Elmex zubní pasta Sensitive recenze a zkušenosti

Chrup Elmex zubní pasta Sensitive
Chrup Elmex zubní pasta Sensitive - obrázek 1
5 4.2 26
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 26 recenzí
  • Výrobce Elmex

Recenze produktu
Elmex zubní pasta Sensitive

Další recenze od 24.3.2012 23:10:53

Po zkušenostech s červeným Elmexem byla pro mne tato "zelená varianta" po bělení zubů jasnou volbou:-D Opravdu. Používala jsem ji cca tři měsíce po bělení a svůj účel splnila. Ze začátku byly zuby hodně hodně citlivé, chybou zubařky jsem měla bělením zasažený i kousek dásní, ale myslím, že i tento Elmex přispěl k rychlému návratu k normálu... Při příštím bělení se k ní ráda vrátím;-)

  • Dostupnost (lékárny i hypermarkety)
  • Příznivá cena vzhledem ke kvalitě
  • Super pro citlivé zuby
  • U mne žádné:-)


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2012 23:56:21

Používám ji už asi tři roky a jsem absolutně spokojená. Přítel si pochvaluje, že už nemá tak citlivé zuby. Navíc mi vyhovuje jemná příchuť, jelikož nemám ráda příliš mentolové pasty. Zároveň používáme i tu oranžovou, se kterou jsme také spokojeni.

  • zmírňuje citlivost zubů
  • jemná příchuť
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 25.3.2012 03:13:44

Moje nejoblíbenější pasta již více jak pět let, i když tedy oranžová u mě vede, ale střídám s touto zelenou. Je jemnější, spíše pro citlivé zuby, je velmi příjemná v ústech a nepálí. Bělících účinků jsem si ale nevšimla. Je dražší, ale to mi vůbec nevadí.

  • uklidňuje citlivé zuby
  • kvalitní
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 26.3.2012 10:27:42

S touto pastou jsem byla vždy spokojená, ale poslední balení obsahovalo jakési žmolky, které při vyčištění zubů zůstavaly na jazyku a puse. Jinak je ale s pastou naprostá spokojenost. Výhodou jsou i malá cestovní balení této pasty.

  • účinnost
  • žmolky v posledním balení


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 08:59:10

Sestřička oranžové Elmex. Mám citlivé zuby a tak jsem jí zkusila a musím říct, že nic moc, začaly mě bolet brzy dásně a zuby jsem cítila "nečisté", nebylo to ono, co jsem od Elmexu čekala. Zůstanu u oranžové.

  • Jemná
  • Nepomáhá mi


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 17:41:44

Více mi vyhovuje klasický Elmex. Tahle mi v ústech dělala takové cucky nebo jak to popsat, i po řádném vypláchnutí jsem měla místy bílé dásně. Dásně mi vysušovala, až to bylo dost nepříjemné. Navíc s mojí citlivostí zubů mi ani trochu nepomohla. Za sebe určitě nedoporučuju.

  • obsahuje aminfluoridy
  • vysušuje dásně
  • dělá cucky


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 17:45:54

Na mé citlivé zuby je to poklad. Ale nepoužívám pouze tuto pastu, přišla by mi hygiena nedostatečná. Dásně mi po ní nekrvácí. Ale jak psala slečna nade mnou, mám stejnou zkušenost s těmi bílími flíčky. Nevím co jsou zač, ale objevují se právě po této pastě.

  • je dbrá na citlivé zuby
  • dásně nekrvaví
  • nedostačující pro celkovou hygienu


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 17:53:16

Tato pasta je pro mé citlivé zuby ideální. Občas ji střídám s oranžovou variantou nebo s pastami jiných značek, většinou se ale vracím zpět k této. Kromě účinků na citlivé zuby má pro mě příjemnou chuť - nemám ráda pasty příliš mentolované ani pasty nepěnivé (což splňuje tak polovina past na citlivé zuby). Přítel ji také občas kupuje, ale na jeho ještě citlivější zuby je to prý málo.

  • účinkuje na mírně až středně citlivé zuby
  • příjemná chuť
  • na hodně citlivé zuby nestačí


věk
25-34

Další recenze od 30.4.2012 10:55:02

Sice nemám citlivé zuby, ale to bych nebyla já, abych něco nevyzkoušela :-D A upřímně - tahle pasta je příšerná. Mám pocit, že zuby dostatečně nevyčistí, moc nepění a navíc má opravdu nepříjemnou chuť. A navíc zanechává v ústech a na jazyku takové bílé cucky nebo jak to říct. Za mě tedy rozhodně ne.

  • pro mě žádné
  • cena
  • pocit nedostatečně vyčištěných zubů
  • málo pění
  • nepříjemná chuť
  • zanechává v ústech a na jazyku bílé cucky


věk
25-34

Další recenze od 30.4.2012 13:12:29

Byla mi doporučena zubařkou poté, co jsem si nevhodným způsobem čistění zubů úspěšně strhla dva zubní krčky. Příchutí spíše mdlejší, ale 100% účinná. Citlivost krčků po dobu jejího užívání naprosto zmizela. Dlouhodobějším užíváním se snížila i celková citlivost zubů.

  • 100% účinnost
  • příchuť
  • vyšší cena


věk
15-24

Další recenze od 13.5.2012 12:22:56

Trpím na citlivost zubů a tak mi zubařka doporučila tuto pastu. Jsem s ní celkem spokojená, zuby už nebolí :) Nemá ani špatnou příchuť, akorát nejsem zvyklá na to, že tolik nepění. Je snadno dostupná v každé drogerii a ve většině supermarketů, takže za mě ok.

  • vhodná na citlivé zuby
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2012 21:29:02

Na citlivé zuby je opravdu skvělá. Při pravidelném používání nejsem tolik citlivá na horké chladné nápoje a zuby se s ní nekazí. Nevýhodou je příliš mdlá chut a pocit málo vyčištěných zubů, proto jí střídám s pastami více mentolovými, ale kupuji si jí pravidelně (na střídání s oranžovou Elmex).

  • pomáhá s citlivými zuby
  • mdlá chut
  • méně pění


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2012 11:15:23

Pro mě je tato pasta lepší a účinnější verzí oranžového Elmexu. Po delším používání dokonale snižuje přecitlivělost zubů a je i šetrná k dásním. Já tuto pastu používám většinou v době, kdy bělím zuby a jsou hodně citlivé. Jinak běžně volím pasty, které lépa čistí.

  • šetrnost
  • příjemná chuť
  • pro někoho horší schopnost čistit zuby


věk
15-24

Další recenze od 16.7.2012 12:09:31

Je normální aby člověk měl doba 5-10 balení pasty? Ne, ale u téhle to jinak nejde! Nejdříve jsem používala oranžovou a když jsem přešla na tuhle, dokoupila jsem si pouze ústní vodu stejné značky a plno jiných titěrností. Pro mě jasná volba a jinou než touhle si moje zoubky nevyčistím! Odol a podobné aŤ se jdou zahrabat!

  • Poměr cena kvalita!
  • Jemná příchuť
  • Nedráždí dásně a okolí
  • Zbytečně nepění
  • Neexistuje


věk
25-34

Další recenze od 16.7.2012 12:43:52

Snad nejlepší volba mezi zubními pastami, používáme ji už nějaký ten pátek a měnit určitě nebudeme, protože na trhu není srovnatelný výrobek. Má příjemnou jemnější chuť, je vhodná i pro citlivé zuby a navíc jako jedna z mála opravdu bělí. Přítel si ji chválí, že zuby už nemá citlivé na teplo a chlad a mě zase vyhovuje, protože udržuje bílý úsměv. ;)

  • příjemná chuť
  • vhodná pro citlivé zuby
  • má bělící účinky
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 22.8.2012 21:20:23

Tuto pastu si kupuji jen občas na střídačku s oranžovou, kterou používám stále a delší dobu. Co se týče péčí o chrup, zdají se mi na tom podobně. Tato pomáhá snižovat citlivost zubů. Dříve jsem byla hodně citlivá na studené či horké a po této pastě je to lepší.

  • menší citlivost zubů
  • péče o zuby
  • vyšší cena
  • chuť nikterak svěží


věk
25-34

Nejlepší zubní pasta co jsem kdy měla, měla jsem problém s krvácením dásní a po této pastě to přešlo, nebolí mě dásně, zuby nejsou citlivé jako dříve a má příjemnou nepálivou chuť. Vyhovuje mi ve všech ohledech. Zatím jsem nenašla negativum na této pastě a budu kupovat nadále.

  • zuby nejsou tak citlivé
  • příjemná chuť
  • zuby nekrvácí
  • nemá


Další recenze od 7.11.2012 09:48:30

Tuto pastu používám už dlouho. Jednou jsem vyčetla, že neobsahuje složku, oproti ostatním zubním pastám, která způsobuje afty. Těmi já trpím. Afty téměř nemám, citlivost zubů taky zmizela. Pastu kupuji v akci, tedy kolem 50kč, což se dá, na to, že mi vydrží na dlouho :-) Nemám ráda barevné pasty, takhle mi plně vyhovuje. Takže za mě spokojenost a pastu budu používat i nadále

  • Není barevná ale bílá
  • zmírňuje citlivost zubů
  • neobsahuje složku způsobující afty
  • cena ale když se koupí v akci je to v pohodě


věk
25-34

Další recenze od 7.11.2012 11:38:17

Není to sice žádný zázrak, ale účel splňuje. Zuby jsou sice o něco méně citlivé, ale nemá tak kvalitní čistící účinek, jak bych očekávala. Nedá se říct, že má svěží příchuť.

  • Zuby méně citlivé
  • V této cenové relaci existuje lepší


věk
25-34

Další recenze od 22.4.2013 15:56:20

Tohle je nejlepší pasta na citlivé zuby, obnažené krčky a dásně. Můj zubař mi ji doporučil a od té doby ji používám pořád, občas střídám s jinými pastami. Zuby nijak nedráždí, naopak je ještě zklidňuje. Nevýhodou pasty je její nevýrazná chuť. Mám raději mentolovější chuť. Pasta taky méně pění, ale to mi nijak nevadí.

  • nejlepší pasta na citlivé zuby
  • nevýrazná chuť


věk
15-24

Další recenze od 22.4.2013 19:04:49

Skvělá zubní pasta. Opravdu mi pomohla, když jsem měla bolesti zubů bez příčiny a také s bolestí zubů při probuzení. A také mi samozřejmě pomohla s citlivými zuby. Vyhovuje mi, že nemá žádnou výraznou chuť, takže po vyčištění mě nic v puse nepálí. Také mi velice dobře odstraňuje zubní plak. Bohužel mi přijde, že nepomáhá moc na zápach úst při dlouhodobém užívání, proto střídám s mentolovými pastami

  • Přijemná chuť
  • Dobrá na citlivé zuby
  • Nezabraňuje zápachu z úst


věk
15-24

Tuto zubní pastu, Elmex Sensitive, používám na střídačku. Poprvé jsem si ji koupila z důvodu obnažení zubních krčků po čištění s nekvalitním zubním kartáčkem a pasta zabodovala. Cca po týdnu vše v pořádku a teď ji používám "preventivně". Má příjemnou chuť, nemám ráda pálivé pasty. Jako dvě nevýhody shledávám "žmolkovatění" a že pasta moc nepění.

  • účinná na citlivé zuby či dásně
  • příjemná chuť
  • nepálí
  • žmolkovatění


věk
15-24

Zubařka mi kvůli bílým skvrnám (jakési odvápnění) doporučila Elmex. Nejprve jsem používala oranžovou variantu a teď používám tuhle zelenou. K tomu navíc Elmex gel, který je supr. Na citlivost zubů tyhle pasty patrně opravdu pomáhají a příjemná je mi i chuť, protože nemám ráda příliš "pálivé" pasty, ale po cca roce a půl používání mi nyní zuby neuvěřitelně zežloutly. Takže jsem sahla po Clinomynu (nevím jak s těmi i/y), abych odstranila žlutý plak, čímž ale ruším ochranou vrstvu Elmexu. Takže se budu muset poohlédnout po jiné pastě, která spolu s citlivostí chrání i zabarvení.

  • pomáhá na citlivost zubů
  • ne příliš silná chuť
  • po delším používání zažloutnutí zubů


věk
25-34

Další recenze od 11.10.2013 19:25:09

Naozaj výborná zubná pasta. Nie je vôbec nejaká štipľavá , takže ju dobre znášajú aj deti. Ja osobne som ju kedysi kupovala často. Teraz pomenej, pretože som si našla aj iné obľúbené. Jedinú nevýhodu by som našla v tej cene, ktorá je dosť vysoká. Pasta zuby umyje dokonale ale treba samozrejme použiť ešte aspoň ústnu vodu.

  • kvalita
  • neštípe
  • dostupnosť
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 9.1.2014 11:52:07

Pastu jsem si nedávno koupila na citlivé zuby. Při čistění normální pastou jsem poslední dobou cítila v zubech trnutí a boleli mě i dásně. Na doporučení jsem si koupila tuto zelenou a jsem maximálně spokojená. Od doby co ji používám tento problém úplně vymizel a čištění zubů pro mě není již bolestivé. Na přecitlivělé zuby tedy rozhodně doporučuji!

  • perfektní na přecitlivělé zuby
  • vyšší cena


Další recenze od 16.8.2014 00:24:20

Recenzi píšu za mamku, která má citlivější zuby, než já a jen elmex jí nedělá problémy. Koupila jsem jí ho na zkoušku, po vypotřebování si chtěla koupit další, nepamatovala si ale značku a vzala si Sensodyne v domnění, že je to ona - a hned druhý den se mě ptala, kterou pastu jsem jí to tehdy kupovala, protože hned pocítila rozdíl. Pokud se tedy rozhodujete mezi těmito značkami, za mě určitě Elmex.

  • funguje jak má
  • za vyšší kvalitu holt trochu vyšší cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené