Four Seasons Zpevňovač nehtů recenze a zkušenosti

Zpevňovač Four Seasons Zpevňovač nehtů
Zpevňovač Four Seasons Zpevňovač nehtů - obrázek 1
Zpevňovač Four Seasons Zpevňovač nehtů - obrázek 2
5 4.4 33
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 37 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 33 recenzí
  • Výrobce Four Seasons

Recenze produktu
Four Seasons Zpevňovač nehtů

Tenhle zpevňovač na nehty je to nejlepší, co jsem na zpevnění měla. Měla jsem nehty zničené po sundání gelovek a tenhle lak za pár kaček mi pomohl k tomu, že mám nehty konečně dlouhé.

  • Parádní štěteček
  • Jemná mléčná barva
  • Rychle schne
  • Nevoní zrovna po fialkách :-)


Další recenze od 2.3.2012 18:08:09

Velmi dobrý zpevňovač nehtů. Nehty jsou opravdu pevné, rostou mnohem zdravější a tvrdší. Nevýhodou je, že se celkem brzy začínají oprýskávat špičky. V poměru cena/kvalita je to snad nejlepší zpevňovač na nehty.

  • Opravdu výrazně zpevňuje
  • Celkem rychle se oprýská


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 2.3.2012 21:57:07

Skvělý zpevňovač, opravdu funguje, dá se použít i jako podlak - nehty jdou pak krásně odlakovat a nejsou vysušené, takže je i ochrání, akorát když ho mám na nehtech třeba týden bez dalšího laku tak dělá takový hnusný zažloutlý nádech nehtů.

  • opravdu zpevňuje a vyživuje nehty
  • použitelný jako podlak
  • na krátkých nehtech je hezký i samostatně
  • dělá iluzi zažloutlých nehtů


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 13.3.2012 11:35:24

U tohoto zpevňovače se mi moc líbí barva. Vadí mi ale, že na nehtech nevydrží dlouho( u mně maximálně 2 dny) a mé nehty jsou poté snad ještě horší. Moc mi nepomáhá, třepí se mi z něj nehty.

  • barva laku na rukách
  • cena
  • výdrž laku na nehtech


Další recenze od 15.3.2012 13:21:33

Je to výborný zpevňovač, v podstatě ho mám na nehtech neustále. Opravdu jsou po něm nehty pevnější a tolik se nelámou. Můžete ho dát ale jen jednu vrstvu, protože když si ho nalakuju víc, tak po něm nehty pálí a je to k nevydržení. Někde jsem četla, že je to tím, že obsahuje Formaldehyd.

  • Znatelně pevnější nehty
  • Rychle zasychá
  • Dobře se nanáší
  • Pálí při větší vrstvě


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 20.3.2012 12:10:14

Tento zpevňovač opravdu funguje, nehty jsou o poznání pevnější. Velmi rychle schne a na nehtech mi vydrží o několik dnů déle, než běžný lak. Je za velmi příjemnou cenu a dá se sehnat v lékárnách.

  • Cena
  • Zpevňuje nehty
  • Výdrž
  • Rychle schne
  • Žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 20.3.2012 13:30:34

Vždycky když vidím tenhle zpevňovač, tak mě začnou bolet nehty :D. Musím uznat, že opravdu funguje, nehty jsem s ním měla pevné, ale mně po dlouhodobějším používání způsoboval hroznou bolest na nehtovém lůžku. Nehty jsem měla vždy jako papír, tak jsem ho zkusila, a asi po necelém měsíci používání v kuse mě nehty tak hrozně bolely, že jsem lak musela okamžitě odlakovat, jinak bych to nevydržela. Nevím co do toho dávají, ale dobrovolně se mučit nehodlám :D.

  • zpevní
  • za ty peníze asi nejlepší zpevňovač
  • Nemůžu ho používat dlouho - dochází k bolesti nehtového lůžka


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 22.3.2012 09:52:06

Tento zpevňovač na nehty si kupuji opakovaně. Bud jej používám na zpevnění nehtů jen jako bezbarvý lak. Nebo použiji jako podkladový lak, krásně nehty vyhladí a snad i pomáhá proti lámání a třepení nehtů.

  • konzistence
  • cena
  • nic


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 24.3.2012 20:15:11

Tento zpevňovač používám docela dlouho a pomáhá. Jen ho střídám, protože mě po něm bolí šíleně nehty, ale zase nehty zpevní. Používám ho někdy jen tak, nebo jako podlak. Určitě si ho koupím znovu.

  • Zpevní nehty
  • Cena
  • Rychle schne
  • Bolí mě nehty


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 25.3.2012 00:13:01

Po koupi tohoto laku jsem opravdu nečekala, jak moc mi pomůže. Měla jsem celkem slabé nehty. Díky tomuto laku byly hned pevné a silné a to i tehdy, když jsem lak na nehtech neměla. Používám ho i jako podkladovou vrstvu pod jiné laky.

