Essence Mini Lipgloss Set recenze a zkušenosti

Lesky na rty Essence Mini Lipgloss Set
Lesky na rty Essence Mini Lipgloss Set - obrázek 1
Lesky na rty Essence Mini Lipgloss Set - obrázek 2
Lesky na rty Essence Mini Lipgloss Set - obrázek 3
Essence (204)
3.3 z 5 5 3.3 8
Celkem 8 recenzí


5 hvězd
25%
4 hvězdy
25%
3 hvězdy
25%
2 hvězdy
13%
1 hvězda
13%

Koupilo by znovu
38 %

Recenze produktu
Essence Mini Lipgloss Set

věk
25-34

Další recenze od 24.2.2017 17:35:24

Naučila jsem se používat lesky místo balzámů, protože mi na rtech vydrží déle a dělají stavnatější rty. Tohle trio mini lesků je perfektní z několika důvodů, jsou levné, mají krásnou krabičku, v každé kapse/kabelce mám jeden a stihnu je vypotřebovat než se zkazí, jelikož jsou opravdu maličké. Vlastním verzi kde je lesk čirý, žvýkačkově růžový a třpitivý. Všechny vypadají přirozeně a navíc pěkně voní. To že lepí neberu jako vadu, protože to v podstatě lepí všechny lesky. Doporučuji.

  • mini balení
  • trio barev
  • cena
  • vůně
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 28.12.2016 16:11:25

V drogerii Rossmann mě zaujala tato sada tří lesků na rty svým roztomilým balením, což je barevná krabička obsahující tři minilesky. Po prvotním nadšení přišlo ale zklamání, protože lesky na rtech divně lepí a vůbec nedrží. I vůně je taková divná. Od značky Essence jsem popravdě neočekávala moc zázraky, ale ne takto vyhozené peníze.

  • Dostupnost
  • Lepí
  • Cena poměr kvalita
  • Nedrží
  • Vůně


věk
15-24

Další recenze od 27.12.2016 20:17:25

Chtěla jsem tyto lesky vyzkoušet. Zaujalo mě v první řadě roztomilé a praktické balení (do kapsy u kabelky jako dělané). Kvalita není nejhorší, ale co mi hodně vadí je to, jak lesky strašným způsobem lepí. Opravdu mám pocit, jako bych měla na rtech lepidlo. Pigmentace je tak nějak průměrná. Znovu si pořídím radši něco jiného. :-)

  • příjemná vůně
  • praktické balení
  • roztomilé balení
  • lepkavost
  • pigmentace


věk
25-34

Další recenze od 26.8.2015 21:06:28

Lesky jsem dostala od kamarádky. Mají opravdu hezké, roztomilé balení, velikostí jsou naprosto ideální na cesty. Já preferuju rtěnky a fixy na rty, leskům moc nefandím. Barvy mají sice moc pěkné, vyhovují mi všechny tři odstíny z balení. Co mi ale hodně vadí a proč je nebudu používat je jejich lepkavost, protože to je něco fakt nechutnýho :-/

  • barvy
  • roztomilé balení
  • lepkavost


věk
15-24

Další recenze od 11.1.2014 18:43:11

Balení je opravdu roztomilé. Barvičky jsou takové nevýrazné. Vydrží poměrně dlouho. Ovšem co bych jim vytknula je, že hrozne lepí. A kapku vytékají z balení, které je celé zalepené. V tašce bych je určitě nenosila, protože bych se bála, že mi to tam celé vyteče. Používám je jenom občas, když si vzpomenu, že je vůbec vlastním.

  • -nevýrazné barvy
  • - roztomilé balení
  • -lepí
  • -vytéká z balení


věk
35-44

Další recenze od 23.10.2013 14:51:26

Tyto lesky na rty "nutně potřebovala" dcerka. :-) Tak jsem ji je koupila. Samozřejmě, že to dopadlo tak, že je nepoužívala a tak jsem si je nakonec nechala já. Moc se mi líbí jejich pidi velikost. Ideální do kapsy. Lepivé mi moc nepřijdou ale barvy jsou málo výrazné. Takže jsou vhodné (i obal tomu odpovídá) spíše pro mladé slečny. Hezky ovocně voní.

  • super balení
  • hezky voní
  • moc nelepí na rtech
  • nevýrazné odstíny


věk
15-24

Další recenze od 26.4.2013 15:29:21

Mini lesky mám z kolekce floral grunge a jsem z nich nadšená! Tři krásné a dobře pigmentované barvičky v malých roztomilých lahvičkách a v kartonové krabičce se zavíráním na magnet. Lesky úžasně voní po vanilce, nelepí a na rtech jsou mi příjemné. Bála jsem se zeleného lesku, ale pokud ho dáte v tenké vrstvě, udělá nude odstín. Součástí byly ještě fialová a červená barva. Určitě všem doporučuju!

  • vůně
  • pocit na rtech
  • nelepí
  • vzhled balení
  • žádné mě nenapadají :)



věk
25-34

Další recenze od 11.4.2013 14:43:12

Mini lesky jsem dostala jako dárek a nějaký čas mi ležely mezi ostatní nepoužívanou kosmetikou, protože raději používám rtěnky či balzámy. Když už jsem se však dostala k tomu, abych je vyzkoušela, byla jsem mile překvapena. Lesky jsou uloženy v praktickém balení na cesty s velmi pěkným designem dle aktuální kolekce. Oceňuji ovocnou vůni a delší výdrž. Jediné, co mi ale vadí u všech lesků, je ten lepkavý pocit na rtech.

  • cena
  • ovocná vůně
  • praktické balení
  • delší výdrž
  • lepkavost


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené