Essence Ořezávátko recenze a zkušenosti

Zatím nezařazené Essence Ořezávátko
Zatím nezařazené Essence Ořezávátko - obrázek 1
Zatím nezařazené Essence Ořezávátko - obrázek 2
Zatím nezařazené Essence Ořezávátko - obrázek 3
5 4.6 15
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 94% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 27 - 50 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Ořezávátko

věk
25-34

Nejsem asi nijak náročná na ořezávátka, ale přesto nedám plný počet hvězdiček. Začnu jako obvykle s plusy. Je fajn, že jsou v ořezávátku dva otvory. Můžu si tak ostrouhat konturku, ale i moji oblíbenou Colorama rtěnku v tužce. Ořeže naprosto v pohodě. Jediným problémem, který mám s tou věcičkou je jeho plastová část, která mi furt odpadávala až se ztratila někde nadobro.

  • dva otvory
  • skvěle ostrouhá
  • plastová část odpadává


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2018 10:56:59

Toto strúhadlo na ceruzky som mala kedysi dávno doma, možno ešte niekde je, ale nepoužívam ho :) Nepoužívam ho z dôvodu, že som prešla na iné ceruzky, ktoré sa samé akoby strúhajú používaním, na tie klasické strúhacie ceruzky som si už dávno odvykla. Pekne strúha, veľkou výhodou sú 2 veľkosti strúhania a to, že pri používaní nemusíte stáť nad odpadkovým košom :) Neviem či sa dá ešte zohnať, jeho cena bola veľmi nízka a môžem len odporučiť

  • - cena
  • - 2v1
  • - pekne strúha


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2018 21:22:32

Tohle ořezávátko už mám doma dlouho a ocenuji, že je to praktický pomocník. Hlavně se mi na něm líbí, že že s ním dá ořezat hned dvě velikosti tužky, jak tužka s normálním průměrem, tak i jumbo tužka. A taky ocenuji, zvlášt při cestování, že to co se ořeže z tužky, tak zůstane v zásobníku ořezávátka a můžu to vysypat kdy potřebuji. Takže se i eliminuje zbytečný nepořádek.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Lze s ním ořezat dvě velikosti tužky
  • Není po ořezání zbytečný nepořádek
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 3.2.2015 11:16:40

Souhlasím naprosto se vším co zde bylo napsáno, ale dovolím si vložit malý detail, který tady nikdo nezmínil. Když odklopíte průhledné víčko, tak na té straně kde jsou otvory, se nachází jakési párátko, kterým můžete "vydloubnout" všechny zbytečky, které se Vám v ořezávátku zachytí! :D A to bylo teprve radosti, když jsem ho objevila :D

  • navíc i párátko na čištění zbytků
  • žádné


věk
25-34

Toto strúhatko som kupovala mame. Je naozaj super, krásne ceruzy strúha, nelámu sa pri tom . Už ho máme pekne dlhú dobu a neotupilo sa. Mama je veľmi spokojná a už som si ho zakúpila aj ja. Cena je super a nemám mu čo vytknúť. Keď doslúži kúpim si znova. Odporúčam každému. Na výber je viacero farebných prevedení. Ja som videla modré, červené, ružové, žlté.

  • pekne strúha
  • cena
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 6.12.2013 16:49:47

Vynikající ořezávátko za pár korun. Je velmi ostré a tužky ořeže precizně, nelámou se. Součástí je i praktický zásobníček, do kterého padají odřezky a nemusí se tak pořád vysypávat. Ořeže jak klasické tužky, tak i velké jumbo tužky. Ostré vydrží dlouho. Na výběr je několik barev, já mám fialové. Za tu cenu je naprosto perfektní a určitě nebudu kupovat žádné jiné.

  • cena
  • vydrží dlouho ostré
  • na klasické i jumbo tužky
  • zásobník na odřezky
  • více barev
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 8.8.2013 17:15:57

Taková malá věcička a kolik udělá radosti :-). Je to naprosto vynikající ořezávátko na tužky. Moc se mi líbí výběr z barev, mám to hezké modré. Součástí je i plastový kryt, kde se zachytí všechny odřezky, případně se kryt dá odejmout úplně pro ořezávání přímo do koše. Jsou zde dva otvory na ořezávání - jeden menší a jeden větší, takže je vše v jednom. Ořezávátko mám asi půl roku a je stále jako nové, takže jsem naprosto spokojená.

