Essence Gel-look topcoat recenze a zkušenosti

Top/base coats Essence Gel-look topcoat
Top/base coats Essence Gel-look topcoat - obrázek 1
Top/base coats Essence Gel-look topcoat - obrázek 2
Top/base coats Essence Gel-look topcoat - obrázek 3
5 1.5 16
  • Průměrné hodnocení 1.5
  • 7% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Gel-look topcoat

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 28.6.2012 03:18:11

Tento topcoat mě zklamal. Šíleně pomalu schne, udělají se v něm rýhy a otisky ještě po několika hodinách od nanesení. Výdrž laku vůbec neprodlouží, možná spíš naopak. Žádný gel-look jsem ani náhodou nezaznamenala a XXXL shine taky ne. Lak se leskne s tímto topcoatem asi jako s každým jiným klasickým průhledným lakem. Je lepší nechat lak bez topcoatu než nanášet tento. Takže za mě ne. Příště si ho určitě nekoupím.

  • cena
  • pomalu schne
  • neprodlouží výdrž laku
  • nemá efekt gel-looku ani XXXL shine


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 28.6.2012 08:53:13

No tak tohle je tragédie. Souhlasím, že schne dlouho, ale tím dlouho je myšleno i třeba 12-24h, i po dni se v něm dělají otisky. Je hodně hustý, táhne se a stahuje i zaschlý barevný lak. Spletla jsme si ho s vychvalovaným Top Coatem v černé plastové krabičce, pro mě další z řady propadáků od pofidérní značky Essence. Raději už neriskuji a objenám si o stovku dražší Sechce Vite.

  • nic
  • neskutečně dlouho schne
  • otiskává se
  • houstne
  • stahuje barvu


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 4.7.2012 18:49:37

mne sa tento top coat tiež nepáči. kúpila som ho pretože som si myslela že po nom bude dlhšie lak držať. ale strašne bublinkoval:-(. po každom lakovaní používam rýchloschnuci sprej a táto kombinácia bola hrozná. A ani ten lak na nechtoch dlhšie nevydržal. určite už enkúpim

  • nič
  • bublinkoval
  • životnosť laku nepredlžil


věk
15-24

nehty
lámavé

Schne neskutečně dlouho. Ani po půl hodině nebylo znát, že by uschnul. Dodá lesk, ale jen cca na jeden den. Čekala jsem od toho víc. S tímto mě Essence zklamal. Použila jsem asi dvakrát. A asi již nepoužiju. Co se mi líbí je štěteček, dobře nanáší lak. Ale to je asi vše.

  • dostupnost
  • štěteček
  • dlouhé zasychání
  • lesk nevydží


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 1.8.2012 19:52:39

Také jsem si bohužel spletla s tím vychvalovaným a souhlasím s výše napsaným. Dlouho schne, efekt lesku vydrží jen chvíli (asi tím, že lak pořádně neuschne a tím pádem se v něm tvoří rýhy atd. Zkusila jsem dvakrát a vyhodila ho. Opravdu nedoporučuju.

  • nic
  • dlouho schne


Další recenze od 27.8.2012 23:42:31

Musím souhlasit, schne nechutně pomalu, ale pro mně je důležitější, že se i na sebesušším laku s tímhle topcoatem udělají bublinky. Hustý je hodně, takže tenká vrstva je nereálná. S laky od Essence mám velice dobré zkušenosti, ale tenhle mně dost zklamal.

  • žádné
  • všechno špatně


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.10.2012 18:31:35

Sáhla jsem po tomto laku jelikož jsem si myslela že bude XXXL shine a povrh jako gelovky, ale je naprosto podprůměrnej top coat. Přes barevný lak je krásný hned po nanesení, dokud je zcela mokrý, ale jak schne mizí lesk a hlavně děsně dlouho schne!!!! Rýhy se mi udělají i druhý den, navíc i kdyby se, tak lesk nic moc

  • cena
  • dlouho shne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.11.2012 14:16:04

Naprosto zbytečně vyrobený produkt, větší blbost jsem si snad v životě nekoupila. Jak už tu bylo zmíněno, vůbec nezasychá, je příliš hustý, v žádném případě nesplňuje to co hlásá z etikety. Po prvním dnu co jsem jej měla na nehtech letěl do koše. Nekupovat!

  • žádnou přednost nemá
  • všechno


věk
25-34

nehty
přírodní

Slibovaný gel look se nekonal. Trochu se leskne, ale nijak závratně. Trvanlivost laku neprodlouží. Po dvou týdnech používání se táhne jako žvýkačka, špatně se nanáší, na nehtech zanechává stopy po štětci. Jak už psaly recenzentky přede mnou, opravdu dlouho schne. Špatná volba, už nikdy víc :(

  • cena
  • dlouhé schnutí
  • nechrání lak


věk
25-34

nehty
přírodní

Katastrofa, katastrofa, katastrofa. Koupila jsem si ho jako top coat, chtěla jsem mít krásně lesklé nehty s efektem gelových, protože jsem gelovky nedávno sundala. Jenže tohle je prostě jenom obyčejný průhledný lak, se kterým se navíc dost špatně pracuje, protože je hustý, táhne se a navíc barevný lak jakoby strhává dolů. Nehorázně dlouho schne, snad byste si ho musely nanést ráno a čekat až do večera (a mezitím nic nedělat), aby byl dokonale suchý a nedělaly se v něm rýhy apod. Okamžitě letěl do koše.

  • cena
  • velmi hustá konzistence
  • špatně se nanáší
  • "táhne" se a strhává dolů barevný lak
  • velmi dlouho schne


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 25.11.2013 21:53:49

Tak mě teda taky zklamal, škoda, že jsem si nejdřív nepřečetla recenze, ušetřila bych sice pár korun, ale mohla jsem mít hezké nehty... :( vůbec to nechtělo schnout a ještě po několika hodinách se mi dělaly otisky. V prvních minutách se nehty hezky leskly, ale pak nic. Navíc se mi udělaly i škaredé bublinky, takže půjde do koše a vyberu lepší :(

  • nic
  • vše


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 24.4.2014 11:16:20

Tak tohle je hodně nepovedený výrobek, vůbec nefunguje a dělá pravý opak toho, co by dělat měl. Šla jsem si původně pro ten vychvalovaný gel top coat v černé lahvičce. Ten u nás ale v drogerii vůbec není, tak jsem šáhla po tomhle. Nějaký gel efekt se nekoná, normálně se lak leskne jak bez něho. Po chvilce se mi navíc na laku udělaly samé malé bublinky. Říkala jsem si, no zas až tak to nevadí, jde to vidět jen zblízka. Po pár hodinách jsem si všimla, že mi stáhl trochu barevného laku ze špiček a navíc se kousíček odchlípl. Zkusila jsem za něj zatáhnout a krásně se mi sloupl celý lak i s tím barevným. Takže za mě naprosto nefunkční výrobek, letí ihned do koše!

  • nic
  • žádný xxl lesk
  • vytváří na nehtu bublinky
  • nekonečné schnutí
  • zkracuje výdrž laku


věk
25-34

nehty
přírodní

Tak tenhle lak není žádná katastrofa, ale zase na druhou stranu ani nic, co bych si měla koupit znova. Nehty jsem po něm měla hezké, ale čekala jsem, že budou více do bíla až do světlounce fialova. Taky jsem očekávala, že se budou krásně lesknout jako blesk a budou tedy budit dojem umělýžch nehtů - přece jen je tam nápis gel nails look. Nic takového se však nekonalo. Výdrž laku je docela fajn, vydrží mi hezké cca 4 dny, což je na mě docela dost. Ke konci používání mi ale lak začal tuhnout.

  • cena
  • výdrž
  • bez lesku
  • nehty nejsou do bíla


věk
15-24

Další recenze od 22.7.2014 20:22:49

Tento lak mě opravdu zklamal, těšila jsem se, že to bude opravdu gel-look, ale bohužel to vypadá jako kdybych si nehty přetřela obyčejným bezbarvým lakem. Strašně dlouho zasychá a skoro ihned po dlouhém zasychání se začne loupat, takže moc dlouho nevydrží. Essence mám docela ráda, ale příště určitě nekoupím.

  • hezký obal
  • loupe se
  • dlouho zasychá


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 11.8.2014 14:50:07

Já s tímto lakem nemám takové velké trable, jako slečny nade mnou. Je pravda, že se v něm dělají otlačeniny a schne dlouho, taky se někdy smíchává s barvou laku, ale prodlouží výdrž laku na několik dnů a někdy ho používám na čisté nehty jako průhledný lak a perfektně na nich drží a vydrží! Takže za 29,-Kč celkem průměrné výsledky. :)

  • Perfektně drží na nehtech
  • Zvýší lesk a výdrž laku
  • Cena odpovídá kvalitě
  • Nesplňuje gelový efekt
  • Dělají se v něm otlačeniny


Lépe hodnocené

Hůře hodnocené