  • výborná cena
  • zpevňuje nehty
  • velmi rychle zasychá
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 27.3.2012 15:06:23

Tenhle lak byl mojí záchranou, když jsem kdysi sundala gelovky. Nehty jsem měla jako papírky a tenhle lak jsem střídala ještě s jinou výživou a z výsledků jsem byla nadšená. Viditelně pomáhal a dával nehty zase do kupy. Používala jsem ho pak následující dva roky i jako podkladový lak pod barevné laky. Kdybych někdy opět potřebovala, nebudu váhat a opět si koupím tento zpevňovač.

  • viditelné zpevnění
  • vhodný i jako podkladový lak
  • menší lámavost nehtů
  • mléčná barva
  • cena
  • horší dostupnost


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 27.3.2012 16:30:23

Zpevní třepící se a lámající se a měkké nehty. Vhodný jako podkladový lak. Já ho používám i jako nadlak. Vydrží na nehtech poměrně dlouho. Byla jsem sním celkem spokojená,ale znovu už bych si ho asi nekoupila. Mám mnohem radši zpevňující lak od Dekoru.

  • Zpevní měkké nehty
  • Vydrží na nehtech dlouho
  • Dlouho schne


Tento zpěvnující lak užívám ráda. Jeho jemné třpytky nejdou v podstatě na nehtu nějak extra viditelně vidět a velmi dlouho lahvička laku vydrží. Mě se ale často stávalo, že lak se okrajích nehtu odlupoval. Zpevňuje nehty, ale po dlouhodobém užívání (cca 2-3 měsíce). Je dostupný jak cenově, tak i v každé lékárně či drogérii.

  • velmi jemné třiptky
  • dostupnost snad ve všech lékárnách
  • skvělá cena
  • dlouho vydrží
  • na mých nechtech se často lak odlupoval
  • po měsící aktivního užívání se nehty zpevnili jen trochu


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 12.4.2012 13:43:28

Lak jsem si koupila kvůli dlouhodobě se třeícím nehtům a bohužel mi nepomohl. Je ale možné, že je u mě problém někde jinde a nepomohl by mi žádný lak, protože tyto problémy mám až posledního půl roku, nikdy dřív jsem je neměla. Jinak mi ale docela vyhovuje, používám ho dál. Nehty po použití vypadají upravené a krásně se lesknou. Jen by mohl vydržet déle, docela rychle se olupuje, ale vzhledem k tomu, že ho používám ob den, mi to tolik nevadí.

  • na nehtech vypadá krásně
  • cena
  • rychle se oloupe
  • nepomohl mi na třepící se nehty


Další recenze od 13.4.2012 12:12:53

Zpevňovač od Four Seasons je pro mě asi nejlepší zpevňovač, který jsem kdy měla. Bohužel jsou účinky pouze při nalakování, jakmile odlakuji, mám nehty stále tenké (což ale u všech zpevňovačů). Cena je výborná, takže určitě budu kupovat dál. Doporučuji!

  • Zpevňuje
  • Cena
  • Dostupnost pouze v lékárnách


Další recenze od 21.4.2012 12:18:36

Za mě nic moc, dobře vypadá pouze první den, pak se mi začal olupovat, takže musím odlakovat a nalakovat znovu, což není zrovna ideální, když by se měl vrstvit. Špatně zasychá a je takový hutný. Bohužel mi nepomohl a budu hledat dál, zkusím ještě ostatní produkty téhle značky, když jsou tak chváleny.

  • barva
  • nevydrží na nehtech- loupe se hned druhý den


Další recenze od 21.4.2012 13:10:55

Tento zpevňovač používám už dlouho a jiný už bych ani nevolila! zachránil mi nehty po sundání gelovek, kdy jsem měla nehty jak papír až to někdy i bolelo a nyní mi nehty bez problému narostou bez toho aniž by se třepily či lámaly. Ale musím nehty lakovat pravidelně!!! zezačátku po sundání gelovek jsem si je lakovala i po třech,dvou dnech, nyní už tolik ne. Ale nyní ani nestačím pilovat:-)

  • zpevnění
  • regenerace
  • občasné štípání zezačátku


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 29.4.2012 17:14:41

Tento zpevňovač je opravdu dobrý, nehty zpevní jsou krásně dlouhé.Vydrží celkem dlouho používám ho jako podkladový lak, co mi vadí je že dlouho schne. Opravdovou nevýhodu však vidím v tom že po nanesení může na nehtech botel! Což může být opravdu nepříjemné.

  • zpevní
  • bolest po nanesení


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 30.4.2012 10:59:18

Nejúčinější, nelepší a levný zpevňovač na nehty. Opravdu mi pomohl, nehty jsou pevné jako skála a nelámou se. Používám pokaždé podlak nebo jen tak pro lesk. Na nehtech vydrží dlouho a vůbec mi nepříjde, že by nehty po něm zežloutly. Dá se sehnat v lékárnách nebo v drogerii Jasmín.

  • Cena
  • Pevnost nehtů
  • Krásný lesk nehtů


Další recenze od 18.5.2012 10:36:19

Tento zpevňovač jsem začala používat, protože ačkoliv nemám nijak zničené nehty, vždycky se mi v určité délce začali hrozně třepit a tak jsem je pokaždé musela zkrátit na mini délku. Po použití zpevňovače jsou v mnohem lepším stavu, rozhodně se tolik netřepí a snad se mi tak podaří vypěstovat krásné dlouhé nehty.

  • krásně se leskne
  • cena
  • dostupnost v každé lékárně
  • při nanesení dvou vrstev mě strašně bolely nehty (chce to tedy rozhodně jen jednu!)
  • výdrž (občas se už během dalšího dne odloupne špička a tak musím přelakovat)


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 7.8.2012 11:53:10

Pro mě je to nejlepší zpevňovač, co jsem kdy vyzkoušela a to jsem jich vyzkoušela hodně. Cena je naprosto lidová, velikost balení dostačující a účinky fenomenální. Výsledky jsou viditelné zhruba po 14ti dnech používání. Sám o sobě se krásně leskne a dá se použít jako podkladový lak.

  • Viditelné účinky
  • Cena
  • Dostupnost
  • Slabé nehty po něm můžou pálit
  • Poměrně smrdí


Další recenze od 20.11.2012 16:08:54

Absolutně nejlepší zpevňovač, který jsem kdy měla. Dávám dvě vrstvy a do měsíce mám krásně pevné nehty. Rychle schne a i konzistence je dobrá. Používám jako podklad pro barevné laky. Nevýhodou je, že při kontaktu s nehtovým lůžkem pociťuji zvláštní "bolest", která se ale dá vydržet.

  • cena
  • výborné zpevnění
  • vhodný jako podklad pod další laky
  • bolest při kontaktu s nehtovým lůžkem


Další recenze od 24.12.2012 11:04:45

Používám ho asi měsíc, koupila sem si ho kvůli nehtům zničeným po gelovkách a ta část zničená mi ještě ani neodrostla a nehty se opravdu zpevnili. Akorát mě po něm někdy nehty pálí tak jeden nebo 2 ale vždy to tak do čtvrt hoďky přejde :) jsem s ním spokojená a až dojde, určitě si koupím znovu.

  • cena
  • zpevňuje
  • vydrží poměrně dlouho
  • někdy po něm nehty pálí


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 16.1.2013 17:37:16

Je to můj první zpevňovač nehtů, takže nemám moc s čím srovnávat. Má ke tvaru mého nehtu super štěteček, protože mi stačí 2 tahy a mám nalakovaný celý nehet. Rychle schne. Během dalšího dne se mi skoro vždy odloupne celá špička nehtu, takže musím přelakovávat. Ale alespoň menší zlepšení u nehtů proběhlo.

  • cena
  • dostupnost
  • štěteček
  • rychlé schnutí
  • zlepšení
  • rychle se odloupe


věk
35-44

nehty
přírodní

Další recenze od 20.4.2013 23:40:08

S tímto zpevňovačem s diamantovým prachem jsem moc spokojená. Používám většinou jako podklad pod barevné laky. Dá se ale samozřejmě použít i samostatně, v lahvičce vypadá hodně třpytivě, ale na nehtech třpytky tolik patrné nejsou. Moje nehty mají tendenci třepit se, ale při používání tohoto zpevňovače opravdu pozoruji pozitivní výsledky, takže mu nemám co vytknout a doporučuji vyzkoušet. V Brně kupuji v drogerii Jasmín.

  • zpevnění slabých nehtů
  • vhodný jako podkladový lak
  • vypadá hezky i samostatně
  • žádné


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 26.4.2013 21:40:30

Jeden z nejlepších zpevňovačů, co jsem kdy měla. Nehty opravdu zpevňuje, cena je naprosto skvělá. Já ho používám jako podlak, jelikož musím mít pořád nalakováno. Cena je kolem 50 Kč, takže za málo penz hodně muziky. Co bych mu vytkla je, že obsahuje Formaldehyd, takže někoho může na nehtech pálit a také horší dostupnost.

  • Zpevňuje
  • Lesk
  • Cena
  • Formaldehyd
  • Horší dostupnost


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od 5.11.2013 18:48:57

Naprosto perfektní věc! Jsem ráda, že jsem si ho díky omlazení pořídila. Dal moje tenké a třepící se nehty konečně do pořádku!!!! Jsem absolutně spokojená a budu si ho kupovat pořád a pořád dokola. Dávám ho jako podlak a na nehtech krásně drží i vrchní lak, takže se lak vůbec neloupe... Všem DOPORUČUJI! Bez něj už ani ránu!!

  • cena
  • asi žádné


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 8.11.2013 15:12:17

První zpevňující lak, který mým nehtům opravdu pomáhá. Používám jej samostatně i jako podkladový lak. Má dost specifickou vůni, no, spíše intenzivní zápach, ale nehty po něm rostou pevnější a silnější. Konečně se mé nehty trochu spravily a barevný lak mi vydrží neoprýskaný 2 dny, což je pro mě malý zázrak. Za málo peněz hodně muziky.

  • opravdu zpevňuje
  • levný
  • smrdí


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 14.6.2014 14:16:57

Jeden z nejlepších zpevňovačů na nehty co jsem kdy vyzkoušela, ne-li nejlepší. Protože jsem špatný ''jedlík'' a mé nehty tím opravdu trpí, už jsem opravdu nevěděla co dál. Nehty byly neustále polámané a roztřepené. Tento Zpevňovač je jako jediný dokázal dat opravdu do pořádku a konečně se můžu těšit z dlouhých nehtů ;) Buď nosím jenom tento lak a na něj obyčejný průhledný lak od miss sporty nebo na něj dám nějaký jiný barevný lak. A je super, že zpevňovač chrání i před obarvením od barevných laků :) Takže za mě obrovský palec nahoru ;)

  • opravdu zpevňuje
  • má hezkou barvu a lesk
  • levný
  • velké balení (vydrží opravdu dlouho)
  • lehce dostupný
  • někomu může smrdět
  • maličko pálí když.máte třeba záděrek


věk
25-34

nehty
přírodní

Zpevňovač jsem používala když se mi z boku třepily nehty, bylo to po něm lepší, ale musela jsem ho lakovat obden, protože když jsem dala jednu vrstvu tak se mi oprýskal během jednoho dne a když jsem dala dvě vrstvy tak se mi druhý den k večeru začal odlupovat a to tak, že jsem najednou stáhla třeba půlku laku vcelku z nehtu, nevím proč, jako by zpevňovací látky dal do nehtů a sám se pak oloupal, asi to tak není, ale je to zvláštní, jinak usychal normálně jako jiné laky, akorát ten štěteček by mohl být širší, kupovala jsem v lékárně

  • funguje
  • loupe se druhý den


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 18.5.2015 09:48:41

Perfektní! Cena super, sehnat se dá v lékárně,.. Na mých nehtech drží týden jak přibitý, takže i jako podlak super. Nehty jsou pevnější a zatím nepozoruji nějaké třepení nehtů :)Mléčná barva vhodná i na francouzskou manikúru a zpozorovala jsem, že po odlakování mám i bělejší nehtíky trochu, což je super :) Za cenu padesáti korun se vyrovná mnohem dražším výrobkům :) Doporučuju!

  • Funguje
  • Cena
  • Bělí nehty
  • Výdrž


věk
15-24

nehty
lámavé

můj oblíbený lak. Mám velké problémy z nehty, které jsou slabé a lámavé a tento lak je dokáže dokonale zpevnit a vyhladit. jsem s ním opravdu velmi spokojená. navíc hezky vypadá a příde mi, že od doby co ho používám mi začaly rychleji růst nehty. jediné jeho mínus je to, že se rychle začne loupat, ale to mi dělají naprosto všechny laky, které jsem zatím zkusila, na mých nehtech prostě nic nevydrží dýl jak dva dny. lak bych doporučila všem, kdo mají problematické nehty jako já.

  • zpevní nehty
  • rychleji po něm rostou
  • hezky na nehtech vypadá
  • nesmrdí tak moc jako některé jiné laky
  • cena
  • vydrží dlouho
  • nic


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 22.7.2015 20:18:46

Opravdu tento lak vřele doporučuji! Loni mi díky němu narostly tak dlouhé nehty, že si každý myslel, že je mám gelové. Vždy jsem po dlouhých nehtech toužila, ale nebylo možné je mít, kvůli těm mým "papírovým". Jakmile jsem jej začala používat, nastal velký obrat. Ale musíte jej používat už pořád... Nedávno jsem si místo něj koupila (od stejné značky) lak s vápníkem a byl k ničemu a nehty se mi zase začaly lámat. Někdo si stěžuje na "bolest nehtů", ale parádo trp a rozhodně to za to stojí!

  • Rychle rostou nehty
  • Jsou zpevněné už po prvním použití
  • Cena
  • Dostupnost
  • Vynikající i jako nadlak
  • Po nějakém čase dost zhoustne ("soplovitá" konzistence)
  • Nutnost jej používat pořád


Lépe hodnocené

Bellazi Calcium Gel

5 100% 1 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené