Essence Stay All Day korektor recenze a zkušenosti

Korektory Essence Stay All Day korektor
Korektory Essence Stay All Day korektor - obrázek 1
Korektory Essence Stay All Day korektor - obrázek 2
Korektory Essence Stay All Day korektor - obrázek 3
5 4.3 15
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 87% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 75 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Stay All Day korektor

věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.3.2012 21:45:00

Tento korektor má krémovou konzistenci a pěnový aplikátor, což mi naprosto vyhovuje, protože ho používám především na zakrytí kruhů pod očima, které kryje dobře. Zakryje ale i drobné nedokonalosti. Korektor slibuje výdrž 16 hodin, tolik nevydrží, ale na denní použití postačí. Jedinou nevýhodou je, že je dostupný jen ve dvou odstínech.

  • Dostupnost
  • Krémová konzistence
  • Dobře kryje
  • Pouze dva odstíny


Další recenze od 7.4.2012 11:40:39

Kvalitní korektor, to co slibuje splní.. Snadno se nanáší díky aplikárotu a má příjemnou konzistenci. Jediné do bych vytkla je to že se vyrábí pouze ve dvou odstínech - mě sice ostín vyhovuje, ale ostatním nemusí. Je to můj oblíbený produkt který si určitě koupím znovu a znovu!

  • účinnost
  • krytí
  • výdrž
  • aplikátor
  • konzistence
  • cena
  • vyrabí se pouze ve dvou odstínech


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.10.2012 17:57:24

Za tuto cenu bezkonkurenční korektor! Má velmi příjemnou krémovou konzistenci a skvěle zakryje kruhy pod očima :-) Snad jedinou jeho nevýhodou je, že ve větším množství může zalézat do vrásek, ikdyž i tohle se dá vychytat ;-) Až ho dopotřebuji, určitě si pořídím další :-)

  • Skvěle kryje
  • Přirozené odstíny
  • Krémová konzistence
  • Může zalézat do vrásek


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Tento korektor používám spíše jako rozjasňovač - dávám si ho do okolí očí, zakrývá i menší nedokonalosti, ale nekryje uplně dokonale.. Spíše mi pomáhá na sjednocení až rozjasnění pleti. Konzistence je opravdu příjemná, jsem ovšem zvědavá, jak dlouho mi korektor vydrží. Myslím si, že se hodí spíše na méně problematickou pleť.

  • příjemná konzistence
  • pomáhá sjednotit a trochu rozjasnit pleť
  • krytí by mohlo být ještě o kapku lepší


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.5.2013 14:54:08

Korektor krásně kryje. Bohužel se vyrábí jen v omezených odstínech, tak ho můžete použít i jako rozjasňovač kolem očí. Konzistenčně je super a velice se dobře nanáší díky dobrému aplikátoru. Cena odpovídá výrobku. Jediné co bych vytkla je opět zápach. Není tak výrazný ale i přesto lehce zapáchá:) Jinak doporučuji.

  • kryje
  • dobrá aplikace
  • zápach
  • omezený výběr


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tenhle korektor od essence je docela dobrý,docela dobře kryje(má krýt tmavé kruhy pod očima,já je mám ale moc tmavé,takže mi je nezakryje,ale trošičku je zesvětlí),ale někomu by možná pomohl.Nijak nesmrdí a dobře se roztírá(ikdyž ze začátku moc dobře ne).Bohužel se špiní a vytéká.Určitě ho někomu doporučuji!

  • docela dobře kryje(má krýt kruhy pod očima,já je mám ale moc tmavé,takže mi je nezakryje,ale trochu je zesvětlí)
  • cena
  • ze začátku se hůř roztírá
  • špiní se a vytéká


Další recenze od 14.9.2013 22:23:46

Tenhle korektor patří k mým oblíbeným. Jediný nedostatek mojí pleti jsou kruhy pod očima, na které ho používám. Mám ho v nejsvětlejším odstínu, hezky splyne s pletí, nedělá šupinky, pěkně zakryje a rozjasní. Má snadno roztíratelnou konzistenci, líbí se mi i aplikátor. 16hodin určitě nevydrží, ale na denní použití postačí. Zase někdy určitě koupím.

  • zakryje kruhy pod očima i pupínky které se mi občas udělají
  • rozjasní oční okolí
  • v balení nevysychá a celkem dlouho vydrží
  • splyne s pletí a má dobrou konzistenci
  • žádný nedostatek :)


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 10.11.2013 22:28:11

Po korektoru jsem sáhla jako po nouzovce a jako nouzovku využívám. Funkci korektoru totiž moc neplní, protože nezakryje skoro nic. Výhodou ale je, že světlý odstín je opravdu světlý - to se v našich drogeriích moc často nevidí. Obal je taková klasika, docela dobře se to z toho aplikuje, ale není to žádná sláva

  • světlý odstín
  • nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.5.2014 18:42:09

Už mám 2. balení - cena super, první jsem používala jen na kruhy pod očima -> vydržel něco přes rok, konzistence pořád ok. Není moc krycí na akné nebo tak, krémová konzistence super spíš na kruhy pod očima - sjednotí rozjasní. Super světlý odstín, což jako bledule oceňuji ;) Jedna hvězda mínus, protože vím, že jako korektor vyloženě neslouží - existují i lepší. Ale ne za tuhle cenu ;)

  • světlý odstín - i pro bledule
  • konzistence
  • kryje kruhy pod očima
  • na to že je vedený jako korektor, není příliš krycí na velké nedostatky


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Jedno balení mám už přes rok ! za mě absolutne úžasný korektor, který používám na zakrytí kruhů pod očima . V poměru cena výkon fakt skvělé , to se essence povedlo:) navíc mě překvapuje, jak dlouho už mám jedno balení - koupila jsem si už dva s tím,že mi korektor dojde,ale furt mě tam ráno překvapí další množství!:D neuvěřitelné

  • super odstín,který mi sedí
  • dobře mi zakryje kruhy
  • lehká aplikace
  • aplikátor
  • konzistence
  • dobře splyne s pletí
  • mně ta jeho vůně voní
  • mám ho už pres rok a furt tam je
  • málo odstínů na výběr
  • mně nevydrží úplně celý den


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.8.2016 18:59:04

Skvělý korektor, vyhovuje mi jak na pupínky, tak na kruhy pod očima. Ten světlý odstín je pro mě jak dělaný. Nevýhoda je malý výběr odstínů. Taky mi vadí pach, nedávno jsem se lekla, že je zkažený, ale čichla jsem si k testerům v drogerii a smrdí stejně. Rozhodně si ho koupím znovu, i když extrémní nedokonalosti by asi nezakryl. Cena je velmi příjemná a oceňuji i balení, nemůže se stát, že by z toho vyteklo moc atd.

  • poměr cena/kvalita
  • balení
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.9.2016 19:37:02

Můj nejoblíbenější korektor. Tenhle musím mít vždycky po ruce! :) Dá se použít i jako rozjasňovač. Nevysušuje ani nemastí, vypadá přirozeně, zakryje skoro všechno, hlavně kruhy pod očima. Sice mi to nedá a porozhlížím se ještě po silnějším korektoru, ale zatím jsem teda nic kvalitnějšího nenašla. Určitě doporučuju :)

  • slušné krytí
  • cena
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.10.2016 19:33:41

Pre mňa bohužial sklamanie. Hladala som si náhradu za catrice tekuty korektor ktorý mi super sadol, obehala som všetky drogerie a nikde ho už nemali. Tak som na základe recenzi vybrala tento. Najprv som si ho vyskušala na ruku (najbledši odtieň) a po chvili mi na ruke zhnedol. Aj tak som si ho kupila a kvalita oproti catrice sa neda porovnat. Malo kryje, vobec nerozjasňuje. Pride mi ako keby to bol obycajny make up v tube od korektoru. Cena je super no u mna bohužial neobstál. Znova si nekupim.

  • Cena
  • Nekryje dostatočne
  • Vydrž
  • Nerozjasni


Další recenze od 18.8.2017 14:46:59

Zatím nejlepší korektor, jaký jsem kdy měla. Sice jsou na výběr jen dva odstíny, ale mně sedl odstín 20 soft beige, takže jsem spokojená. Na zakrytí kruhů pod očima musím dát 2-3 vrstvy, ale já mám kruhy pod očima hodně výrazné a některé korektory si nimi neporadí vůbec. Pupínky a začervenání zakryje dobře. Líbí se mi aplikátor korektoru. Výdrž je taky celkem slušná, jenom při pocení korektor jakoby popraská.

  • cena
  • krytí
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.8.2017 13:30:42

Jeden z mých prvních korektorů, který jsem si zakoupila v době, kdy mě začaly trápit kruhy pod očima. Jelikož jsem s ním byla spokojená, pravidelně jsem se k němu vracela. Dnes už se sice v drogeriích poohlížím po kvalitnějších výrobcích, ale i tak mohu tento korektor zn.Essence doporučit. Má příjemnou krémovou konzistenci a praktický houbičkový aplikátor, tudíž se dobře nanáší a následně zapracovává. Někdo by se mohl leknout toho, že po nanesení trošku změní odstín (jakoby do oranžova), ale po rozetření se barva opět sjednotí. Krytí je, řekla bych, velmi slušné, výdrž také není špatná, i když avizovaných 16 hodin rozhodně nevydrží :). Za tu cenu je to nicméně dobrá koupě.

  • Dobré krytí
  • Praktický houbičkový aplikátor
  • Nízká cena
  • Na výběr pouze ve dvou odstínech