Freeman Enzymová pleťová maska s ananasem recenze a zkušenosti

Masky Freeman Enzymová pleťová maska s ananasem
Masky Freeman Enzymová pleťová maska s ananasem - obrázek 1
Masky Freeman Enzymová pleťová maska s ananasem - obrázek 2
Masky Freeman Enzymová pleťová maska s ananasem - obrázek 3
5 3.2 13
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 180 Kč
  • Kvalita obalu 4.7
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Freeman

Recenze produktu
Freeman Enzymová pleťová maska s ananasem

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.3.2012 12:05:54

Tato maska má pleť vyčistit, prozářit, vyhladit a hydratovat. Nepřijde mi, že by nějak pleť čistila a odstraňovala odumřelé buňky, jak slibuje, ale s tím ostatním si poradí velmi dobře. Používám ji, když má pleť pne a já ji chci vyživit, což není zase tak často, protože mám pleť mastnou/smíšenou. Na obličeji ji nechávám déle než 10 minut (10 min. je to v návodu), maska se do pleti postupně vstřebá a zbytek pak omyju vlažnou vodou. Maska voní po ananasu, což je mi sympatické :-).

  • prozáření pleti
  • vyhlazení pleti
  • hydratace
  • dostupnost
  • cena
  • vůně
  • nečistí pleť


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.3.2012 12:39:47

tahle maska naurazí, nenadchne. o nějakém hloubkovém čištění a likvidaci černých teček nemůže být řeč. přesto ji mám ráda a používám ji většinou jako ranní vzpruhu po dilouhé noci, nebo před důležitým dnem, kdy chci vypadat odpočatě. příjemně vyhlazuje (složení obsahuje kyselinu glykolovou) a vypíná. pleť mám citlivou, mastnější, s jizvami po akné a silným sklonem k ucpávání pórů, tato maska ji nijak nedráždí ani nezhoršuje stav pupínků. pleť je po použití hladká a osvěžená.

  • vyhlazuje
  • osvěžuje
  • nevysuší
  • nečistí
  • nezlepšuje stav černých teček


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.4.2012 12:48:01

Byla mi doporučena na jedné diskuzi, ale dle mého názoru o čištění pŕů, vyhlazení a prozáření pleti nemůže být řeč. Používám jí jen pro svůj dobrý pocit, např. před nějakou důležitou akcí atd. Ale až ji vypotřebuji, znovu si ji nekoupím. Za mě tedy palec dolů.

  • velké balení
  • cena
  • téměř bez účinku


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.4.2012 18:03:18

Moje (zatím) nejoblíbenější maska vůbec. Úžasně vyhlazuje a rozjasňuje pleť, nechápu, jak někdo může říct, že nečistí - čistí výborně. Hodně oceňuji, že maska vůbec nevysušuje ani pleť nijak nestahuje (na rozdíl od ostatních masek Freeman). Líbí se mi i zvláštní konzistence a ananasová vůně, určitě koupím znovu.

  • nevysušuje ani nestahuje pleť
  • ananasová vůně
  • výborně čistí
  • vyhlazuje a rozjasňuje pleť
  • cena v poměru k velikosti balení
  • nahrazuje peeling
  • žádné jsem neobjevila


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2012 18:20:44

Tak toto bylo obrovské zklamání. Maska nevypíná pleť, nevyhlazuje ani nerozjasňuje, očistění nemůže být řeč. Má poněkud zvláštní konzistenci, jako rozemletí žlutí gumový medvídci. Freeman má dobré masky, ale tahle se nepovedla. Navíc mě pálila a svědila na obličeji. Myslím, že horší masku jsem ještě neměla.

  • Balení
  • Konzistence
  • Žádný efekt
  • Agresivní


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tuto masku porovnávám s Jílovou maskou s avokádem od této značky a musím říct, že mě spíše zklamala. Sice nádherně voní, má jemné částečky, takže pleť můžete i promasírovat a pak nechat působit, ale krom jemné a voňavé kůže jsem nezaznamenala nic co by mé kůži prospělo. Super je velké balení, které vydrží. Teď ji používám jako peeling.

  • vůně
  • tekutější konzistence


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.5.2012 10:27:46

Četla jsem na tuhle masku plno kladných recenzí, tak jsem se rozhodla si ji taky pořídit. U mě se nějaké velké nadšení nekonalo. Na obalu je napsáno, že pleť prozařuje, čistí a vyhlazuje. Za mě můžu napsat, že jsem si všimla, že pleť jenom čistí. Prozáření a vyhlazení jsem nezpozorovala. A co mě taky zklamalo je to, že málo voní. Já vůni ananasu miluju, ale tady u tý masky je tak nepatrná, že ji skoro necítím.

  • Voní po ananasu
  • Tak trochu supluje peeling
  • Neprozařuje
  • Málo voní
  • Nevyhlazuje


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.1.2013 18:53:33

Jedna z nejbáječnějších masek! Za mě opravdu úžasný efekt jemně vyčištěné, prozářené, vyhlazené a maximálně hydratované pleti. Nečistí extra hloubkově, ale když ji použiji na svou problematickou pleť, po 10 minutách mám zatáhnuté pupínky, začervenání jsou skoro pryč a pleť je šťavnatá, rozzářená, jakoby napitá tím svěžím ananasem :) Určitě se k ní vrátím, jemná, ale velmi účinná!

  • čistí jemně
  • efekt šťavnaté pleti
  • zmírňuje začervenání
  • je slaběji parfemovaná
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.2.2013 13:18:58

Zklamání. Maska pálí (fajn, enzymatický peeling není vždycky med), ale účinek jaksi nevidím ani přes to pálení. Mám vyzkoušeno spoustu enzymatických masek a tahle je jednoznačně nejhorší. S pletí ani nehne, okamžitě po použití je jen taková matná a lehce podrážděná a dlouhodobě taky nepomáhá. Jiné masky při pravidelném používání zlepšily mojí plet o 100%. Od Freemana bych doporučila pouze masku s Mořskými minerály, jinak je to bída. Složení je tragédie a ani neobsahuje ty enzymy v dostatečné koncentraci, aby s mohl enzymatická maska říkat.

  • cena
  • dráždí až příliš
  • naprosto žádný účinek
  • složení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Přiznám se, že jsem od masky nic moc nečekala, protože mi dosud žádná moc nesedla. O to víc jsem byla příjemně překvapena a plánuji zakoupit další balení. Pleť je po ní opravdu taková projasněnější, sjednocenější a vyhlazenější, na pohled vypadá opravdu velmi dobře. Jestli čistí pleť, to asi neposoudím, protože jí mám bezproblémovou. Konzistence je ok, jak tad někdo psal, že je tekutější, tak mně naopak příjde hutnější než masky, které jsem dosud zkoušela. Na to, že nemám ráda ananas, mi i příjemně voní - žádné silné aroma, vůně je jemná a decentní. Jediné minus - nehydratuje, musím se po ní namazat - mám suchou pleť a musím se namazat po čemkoliv, takže to mi nezabrání v tom, abych si masku koupila znovu :)

  • projasňuje
  • sjednocuje
  • vyhlazuje
  • konzistence
  • příjemná vůně
  • nehydratuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.3.2013 12:30:50

Tato maska je pro mě bohužel naprosté zklamání. Začnu ale klady. Bála jsem se z kraje vůně, nerada si na obličej mažu něco, co voní jako jídlo, ale maska má jemnou nevtíravou vůni. Docela hezky hydratuje. Líbí se mi gelová konzistence s mikročástečkami. Snadno se smývá. Ale tím pro mě klady bohužel končí. Jako hlavní podstatu pleťových masek považuji čištění pleti, ale tahle maska vůbec nevyčistí, neodstraní odumřelé buňky, natož snad aby odstranila černé tečky nebo stáhla rozšířené póry. Na pleti mě docela svědila. Za mě tedy vyhozené peníze

  • hydratuje
  • nevtíravá jemná vůně
  • nestáhne rozšířené póry
  • nemá efekt na černé tečky
  • neodstraní odumřelé buňky
  • nevyčistí
  • neprojasní
  • na pleti mě svědí


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Maska má zvláštní konzistenci, něco mezi gelem a želé s obsahem jemných mikročásteček, lehce se nanáší, nestéká a snadno se smývá. Maska skoro nevoní, což je škoda, protože mám vůni ananasu ráda. Nijak nepodráždí ani mou citlivou pleť. Maska pleť nevysušuje ani nestahuje. Pleť do hloubky nevyčistí, ale vyhlazuje, odumřelé buňky jemně odstraní a pleť osvěží. Pleť je po použití jemnější a hladší. Od Freemana jedna z mála dobrých masek.

  • nevysušuje
  • nepne
  • vyhlazuje
  • zjemňuje
  • nedráždí
  • skoro nevoní
  • nehydratuje