Essence Eyeliner Pen recenze a zkušenosti

Oční linky Essence Eyeliner Pen
Oční linky Essence Eyeliner Pen - obrázek 1
Oční linky Essence Eyeliner Pen - obrázek 2
Oční linky Essence Eyeliner Pen - obrázek 3
5 3.2 19
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 64% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 19 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Eyeliner Pen

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.4.2012 14:10:39

Tento fix je nejlepší ze všech co znám. Jednoduché nanášení, nerozpíjí se, lehce se dá odlíčit. Jediné co mě štve, že není voděodolný. Jedna fixa mi vydrží cca na 4 měsíce s každodenním líčením.Pro mě určitě číslo jedna jak v ceně, tak ve výdrži. Určitě zakoupím znovu.

  • výdrž nalíčení
  • lehkost nanášení
  • nerozpíjí se
  • není voděodolný


věk
25-34

oči
modré

Co se týče fixů, tak tento považuji za jeden z těch kvalitnějších. Cena je přijatelná. Fix se dobře nanáší, neroztíká se a docela dlouho vydrží jak na očích, tak v balení. Sice teď raději používám klasické tužky, ale k tomuto fixu se určitě zase vrátím, protože je pro mě 1.

  • cena
  • výdrž
  • žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 18.4.2012 21:32:44

Velice příznivá cena a pro mě překvapivá kvalita za 65 korun. Fix se nerozpíjí, nerozmazává, ale výdrž by mohla být delší, většinou během dne, ještě jednou linky obtáhnu. Velice snadno se odličuje. Můžu doporučit, nenechte se odradit ,,levnější" značkou.

  • cena
  • nerozmazává se
  • žádné


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 28.6.2012 08:38:18

Tyhle linky v peru jsou skvělé hlavně proto, že s perem udělám vážně precizní linku :) jde to vlastně samo. Barva je krásně černá, trochu se však rozmazávají. Aplikátor je tak akorát takže s ním jde udělat jak malá linka tak linka větší. Nevýhodou je podle mého názoru to, že během dne na očích blednou a stávají se z nich spíše šedé linky místo černých a nevím proč ale po měsíci používání začalo pero divně zapáchat a poté vyschlo, ale mohla jsem mít nějaký vadný kousek. Kdyby měli větší výdrž určitě je koupím znovu

  • Cena
  • Barva
  • Praktické provedení v peru
  • Snadné nanášení
  • Zápach
  • Během dne blednou
  • Rychle vysychají


Další recenze od 20.8.2012 20:24:54

Tento fix mi docela vyhovuje. Jednoduše se aplikuje, ale trochu se rozmazává. Když chcete sytou linku, musíte udělat ale spoň 2 vrstvy, nebo tlačit, ale to na oko nejde. Taky musíte fix nechávat víčkem dolů, jinak ,,píše" bídně. Škoda, že není voděodolný. Snadno se odličuje.

  • Snadná aplikace
  • Nutné dvě vrstvy


věk
15-24

oči
hnědé

Půjčila jsem si ho od sestry a byla jsem hodně spokojená. Vrchní oční linku mi udělal hezkou a vydržel tak dlouho, jak se mi to zrovna hodilo. Velice dobře se s ním manipuluje a při správném zacházení vypadá na líčení i přirozeně. Nemůžu mu nic výrazného vytknout.

  • hezké přirozené líčení
  • dobrá manipulace
  • žádné


Další recenze od 26.8.2012 20:32:59

Můj první fix, který nevyměním. Po uschnutí se linky nerozmažou a vydrží celý den na oku, krásně se odličují. Super možnost pro začátečníky za super cenu. Jednoduže se nanášejí, fix dosáhne do vnitřního koutka. Opravdu se namaluje tenká linka, ketrou můžete prodloužit a vytvoříte si "kočočí oči".

  • vydrží celý den
  • nerozmažou se
  • jednoduchá aplikace
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.1.2013 13:58:51

Mě ani nové nekreslí černočerně (a to jsme doma s mamkou už měly asi 3-4 kusy), za týden je to už propadák - vodová šedočerná čára. Aplikátor se brzy začne třepet a nakreslit tenkou linku je nemožné. Výdrž - tak 4 hodiny, brzy bledne. Na část mimo oko, při kočičím líčení silně nedoporučuji, brzy po krásné lince zbyde jen rozmazaný flek. Cena je super, ale už jsem nadobro poučená a kupuji sice drahé, ale perfektní gelovky Bobbi Brown, které mám už rok a půl a líčím se s nimi denně.

  • cena
  • nevydrží ani pár hodin
  • barva není sytá
  • aplikátor se třepí a láme


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 23.3.2013 23:10:06

Raz dávano som si kupila linky vo fixe od inej značky. táto mi bola odporučaná že je dobrá, no tak za tu cenu keby aj nebola dobrá tak mi to luto nebude. ale kedže som linkový začiatočník tak som sa bála. že sa mi to nebude dariť. Ale s touto fixou sa dá nakrasliť krásna jemná linka, pekne tesne pri riasy. s odlíčením nie su žiadne problémy. (narozdiel od gelových :-p) ale to asi záleží kto čo preferuje. každopádne ja som spokojná a určite kupim aj v buducnosti

  • tenký aplikátor na jemu linku
  • cena
  • vydrží až do odlíčenia
  • nie je vodeodolná ale niekto to môže vnímať ako plus lebo sa dobre odličuje


věk
15-24

Túto fixku som si kúpila už niekoľko krát. Spomínam si, že prvý krát som z nej bola úplne nadšená, no v poslednej dobe mám pocit, akoby jej kvalita upadla. Je síce čierna, ale je potrebné naniesť ju viac krát, hlavne ak ju používate už dlhšie. Veľmi rýchlo vysychá a aplikátor sa časom začne štiepiť.Na oku vydrží celkom dlho, no nieje vôbec odolná voči obtretiu. Myslím, že cena zodpovedá kvalite, takže neurazí, nenadchne.

  • cena
  • tenký aplikátor
  • výdrž
  • rýchlo vysychá


Další recenze od 8.4.2013 21:56:06

Tenhle fix mě ze začátku velmi překvapil. Docela dobře se s ním pracuje, linky jsou syté a vydrží takové po celý den. Takhle jsem si ho vychvalovala první týden, než jsem se trochu zapotila v posilovně. Linky se mi obtiskly a rozmazaly. Asi ji dopoužívám mimo dny kdy hrozí, že se zapotím nebo když nebude pršet, ale znovu si ji určitě nekoupím..

  • dobře se s ní maluje
  • sytá barva
  • vydrží celý den
  • vydrží jen do té chvíle než se zapotíte
  • pak se obtiskává


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 22.7.2013 11:16:20

Je to nejlepší fix na oči, který jsem měla. Barva je opravdu černá, nerozmazává se, neobtiskuje se a drží na oku celý den. Vydrží i pláč a nějaké to cáknutí vody do obličeje v bazénu. Žádný zápach necítím, fix nějak nevoní ani nesmrdí. Fix jsem si koupila už dřív, takže ho mám ještě se "starým" aplikátorem, který je kratší než ten nový. Tento výrobek se Essence vážně povedl! Linky mám doma už přes půl roku, nevysychají, pigmentace je pořád stejně výrazně černá a aplikátor se netřepí.

  • výdrž
  • pigmentace
  • cena
  • nic


Další recenze od 15.10.2013 00:18:06

Podle mě úžasné pero pro vytvoření očních linek. Snadno se s ním kreslí, má výraznou černou barvu a tak jak ho nanesu ráno, tak mi vydrží až do večerního odlíčení. Vůbec se mi nerozmazává a ani nebledne. Používala jsem jen tuhé tužky a ty se mi vždycky do večera rozmazaly. Takže už nebudu měnit, za mě super výrobek.

  • výrazně černá barva
  • výdrž
  • snadná aplikace
  • žádný


Další recenze od 30.11.2013 12:21:20

Po týždni používania som si všimla že som začala mať suchšie viečka ne mieste kde bola linka....Ray som sa ráno zobudila a mala som ísch úplne červené,opuchnuté a suche... Otras.... Počkala som mesiac aby sa mi oči dali poriadne dokopy a opäť som ju skúsila pár dní dozadu.... Vysledok taký istý... Opuch,začervenanie,suché.. Nikdy viac!!!!

  • cena
  • zápach
  • alergická reakcia
  • bledá


Další recenze od 2.2.2014 20:19:44

Za mě rozhodně spokojenost, linky jsou díky jednoduchému nanášení vhodné i pro začátečnice, mají poměrně dlouhou výdrž a jsou cenově dostupné. Navíc mě překvapila trvanlivost- používám přes půl roku cca 3x týdně a nejde nic poznat, krom toho, že na pero musím více zatlačit. Tento výrobek kupuji pravidelně.

  • cena
  • výdrž
  • snadné nanášení
  • pro mě žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 21.12.2014 20:43:40

Asi najhoršia linka v pere ,akú som kedy vyskúšala. Jediné ,čo je na nej dobré je tvar pera. O longlasting sa nedá ani hovoriť ,ale to som od tejto linky ani nečakala. Najhoršie na nej je to ,že ona kreslí všade ,len nie na oku. Klasickú linku som robila asi 5 minút a to sa o čiernej linke ani nedá hovoriť. Na oku to bola skôr sivá alebo vyblednutá čierna. Skúsila som to s ňou pár krát, dala som jej šancu, ale letí do koša.

  • všetko


věk
15-24

oči
zelené

Už strašně dlouho jsem si chtěla koupit nějakou linku na oči.Konkrétně jsem chtěla tu ve fixu.Tak jsme se jednou rozhodly jít s kamarádkou do Rossmannu.Protože jsem u sebe neměla zrovna moc peněz,šla jsem se rovnou podívat na kosmetiku essence,která nění vůbec drahá.Zkusila jsem tam snad všechny linky co tam měli a nakonec si vybrala tuhle.Byla ze všech nejčernější a na ruku se s ní dobře kreslilo.Když jsem pak další den byla rozhodnutá že si jí cezmu do školy,dost mě zklamala.Ná oku se nechtěla vůbec chytnou,takže bylo těžké udělat si solidní linku.

  • obal
  • opravdu černá
  • cena
  • dostupnost
  • špatně se chytá na oko
  • rychle zasychá
  • pěnový aplikátor(špička)


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.7.2015 17:27:09

Fixa kreslí docela hezky - do té doby než se opoužívá, potom už je ta špička taková "rozflomcaná" a kreslí se s ní hůře. Při nanášení musím chvilku počkat, než zachne jinak si ji hned rozmažu. Na to jak málo jsem ji používala mi přišlo, že docela rychle vyschla. Možná kvůli špatnému skladování? Každopádně za tu cenu jsem ochotná si ji koupit znova a dám jí ještě jednu šanci.

  • snadná aplikace, cena, dostupnost, barva, nepálí v očích, snadno se odličuje
  • vysychá, špička se brzy roztřepí, nevydrží moc dlouho


Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Alverde Gelové linky

3.2 55% 6 recenzí

Hůře hodnocené