Essence All About Matt! Papírky proti mastnotě recenze a zkušenosti

Zatím nezařazené Essence All About Matt! Papírky proti mastnotě
Zatím nezařazené Essence All About Matt! Papírky proti mastnotě - obrázek 1
Zatím nezařazené Essence All About Matt! Papírky proti mastnotě - obrázek 2
Zatím nezařazené Essence All About Matt! Papírky proti mastnotě - obrázek 3
5 4.3 15
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 87% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence All About Matt! Papírky proti mastnotě

Další recenze od 23.4.2012 20:45:19

Tyto papírky jsem si pořídila po kladných referencích tady na omlazení. Jsou opravdu super, pokud se objeví na obličejí jakákoliv mastnota, pěkně se vsákne a je po ní. Tvář se neleskne a je matná. Za mě určitě doporučuji. Jednoduchý způsob jak se zbavit lesku a mastnoty. Určitě doporučuji.

  • zbavuje mastnoty
  • praktický obal
  • cena
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 24.4.2012 10:39:48

Tyto papírky jsou opravdu perfektní! Během dne se mi dost mastí pleť i přes všelijaké matující make-upy a tyhle papírky mě vždy zachrání :). Hezky vsáknou mastnotu bez toho, aniž by nějak "poničily" vzhled make-upu. Dost se osvědčí i v létě - fungují i na orosený obličej ;)

  • opravdu fungují
  • super cena
  • praktické balení
  • jednu chvíli byly nedostupné v Rossmannu i DM


věk
25-34

Další recenze od 8.5.2012 16:54:15

Tyhle "papírky" s sebou nosím pořád! Mám jedny v kabelce, jedny v baťůžku..všude kde se dá. :-) Během dne se mi často leskne obličej - tak přiložím na pleť a krásně mi ji zmatní. Efekt zmatnění je naprosto srovnatelný s pudrem! Doporučuje všem, které trápí lesklá pleť!

  • rychlé použití
  • snadná dostupnost
  • dostatečné množství
  • žádný nedostatek


věk
35-44

Další recenze od 13.5.2012 16:48:41

Mívám problém s lesknoucí se T-zónou, čemuž se občas nevyhnu i přes matující pudr a make-up. Řešila jsem to tak, že jsem si na tvář v poledne přitiskla ubrousek nebo papírový kapesník a popřípadě lehce přepudrovala. Nechápala jsem, proč bych si na to měla kupovat nějaké speciální papírky, když ubrousky a kapesníky mám věčně po ruce... Teď jsem šťastná, že jsem je vyzkoušela a nadávám si že jsem je nekoupila už dávno! Rozdíl mezi ubrouskem a tímto papírkem je opravdu velký. Tento papírek se na tvář doslova přilepí a vysaje i neviditelný maz. Pleť je po něm okamžitě dokonale matná. Balení je také super praktické - krabička se dá lehce vysunout a papírky se dávkují jeden po jednom, nevím jak to popsat ale je to fajn.

  • odsávají mastnotu z tváří mnohem více než obyčejné ubrousky
  • balení je malé a praktické
  • není


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 00:59:47

Kdo vymslel tento produkt, tak ulevil a velmi pomoh všem holčinám, co mají mastnou pleť. Papírky mají praktické balení, skvěle absorbují mastnotu a pleť vypadá zase krásně nemastná. díky ceně si můžete pořídit více balení a mít je všude, kde potřebujete! Super

  • absorbují mastnotu
  • cena
  • balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2012 12:55:13

Nezbytný pomocník pro všechny, kteří mají problém s mastnou pletí. Jsem velmi ráda, že někoho napadlo takový produkt vyrábět. Tyto matující papírky seženete v DM nebo Rossmannu. Pěkné a praktické balení, pěkná cena a funkčnost. Nemusíte se bát, že byste si poničily make-up. Rozhodně doporučuji! :)

  • Funkčnost
  • Paktické balení
  • Příjemná cena
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 25.6.2012 09:42:14

Obal strašný, hrozně blbě se vyndavají... Jinak mi připadají úplně k ničemu, protože mastnotu z obličeje zvládne odsát i obyčejný papírový kapesník... navíc jeden Essence papírek je hrozně malinký a na jedno ,,použití" musím mít tak 3... Určitě je nikomu nedoporučuju.

  • cena
  • nefungují


věk
35-44

Další recenze od 7.7.2012 17:21:52

Je to dobrá věc, na odsátí lesku funguje, ale jsou hrozně malé. Na celý obličej spotřebuju tak tři, když to udělám každý den dvakrát, tak mi tak krabička nevydrží ani na 2 pracovní týdny. To celkem leze do peněz, když vezmu, že je to jenom "kousek papíru". Balení je blbé, papírek se dostává špatně ven. Občas koupím znova, ale podobnou službu mi dělá hedvábný papír z papírnictví obrovský arch za cca celé 3Kč:-).

  • matuje
  • cena
  • malý rozměr papírků
  • málo papírků
  • špatné balení


věk
25-34

Tak jsem je také zkusila, když jsem četla tu všeobecnou chválu a za sebe můžu říct, že nic moc. Mají pěkné a praktické balení, ale horší je to už s jejich vyndaváním. Dále mě docela zarazila jejich velikost - jsou opravdu hodně malé, takže pokud se někdo leskne opravdu všude, tak jich spotřebuje relativně dost. Jinak ale mastnotu hezky odsají, aniž by poškodily make-up, o tom žádná, na druhou stranu stejnou službu udělá i obyčejný toaletní papír. Takže za mě je to zbytečnost.

  • absorbují mastnotu, aniž by poškodily make-up
  • praktické balení
  • papírky se hůře vyndavají z obalu
  • moc malé - velká spotřeba


Další recenze od 30.1.2013 22:04:22

Matující papírky na tvář. Používám přes make up na odstranění lesku pleti v létě nebo v zimě při pobytu v hodně vytopených místnostech. Papírky jsou baleny v papírové krabičce, lze je jednotlivě oddělit a použít. Dobře odsají přebytečnou mastnotu z pleti, aniž by na sebe nalepily make up. Cenově dostupné.

  • odsají přebytečnou mastnotu z pleti
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.6.2013 20:47:59

Jedním slovem skvělý "vynález". Ačkoli na mastící se pleť nějak netrpím, teď v létě se mi T-zóna občas leskne. Proto mi tyto papírky udělají super službu. Jsou v hezkém obalu, velikostně ideální do každé kabelky. Přebytečný maz papírek vsákne, pleť je opět matná, ale hlavně nestírá make-up, což opravdu oceňuji. Cena je taktéž velmi příjemná.

  • Cena
  • Praktické balení
  • Matují
  • Nestírají make-up
  • Nic


věk
35-44

Další recenze od 13.9.2013 11:23:37

Tak tyto papírky proti mastnotě jsem si koupila na základě recenzí tady. Hodně se mi leskne nos. Jsou skvělé. Sice jsou hodně malé ale já je používám pouze na nos, takže mi to tolik nevadí. Vyhovuje mi to více než si nos neustále otírat papírovým kapesníkem a pak vrstvit další nánosy pudru. Když to dělám během dne po x-té, tak nos několikrát přepudrovaný nevypadá zrovna nejlépe. Proto jsem s těmito papírovými ubrouzky, kdy nemusím pudr poté používat maximálně spokojená.

  • perfektně odstraní maz z tváře
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2014 08:53:23

Mám problém s lesknouci se T-zonou, dosud jsem používala jenom papírové obrousky. Tyhle papírky jsem koupila na základě zdejších recenzí a jsem s nimi spokojená. Masnotu odstrání opravdu lépe než obyčejný obrousek, nepoškodí make-up a ani není třeba se znovu přepudrovat. Jediné, co bych vytkla je jejich velikost, jsou opravdu malinké a jeden na celý obličej nestačí. Balení je hezké a praktické.

  • odstrání mastnotu
  • moc malé


věk
25-34

Kdysi jsem si celá nadšená tyhle papírky proti mastnotě koupila, protože když si obličej nezapudruju, tak se mi obličej během pár hodin leskne jako psí koule a nevypadá to dobře. Zvlášt v létě. Papírky dokáží rychle odsát mastnotu a pot z obličeje.Jejich nevýhoda je ta, že jsou moc malé a přišlo mi, že jich je v balení moc málo.

  • Praktické na cesty
  • Praktický papírový obal
  • Spolehlivě zmatní obličej
  • Dostupnost
  • Málo v balení


věk
15-24

Další recenze od 16.11.2017 18:37:21

Odkedy som objavila tieto papieriky, kupujem ich pravidelne a sú mojim veľkým pomocníkom. V balení je 50 kusov papierikov, takže je ich za cenu 2,19€ (cca 70KČ) pomerne dosť. Mne jedno balenie vydrží dosť dlho, používam 1-2 papieriky za deň (zmiešaná/mastná pleť), nie však pravidelne každý deň. Odstránia mastnotu s tým, že make-up zostane tam, kde má byť. Potom stačí už len prepudrovať a make-up vyzerá akoby ste si ho práve naniesli :)

  • - dostupnosť
  • - cena
  • - odstánia mastnotu bez porušenia makeupu
  • - praktické balenie


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Lush Popcorn Scrub na rty

4.3 84% 6 recenzí

Hůře hodnocené