Essence Kajalová tužka na oči recenze a zkušenosti

Tužky Essence Kajalová tužka na oči
Tužky Essence Kajalová tužka na oči - obrázek 1
Tužky Essence Kajalová tužka na oči - obrázek 2
Tužky Essence Kajalová tužka na oči - obrázek 3
5 3 22
  • Průměrné hodnocení 3
  • 41% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 24 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 22 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Kajalová tužka na oči

věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 12.4.2012 19:55:29

Koupila jsem si jí proto, že moje oblíbená Miss Sporty byla vyprodaná. A moc nadšená nejsem. Mám odstín 01 - Black, hezky se s ní kreslí a barva je pěkně sytá, horní linka vydrží docela v pohodě, ale dolní se velmi brzy začne rozmazávat, takže musím během dne několikrát upravovat a to mě nebaví.

  • cena
  • dobře se s ní kreslí
  • sytá barva
  • dolní linka se začne velmi brzy po aplikaci rozmazávat


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.4.2012 20:09:43

Mám hned dvě tyto tužky, jak tak zjišťuji. Nákup to byl vždy z nouze, když jsem potřebovala nutně hnědou a později bílou tužku. Je to 08 Teedy (hnědá se zlatými odlesky) a 04 White (bílá). Ta hnědá je moc pěkná, když si ji čárnu na ruku a trochu přitlačím, je opravdu krásná. Na oku už ale tolik nevynikne. Jednak se s ní nekreslí moc dobře, takže takový sytý odstín jako na ruce na oku nikdy nevytvořím. Nehledě na to, že na oku příliš nevydrží. Občas ji použiju i na waterline, ale to zmizí prakticky hned. Když jsem kupovala bílou, zapomněla jsem, že jeden exemplář téhle kajalové tužky od Essence doma už mám a nadšená z něj nejsem :-D. Bílou jsem samozřejmě zamýšlela na waterline, no ale nic moc. Jednak opět nekreslí, jen na té ruce vypadá dobře. Z oka hned mizí, takže vyhozené peníze. Tužky jsou málo měkké. Už tu chybu snad nikdy neudělám a nekoupím si další odstíny těchto tužek.

  • cena
  • hezké odstíny
  • málo měkká
  • pigmentace slušná, přesto ale tužka na oku nevytvoří sytou barvu
  • na oku vůbec nedrží


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.4.2012 21:13:33

Mám čtyři a všechny jsem kupovala buď z nouze, nebo za účelem vyzkoušení bláznivých linek k líčení. Bohužel, tužka jako taková je dost tuhá, Prví tah kreslí dobře, ale ne sytě, i po několika obtaženích se nedá docílit syté barvy. Linky se rozmazávají a nedrží. Za mě nikdy víc.

  • cena
  • barvy
  • tuhá
  • málo sytá barva
  • výdrž


Další recenze od 16.4.2012 10:11:39

Koupila jsem si ji, protože mě zaujala ta zelená barva (fosforova zelená) a hodila se mi. Mě se naopak zdá, že je dobrá. Připadá mi měkká, dobře kreslí na oko. Drží slušně ale jen s bází na oči. Když je báze je to oka. Mě nezklamala.

  • pěkná barva
  • je měkká
  • s bází drží dobře
  • nevím


Další recenze od 17.6.2012 12:16:29

mám od nich dvě, šedou a černou - z černé jsem zklamaná, je tvrdá (při zkoušení na ruku jsem to neodhadla) a div, že si s ní nevyškrábu oko, aby byla linka vidět :(. ale šedá je super, měkká, kreslí jak má a myslím, že i vydrží, jen po celém dni se začne trochu rozmazávat, ale za těch 30kč mi to vůbec nevadí :)

  • šedá měkká a podařená
  • černá strašně tvrdá


Další recenze od 17.6.2012 12:46:48

Mám bílou tužku a úplně spokojená nejsem. Na očích sice vydrží dlouho, ale je problém jí nanést, nedělá sytou čáru a pokud člověk trochu přitlačí tak se začne "žmolkovat" a na očích zanechává nehezké kousky. Výhodou je určitě cena. Ale jinak dávám přednost jejich vysouvacím tužkám, s kterými se lépe pracuje.

  • Cena
  • Dlouhá výdrž bez potřeby úpravy
  • Neudělá sytou čáru
  • Zanechává nehezké kousky po nalíčení


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 20.6.2012 18:02:12

Koupila jsem si černou, jelikož jsem potřebovala "narycho" novou, ale po vyzkoušení jsem byla zklamaná. Ač je tužka velice levná, tak kvalita nic moc. Je tvrdá, barva není sytá a neztmaví se ani po několikátém obtažení. Určite bych si ji znovu nekoupila.

  • Cena
  • Tvrdá
  • Barva není sytá


Další recenze od 14.10.2012 20:05:24

Tuto tužku jsem si koupila proto, že jsem hledala fialový odstín tužky na oči, a ten jsem našla. Mám odstín 18- everybody´s darling... Jediné co bych jí vytkla, že není moc pigmentovaná. Jinak je tak akorád měkká, hezky se s ní kreslí. Oči mě potom ani nepálí a vydrží celkem dlouho ;)

  • Cena
  • Hezky se s ní kreslí
  • Není moc pigmentovaná


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 31.10.2012 09:04:00

Taky jsem si tuhle tužku koupila jen proto, že už nedělají moji oblíbenou od Essence, takže jsem šla po podobné barvě. Mám odstín 18 Everybody's darling, je takový jemně do fialovka (mám modré oči). Není to úplně nejhorší, ale dolní linka se mi taky docela rozmazává, ale už jsem zvyklá kontrolovat během dne líčení (MAC má více rozmazávající se tužky na oči), takže za tuhle cenu paráda.

  • široká paleta barev
  • cena
  • trochu se rozmazávají linky


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.11.2012 17:16:45

Tuto tužku mám ve fialovém odstínu Hola, Chica. Koupila jsem ji, protože byla levná a já chtěla fialovou barvu vyzkoušet. Tužka mě docela zklamala, barva není sytá ani když pořádně člověk zatlačí na kůži, po čase se začně vytrácet a rozmazávat. Ale nepoužívám bázi, tak je to možná tím. Jinak je měkká a dobře se nanáší, škoda té pigmentace a trvanlivosti.

  • - měkká
  • - dobře se s ní kreslí
  • - malá pigmentace
  • - rozmazává se a vydrží jen krátce


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 30.12.2012 12:25:47

Mám odstín 01 Black a používám ji jen na spodní linku. Barva je velmi sytá, což je super, tužka je měkká, dobře se s ní pracuje. A taky stojí jen pár korun. Co však je obrovská nevýhoda, že tužka se poměrně brzy rozmazává kolem očí a je potřeba ji často upravovat.

  • velmi levná
  • měkká - dobře se aplikuje
  • sytá barva
  • brzy se rozmaže


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 27.1.2013 16:44:27

Mám hned 2, jednu béžovou do vnitřního koutku a pro zvětšení očí, druhou fialovou, která se mi k nim docela hodí. S oběma se mi dobře kreslí, jsou měkké, možná až moc ;-) barvy hezké, ale ta výdrž trochu pokulhává, no. Přesto si nejspíš koupím znovu, až mi dojde.

  • lehce se s ní kreslí
  • barvy
  • cena
  • výdržnevýdrž


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 27.1.2013 20:00:34

Tyhle tužky mám docela ráda, protože mají velký výběr odstínů a jsou za hubičku. Doma mám 3 bílá, černá a žlutá. Njevíce je nosím na jaře, protože v zimě na ně spadne sníh a hned se roztékají a v létě je zase moc horko. Bohužel moc dlouho nevydrží a obtiskávají se :/

  • cena
  • výběr odstínů
  • nevydrží
  • obtiskávají se


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 12.4.2013 15:30:17

Tuto tužku jsem si koupila, i přes zde ne zrovna kladné recenze. Zaujal mě totiž krásný hnědý odstín této tužky, už nevím, jak se přesně jmenuje. Ale dle očekávání se do hodiny začal rozmazávat a k večeru již na víčku moc barvy nezbývalo, když jsem použila podkladovou bázi pod oční stíny, byla výdrž o něco lepší, ale už si další tužku z této řady nepořídím.

  • cena
  • pěkné odstíny
  • nevydrží na víčku dlouho


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 16.4.2013 19:27:58

Kajalové tužky jsem si kupovala dříve, než jsem narazila na ty vysouvací. Černá tužka moc dobře nekreslí. Po použití není linka hezky pigmentovaná, musí se více obtahovat a na tužku se musí hodně přitlačit. Ale ani poté tužka na oku moc dobře nevypadá a ani dlouho nevydrží. Po přitlačení navíc trochu žmolkuje a aplikace díky tlačení na víčko není příjemná. Jediné plus je cena, ale kvalita není téměř žádná.

  • cena
  • malá pigmentace
  • nekreslí dobře
  • výdrž
  • nepříjemná aplikace


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 6.11.2013 20:52:43

Ja mám tyrkysovú farbu. Ceruzka je dosť tvrdá ,ale dá sa s tou pekne nakresliť linka. Ponuka farieb je tiež celkom zaujímavá, výdrž je asi okolo 6 hodín bez bázy, na oku je tiež pekne pigmentovaná, jediné čo mi vadí, že je sa nedá použiť ako očný tieň, alebo na dymové ličenie, ťažko sa rozmazáva a výdrž je minimálna ,doslova pár minúť.

  • pigmentácia
  • výdrž 6 hod
  • farby
  • niekomu by mohla vadiť ,že je tvrdšia
  • nedá sa s ňou spraviť dymové líčenie


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 25.11.2013 10:19:08

Tato tužka není nic extra, je jedním z horších výrobků od essence. Je docela tvrdá a při aplikaci dost škrábe na víčku. Mám bílou a zamýšlela jsem ji používat na waterline. Moc dlouho nevydrží, ani moc dobře nebarví (mluvím o bílé, jiný odstín nevlastním). Ale za těch pár kaček to není žádná tragedie a využít se dá. Ovšem znovu si ji určitě nekoupím.

  • levná
  • docela tvrdá
  • malá výdrž


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 30.4.2014 23:31:57

Strašne som potrebovala nejakú hnedú linku a vždy v drogérii som zabudla ju kúpiť,keďže linky používam už minimálne.Tak to bolo aj naposledy.Nakupovala som kopec iných vecí a zabudla som na ňu.Túto som mala pribalenú k Essence krému,odtieň 08 Teddy,čo je krásna,hnedá,metalická.Potešila som sa.Naposledy som ale kajalovú ceruzku použila,keď som mala 17-18r,mám padnuté viečka(typ očí) a vždy sa otlačila,čo mi vadilo.S touto to nie je inak.Dobre sa mi ale s ňou pracuje,nezdá sa mi tvrdá.Na ruke je farba sýtejšia ako na oku,čo je mínus.Metalické odlesky sú pekné.Bez bázy pár hod potiahne,potom jemne bledne až zostane len hnedý nádych.Pár krát za deň opravím,aj keď by mal byť longlasting.Pre mňa jeden zo slabších Essence produktov

  • pekná metalická hnedá
  • nepripadá mi tvrdá
  • linka mi ide dobre nakresliť
  • výdrž je mala aj keď by mala byť longlasting
  • slabší priemer
  • farba na ruke je sýtejšia ako na oku


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 27.5.2014 18:54:56

Tahle kajalová tužka na oči od essence mě velmi mile překvapila. Má ji ve dvou barvách. 01 black- černá a 25 feel the mari- time- světle tyrkysová. Tužky jsou podle mě měkké, dobře pigmentované, nerozmazávají se a výdrž je super- vydrží v pohodě celý den. Poslední dobou je používám hlavně na waterline, černou na horní (kvůli zahuštění řas) a tyrkysovou na spodní a i takhle ji nemám co vytknout. A ta cena je směšná. Opravdu mě nenapadá nic co bych těmto tužkám mohla vytknout!!!

  • výdrž
  • cena
  • pigmentace
  • výběr z mnoha odstínů
  • měkké
  • nerozmazávají se
  • vůbec nic


věk
25-34

oči
modré

Bílá barva - musím říct, že mě překvapily zdejší recenze, ale já jsem s tužkou spokojená. Tedy není dokonalá ale je dobrá a navíc opravdu hodně laciná (stála mě 29Kč). Používám jí na waterline (vnitřní linku) a výdrž má průměrnou, což mě u této cenové relace překvapilo. Za celý den by stačily cca 2 opravy. Pigmentace také dobrá. Tužka mi přijde hodně měkká, takže docela ubývá.

  • hodně měkká
  • pigmentace
  • průměrná výdrž
  • cena
  • rychle ubývá


věk
15-24

oči
modré

Tyto tužky od essence si kupuji kvůli velkému a moc pěknému výběru barev. Jinak co se kvality týká, žádnou dlouhodobou výdrž rozhodně nečekejte. Stačí, aby Vám trošku slzelo oko a dolní linka se hned rozmaže. Když si ju jako linku nanesete na horní víčko, po cca 1-2 hodinách se úplně ztratí. Jelikož jsou kajalové, je s nimi moc fajn aplikace a nedřou a netahají Vám víčko.

  • Cena
  • Různorodost barev
  • Pigmentace
  • Malá výdrž
  • Při cestování praskne víčko
  • Rozmazává se


Další recenze od 23.2.2016 17:40:12

Mám odstín 08 Teddy. Je to krásná hnědá s lehkým shimmerem. Na oku mi vydrží celý a neopadává. Tužka je měkká, neláme se a pěkně se s ní kreslí. Používám ji někdy i na horní víčko, pěkně se rozmazává a vypadá "nude". Za ty peníze je to skvělý kup a budu kopovat i nadále. Používám ji už hodně dlouho a patří mezi mé stálice.

  • odstín
  • výdrž
  • aplikace


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Alverde Kajal Eyeliner

2.5 38% 4 recenze

MAC Smolder Eye Kohl

2.5 38% 2 recenze