  • cena
  • vydrží dlouho ostré
  • plastový kryt
  • barva
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2013 19:48:49

Nevím jak jinde, ale u nás bylo na výběr pouze mezi průhlednou červenou a průhlednou fialovou, nicméně ořezávátko je opravdu velmi kvalitní. Hodně dobře ořezává, nezanechává na tužkách třísky, ale ořeže je pěkně dohladka. Použvám jak část na úzké tak na široké tužky a v obou případech udělá na tužkách hodně hezkou malou špičku, což se mi moc líbí. Ořezávátko vydrží hdně dlouho ostré, takže maximální spokojenost

  • dlouho ostré
  • nedělá třísky na tužce
  • tuky mají pěknou malou špičku
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.4.2013 22:22:34

Skvělé ořezávátko. Podařilo se mi ztratit své oblíbené z Avonu, tak jsem v drogerce sáhla po tomhle - 29 kč, no nekup to. A jsem příjemně překvapená, kvalitou mi příjde totiž úplně stejné jako to ztracené z Avonu. Je hezky ostré, tužky během chvilky ořeže do pěkné špičky. Má dva otvory - na uzší a širší tužky. Ořezávání je rychlé a hlavně pohodlné, můžete ořezávat prakticky kdekoliv, protože odřezky spadnou do plastového krytu. Prodává se v několika barvách, já mám to růžové :)

  • cena
  • ostré
  • na uzší i širší tužky
  • plastový kryt na odřezky
  • možnost výběru barvy
  • žádné


věk
25-34

Toto ořezávátko mám už dlouho a stále ořezává velmi dobře. Vyhovuje mi, že je pořád ostré, že odřezky zůstávají vevnitř, takže nemusím ořezávat nad košem a že bylo za velmi nízkou cenu. Kdybych někdy v budoucnu měla nějakou tlustou tužku, tak ji také v pohodě ořežu, protože je 2 v 1 - má dva otvory - na normální tužky a na tlusté.

  • nízká cena
  • stále ostré i cca po 2 letech
  • na normální i tlusté tužky
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 2.3.2013 10:06:22

Né, že by na něm bylo něco geniálního, ale je super, obzvlášť za těch pár korun. Hezké barevné provedení, což je fajn. Je ostré a ostré dlouho vydrží. Nejvíce oceňuji, že je jak na klasické, tak na silnější tužky a zbytky padají do "víčka" a nemusím tak pořád vysypávat.

  • Na menší i větší tužky
  • Ostrá
  • Cena
  • Nic


Další recenze od 1.3.2013 21:55:15

Skvělé ořezávátko na tužky! Essence dělá skvělá ořezávátka a za mě jen doporučuji, i po dlouhém používání je kovové ostří opravdu stále ostré, používám ho pořád. Naprosto mi vyhovuje, pro milovníky barev je i velký výběr barevných odstínů řezátka, takže určitě bych si koupila znovu!

  • Cena
  • Dostupnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.12.2012 20:06:06

Za pár korun skvělý pomocník, ořezává tužky krásně hladce, nenechává na nich žádné ostré třísky. Víčko je praktické, neboť nemusíte odřezky hned vysypávat do koše. Používám pouze užší část, tlusté tužky žádné nemám, ale rozhodně doporučuji. Na výběr je široká škála barev.

  • cena
  • hladce ořezává
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 16.12.2012 14:21:03

Ořezávátko od Essence mám ráda. I po dlouhé době používání je stále ostré, vyhovuje mi tvar, do kterého tužku ořeže. Je praktické, protože si tužky můžete ořezat, kde zrovna potřebujete, odřezky zůstávají uvnitř a vysypete je potom jednoduše po otevření víčka. V případě, že chcete vnitřek vyčistit, dá se oddělat i dno ořezávátka. Vyrábí se v různých barvách, já mám modré s průhledným víčkem. Ořezávátko je 2v1, má otvor na klasické i široké tužky. Nemám co vytknout a až někdy budu potřebovat ořezávátko nové, klidně si koupím zase tohle.

  • praktické provedení - odřezky zůstávají uvnitř
  • vyhovuje mi tvar, do jakého tužky ořezává
  • vydrží dlouho ostré
  • žádné


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené