Wattepads jsem velmi spokojeny, nejenom díky ceně, které je 30kč za 140 kusů, ale také že mají složení 75% bavlnu a 15% viskózu, takže mi vyhovují v tom, že se nerozpadají, ale zároveň také neškrábou. Na jedné straně jsou hladká a ne durhé trochu hrubší(to mi moc nevyhovuje). Ale zase při vytahování z balení se nerozdělují.

  • Cena
  • Nerozpadají se
  • Neškrábou
  • Nejsou obě strany hladké


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Jedny z nejlepších odličovacích tampónků, které ráda kupuji (buď tyto nebo Lilibe v Rossmann). Jsou jemné, při vytahování se netrhají a při odličování se nerozpadají, nezanechávají vatu na obličeji. Navíc v balení jich je cca 140 Ks za 35 Kč. Absorbují tak akorát přípravek na odlíčení, takže se s nimi pohodlně odličuje, aniž by odličovák protékal všude kolem. Doporučuji!

  • jemné na pleť
  • nerozpadají se při vytahování z obalu
  • nezanechávají vatu na obličeji
  • cena
  • dostupnost jen v DM - jejich privátní značka


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.4.2013 14:42:07

Jedny z nejlepších odličovacích tampónků na trhu. U většiny je problém s rozdělováním vrstev, případně špatným vsakováním některých produktů, nebo ještě hůř - s tím, že škrábou. S těmito ale absolutně žádný problém. Navíc za výbornou cenu. A dobře dostupné. Střídám je maximálně s tampónky z Lidlu, jiné nekupuji.

  • cena
  • jemnost
  • nerozdělují se
  • dostupnost
  • nejsou


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.4.2013 21:18:59

Asi nejlepší tamponky jaké jsem kdy měla. Jsou krásně jemné a příjemné na pleti, nerozdvojují se jako některé jiné a ani z nich neodpadávají žmolky. Používám je jak k odlíčení tak k následné péči a používanou kosmetiku, ať už vodičky nebo krémové složení do sebe příliš nesáknou, prostě tak akorát, že se zbytečně neplýtvá :)

  • kvalita
  • nerozdvojují se
  • nevsáknou zbytečně moc kosmetiky
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.4.2013 21:14:13

Moje nejoblíbenější odličovací tampónky, které běžně seženete v DM drogeriích. Tampónky jsou velice jemné a takové hebké. Jednotlivé vrstvy se od sebe neoddělují, tampónek nežmolkuje a dobře vsakuje odličovací přípravky. Při použití jsou na obličeji příjemné, nedráždí pleť a celá procedure odličování je o to příjemnější :) Oceňuji i velice nízkou cenu za tuto kvalitu.

  • hebké
  • příjemné na pleti
  • vrstvy se neoddělují
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Moc příjemné vatové tamponky. Jsou krásně měkoučké, neškrábou na pleti, nedvojí se, jdou pěkně ven z obalu, kosmetiky nasají tak akorát (ne jak některé nic nebo naopak vše!). Cena je velmi příjmená, jen mě občas vadí, že v DMkách je mají věčně vyprodané.

  • Jemnoučké
  • Ideální savost
  • Nedvojí se
  • nenašla jsem


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 26.1.2013 11:33:44

Nejlepší odličovací tamponky, co jsem měla. Jsou jemné, velice příjemné. Kupuji to větší balení. Dobře odličují bez podráždění či škrábání. Nepouští vlákna jako jiné tamponky. Cena je taky přijatelná. Líbí se mi, že mají více variant. Jednou jsem měla i ty velké oválné a taky super. jen mi více vyhovují ty klasické.

  • jemné
  • neškrábou
  • pevné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.1.2013 21:14:33

Za mě to jsou jedny z nejlepších běžných drogérkových a hlavně cenově dostupných odličovacích tamponů. Povrch mají velmi jemný, nenechávají na obličeji a hlavně na řasách vlákna, nedvojí se a netrhají během odličování. DObře vstřebávají odličovací přípravek a to bez toho, aby ho úplně pohltily, takže vážně tolik neplýtváte odličovadly. Vždycky beru několik kusů, protože se vyplatí a často jsou k dostání v nějaké akci.

  • dostupnost a cena
  • jemné
  • netrhají se a nedvojí
  • zbytečně nepojmou moc odličovadla
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.1.2013 18:39:28

Za mě nejlepší tamponky na trhu. Obsahují tak akorát vaty, takže nenasají zbytečně moc tekutiny. Drží pohromadě, okraje sjou jakoby secvaklé. DM je profává v řadě variací, takže si člověk může vybrat jak balení na cesty, tak maxibalení na doma. Mají hladký povrch, takže na obličeji po nich nezůstává vata. Jedním slovem paráda.

  • cena
  • nerozpadají se
  • na obličeji nezlůstávají zbytky vaty
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 14:49:07

Tyto vatové tamponky kupuji pravidelně. Jsou 100% bavlněné, neškrábou, netrhají se a ani nepouští chlupy což je skvělé. Za cenu 29czk je jich v balení 140. Jsou srovnatelné s dražšími a ostatní ve stejné cenové relaci jim nesahají ani po kolena takže za mě rozhodně ano.Hodlám je kupovat i dál.

  • netrhají se
  • neškrábou
  • nepouštějí chlupy
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.12.2012 23:30:25

Tyto vatové tamponky od privátní značky DM mě opravdu nadchly. Kupuji si ty v maxi velikosti a jsem moc spokojená. Netrhají se, nerozdvojují se. Jsou příjemné na odlíčení, neškrábou pleť jako řada jiných odličovacích tamponků. Prostě paráda. Doporučuju :)

  • neškrábou
  • nerozdvojují se
  • netrhají se
  • dostupnost jen v DM


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.12.2012 16:41:52

Snad nejlepší vatový tamponky, který jsem kdy měla. Člověk by řekl, že na vatových tampónech není co zkazit, ale opak je pravdou. Nejvíce oceňuju to, že se netrhají a neškrábou na pleti. Dají se sehnat i ve více velikostech, ale já kupuju to největší balení, který je cenově nejvýhodnější.

  • neškrábou
  • netrhají se
  • víc druhů balení
  • žádné


Další recenze od 1.10.2012 15:30:15

Úžasné, kvalitné odličovacie tampóny. Kupujeme iba tieto. Sú veľmi jemné, príjemné na pokožku, cenovo dostupné. Dobre sa s nimi odličuje. Keď používam napríklad pleťovú vodu, stačí mi jej dať len veľmi málo a vystačí mi to na celú tvár aj krk. Proste pre mňa najlepšie.

  • netrhajú a nerozpadávajú sa
  • cenovo dostupné
  • jemné
  • praktické
  • podľa mňa žiadne


věk
25-34


dehydratace
střední

Podle mě jsou to nejlepší vatové tampony na trhu. Opět zde sedí, že cena je neúměrná kvalitě, jak to pozoruji u ostatních výrobků privátních značek dm drogerie. Tampony jsou dobře slisované (pevně v okrajích), takže se nerozdvojují, když je vytahuji z obalu, což je pro mě asi nejdůležitější kritérium. Navíc jsou na dotek příjemné, nic umělého.

  • nerozdvojují se
  • příjemný materiál
  • cena
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Koupila jsem si menší balení na cesty, protože od jiné značky jsem nic nesehnala. A jsem příjemně překvapená - tamponky jsou nádherně jemné, neškrábou (ani okraje), nepouští chloupky, vrstvy se od sebe neoddělují, paráda. Hezky vsáknou tekutinu a odličování s nimi je opravdu velmi rychlé a pohodlné. Tamponky jsou dobré i na odlakovávání nehtů. Takže za mě spokojenost a příště pořídím větší balení.

  • cena
  • možnost zakoupit i menší balení na cesty
  • neškrábou a nepouští chloupky, vrstvy se od sebe neoddělují
  • dobře vsakují tekutiny
  • vhodné i na odlakovávání nehtů
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.7.2012 11:52:32

Dřívě jsem si kupovala odličovací tamponky z Lidlu, ale hodně se u nich zhoršila kvalita, strašně škrábou. Vyzkoušela jsem proto tyto tamponky z DM a jsem s nimi maximálně spokojená, už nekupuju jiné. Hlavní je, že jsou jemné, neškrábou, nepouští chlupy, sají tak akorát. I cena je příjemná.

  • neškrábou
  • nepouští chlupy
  • cena
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2012 09:23:59

Moje nejoblíbenější odličovací tamponky, kupuji už několik let, lepší jsem neobjevila. Vždy nějaké jiné vyzkouším, ale pokorně se k těmto vracím. Jsou dostatečně pevné a jemné, netrhají se a necuckují, nepouští vlákna, neškrábou. Dobře sají tekutinu. Kupuji ty větší i ty malé.

  • netrhají se
  • nepouští vlákna
  • jsou jemné a savé
  • žádné


Další recenze od 22.4.2012 19:20:05

Taky si kupuji jen tyhle. Radši mám ty větší, setřu si s ním obličej lépe. Rozdělím si je vždycky jakoby na půl a vydží mi nadvakrát. Opravdu jsou kvalitní, netrhají se. Používam a budu používat jen tyto. Doporučuji všem.

  • super kvalita
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 22.4.2012 10:23:12

Tyto odličovací tamponky jsou opravdu velmi povedené. Jsou kvalitní, netrhají se ani nežmolkují jako je to časté u jiných značek. Jsou krásně jemné, tekutina se do nich výborně vsakuje. Dobře se s nimi odlakovávají nehty a na odlíčení (dočištění) pleti samozřejmě ideál. Přesto tyto tamponky nepřekonají moje oblíbené Linteo, které jsou ještě o třídu lepší (pevnější a přitom ještě jemnější), takže hodnotím 4.

  • možnost koupi různě velkých balení
  • jemné
  • netrhají se
  • dobře do sebe sáknou tekutinu
  • prakticky žádné


věk
45-54

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.4.2012 09:15:03

Tyto odličovací tampony jsou ted taky moje nejoblíbenější,jiné už si prakticky nekupuji.Když jdu do DM,udělám si vždycky zásobu.Jsou jemnonké,bavlněné,vůbec nežmolkovatí a netrhají se.Jsou báječné i na odlakování nehtů a proto je také všem doporučuji

  • netrhají se
  • nežmolkovatí
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.4.2012 00:09:13

Moje nejoblíbenější odličovací tamponky, jiné už nekupuji (a když se někdy stane, že mi dojdou, ale nedostanu se zrovna do dm a jsem nucena koupit jiné, s žádnými nejsem nikdy tolik spokojená a těším se zpátky na ty svoje milované :-)) Jsou jemné a bavlněné, což ocením především na citlivé oči, drží tvar a netrhají se... Prostě samá plus, lepší neznám.

  • skvělá kvalita za skvělou cenu
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.4.2012 22:30:31

Tampony od Ebelin z Dm jsou nejlepší co jsem kdy měla.Kupuji si balení se 140kusy za 30Kč,takže myslím,že i cena je ok.Jsou jemné,velmi příjemně se s nimi odličuje.Odličovač nebo pleťová voda se do nich dobře vsakuje a nestéká.Tampony se neoddělují.Kupuji už jenom tyto.

  • cena
  • příjemný materiál
  • neoddělují se
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2012 16:42:51

Podle mě nejlepší vatové tamponky na českém trhu (dostupné v drogeriích DM), ráda je používám na odličování a čištění pleti i odlakování nehtů. Jsou měkké, ale zároveň hezky pevné a mají perfektní povrch. Prodávají se i jiné s podobnými přednostmi, ale tyto jsou prostě nej.

  • jsou akorát tenké (dobře slisované)
  • jsou příjemně měkké
  • pevný povrch na obou stranách (na obličeji nezůstávají vlákna)
  • nízká cena vzhledem k velkému balení
  • dobře lze oddělit požadovaný počet tamponků
  • netrhají se uprostřed
  • žádné


Další recenze od 21.4.2012 15:11:14

Super. Moje oblíbené odličovací tampónky, jemné, dobře se na ně nanáší jak mléko, tak voda. Jsou i pevné, snadno drží tvar, dobře se s nimi odličuje. Určitě budu kupovat i nadále :) Také chválím výhodná balení těchto tampónků, je to praktické a vyjde to levně.

  • praktičnost
  • jemnost
  • cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2012 13:09:52

Moje nejoblíbenější vatové tamponky. Neškrábou, jsou opravdu jemné i na oční partie. při navlhčení vodou šetří produkt (micelární vodu, tonikum). Obsahují jen bavlnu. Mají dvojí povrch - hladký a lisovaný. Cena v DM je příznivá, 70ks stojí do 39Kč, často mají zvýhodněná balení.

  • jemnost
  • dvojí povrch
  • nemá žádné


věk
25-34

pleť
suchá
tmavý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 21.4.2012 10:40:00

Skvělé vatové tamponky. Měla jsem je sice párkrát, ale byla jsem spokojena. Měla jsem ty velké (40ks) a parádní právě na těch velkých je, že mi na odlíčení stačil jeden tampon (pokud se jednalo o obyčejné denní líčení). Jinak se nijak nedrolí, nekouskují se a neškrábou na obličeji jako některé.

  • nekouskují se
  • nedráždí obličej
  • žádné


Další recenze od 20.4.2012 23:07:29

Toto jsou moje nejoblíbenější vatové tamponky, kupuju jich vždy velkou zásobu, hlavně aby mi nedošli a já nemusela koupit jiné :) Jsou to jediné dobře slisované tampony, které se nerozdvojují, když je vyndavám. Jsou elmi příjemné na pleť (nejsou umělé), dobře sají, necuckují.

  • velmi jemné
  • dobře slisované
  • necuckují
  • skvěle sají
  • dobrá cena vzhledem k velkému balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

s těmito tamponky na odličování jsem jen spokojená. Nemám co bych vytkla v balení je dost kusů. I balení se zdá být vhodné. Cena je taky super a hlavně je mají v každém Dm-ku.Za sebe jen doporučuji. Používám je já i má maminka a sestra . Takže supeeer.

  • cena kvalita baleni
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.4.2012 14:05:51

Vyzkoušela jsem již spoustu odlíčovacích tampónů a musím uznat, že tyto patři mezi moje nejoblíbenější. jejich složení s emi zdá dobré, nepůsobí uměle. Neškrábou, nerozpadají se, dobře odličuji a jednotlivé vrstvy se od sebe neoddělují (což je dost častý jez u jiných). Dají se sehnat v každém Dmku a cena 30Kč za 140kusové balení je také přijatelná.

  • Cena.
  • Dobré složení.
  • žádné výrazné nedostatky


Další recenze od 31.3.2012 11:28:01

Jiné vatové tamponky ani nekupuji. Maximálně mi vyhovují, nepouští chloupky. Používám je při odličování i při odlakovávání nehtů. Super je, že se vůbec netrhají. Parádní, doporučuju.

  • Cena
  • Netrhají se
  • Nepouští chloupky
  • Nenašla jsem


Další recenze od 30.3.2012 23:47:15

Nejlepší, super cena a hlavně kvalita. Tampony jsou jsou pevné, netrhají se, hladké, nejsou ani moc tlusté ani tenké..prostě ideální. To, že je dělají ve více balení je jenom bonus, kdy se během cestování nemusí nehygienicky oddělovat bokem. Nejsou dobré jenom na odličování pleti, ale taky se s němi pěkny odlakovávají nehty

  • hladké
  • pevné
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2012 16:36:22

Tyto tamponky jsem objevila nedávno a mám teprve první balení, ale už teď vím, že si pořídím další. Jsou moc příjemné, dobře slisované, takže se jednotlivé vrstvy od sebe neoddělují. Vyhovuje mi, že jsou jakoby bavlněné, nemám ráda takové ty umělinové tamponky. Jsem moc spokojená :)

  • jemné
  • jakoby bavlněné
  • dobře slisované-neoddělují se
  • cena
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2012 16:03:43

Kupuji jenom tyto. Jsou zkrátka nejlepší. Plní funkci odličovacích tampónků,tak jak mají. Ne jako u jiných, kde vyjmenujeme vlastnoti, které jsou špatné. Takže dobré tampónky jsou takové, které se netrhají, nerozdělují, nepouští nitky, nedrhnou, dobře nasakují, jsou jemné... a to jsou Ebelin tampónky.

  • cena
  • jemnost
  • dobře vsakují
  • netrhají se
  • nerozdělují se na půlky
  • nedrhnou pleť
  • dobře vsakují
  • jsou hebké
  • nevím


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2012 15:55:03

Už jsem vyzkoušela všechny možné odličovací tampony (značkové i neznačkové), ale poslední rok už nekupuji žádné jiné. Při vytahování z balení se nerozdělují (což býval problém snad u všech, co jsem měla), nepouští vlákna, jsou jemné. Opravdu nemám, co bych jim vytkla. Cena je také velice příznivá.

  • Nerozdělují se.
  • Skvělá cena.
  • Jsou jemné.
  • Nepouští vlákna.
  • nejsou


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.3.2012 15:30:55

Moje nejoblíbenější odličovací tampony. Vyhovují mi více, než známější značky. Jsou příjemné, nedráždí oči, krásně odličují. V balení jich je za tu cenu opravdu velké množství. V podstatě už jiné nekupuji.

  • cena
  • jemné
  • dobře odličují
  • žádné



věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.3.2012 11:46:24

Moje nejoblíbenější odličovací tampony. Z jedné strany jsou s texturou, na druhé straně hladké. Nepouští chloupky, neškrábou, neoddělují se jejich jednotlivé vrstvy, dobře se do nich vsakují odličovací přípravky. Kupuji v balení po 140 ks za cca 30 Kč, takže cenově taky vyjdou skvěle. Dají se sehnat v různě velkých baleních. Složení: 75 % bavlna, 15% viskóza.

  • příjemné na pleť
  • nepouští chloupky
  • nerozdělují se
  • dobře se do nich vsakuje odličovač
  • cena
  • dostupnost (DM)
  • různě velká balení


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené