Essence Lipliner recenze a zkušenosti

Konturovací tužky na rty Essence Lipliner
Konturovací tužky na rty Essence Lipliner - obrázek 1
Konturovací tužky na rty Essence Lipliner - obrázek 2
Konturovací tužky na rty Essence Lipliner - obrázek 3
5 3 13
  • Průměrné hodnocení 3
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 29 - 40 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Lipliner

věk
25-34

Další recenze od 21.3.2012 22:23:23

Tato tužka na rty je moc příjemná na rtech, jemná, krémová, pigmentovaná, dobře kreslí. Bohužel má ale téměř nulovou výdrž. Lehce se rozmaže, třeba i při smrkání (stačí když se papírový kapesníček lehce dotýká rtů a už je celý červený a tužka na rty je úplně rozmazaná). Nemůžu ji vůbec používat (abych se pořád stresovala, jestli se mi náhodou nerozmazala konturka).

  • krémová
  • dobře kreslí
  • pigmentace
  • cena
  • žádná výdrž


Další recenze od 16.4.2012 18:29:53

Tak já mám s touto konturkou úplně opačnou zkušenost. Ráda používám výrazné odstíny červené a rudé, takže kvalitní konturka je nezbytná. A tato taková opravdu je. Lehce se nanáší, odstínů je tak akorát, jsou krásně pigmentované a drží neskutečně dlouho. Vůbec se nemusím bát, že se mi rtěnka rozmaže. V kombinaci s kvalitní rtěnkou (např. Lancome La Rouge Absolu) vytvoří téměř neslíbatelné kombo. A cena? Ta je více než směšná. Za mě rozhodně mohu doporučit! Jediné, co bych uvítala, je samoořezávací varianta, ořezávání tužek mě nebaví a hrozí rychlý úbytek produktu, pokud se zlomí.

  • krásné odstíny
  • dobrý pigment
  • opravdu dlouho vydrží
  • vůbec se nerozmazává
  • směšná cena
  • radši bych samoořezávací variantu


věk
25-34

Další recenze od 30.9.2012 18:30:03

Tato tužka není špatná. Odstíny jsou podle mě dostačující a dobře se s ní maluje. Vadí mi ale, jak se snadno rozpíjí a rozmazává. Stačí se sebeopatrněji vysmrkat nebo dotknout rtů a je všude okolo. Z tohoto důvodu ji už více nekoupím, škoda těch pár korun za ni.

  • dobře se s ní maluje
  • rozmazává se a rozpíjí


věk
25-34

Další recenze od 18.10.2013 15:18:31

Koupila jsem si In The Nude, což je skoro marva mých rtu a rty si jakoby obkreslím a už jen lehce upravím prsty, protože mám lehce nesouměrné rty a navíc se mi doslova "nafouknou" jde asi o milimetr, ale rty mám pak jako po botoxu :) dále už žádná rtěnka, jen lesk nebo balzám. Je ale pravda že na konci dne nemám nic :D takže kdybych si koupila konturku kvůli trvanlivosti rtěnky je mi to asi na nic.. je ale velmi levná s stojí za zkoušku

  • levná
  • zvětšuju si s ní rty
  • měkká
  • dobře kreslí
  • moc nevydrží


věk
15-24

Další recenze od 6.11.2013 20:58:44

Mám túto ceruzku v krvavočervenej farbe. Dobre sa s ňou kreslí, je mäkká , pekne pigmentovaná, s leskom a v dvoch vrstvách vydrží aj celý deň. Niekedy sa troška rozpíja, ale to sa dá korigovať korektorom. Dosť rýchlo sa míňa, ale je zasa za dosť nízku cenu. Vadí mi len ,že je málo farieb tých ceruziek. ale inak ju môžem odporučiť.

  • mäkká
  • vydrž
  • pigmentácia
  • málo farieb
  • niekedy sa trošku rozpije


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2014 13:09:36

Mám tuto tužku v odstínu 11 In the nude. Bohužel jsem čekala, že bude mít růžový podtón, ale je tedy do hněda, což se mi nelíbí a ani mi nesluší. Musím však pochválit pigmentaci tužky a také to, že je krásně měkká, tudíž se na ní nemusí tlačit a dá se s ní pěkně obkroužit kontura rtů. Příšttě však zkusím jiný odstín. Za tu cenu, proč ne :-)

  • pěkně měkká
  • dobře pigmentovaná
  • špatně zvolená barva


věk
15-24

Tato tužka mě vzhledem k ceně velice mile překvapila. Je krémová a na rtech hezky klouže. Pigmentace je solidní střední, ale asi to bude záviset na odstínu. Já vlastním 08 red blush (což je taková tmavá červená až do burgundy). S tužkou jsem celkem spokojená. Rtěnka díky ní lépe přilne a má vyšší intenzitu. Ovšem tužka samotná (na celých rtech) vydrží okolo dvou hodin, pak se začne ztrácet. S rtěnkou je to lepší, ale záleží také jakou použijete. Myslím si že s matnými by to mohlo být to pravé. Tužka stála 30kč a vzhledem k tomu jsem s ní spokojená.

  • cena
  • pigmentace
  • nevydrží příliš dlouho


věk
15-24

Vzhledem k ceně není špatná. Má výrazné barvy a celkem dobrou pigmentaci. Mám odstín 03 (Hot chocolate), je to taková středně hnědá nude barva. Tužka na rtech moc dlouho nevydrží, má tendenci se rozmazávat a rozpíjet. Je měkká, dobře se s ní pracuje, ale rychle jí ubývá. Myslím, že za tu cenu bych si jí koupila znovu.

  • Cena
  • Pigmentace
  • Výdrž


věk
15-24

Tato tužka je za super cenu a proto od ní nejde očekávat zázraky. Je moc dobře pigmentovaná ale co se týče výdrže dost pokulhává. Essence nedalo moc odstínu na výběr, přijde mě, že jsou tam samé tmavé a jen jedna "nude" barva. Krásně se s ní pracuje, protože je velice měkká horší už je pak ale ji ořezat, v tomto případě by byla lepší automatická

  • Cena
  • Pigmentace
  • Super aplikace
  • Nízká výdrž


věk
15-24

Další recenze od 29.9.2014 14:54:23

Mám ji v odtínu 01 soft rose. Kupovala jsem ji v nějakém výprodeji, kde stála cca 10 Kč. Je to taková nude- starorůžová barvička. Tužka je matná. Hodí se skoro ke všem světlejším rtěnkám, což je fajn. Na začátku byla trochu tuhá a blbě se aplikovala. Teď už trochu změkla a nanáší se dobře.. až mi obač na rtech "taje" :D Výdrž je slabší, takže na večer, bych se bála, aby se rtěnka nerozpyla. U této světlé barvy to ani moc nevadí :)

  • cena
  • pigmentace
  • dostupnost
  • barevná škála
  • výdrž


věk
15-24

Řekla bych, že tužka není úplně špatná, bohužel nemám srovnání. Koupila jsem si ji dvakrát v odstínu Femme Fatale. Používání jí v kombu s rtěnkou S-he v odstínu 140. Krásně pigmentovaná, krémová, příjemná na rtech, ale po čase se začne trochu rozpíjet. Nijak extrémně znatelně, ale trochu jo. Za tu cenu určitě doporučuji vyzkoušet :)

  • Cena
  • Pigmentace
  • Mnoho odstínů
  • Krémová
  • Příjemná na rtech
  • Po čase se může trochu rozpíjet (odstín Femme Fatale)


věk
35-44

Další recenze od 17.5.2016 20:43:24

Tuto konturovací tužku jsem si koupila společně s tužkou na oči stejné značky.Tužka je pěkně měkká,dobře se s ní líčí.Má velice pěkné barvy ,díky kterým jsem se nechala unést a koupila si více tužek.Bohužel,její výdrž je nulová.Během chvilky se rozmaže.Jsem zvyklá se nalíčit a díky jiným kvalitním tužkám které používám, nemám potřebu se kontrolovat,protože vydrží i když např.jím.Jsem zklamaná,již nekoupím.

  • pěkné barvy
  • nevydrží
  • rozmazává se!


věk
15-24

Tuto tužku na rty jsem poprvé objevila u YouTuberky Týnuš Třešničkové, která o ní mluvila jako o svatém grálu a tak mě navnadila ji zkusit, že jsem pro ni hned další den běžela do drogerie, konkrétně pro odstín Soft Berry, je poměrně tmavý, ale na nějaké večerní líčení ideální, já s ním vyrazila do divadla. Poté jsem si koupila i odstín Satin Mauve, což je přesně moje barva, něco jako Kylie Jenner rty. Pro mě je výhodou, že jsou matné, což miluji. Výdrž není jako třeba u tekutých rtěnek (jedla jsem langoš a rtěnka totálně nepřežila:D) ale pití celkem zvládají a za tu cenu si myslím, že jsou super:-)

  • matný efekt
  • poměrně dlouhá výdrž
  • při jídle mizí ze rtů
  • musí se ořezávat


Lépe hodnocené

Avon Tužka na rty

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené