Essence Nail Art Magentics recenze a zkušenosti

Laky na nehty Essence Nail Art Magentics
Laky na nehty Essence Nail Art Magentics - obrázek 1
Laky na nehty Essence Nail Art Magentics - obrázek 2
Laky na nehty Essence Nail Art Magentics - obrázek 3
Essence (213)
2.6 z 5 5 2.6 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
33%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
33%

Koupilo by znovu
34 %

Recenze produktu
Essence Nail Art Magentics

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 22.8.2013 14:57:04

Opominu-li, že má tento lak být magnetický, nemám s ním žádný problém. Hezké barvy s pohodovým krytím v první vrstvě, výdrž průměrná. Co se ale týče těch obrazců, zkoušela jsem to několikrát a nikdy se mi na nehtech žádný obrazec nevytvořil. Nevím, jestli to je mou nešikovností nebo tím lakem, ale zřejmě nejsem jediná, takže za mě ne.

  • krytí
  • nefunguje


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.8.2012 10:56:27

Naprosto šílené laky na nehty. Efekt, který vytvoří magnet se mi moc líbí, proto jsem si koupila jeden z těchto laků a k tomu magnet (předešlé recenzi se chybně uvádí, že se jedná o nějaká razítka, nejedná... jde o efekt s magnetem). Lakoval se vždy poměrně dobře, i když štěteček není nic moc. Dávala jsem většinou dvě vrstvy s tím, že při druhé jsem okamžitě přikládala magnet. Ten jsem se snažila vždy držet těsně nad nehtem, aby byl efekt co nejhezčí. Bohužel se mi nikdy nepodařilo vytvořit ani náznak pruhů, které má magnet udělat. Zkoušela jsem to xkrát a nic. Navíc laky jsou strašné, ještě v den nalakování se začíná lak olupovat a následující den máte oprýskané nehty, jak kdyby si je člověk lakoval naposledy před měsícem. A to podotýkám, že mi jakékoli jiné laky (i od Essence) vydrží minimálně týden. Nedoporučuji nikomu.

  • žádné
  • hrozná kvalita laků
  • efekt s magnetem nefunguje



věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Tak tento lak jsem si koupila proto, že se mi líbil odstín šedé a byl v akci za 29,90 Kč. Lak vypadá na nehtech opravdu skvěle a navíc se s ním strašně dobře lakuje. Šteteček mi naprosto vyhovuje a i rychle zasychá. A až po nalakování jsem zjistila, že se tento lak používá v kombinaci s nějakým razítkem od Essence, ale já ho použila bez toho. Takže by mě zajímaly recenze na razítko :-)

  • krásná barva
  • dobře se lakuje
  • super štěteček
  • málo odstínů


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

PUPA Lasting Color

5 100% 6 recenzí

Zoya Nail polish

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Astor Lycra Laque Deluxe

2.7 42% 9 recenzí

Hůře hodnocené

Astor Fashion Studio

2.5 37% 11 recenzí