Essence Stay with me lesk na rty recenze a zkušenosti

Lesky na rty Essence Stay with me lesk na rty
Lesky na rty Essence Stay with me lesk na rty - obrázek 1
Lesky na rty Essence Stay with me lesk na rty - obrázek 2
Lesky na rty Essence Stay with me lesk na rty - obrázek 3
5 4.3 31
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 88% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 20 - 69 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 31 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Stay with me lesk na rty

věk
25-34

Další recenze od 1.5.2015 14:48:09

Ďalšia vecička ktorú mám len vďaka tomu že bola ako príloha k nemenovanému ženskému časopisu. Samotný ma nejako nelákal ale musím uznať že predčil moje očakávania. Mám odtieň 07 kiss kiss kiss a povedala by som že je to skôr tekutý rúž. Má naozaj úžasnú kryciu schopnosť neuveriteľnú pigmentáciu,nevysušuje pery, sýtu farbu, úžasnú výdrž a vôbec sa nelepí ako to býva u leskov zvykom. Je to proste nádherný odtieň červenej bez otravných trblietok(nemám rada pretrbietkované lesky a už vôbec nie červené). Aplikátor je zaujímavý v tvare presýpacích hodín s ktorým sa mne osobne veľmi dobre produkt nanáša(niektoré dievčatá ho hodnotia záporne mne práve vyhovuje).

  • sýta farba
  • úžasná pigmentácia a dokonalé krytie(odtieň kiss kiss kiss)
  • výdrž
  • nevysušuje
  • nelepí
  • bez trblietok(07 kiss kiss kiss)
  • aplikátor
  • nemá


věk
15-24

Další recenze od 13.4.2014 20:33:26

Moc mne mrzí, že tyto lesky stáhla Essence z prodeje. Je to velká škoda. Já mám tři odstíny a všechny jsou super. Aplikátor je ve tvaru přesýpacích hodin. Krásně přilne ke rtům a lesk rovnoměrně nanese. Na to, že je to v podstatě lesk, tak nelepí tolik jako ty ostatní. Proto mi taky vyhovuje. Je hezky pigmentovaný (ten tmavší v odstínu 03 Candy Bar). Pokud by jste je ještě viděli v nějakém výprodeji, tak je okamžitě berte. Alespoň na vyzkoušení :)

  • Tolik nelepí
  • Tvar aplikátoru
  • Balení
  • Cena
  • Parfemace
  • Dostupnost


věk
25-34

Další recenze od 25.11.2013 07:57:10

Tyto lesky na rty mě velice příjemně překvapily. Prvně jsem se zděsila aplikátoru, ale zbytečně, protože jsem si na něj okamžitě zvykla a naopak mi velmi vyhovuje. Lesky mají nádherné odstíny bez shimmeru, jsou skvěle pigmentované, krásně voní a hlavně nemají žádnou podivnou pachuť, což u rtěnek a lesků přímo nesnáším. Konzistence je tak akorát a nepřijde mi, že by nějak moc lepily. Výdrž moc neposoudím, jelikož mi na rtech nic nevydrží moc dlouho, takže nemá smysl, abych si kupovala drahé lesky. Jsem velmi spokojená a doporučuji.

  • cena
  • odstíny
  • konzistence
  • vůně
  • nemají divnou pachuť
  • nijak moc nelepí
  • pigmentace
  • někomu nemusí vyhovovat aplikátor


věk
25-34

Další recenze od 22.11.2013 01:36:52

Na tyto lesky jsem narazila někdy na jaře a jelikož se to na blozích jen hemžilo, tak jsem si také pořídila a to rovnou 2. Mám červený a pak jemně růžový odstín. Obal lesky jsou poměrně dobře pigmentované, ale co mi vadí, je aplikátor, pořád jsem si na něj nemohla zvyknout, špatně se mi s ním pracovalo. Barvičky jsou to moc hezké, udělají efekt plnějších rtů, ale kromě aplikátoru mi vadí výdrž. Lesky toho moc nevydrží, stačí se napít a jsou pryč, což mě štve, protože ty barvy a konzistence za to stojí. Nákupu nelituji, ale znovu bych si je už nepořídila a to hlavně kvůli aplikátoru a výdrži, která je minimální.

  • cena
  • lepí
  • výdrž na rtech


věk
25-34

Další recenze od 21.11.2013 21:35:04

Lesky obvykle moc nepoužívám, ale na tento jsem narazila náhodou v akci v drogerii. Lesk je hodně lepkavý, ale dlouho na rtech vydrží. V nabídce je mnoho krásných odstínů, takže si vybere opravdu každý. Lze pořídit za nízkou cenu. Dále na něm velmi oceňuji příjemnou, sladkou vůni. Jediné co mě na tomto lesku zaskočilo, byl aplikátor ve tvaru "přesýpacích hodin". Ale na vše se dá zvyknout.

  • cena
  • kvalita
  • škála barev
  • aplikátor


věk
25-34

Další recenze od 10.11.2013 22:31:18

Mám doma asi tři odstíny a je to fakt super lesk - je dobře pigmentovaný a dlouho vydrží. Trochu lepí, ale to je dan za výdrž. Nevýhodou je aplikátor ve tvaru přesýpacích hodin, který se musí před aplikací hodně otřít. Taky krásně voní. Dalším plusem je velký výběr odstínů, od světlých až po hodně tmavé.Pro mě asi nejlepší lesk z drogerie.

  • vůně
  • výdrž
  • odstíny
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 12.6.2013 13:51:38

Za mě velmi povedené lesky. Mají skvělou pigmentaci, na rtech je barva opravdu znát. Sice zanechávají na rtech lepivý pocit, ale o to déle vydrží. Výhrady bych měla jen k aplikátoru, nemůžu si na něho nějak zvyknout a k nanesení potřebuji vždy i zrcátko. Lesky příjemně voní, k dostání jsou ve velmi hezkých odstínech.

  • pigmentace
  • výdrž
  • hezké odstíny
  • cena
  • lepí


Další recenze od 26.1.2013 18:24:50

Tyto lesky jsou úžasné! Mám doma tři odstíny a rozhodně dokoupím časem všechny. Jsou krásně pigmentované, ne jako některé lesky co se tváří v tubě červeně a na rtech jsou průhledné. Barevná škála je celkem ok, myslím, že je 6 barev. Lesky neobsahují třpytky, což na nich miluju. Akorát jeden odstín je třpytkatý, pro milovníky třpytkatých lesků. Na rtech jsou neskutečně příjemné, trochu rty i hydratují. Nezalézají do rýh rtů. Pěkně se nanášejí, aplikátor mi vyhovuje maximálně. Lepí tak nějak trochu, ale řekla bych, že méně než jiné lesky. Tím, že mají hutnější konzistenci ale na rtech poměrně hezky drží. Navíc ta cena je směšná. Lesky se vyrovnají i mnoohem dražším, doporučuju!!

  • cena
  • sytost barev
  • aplikátor
  • nelepí
  • hydratují
  • bez třpytek
  • příjemné na rtech
  • nic!


věk
25-34

Další recenze od 26.1.2013 18:10:37

Moc fajn lesk na rty. Na rtech je příjemný. Není lepivý. Docela dlouho vydrží. Líbí se mi, že nemá žádné třpytky ani shimmer. Barvičky jsou slušně pigmentované - není to takový ten průhledný řídký lesk, jako většina. Pěkně voní. Jediné na co jsem si nezvykla a asi nezvyknu je aplikátor.

  • příjemný na rtech
  • nelepí
  • pigmentace
  • vůně
  • výdrž na rtech
  • aplikátor


věk
25-34

Moje milovaná stálice. Mám odstín 01 "Me&My Icecream a je perfektní. Dlouho jsem sháněla cenově přijatelný ledově světleji růžový lesk, který skutečně rty obarví na takovou barvu, jaká je vidět přes obal. Lesk nelepí. Voní celkem přijemně, jemně, žádná přehnaná chemie

  • cena
  • skutečně barví na barvu viditelnou přes obal
  • nelepí
  • jemná nechamická vůně
  • žádný


věk
15-24

Další recenze od 28.12.2012 12:03:22

Jsem z tohohle lesku nadšená. Koupila jsem si na zkoušku 1 odstín (Hottest pink-výrazná malinová až do fialova). Má takovou příjemnou gelovou texturu, rty neslepuje k sobě, balení se mi moc líbí-skleněná lahvička ve tvaru pravidelného válce se šroubovacím černým víčkem. Aplikátor mi maximálně vyhovuje-horní ret vymaluju bobíkem na konci a dolní ret přejedu tím žlábkem. Určitě koupím další odstín.

  • příjemný na rtech
  • výrazná barva a pigmentace
  • krásná vůně, někdy je cítit i ze rtů
  • cena
  • nanášení


věk
25-34

Nikdy bych si tuto značku nekoupila, ale jednou jsem si zapoměla svůj doma a kamarádka mi půjčila tento.Byla jsem překvapená jak je dobrý..Nelepí a hezky se leskne..vydrží i poměrně dlouho na rtech..Běžně používám Clinique, Estee L a Lancome, takže jsem byla fakt překvapená jak je dobrý, míchám ho se svými rtěnkami, dává rtům šmrnc....za tu cenu paráda..

  • lesk
  • výdrž
  • barvy
  • aplikátor


věk
15-24

Další recenze od 27.8.2012 19:20:08

Každej tento lesk měl, tak jsem ho musela mít i já :]] Je skvělý, hooooodně pigmentovaný a dlouho vydrží. Mě příjemě voní, nelepí a je bez třpytek zaplať pánbůh ! :DD Mám My Favourite Milkshake a je bezva a pak ještě Kiss Kiss Kiss.. Myslela jsem že to bude takový skělounce červený a ne! Je to krásná červená. :]

  • Pigmentace
  • Vydrž
  • Vůně
  • Cena
  • Nelepí
  • Bez třpytek
  • Žádné :]]


Krásně pigmentovaný lesk s naprosto nesmyslným aplikátorem. Některé holky tady říkaly, že na aplikátor se dá zvyknout... No, mi se to nepoovedlo a tak můj způsob nanášení byl takový, že jsem si lesk naťupkala na rty a poté lehounce rozetřela prstem, pokud bych lesk měla roztírat aplikítorem, asi bych zešílela. Lesk je úžasný a vážně dlouho vydrží takže svůj úkol splňuje skvěla, ale proč výrobci zvolili tento typ aplikátoru mi vážně nejde do hlavy.

  • Krásně pigmentovaný
  • Dlouhá výdrž
  • Aplikátor


věk
25-34

Další recenze od 13.8.2012 22:47:22

Úžasný lesk za ještě úžasnější cenu. Nezvyklý aplikátor, který je v prostřed zúžen a zakončen "bambulkou" mi na rty vyhovuje a sedne. Odstín My favorite milkshake je krásný, krásně voní a dlouho vydrží. Narozdíl od toho jsem si koupila ve výprodeji odstín Trendsetter, který divně zapáchá. Nutno ale připustit, že je velmi pigmentovaný!

  • cena
  • výdrž
  • odstíny
  • aplikátor
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 18.6.2012 14:08:20

Podařený lesk. Hezké barvy bez zbytečných třpytek - což velice oceňuji. Mám odstín 02 My favourite milkshake. Je to hezká světle růžová nude barva, bez třpytek. Lesk je takové hutnější konzistence a docela lepí ale vydrží na rtech poměrně dlouho. Má zvláštní aplikátor ale dá se na něj zvyknout. Za tak málo peněz je to velmi dobrý lesk

  • bez třpytek
  • výdrž na rtech
  • cena
  • lepí
  • nezvyklý aplikátor


věk
25-34

Další recenze od 13.5.2012 16:02:03

Co mi opravdu vadí je aplikátor, na který si ne a ne zvyknout. Nedokážu s ním lesk nanést rovnoměrně ani v přiměřeném množství. Docela mi naopak vyhovuje praktické jednoduché balení. Lesk příliš lepí a přesto příliš nevydrží. Když to shrnu tak od této značky mám daleko radši jiné lesky ;)

  • výběr barev
  • velikost balení
  • aplikátor
  • příliš lepí
  • nevypadá hezky ve větším množství - nelze vrstvit


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2012 18:32:28

Lesky na rty v oblibě příliš nemám, tenhle si mě ale hned po prvním nanesení získal! Mám 2 barvy a koupím si i další odstíny. Lesk mi na rtech vydrží docela dlouho, barvy jsou skvěle pigmentované. Vyhovuje mi aplikárot jelikož mám plné rty. Líbí se mi, že neobsahuje třpytky a že nevoní.

  • pigmentace
  • výdrž
  • cena
  • bez vůně
  • nemám co vytknout :)


Další recenze od 11.4.2012 17:03:26

Tento lesk je jeden z mých nejoblíbenější.Dalo by se říct , že je to tekutá rtěnka.Lesky jsou totiž krásně pigmentované.Trošku lepí,ale mě to nevadí.Aplikátor většině lidí prý nevyhovuje, ale je to o zvyku)já jsem s ním spokojená). Tyto lesky můžu jedině doporučit.Krásné barvy,dobrá výdrž a cenově dostupné......Prostě super;)

  • Krásně pigmentované
  • vše je ok;)


lesk jsem si koupila na zkoušku ve slevě, vcelku tmavou barvu, nicméně na rtech tak tmavá rozhodně není, jde používat i během normálního dne a i když mám hodně světlou pleť, lesk trochu lepí, ale mě lepil snad každým aplikátor je skutečně nezvyklý, ale po pár dnech se na něj dá zvyknout, myslím, že za 30 korun je to bezva věc i když u mě zůstane jenom v kabelce na "cestovní" líčení

  • cena
  • pigmentace
  • výdrž na rtech
  • aplikátor
  • rychle se oloupala barva na obalu


věk
35-44

Další recenze od 29.3.2012 14:31:56

Příjemný lesk na rty, nelepí, v nabídce mají pěkné krycí barvy. Rty mám po něm hydratované. Asi týden jsem si musela zvykat na aplikátor, ale nyní mi už vůbec nevadí, naopak jsem s ním nalíčená rychleji. Cena výborná.

  • cena
  • barvy
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 11:55:34

Lesk na rty jsem si kpupila ze zvědavosti, díky zkušenostem zde na Omlazení. Je příjemný, vyhovuje mi. Příjemně pigmentuje rty, lesk bych si pravděpododně koupila znovu, v této cenové relaci je to výborný produkt.

  • výběr odstínů
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2012 18:03:39

Mám už druhý a je skvělý. Bez balzámu ho sice nemůžu používat, protože mé rty vysušuje a šupinkuje, ale s balzámem je super. Výdrž sice není dlouhá, ale tahle tekutá rtěnka není neslíbatelná, takže za hodinku - dvě klidně aplikuju znovu. Krásně voní a aplikátor mě osobně vůbec nevadí.

  • Skvělná náhrada rtěnky
  • Krásné barvy
  • Vůně
  • Konzistence
  • Hezky se nanáší
  • nejsou


věk
15-24

Další recenze od 24.3.2012 10:14:45

Tyto lesky mám dva a nemůžu si je vynachválit. Sice mám trochu divočejší odstíny, ale když to nepřeženu, tak vypadají na rtech krásně. Jsou velmi dobře pigmentované. Aplikátor je sice trošku divný, ale časem si na něj dá zvyknout a je fajn. Nepříjde mi že by nějak moc lepily, prostě jako klasický lesk na rty a strašně krásně voní.

  • vůně
  • cena
  • hodně odstínů
  • dobrá pigmentace
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 16:33:11

Mám 3 barvy z této kolekce, každá drží dlouho, mám přirozeně tmavé rty a ten nejsvětlejší odstín mi přirozenou barvu překryje. Také je používám místo balzámu, dobře rty hydratují. Za tu cenu, dobrá koupě!

  • hydratuje
  • barva drží
  • barva dobře kryje
  • levná cena
  • mohlo by být více odstínů a to především do červena


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 16:02:25

Tento lesk jsem si pořídila, protože byl ve výprodeji za 30,- Kč a byla jsem velice příjemně překvapená. Barva je opravdu krásná a hodně krycí. Jak už bylo řečeno, klidně by mohl nahradit rtěnku. Nevysušuje rty a nelepí. Jediné mínus je, že má divný aplikátor, ale není tonic hrozného, co by se nedalo přežít.

  • krytí
  • barva
  • nelepí
  • aplikátor


Další recenze od 22.3.2012 18:20:55

Lesk hezky voní, je vcelku příjemný na rtech. Nabídka odstínů je fajn. Přesto mi trochu vadí aplikátor, se kterým mi to zrovna moc nejde. A také mi vadí, že lesk trochu lepí. Suma sumárum poslouží vcelku dobře vzhledem ceně.

  • příznivá cena
  • příjemná parfemace
  • nabídka odstínů
  • trochu lepí
  • špatný aplikátor


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 08:48:16

Skvělý lesk, je příjemný na rtech, dobře hydratuje, dobře pigmentový.ale zároveň nejsou křiklavé a tmavé . Mám jich doma několik a patří k těm oblíbeným ,určitě si je pořídím znovu.Lesky jsou jemně parfémované ,ale ten aplikátor mi trochu vadí, bála bych se lesk nanést bez zrcátka.

  • cena
  • výdrž
  • hydatacer
  • aplikátor


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 00:58:30

Tento lesk je moja stálica. Neobsahuje žiadne zbytočné trblietky. Odtiene sú krásne pigmentované a výdrž je tiež obstojná. Príjemne vonia a nelepí. Ak chcete za málo peňazí, veľa muziky; tento lesk bude pre Vás to pravé. Trocha mi vadí aplikátor, ale dá sa na to zvyknut.

  • výdrž
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 16.3.2012 22:06:01

Můj oblíbený lesk na rty. Skoro bych řekla, že je to taková tekutá rtěnka. Lesk je totiž opravdu krásně pigmentovaný a na rtech velmi dobře drží. Na aplikátor se dá zvyknout. Člověk se s tím leskem prostě nenalíčí bez zrcátka, což nepovažuju za mínus. Tyhle lesky se Essence opravdu povedly!

  • výdrž na rtech
  • hezké odstíny
  • pigmentace
  • dostupnost
  • cena
  • obal
  • trochu víc lepí


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYX Butter Gloss

4.4 86% 7 recenzí

Hůře hodnocené