Essence tužka na obočí recenze a zkušenosti

Úprava obočí Essence tužka na obočí
Úprava obočí Essence tužka na obočí - obrázek 1
Úprava obočí Essence tužka na obočí - obrázek 2
Essence (204)
3.7 z 5 5 3.7 21
Celkem 21 recenzí


5 hvězd
33%
4 hvězdy
29%
3 hvězdy
19%
2 hvězdy
14%
1 hvězda
5%

Koupilo by znovu
62 %

Recenze produktu
Essence tužka na obočí

Nejlepší tužka na obočí za velice dobrou cenu. Není příliš tvrdá ani příliš měkká. Tužka dlouho vydrží a je celkem dobře pigmentovaná. Nikde se nerozmazává a vydrží celý den obočí se s ní velice dobře kreslí a kartáček je k ní velice praktický. Mám tmavě hnědé vlasy a odstín 02 Brown je pro mě ideální sice je na mě trošku tmavší, ale to mi vůbec nevadí Na to, že se jedná o značku Essence tak jde o velice dobrý a kvalitní produkt za velice dobrou cenu.

  • cena
  • vydrží celý den
  • pigmentace
  • nerozmazává se
  • malý výběr odstínů


věk
15-24

Další recenze od 7.8.2017 14:29:27

Za cenu cca 50Kč je to dobrá tužka. Nejdříve jsem si vybrala špatný odstín. Mám takové hnědo-zrzavé vlasy a tak jsem si vzala odstín 02 pro brunetky, ale ten byl na mě opravdu hodně tmavý. Teď mám odstín 04 pro blondýnky a ten mi celkem vyhovuje. Oceňuji, že na druhé straně tužky je kartáček. Je celkem dobře pigmentovaná, ale na obočí mi moc dlouho nevydrží. Po nějaké době ze začne jakoby vytrácet.

  • cena
  • pigmentace
  • kartáček
  • malá výdrž


věk
25-34

Průměrná tužka na obočí. Měla jsem trochu problém vybrat si odstín, mohlo by jich být více, hnědá je pro mě příliš světlá. Po nakreslení má trochu tendenci se rozmazávat (pokud si nechtě sáhnete na obočí). Kartáček je celkem dobrý. Konzistence je spíš voskovitá, hrot tuhy má tendenci se obalit a ještě více zvoskovatí a ztuhne, takže hůře kreslí a je potřeba tuhu ořezat. Jinak jsem s tužkou celkem spokojená.

  • cena a dostupnost
  • dobrý kartáček
  • málo odstínů
  • hrot voskovatí
  • rozmazává se


věk
25-34

Další recenze od 15.6.2016 11:34:13

Mám tmavohnedé vlasy a tmavé obočie. Odtieň Black je na mňa dosť tmavý aj keď nie je sýto čierny, a odtieň Brown má teplý podton, ktorý ide do červena. Napriek malému počtu odtieňov som pár rokov používala tieto ceruzky (buď som používala čiernu alebo kombinovala čiernu s hnedou). Keď som bola študentka vyhovovala mi najmä ich nízka cena. Momentálne používam tiene na obočie, tiež od Essence, a tie mi omnoho viac vyhovujú aj farebne, obočie vyzerá s nimi prirodzenejšie, a tak isto mi odpadá starosť so zastruhávaním ceruziek. Avšak za tú cenu stoja tieto ceruzky za vyskúšanie, a možno Vám odtiene sadnú.

  • cena
  • málo odtieňov na výber
  • náchylnejšia na otretie


věk
25-34

Další recenze od 25.4.2015 10:40:26

Mě tahle tužka nesedí, jsem opálená a snědá a tužka je pro mě moc málo pigmentovaná a neobarví mi obočí přirozeně... Ale nejspíš sedí jak komu.. Mě ne, ale za tu cenu na vyzkoušení stačí :) Líbí se mi, že má i malý hřebínek na víčku, občas ho používám, jinak mi sedla tužka od Rimmel a k tomu používám stíny na obočí od Essence :)

  • Obal, cena, hřebínek
  • Pigmentace, málo odstínů, celkem tvrdá


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2015 15:24:30

Túto ceruzku som mala v dvoch odtieňoch. Blonde a soft blonde. Odtieň blonde bol skôr teplejší a soft blonde zase studení. Ceruzka je fajn. Dobre kreslí, nerozmazáva sa, farba soft blonde mi vyhovovala(keď som ho kupovala mala som blond vlasy v studenom odtieni). Ako plus vidím aj malý hrebienok na vrchnáčiku. Jediné jej mínus je u mňa nevydrží celý deň(mám mastnejšie čelo).

  • odtieň soft blonde
  • dobre kreslí
  • nerozmazáva sa
  • malý hrebienok na vrchnáčiku
  • cena
  • u mňa výdrž(mám dosť mastné čelo)


věk
25-34

Další recenze od 23.10.2014 09:15:10

Tuhle tužku na obočí kupuju pravidelně, mám ji v odstínu 02 Brown a je to přesně odstín, který jsem hledala. U mnohých tužek se mis talo, že šly spíš do zrzava, tato je opravdu tmavě hnědá. Není ani měkká, ani příliš tvrdá, takže se dobře nanáší. Nezmazává se, vydrží mi v podstatě celý den. Dobře se ořezává a neláme se. Za tu cenu nemám co vytknout a budu kupovat dál.

  • barva
  • nanášení
  • nevím


věk
15-24

Další recenze od 12.1.2014 15:30:19

Dříve jsem používala paletku na obočí od Essence, ale trvalo mi hrozně dlouho než jsem si obočí namalovala, proto jsem si koupila tužku, aby úprava netrvala tak dlouho. Tužka se stala mým každodenním pomocníkem. Je suprová, krásně se s ní maluje, nerozmazává se, dobře se ořezává. Mám celkem tmavé vlasy, ale koupila jsem si odstív 04 - blonde, protože nemám ráda, když je moje obočí úplně tmavé. Jsem s ní prostě spokojená a určitě si pořídím další.

  • -barvy
  • -ořezávání
  • -snadná manipulace
  • -žádné


věk
15-24

Kddyž jsem se v obchodě dívala na testery, tak mě překvapilo, že byly odstíny očíslovány jinak než obvykle. Odstín 03 byl asi nejsvětlejší, ale čekala jsem, že bude nejtmavší, takže se radši na ty testery dívejte. Jinak tužka je celkem fajn. Je tak akorát velká a je super, že na tom vršku je takový kartáček. Sice mám jeden doma, lae dobře se s ním obočí upravuje. Tužka kreslí pěkně.

  • kreslí
  • blbě se strouhá
  • málo odstínů


věk
15-24

Další recenze od 20.12.2013 20:44:28

Obočí si jenom zvýrazňuji, nedokresluji. Odstínů je opravdu málo, ale já jsem se zrovna do toho mého trefila :D takže mně vyhovuje. Tužka je měkká tak akorát, nanesuji ji a poté trochu jenom prstem přejedu přes obočí - aby to bylo tak nějak do ztracena. Jinou tužku jsem teda zatím nevyzkoušela, takže nevím, asi jsou i lepší, ale já asi zatím měnit nebudu :) za tu cenu jsem opravdu spokojená.

  • cena
  • měkká tak akorát
  • málo odstínů


věk
25-34

Další recenze od 6.11.2013 20:44:16

Toto bola jediná drogérková céruzka na obočie v čiernej farbe, tak som sa ju rozhodla vyskúšať. Dobre sa s ňou kreslí, nerozmazáva sa , vydržala mi aj cvičenie vo fitku, nemusím používať nič na fixovanie farby, nieje moc pigmentovaná ,takže na výrazné čierne obočie toto nebude pravá ceruzka, ani moc sa nemíňa.

  • čierna farba
  • výdrž
  • dostupnosť
  • cena
  • pomaly sa míňa
  • kefka na vrchnáčiku
  • málo odtieňov hnedej
  • čierna je menej pigmentovaná


věk
25-34

Další recenze od 9.9.2013 12:07:03

Tuto tužku na obočí si kupuji stále do kola. Jednak proto, že ji mají v černé barvě a také pro to, že jsem nenašla žádné mínus. S tužkou se dobře pracuje i se dobře ořezává. Černá barva není úplně černá, když netlačím, proto vypadá přirozeně k mému obočí. Výdrž líčení je super, vzhledem k tomu, že mám mastnější pleť. Koupím znovu.

  • Mají i černou barvu
  • žádné


věk
25-34

Tužka mě absolutně nenadchla. Na můj vkus hrozně špatně kreslí, přijde mi taková gumová nebo jak to říct. Odstín mi sedl, bohužel konzistence už méně. Když zatlačím málo, nekreslí. Když víc, kreslí tak, že obočí působí uměle. Minus vidím i v kartáčku, který je umístěný na víčku. Zdá se mi dosti nepraktické si obočí pročesávat malinkatým víčkem, které navíc běžně ztrácím.

  • sedl mi odstín
  • nekreslí
  • nedomyšlený systém kartáčku na víčku


věk
25-34

Další recenze od 16.1.2013 08:11:30

Věřím, že hodně lidem může vyhovovat, ale já jsem blondýnka a výběr odstínů mě vážně neohromil a neseděly mi prostě, byly moc tmavé a hlavně obočí tužkou kreslené vypadá směšně a uměle. Tužka se rozmazávala a docela často se tuha lámala při ořezávání. Ale ze zvědavosti jsem ji jen chtěla zkusit za ty peníze a hlavně se mi docela líbil na zkoušku kartáček na víčku. Já si už nekoupím, mám radši stíny na obočí od e.l.f..

  • cena a dostupnost
  • kartáček na obočí
  • tuha se láme
  • odstíny
  • obočí nevypadá přirozeně


Další recenze od 15.1.2013 17:43:37

Koupila jsem si ji ze zvědavosti.Před koupí jsem si nikdy nemalovala obočí a nechtěla jsem moc investovat,tak jsem koupila tuhle levnou tužku od Essence.Ze začátku malovala dobře,ale po pár měsících přestala malovat.Nejde ořezat a když jsem ořetávala poprvé,tak mi zmizela polovina tužky.Určitě se podívám po jiné tužce

  • cena
  • kartáček
  • výběr odstínů
  • ořezávání
  • rozmazává se


Konečně - první tužka na obočí pro opravdu tmavé nebo černé vlasy, která v sobě nemá žádný teplý podtón. Obočí se s ní dá upravit opravdu dobře, je tvrdší, takže nezanechává v chloupcích odlouplé částečky a štěteček na pročesání je taky fajn. Za mě jo, cena/výkon super a k tmavým vlasům první "neuplněčerná" tužka, která sedí.

  • odstín pro černovlásky
  • štětec na rozčísnutí
  • nežmolkuje a neroztýká se
  • cena!
  • nic


věk
25-34

Perfektní výdrž tužky, nemaže se, vydrží celý den, krásně měkká, za tu cenu je nenahraditelným každodenním pomocníkem :). Výborná na krátké tahy a tvarování obočí. Zatím nejlepší ze všech tužek na obočí, co jsem kdy měla. Za mě můžu jedině doporučit !!

  • Skvělá výdrž
  • nízká cena
  • kartáček na vršku
  • měkká
  • na sluníčku hází lehce měděné odlesky
  • špatně se strouhá


věk
25-34

Další recenze od 20.11.2012 21:14:37

Tužka na obočí pro mě není výrobek, za který bych chtěla dát víc jak padesát korun, v podstatě je to taková drobnost, bez které se klidně obejdu. Tahle tužka se mi líbí především kvůli ceně, jelikož obočí potřebuji jen trochu zvýraznit - na toto mi poslouží skvěle. Tužku stačí po nanesení rozmazat, kartáčkem pročísnout obočí a hotovo. Má sice málo odstínů, což může někomu vadit, ale mě odstín Brown plně vyhovuje - pro tmavší brunety/červenovlásky je ideální. Určitě koupím znovu.

  • odstín Brown je vhodný pro tmavší brunety nebo tmavší zrzky/červenovlásky
  • cena
  • někomu může vadit malý výběr odstínů


věk
25-34

Jinou tužku ani nepoužívám, nanesu ji na obočí a obočí potom přetřu voskem, který vsákne barvu z kůže a zůstanou jen obarvené chloupky, takže výsledek je přirozený. Za mě maximální spokojenost, zatím jinou nepotřebuji ani nechci. Cena je taky příznivá.

  • s použitím vosku přirozený vzhled
  • okolí nepozná že je obočí obarvené
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 20.11.2012 13:21:16

Za tu cenu fajn tužka na obočí. Obočí mám svoje hezké, jenom ho lehce touto tužkou zvýrazňuji, takže vypadá přirozeně. Malý kartáček mi také k pročesání postačí. S tužkou se maluje hezky. Na výběr jsou tři odstíny, mám 02 - Brown, jako brunetě mi sedí dobře. Určitě to není nejlepší výrobek na trhu, ale jak jsem psala, za ty peníze poslouží obstojně.

  • Cena
  • Hezky se s ní maluje
  • Dobrá pigmentace
  • Kartáček
  • Malý výběr odstínů



věk
35-44

Další recenze od 10.9.2012 09:49:15

Tahle tužka na oči mě nenadchla, a to především kvůli odstínům, které jsou na výběr pouze 3 - po jednom univerzálním odstínu pro blondýny, brunetky a černovlásky. Já mám vlasy hnědé, tak jsem zvolila odstín 02. Není nejhorší, použitelný určitě je, ale na mě osobně je až moc hnědý, prostě úplně mi nesedí. Jinak tužka jako taková není tvrdá ani příliš měkká, na obočí tak akorát, stejně tak pigmentace. Maluje se s ní příjemně. Určitě znám ale kvalitnější tužky. Tahle se sice vyloženě nerozmazává, ale náchylnější k otěru je. Já si na obočí nesahám, tak s tím problém nemám a používat se ji nebojím, ale když byste si po obočí omylem přejeli, mohl by to být problém. Kartáček na víčku je celkem malý, kvalita průměrná, ale mně stačí. Komu by seděl odstín, za tu cenu tužka není špatná, já ale znovu kupovat nebudu.

  • příjemně se s ní maluje
  • dobře pigmentovaná
  • kartáček na víčku
  • nízká cena
  • výběr odstínů
  • náchylnější k rozmazání


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

NYX Micro Brow Pencil

5 100% 2 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené