Estée Lauder Double Wear Stay in Place Makeup recenze a zkušenosti

Tekutý makeup Estée Lauder Double Wear Stay in Place Makeup
Tekutý makeup Estée Lauder Double Wear Stay in Place Makeup  - obrázek 1
Tekutý makeup Estée Lauder Double Wear Stay in Place Makeup  - obrázek 2
Tekutý makeup Estée Lauder Double Wear Stay in Place Makeup  - obrázek 3
5 4.3 31
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 71% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 1 390 Kč
  • Kvalita obalu 3.6
  • Celkem 31 recenzí
  • Výrobce Estée Lauder

Recenze produktu
Estée Lauder Double Wear Stay in Place Makeup

věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2012 22:40:42

Jeden s nejlepších make-upů, které od Estée Lauder znám. Výborná konzistence, skvělé krytí a příjemný pocit. Vhodný i na velmi mastnou a problematickou pleť. Za mě jedině doporučuji.

  • konzistence
  • skvělé krytí
  • příjemný pocit
  • SPF
  • zmatňuje
  • cena
  • nepraktické balení bez pumpičky


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.3.2012 02:29:22

tohle už bylo na mě trochu heavy. krytí je opravdu silné, make-up zvládne vytvořit na pleti neprůstřelnou vrstvu. je hodně lehké to s ním přepísknout a vyrobit maskovitý vzhled. na večer nebo na focení ale v pohodě. hodně mi připomíná Vichy Dermablend korektivní make-up, jen s nesrovnatelně lepším výběrem odstínů. znovu už nekoupím

  • zmatňuje
  • překryje naprosto cokoliv
  • dobrý výběr odstínů
  • balení bez pumpičky


Další recenze od 6.4.2012 17:28:25

Patří mezi jediný makeup, který používám. Měla jsem možnost vyzkoušet hodně značek, ať levnějších tak dražších, ale vždy se vrátím k tomuto. Velice dobře kryje, nevýhodou jsou barvy, odstín 01, který se běžně prodává jako nejsvětjší je na mne dost tmavý.

  • výborně kryje
  • tmavé odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.4.2012 12:41:25

Zakoupila jsem si ho podle recenzí zde na Omlazení a už bych si ho nekoupila. Hodně hutný, špatně se mi roztíral a pro můj odstín pleti malý výběr tónů. Připadá mi hodně maskoidní. Opravdu VELMI krycí. Ač je s ním většina žen spokojena, určitě si ho jíž nekoupím.

  • velmi krycí schopnost
  • bez pumpičky
  • odstíny
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.6.2012 08:11:26

Perfektný make-up ! Na tento make-up nedám dopustiť už dlhšiu dobu. krytie je plné, zakryje aj vačšie nedostatky a výdrž je fantastická aj na mojej mastnej pleti. Fľaštička je síce elagtná, avšak dávkovanie bez pumpičky mi vyslovene vadí, kedže pravidelne vylejem troška viac a produktom tým pádom nešetrím. EL má super farebnú škálu, odstíny sú i do žlta i do ružova. Upozorňujem ale že je to fakt "full coverage" a tak make-up je skor vhodnejší na večer na akciu, aj keď v zmiešaní s krémom (1:3) sa dá v pohode nosiť aj na bežný deň.

  • výdrž
  • odstíny
  • coverage
  • chýba pumpička


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.7.2012 16:44:12

Tohle je pro mě úplně nejlepší makeup, který vůbec existuje. Musím se ho zastat v tom, že masku nedělá, nesmí se ho dát moc, stačí troška. Kryje výborně, ale maska to není. Např. s Dermablendem od Vichy to nejde absolutně srovnávat, jak tu někdo psal, to je úplně něco jiného. Oceňuju velkou výdrž makeup, nejen že na obličeji dlouho vydrží, on taky dobře vypadá. Namaluju se ráno v šest a odpoledne v pět je to pořád dobré. A to mám mastnější pleť, nic jiného mi na obličeji nevydrželo tak dlouho, po pár hodinách byl makeup buď úplně pryč nebo změnil barvu nebo jsem měla flekatý obličej. Další plus je barevná škála zvlášť v růžových, neutrálních a žlutých odstínech, tam si snad musí vybrat každý. Negativem je opravdu to balení, nechápu, jak tak drahý makeup od takové značky může nemít pumpičku. Až mi dojde, koupím zase.

  • výdrž
  • barevná škála
  • zmatňuje
  • balení


věk
35-44


dehydratace
střední

Další recenze od 27.7.2012 09:54:24

Velmi dobrý make up pro mastnější pleť. Bohužel nejsvětlejší odstín je pro mne příliš tmavý. Make up velmi dobře kryje, což mi vyhovuje hlavně v chladnějších měsících. V létě jsem mělaa dojem, že ač odstín seděl lépe, by na pleti dost vidět, hlavně po delší době( ale to je asi cena za dobrou krycí schopnost).Trochu nespokojená jsem s balením, chtělo by to spíše pumpičku.

  • dobře kryje
  • odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.7.2012 15:17:04

Nejlepší make up, co jsem zatím měla! Bohužel se u nás v tom nejsvětlejším odstínu C1 Shell neprodává, takže pořizuji z ciziny. Konečně mi nějaký make-up fakt sednul, krásně kryje a barva je na bleduli jako jsem já jako dělaná!:) Navíc mi žádný make up nevydržel po tolika hodinách ve vedru v tak skvělém stavu. Jedině doporučuji!

  • super kryje
  • balení neobsahuje pumpičku, takže se špatně dávkuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.8.2012 19:21:31

Nikdy jsem nepoužívala nějaké nekvalitní make-upy, ale ani ty drahé od známých světových značek nebyly tak dobré jako tento. Mám problematickou pleť a potřebuji dokonale krycí make-up, ale ne nějak těžký. Tento je fakt úžasný a co je opravdu super je to, že vydrží celý den i na mastné pleti. Jediné co se mi až tak nelíbí, je balení. Chybí mi pumpička nebo úzká špička.

  • krytí
  • výdrž
  • velký výběr odstínů
  • snad trochu cena


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 25.2.2013 13:03:00

Musím se přidat k pochvalám na tento make-up. Esteé má celkově velmi dobrou a kvalitní kosmetiku, make-upy nevyjímaje. Tento MU mi dokonale sedl, oceňuji, že opravdu dodržuje to, co slibuje. Opravdu drží a to celý den. I když ho nanesu ráno, večer při odlíčení je stále co odličovat. Musím uznat, že i jeho krytí je perfektní a hravě si poradí s nedostatky. Pleť je po něm krásně sjednocená a zanechává opravdu krásný efekt. Má sice hutnějši konzistenci, proto ho nenanáším štětcem, ale prsty. To ovšem neubírá na mém nadšení.

  • Výdrž
  • Krycí schopnost
  • Nic


Dokonalý makeup pro nedokonalou plet, má naprosto uzasné krytí , velmi dobrý výběr barev, ale ne na netu, jen v parfumerkách, delá krásnou dokonalou plet.. Na pleti vydrží velmi ale opravdu velmi dlouho a na mé nastné pleti ´jen tak neco nevydrží , vřele ho doporučuji právě na smíšenou plet.. Na suche by mohl vytvaret pocit pnutí ...

  • výdrž
  • maximální krytí
  • dobré odstíny
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Make-up, který zakryje i velké nedokonalosti, zmatní pleť a na obličeji vydrží opravdu dlouho, ale......je hutnější, hůře se roztírá, vytváří efekt masky, na denní světlo je to prostě příliš......Problém mi dělalo najít ten správný odstín. Lahvička bez pumpičky šílená :-( Znovu si ho nekoupím, ale díky krycím schopnostem a výdrži zkusím verzi "light".

  • zmatnění
  • několika hodinová výdrž
  • výborné krytí
  • odstíny
  • na denní líčení je to příliš
  • efekt masky
  • lahvička bez pumpičky!!!!!


Další recenze od 15.11.2013 15:03:59

Po letech hledání ideálního makeupu, jsem ho konečně našla. Škoda jen, že u nás nejsou k dostání všechny odstíny. Spousta lidí ho nemá ráda, kvůli údajnému efektu masky. Mě masku nedělá, jen je třeba ho pořádně rozetřít, nejlépe štětcem. Plně kryje, takže je výborný pro pleť s nedokonalostmi, v případě potřeby se dá skvěle vrstvit. Jediné, co mi vadí je "vylévací" lahvička. Občas vyliji více, než je třeba a dostat to zpět bez "opatlání" celé lahvičky je nadlidský výkon.

  • Plné krytí
  • Nedělá efekt masky
  • Není přehnaně parfemovaný
  • Vylévací lahvička
  • Nedostatek odstínů v ČR


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.1.2014 18:33:59

Je perfektně krycí. Konečně jsem našla to, co jsem tak dlouho hledala. Určitě příště koupím zase. Vydrží celý den, takže maximální spokojenost. Bohužel cena je dost vysoká, ale občas se dá pořídit v nějaké akci. Součástí balení není dávkovací pumpička, což je hodně velké mínus, lépe by se určitě nanášel. Jinak spokojenost

  • perfektní krytí
  • dlouhá výdrž
  • stačí malé množství
  • není obsahem pumpička
  • cena je opravdu hodně vysoká


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.2.2014 20:34:15

Make up jsem si zakoupila po kladných recenzích, jak na omlazení , tak na youtube a byla jsem opravdu zklamaná. Mám smíšenou pleť , ne nijak zvlášť problematickou, ale mám ráda, když make up kryje... tento mi šíleně zvýraznil pory, na pleti byl nepříjemný a pnul, pleť mi snad ještě více vysušil a špatně se roztíral. Připadal mi, že vytváří masku a nesplynul s pletí. Já už příště rozhodně nekoupím.

  • hodně krycí
  • krásné balení
  • špatně se roztírá
  • vytváří masku
  • cena
  • vysušuje a zvýrazňuje pory


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2014 17:41:54

MU je skvělý. Krytí si lze regulovat a dán se vrstvit. Pumpičku nemá, jelikož díky hutnější konzistenci by se ucpala, ptala jsem se na to :) Je příjemný na pleti, nezvýrazňuje mi póry ( a to tím trpím). Pleť nevysušuje... Mám smíšenou až mastnou pleť a pro mne je ideální :) Pro sušenky asi moc nebude.. Pokud někdo píše že se špatně roztírá tak ano, je hutnější ale Vaše pleť je nejspíš suchá a málo hydratovaná, proto se MU těžce nanáší... Takže před aplikací MU nejdříve použít sérum/krém/ a pak až make up :)

  • nevysušuje
  • nezvýraznuje pory
  • sjednotí plet
  • krytí
  • hodně odstínů
  • není pumpička


Další recenze od 11.5.2014 16:51:37

Já se musím přidat ke kladným hodnotitelkám. Vyzkoušela jsem mnoho makeupů - od levnějších značek, po drahé, luxusní, Dermacol, Clinique, YSL, Max Factor, Guerlain, Catrice,atd atd.,ale tento mě ohromil.. zamilovala jsem si ho... Jsem zvyklá na sebe aplikovat make-up prsty,což je prot tento typ u mě ideální. Mám suchou pleť,takže vždy dobře nahydratuji,pokud chci opravdu dokonalý finish, použiji na určitá sušší místa (hrany nosu)bázi. Co je ale důležité, stačí ho maliličké množství,takže i když se jedná o relativně drahý makeup. Můj postup je takový, že ho zavřený obrátím vzhůru nohama a zpět, odšroubuji víčko a na celý obličej mi stačí jen to množství,co ulpí na vnitřní straně víčka, max si ještě dokápnu. Nehrozí mi tedy vylévání, plýtvání, apod. Tudíž ani pumpičku nepostrádám. Od Clinique je mu trochu podobný superbalanced, ovšem ani tak se mu nevyrovná. Po použití je pleť krásně sametová (já obvykle nepudruji) a tím, jak hezky sedne, nebojím se ho použít i v teplejších dnech. Za sebe tedy doporučuji, určitě ho běžte alespon vyzkoušet ve vzorečku! A výhodou je i mnoho odstínů pro studené,neutrální i teplé typy pokožky. JJá osobně mám 1N1 Ivory nude 72.. někdy mi přijde,že mi jde trochu do růžova..ale nevidím v tom takový problém.

  • krytí
  • textura
  • množství odstínů
  • cena
  • pro někoho asi skleněná lahvička (do kabelky nepraktické a těžké)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento make-up jsem zatím nekupovala, jen jsem měla několik testerů z parfumerek, abych si vybrala správný odstín pro moji pleť. Bohužel jsem zatím ale nenarazila na správný odstín, jakmile ho ale najdu, hned kupuji celou lahvičku. Make-up mi na moji mastnou pleť suprově vyhovuje. Musí se sice rychle roztírat, protože rychle zasychá a musí se ho také použít malé množství, protože jinak vytvoří na obličeji masku. Vydrží mi celý den krásně matný a to je to hlavní co oceňuji.

  • suprově kryje
  • zatím jsem nenašla přesný odstín k mé pleti


Můj zatím nejlepší make-up, už hodně let jsem hledala ten pravý pro mou problematickou pleť a tenhle se jím stal! Skvěle kryje, vydrží (a když se začnu po několika hodinách lesknout, stačí otisknout pleť do ubrousku a make-up zůstává na svém místě). Bohužel je u nás horší výběr odstínů a musí se hodně hledat, ale dá se sehnat.

  • krytí výdrž
  • cena odstíny


Další recenze od 13.10.2014 11:46:51

Make up je skvělý,dlouho jsem nad jeho koupí uvažovala,jelikož jsem ho objednávala přez internet.Ale mile překvapil, jeho vydrž je skvělá a krytí taky,ja jsem ji ale bohužel nechala poslat špatný odstín :( míchám si ho tedy s jiným makeupem,a i tak dělá super službu..občas se mi ale stalo,že mi udělal suchá suchá místečka..to si myslím, že bylo ale špatnou pečí o mou pleť, nevím..každopádně jedno mínus najdeme a tím je lahvička,štve mě že často toho make upu vyteče více než chci..jinak ale palec nahoru :)

  • výdrž
  • balení


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.12.2014 16:09:38

Přidávám se k nadšeným ohlasům. Myslela jsem, že mi z barevné škály nebude nic sedět, ale v parfumérii mne "změřili" barvu pleti a vybrali odstín 2N1 Desert Beige. Sama bych si jej nekoupila, zdal se mi světlý - ovšem odstín stoprocentně sedí a výsledky jsou dokonalé. MU je silně krycí, ale zároveň má jemnou řídkou konzistenci, takže žádný hutný maskoidní vzhled se nekoná. Pod MU je vhodnější o něco mastnější podklad, než jsem byla zvyklá : lépe se s ním pracuje a výdrži to neublíží. Jestli je tenhle MU to pravé ořechové na problematickou pleť, je sporné - barevně zjednotí na sto procent, ovšem zároveň zvýrazní všechny případné nerovnosti, i ty nejmenší, tudíž je velice vhodné použít kvalitní podkladovou bázi. Nanášet je lepší v tomto případě prsty, protože ve štětci velice rychle zasychá a tedy je potřeba jej každý den umývat. MU má taky skvělou výdrž, i bez pudrování vydrží celý den na svém místě. Jednoznačně jeden z nejlepších MU, co jsem zkoušela ( a zdaleka ne nejdražší ) . Akorát jsem jej pro lepší manipulaci přelila do lahvičky od právě spotřebovaného Lancome, bez té pumpičky to opravdu moc nejde ...

  • stoprocentní krytí
  • dlouhá výdrž
  • balení bez pumpičky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.1.2015 16:19:31

Naprosto nejlepší a bezkonkurenční make-up. Perfektně kryje, vydrží celý den s čímž jsem měla u ostatních make-upů problémy, protože si často sahám na obličej. Ksichtík je po něm naprosto dokonalý. U mě byl asi největší problém s výběrem odstínu, protože nejsem ani bledule ani extra opálená, prostě takový normál, nakonec jsme s velmi ochotnou slečnou v butiku EL v Palladiu vybrali odstíny 3W1 Tawny a 3N1 Ivory Beige, které mi sedí perfektně. Hodně slečen si stěžuje, že nemá pumpičku, což mě upřímně nevadí, odliju si na štětec kolik potřebuju a aplikuju přímo na obličej, takže žádné zbytečné plýtvání se nekoná. Cena kvalitě make-upu naprosto odpovídá, miluju ho :-)

  • celodenní výdrž
  • perfektní krytí
  • velká škála odstínů
  • nedělá mapy
  • i po opláchnutí obličeje zůstává na místě
  • vůbec žádné


Další recenze od 4.1.2016 13:51:45

Konzistence je poměrně tekutá, takže se velmi dobře nanáší. Pleť mám mastnější, docela citlivou a musím říct, že po odlíčení pleť vypadá jako předtím. Nevypadá unaveně, zarudle a hlavně pozoruju minimální ucpávání pórů. Jediné mínusy za mě je obal - nepraktická skleněná lahvička a odstíny. Do značky znovu určitě půjdu, jen vyměním za praktičtější produkt.

  • krytí
  • konzistence
  • neucpává póry
  • nepraktická lahvička


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.1.2016 14:57:56

Má pleť je smíšená a problematická. Tento make up mi skvěle sedí a nemusím ani použít pudr. Dobře kryje, lze jej dobře rozetřít a k pleti hezky přilne. Výběr odstínů je pro mě dostatečný. Design obalu je nijak zvlášt výrazný, pro mě příjemný. Akorát by mohl mít pumpičku. Má příjemnou, jemnou vůni. Vydrží bez pudrování celý den.

  • dobré krytí
  • široký výběr odstínů
  • dobře se roztírá
  • příjemná vůně
  • dobrá výdrž
  • mohl by mít pumpičku
  • vyšší cena


Rozhodla jsem se investovat do makeupu a jsem ráda že jsem si na základě recenzí vybrala tento do Esteé odstín Ecru a jsem spokojená. Pěkně se nanáší nevytváří mapy, krásně kryje, dá se vrstvit, sem tam mi ale zvýrazní během dne sušší místa ale to vychytávám zkoušení různých podkladů pod makeup. jsem max.spokojena.

  • krásně kryje
  • nevysušuje
  • nevytváří masku
  • krásně splyne s pletí
  • výběr odstínů
  • snad jen to dávkování bez pumpičky ale i to se dá zvládnout :)


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Tento make-up jsem si koupila s velkým očekáváním, párkrát jsem ho použila a zase prodala. Na moji smíšenou pleť není, dělal mi masku. Nanášet štětcem nešel, rychle zasychal, musela jsem rukou a pak to dělalo tu masku. Pleť mi ucpal, a ta se mi pak mnohem víc promašťovala. Pro normální pleť bude asi ideální, jak dosáhnout photoshopového efektu, na smíšenou ale rozhodně není. Nebo jednou za čas někam do divadla,-- budiž. ale na každodenní nošení to vážně pro mě nebylo. Navíc mě poměrně dost štvalo to, že nemá pumpičku, musí se vylít na ruku a neodhadnete tak množství, které potřebujete, a tak plýtváte něčím co bylo počertech drahé. Nemám takové balení ráda. Celkový efekt je pro mě značně podprůměrný.

  • photoshopový efekt na normální pleti
  • vytváří masku na smíšené pleti
  • nemá pumpičku - musí se vylít


Další recenze od 21.12.2016 11:15:39

Pro mě bezkonkurenčně nejlepší make-up. Perfektně kryje, ale nevytváří masku, vypadá velice přirozeně. Dá se vrstvit, pokud je někde potřeba. Matuje, takže ani není potřeba používat pudr - pravděpodobně tedy nebude ideální pro suchou pleť, ale tu já nevlastním. Perfektně drží, opravdu se neotře, ani do dětí, které se přijdou mazlit :-) A s tím souvisí jediný drobnější problém - drží tak dobře, až se těžko odličuje.

  • Perfektní výdrž
  • Není potřeba pudr
  • Přirozený vzhled
  • Perfektní krytí
  • Široká škála odstínů
  • žádné


Další recenze od 3.11.2017 13:10:34

Zatím jeden z nejlepších makeupů, které jsem zkusila, je perfektní. Vydrží úplně celý den, dokonce i když si tvář namočíte vodou, saháte si na ní.. no prostě se neotře.. Oproti mým předchozím makeupům od Makeup forever a Too Faced výdrž naprosto enormní! obličej je jako z photoshopu, prostě paráda. Největší zlo je ovšem flakon, který je bez pumpičky a to mi upravdu nevyhovuje. Jinak je krásný, skleněný a působí luxusně a elegantně.. Zjistila jsem, že pumpička se v obchodech EL dá koupit dodatečně za 150,- Kč.

  • krycí schopnosti
  • kvalita
  • výdrž
  • flakon nemá pumpičku..omg!


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.11.2017 14:15:30

Tento make-up je jedným z najlepších akých som kedy vyskúšala. Moja pleť je zmiešaná až mastná hlavne v T-zóne a najmä nosa a oblasti líc a po nanesení tohto make-upu som nemusela nič pudrovať cca 6-7 hodín, potom stačilo použiť zmatňujúce obrúsky + prepudrovať a všetko bolo rovnaké, ako po nanesení. Make-up mi vydržal od rána až do večera približne 15 hodín a stále bol v nezmenenom stave. Skúšala som ho vo vzorke, kedy mi akurát odtieň (2N1) nesadol, bol pre mňa tmavý, ale keď som bola vo Fann, jedna pani predavačka povedala, že vzorky sa nedávajú, druhá dala tento (pýtala som 1N1) s tým, že je najsvetlejší :-( Myslím, že ak nájdem odtieň pre mňa tak kúpim plné balenie aj napriek cene.

  • výdrž
  • konzistencia
  • krycia schopnosť
  • mierne zmatnenie
  • balenie
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.11.2017 16:53:48

Měla jsem ho jednou, ale zklamal mě. Hned druhý den jsem ho prodala kamarádce, protože i když pěkně kryje, vůbec mi neseděl. Je zajímavé, že mám mastnou pleť, tak i přes to jsem plet měla neskutečně vysušenou. Navíc mi moc zvýraznoval póry a vypadal na mě jako maska, i když jsem dala slabou vrstvu. Mě vyhovují make-upy od Lancome a Loreal.

  • obal
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.11.2017 09:12:59

Zatial najlepsi MU aky som mala. Vyborne krytie, vydrz, na mojej zmiesanej pleti vyzera velmi dobre. So stetcom treba pracovat rychlejsie ale chce to len cvik- a ked to neprezeniete s mnozstvom naozaj nevyzera ako maska. Odtien sand viac menej sedi (mam velky problem s odtienmi MU kedze mam silny zlty podton). Balenie bez pumpicky mi nejako extra neprekaza. Cena vyssia ale ide fakt o kvalitny MU. Vyskusala som xy MU a urcite sa k tomuto vratim. Mozem len odporucit

  • krytie
  • vydrz
  • zmatnena plet
  • vyhovuje zmiesanej pleti
  • prirodzeny vzhlad
  • vyssia cena
  • pre niekoho obal


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

MAC Face and Body Foundation

4.1 78% 11 recenzí