Essence Nail Art Cracking recenze a zkušenosti

Top/base coats Essence Nail Art Cracking
Top/base coats Essence Nail Art Cracking - obrázek 1
Top/base coats Essence Nail Art Cracking - obrázek 2
Top/base coats Essence Nail Art Cracking - obrázek 3
5 3.8 14
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 58% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 59 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Nail Art Cracking

věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 13.5.2012 16:27:00

Lak se dobře nanáší a hezky popraská. Balení je poměrně velké a myslím, že mi hodně dlouho vydrží, když se zamyslím nad tím, že na každý nehet připadá asi jedna vrstva. Moc se mi líbí a nejvíc v kombinaci na rudý lak :). Celkově výrobek doporučuju, za tu cenu není vůbec špatný..

  • zábava s praskacími laky
  • zajímavý efekt
  • nevím


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.6.2012 19:43:31

Laky praskají dobře. Není nutné kupovat ty jejich laky určené pod praskací laky. S laky se pracuje dobře a praskací efekt je většinou spolehlivý a vypadá dobře. Stačí už pak jen přetáhnout nehty nějakým průhledným top coatem a je hotovo. Škoda, že není na výběr víc barev.

  • popraskaný efekt skutečně funguje
  • snadná aplikace
  • málo odstínů


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.6.2012 20:49:14

Každý nehet popraská jinak; některý hodně, některý málo. Rychle schne a neolupuje se :D Musí se s ním ale pracovat rychle a jen v jedné vrstvě. V nabídce by mohlo být víc odstínů. Já už si ale jiný nekoupím, není to nic pro mě. Pozitivní je dostupnost a cena.

  • cena
  • dostupnost
  • rychle schne
  • každý nehet vypadá jinak
  • málo odstínů


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 18.6.2012 22:40:38

Koupila jsem si černý praskající lak a jsem s ním moc spokojená. Nikdy jsem neměla žádné problémy s aplikací laku, popraská okamžitě do několika sekund. Ještě se mi nestalo, že by lak nepopraskal (jak se mi to stalo např. u Miss Sporty). Vytváří krásný a originální popraskaný efekt na nehtech. Jako výhodu vidím, že ho začali vyrábět i v jiných barvách než v černé, takže si možná ještě nějaký pořídím.

  • snadná aplikace
  • popraská do pár sekund
  • zajímavý originální vzhled nehtů
  • žádné :)


Další recenze od 19.7.2012 14:33:51

Mám doma čierny a je vcelku dobrý, len sa s nímtreba trošku naučiť pracovať. Balenie je dobré, veľmi pomaly sa míňa, popraskaný efekt je krásny. Aby však pekne vynikol, je potrebné dať pod neho svetlý lak. Napr. so striebonou a ružovou vynikol krásne, ale s tmavomodrou a bordovou to už dosť splyvalo. A k lakovaniu samotnému: Je potrebné naniesť iba jednu vrstvu a aj tá by mala byť tenulinká! neprechádzajte štetčekom jedn miesto dva krát - inak lak nepopraská. Tiež je potrebná rýchla manipulácia, pretože schne veľmi rýchlo.

  • efekt popraskania
  • cena
  • žiadne


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.7.2012 18:44:39

Taky ho vlastním a jsem s ním celkem spokojená. Celkem kvalitní lak za slušnou cenu. Schne až moc rychle tak si člověk musí pospíšit. A jen tenkou vrstvu aby to vypadalo hezky, jinak se praskající efekt nepodaří. Mohl by praskat trošku stejnoměrně.

  • dlouhá výdrž
  • nestejnoměrné praskání


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 29.7.2012 18:28:13

S tímto lakem jsem velmi spokojená. nejprve jsem koupi oddalovala ale nakonec jsem si ho přece jen koupila. Dodá vašim nehtíkům nevšední vzhled. Dodá krásný popraskaný efekt. Pod tento lak musí být spodní vrstva jiného laku, který musí být zcela zaschlý. Prasklinky budou vidět během 30 sekund.

  • rychlý efekt
  • nevšední vzhled


věk
15-24

nehty
gelové/akrylové

Praskací lak, který najdete ve více barvách (mám černý) Pokud ho nanesete na zaschlou spodní barevnou vrstvu, tak dokáže vytvořit na nehtech velmi hezký vzhled, dokonce mi nehty chválili zákazníci v práci,pro mě to je za málo peněz - hodně muziky. Možná vyzkouším i v jiné barvě.

  • originální vzhled nehtů
  • cena
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 23.8.2012 13:47:08

Koupila jsem si bílou verzi a extra spokojená nejsem. Ani po nanesení jedné vrstvy (samozřejmě na zaschlý lak) pokaždé nevytvoří pěkné popraskání. Vlastně je výsledek pokaždé úplně jiný... U černého laku takový problém nemám, je o poznání lepší a popraskání pravidelnější.

  • cena
  • každá barva "jinak" praská


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 16.6.2013 18:18:08

Tento lak mám ráda hlavně pro jeho barvu mám ten růžový třpitivý (pearly Pink) nejdříve jsem myslela že neprská, ale pak jsem ho hodila na jinej lak a...:D nevim co má bejt ten 3D efekt ale lak je skvělej a určitě bych doporučila :) hodně vydrží (většinou se mi smeje ten podkladovej) a dobře se odlakuje - na rozdíl od jinejch třpitivejch a navíc to nejsou jen třpitky ale i s tím lakem :D

  • Cena + praská + nejsou to jen třpitky + jde dobře odlakovat
  • Nic


věk
15-24

nehty
lámavé

Lak mám již přes rok a stále si drží svou konzistenci, nehrudkatí a ani netvoří na nehtu bublinky. Lak rychle zasychá, akorát je škoda, že každý nehet popraská jinak, ale to rozhodně není chyba laku, ale způsob nanášení. Jen škoda, že tyto laky nemají více odstínů. Já sama mám tmavě modrý a barvička je to pěkná. Cena je průměrná

  • Výdrž
  • Rychle schne
  • Cena
  • Mohlo by být více odstínů


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 14.8.2014 08:26:38

Můžu porovnat s praskacími laky od Avonu a od CHina Glaze. Ten od Essence je z nich nejhorší... Vím, že se to dá čekat, je taky nejlevnější. Popraská celkem dobře, ale oproti jiným značkám je málo prasklin a ty "kusy" jsou velké, takže efekt to není tak pěkný. Zasychá dobře. V lahvičce s lakem se ale tvoří ztvrdlé hrudky, které pak celý efekt kazí. Další tedy nekoupím

  • dostupnost
  • nejhorší co jsem zkusila
  • praská méně než jiné značky
  • v lahvičce se tvoří žmolky


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 14.8.2014 14:43:03

Hit praskajících nehtů mně zrovna neoslovil, ale když jsem viděla nové odstíny - tmavě zelený a tmavě růžový - tak jsem je musela mít! Jsou to opravdu krásně třpitivé barvy, dobře praskají, rychle zasychají a jsou za dobrou cenu. Nemám jim co vytknout. Jen podotýkám, že na některých lacích nepraskají tak hezky, takže musíte sami vyzkoušet na jakém laku se vám to líbí. :)

  • Vše
  • Nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené