Essence Studio Nails Pečující olej na nehty recenze a zkušenosti

Péče o nehty Essence Studio Nails Pečující olej na nehty
Péče o nehty Essence Studio Nails Pečující olej na nehty - obrázek 1
Péče o nehty Essence Studio Nails Pečující olej na nehty - obrázek 2
5 3 11
  • Průměrné hodnocení 3
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Studio Nails Pečující olej na nehty

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.5.2012 12:28:35

Koupím znovu jenom kvůli tomu příjemnému pocitu, že pro své nehty něco dělám a kvůli krásné vůni. Olejíček je strašně příjemný, aplikace snadná. Lahvička je ale velmi malinká, obsah by mohl být větší a taky účinek určitě není takový, jaký by měl být. Lůžko nehtu trošku zjemní, ale žádný velký zázrak se nekoná.

  • vůně
  • příjemná aplikace
  • malá lahvička
  • 50% účinek


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 16.5.2012 14:41:23

Tenhle olejíček mi přijde úplně k ničemu. S nehtovou kůžickou nesvede zhola nic. V prvních minutách je taková jemná, to ano. A to je tak všechno. Žádný jiný účinek se nekoná, ani po dlouhodobém používání nejsou vidět žádné výsledky. Je to stejné, jako když nepoužívám nic. To už je lepší si namazat celé ruce jakýmkoli hydratačním krémem. Olejíček krásně voní, to je jediné plus. Jinak určitě nemohu doporučit.

  • vůně
  • s nehtovou kůžičkou nic nesvede
  • nevyživí nehtové okolí


věk
15-24

nehty
pevné

Další recenze od 11.12.2012 18:15:57

Má velmi sympatickou vůni a super aplikátor, který usnadňuje nanášení olejíčku na okolí nehtu. Balení by sice mohlo být větší, ale hodí se do kabelky a používám ho, když někde lítám a mám nepříjemný pocit suchých rukou. Nenatírám jej každý den, proto nemohu posoudit, jestli trvale zlepší kůžičku a ani nemohu porovnávat s jinými olejíčky, na mě ale udělal veliký dojem.

  • uspokojivý výsledek
  • vůně
  • aplikátor
  • cena vzhledem k velikosti balení


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 12.12.2012 10:33:48

Kvalitou je tento olejíček srovnatelný se sérem na nehty a nehtovou kůžičku od Avonu (jemně růžová barva). Olej aplikuji na nehtovou kůžičku a pak krouživými pohyby vmasírovávám i do nehtů a můžu říct, že při pravidelné péči se to opravdu vyplatí a je ještě je o hodně levnější než ten od Avonu. Vůně je běžná, nedráždí nijak. Ale vadí mi, že v lahvičce zůstane docela dost olejíčku, který prostě nejde nijak vymáznout, kromě použití vatové tyčinky.

  • vyživuje nehty a nehtovou kůžičku
  • cena a dostupnost
  • malé balení
  • složitě se vyšťourávají zbytky z lahvičky


věk
25-34

nehty
gelové/akrylové

Další recenze od 15.2.2013 17:56:09

S tímto olejíčkem na nehty jsem spokojena, protože opravdu nehtovou kůžičku a okolí hydratuje. Skvěle se nanáší šikovným aplikátorem, který je součástí balení. Vypadá jako aplikátor na lesk na rty. Jen mě mrzí, že je to opravdu malé balení - 3,5 ml. Jsem s ním spokojena a zakoupím znovu.

  • Praktická aplikace
  • Hydratace
  • Malé balení


věk
25-34

nehty
přírodní

Olejíček je sympatický, ale o další koupi asi uvažovat nebudu. Balení je hodně malinké a když dochází, je těžké olejíček nějak "vydolovat" ven. Jinak obsahuje praktický zkosený aplikátor (jako lesky na rty), takže aplikace je rychlá a jednoduchá. Používám ho na nehtovou kůžičku, kterou jsem měla poslední dobou hodně vysušenou a opravdu její stav o dost zlepšil, vmasírovávám ho i do nehtů, jen tak pro dobrý pocit, protože co se nehtů týče, tak tam jsem si žádného extra zlepšení nevšimla. Jemně voní.

  • aplikátor - snadná a rychlá aplikace
  • zlepší stav nehtové kůžičky - hydratuje
  • jemná vůně
  • balení je moc malinké a když olejíček dochází, je těžké ho "vydolovat" ven


věk
25-34

Další recenze od 25.7.2013 13:09:21

Tento olečjek má peknú vôňu, obsahuje štetček na nanášanie, stačí ho použiť skutočne málo. Nanášam ho večer na nenalakované nechty, ale aj na hydratáciu po odlakovaní nechtov. Po nanesení sa však pomaly vstrebáva, trvá to minimálne hodinu, niekedy aj viac. Nejaké extra zlepšenie rastu nechtov som si nevšimla, ani sa mi po jeho používaní nechty neprestali štiepiť. Neviem presne, čo od neho čakať, ale nie je zlý, po odlakovaní si ho nechty priam žiadajú, sú také vysušené, ale po nanesení olejčeka ten pocit zmizne.

  • pekne vonia
  • ľahko sa nanáša
  • vyživuje nechty
  • cena
  • neovplyvňuje rast nechtov
  • dlho sa vstrebáva


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 19.6.2014 18:18:48

Tento olejíček jsem si koupila, protože se mi kolem nehtů trhají kůžičky a mám tam suchou kůži, zároveň jsem s ním chtěla posílit nehty. Olejíček stál přes 60 korun, je ho opravdu malé množství, aplikovala jsem ho na nehty a okolí nehtů každý večer, vydržel asi na týden. Výsledek žádný, olejíček pouze zvlhčí okolí nehtu, když ho jím natřete a tudíž pak suchá kůže není vidět, ale to je pouze chvilková záležitost. Vůbec nedoporučuji, jediné, co je na tomto výrobku pozitivum je nejspíš ta lahvička a ta tyčinka, kterou olej aplikujete.

  • "aplikátor"
  • cena
  • množství
  • nemá žádný účinek


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 13.8.2014 15:37:46

Olejíček jsem si vybrala, protože mě zaujala jeho vůně a šikovný aplikátor. Značku Essence mám navíc ráda a s jejich výrobky na nehty jsem obvykle spokojená. S nehtovou kůžičkou bohužel olejíček nedělal nic, a to i přes pravidelnou aplikaci. Špatně se vstřebával, jen umastil kůži, takže vysušení nebylo chvilku vidět. Jakýkoli krém na ruce nebo olej udělají stejnou nebo lepší službu. Znova si ho určitě nekoupím. Na to, že je to výrobek značky Essence se mi zdál poměrně drahý.

  • vůně
  • balení
  • nehtovou kůžičku nehydratuje


věk
25-34

nehty
přírodní

Chtěla jsem zkusit něco na okolí nehtů, rozhodovala jsem se mezi alverde krémem a tímto, nakonec mám oboje, nevím jestli je to u všech balení, nebo jen u mého, hrdlo mi totiž aplikátor vůbec neotře, z aplikátoru olejíček kape a nanášení je horší, jinak zjemnění nepociťuji, hezky to voní, docela to mastí a to používám jen malinko, nijak mě to nedráždí, neštípe, ale efekt to nemá bohužel

  • vůně
  • balení
  • nefunguje


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 3.2.2017 16:01:16

Příjemný a voňavý olejíček na nehty. Mám ráda tyhle různé zpevňovače a olejíčky od Essence, takže jsem vyzkoušela i tento. Není špatný, na nehtech je moc příjemný, krásně ovocné voní a mám pocit, že trochu vyhladí povrch nehtu a nehtového okolí. Akorát teda z hlediska dlouhodobého používání žádný trvající efekt nevidím. Nehty zůstaly stejné. Takže není nejhorší, ale znovu ho mít nemusím.

  • Vyživí na chvíli nehet a kůžičku
  • Vůně
  • Žádný trvalý efekt


Lépe hodnocené

Rimmel Nail Whitener

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené