Freeman Meruňkový pleťový peeling recenze a zkušenosti

Peelingy Freeman Meruňkový pleťový peeling
Peelingy Freeman Meruňkový pleťový peeling - obrázek 1
Peelingy Freeman Meruňkový pleťový peeling - obrázek 2
Peelingy Freeman Meruňkový pleťový peeling - obrázek 3
5 3.3 15
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 15 recenzí
  • Výrobce Freeman

Recenze produktu
Freeman Meruňkový pleťový peeling

věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.3.2012 19:45:13

Peeling má velmi hrubá zrníčka, kterými si snadno poškrábete obličej. Při jeho používání jsem zaznamenala zhoršení pleti. Oceňuji jeho krémovou konzistenci a příjemnou vůni, jinak bohužel nic.

  • krémová konzistence
  • příjemná vůně
  • hrubá zrníčka
  • hrozí poškrábání pleti
  • zhoršil mi stav pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.3.2012 21:01:28

Peeling krásně voní po meruňkách a je skutečně krémový, takže po jeho použití nemáte pleť vysušenou. Zásadním nedostatkem jsou ale hrubá (drsná) zrníčka, která snadno pleť poškrábou. Stav problematické pleti mně nijak nezhoršil, ale už si ho znovu nekoupím právě kvůli drsným zrníčkům v peelingu.

  • krémová konzistence
  • hydratace
  • meruňková vůně
  • může poškrábat pleť
  • hrubá a drsná zrníčka


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.8.2012 21:36:34

S peelingem jsem velmi spokojená. Vůně je velmi příjemná, meruňková, nechemická. Vyhovuje mi i krémová konzistence peelingu, díky které je jeho použití velmi příjemné. Zrníčka jsou sice hrubší, někomu to může vadit, mě to naopak vyhovuje - mám pocit, že mi lépe čistí pleť. Pleť po použití peelingu není podrážděná a je hezky čistá a působí svěže (dokonce se mi zdá, že je rozjasněná). Pokud neobjevím lepší peeling, koupím si tento od Freemana určitě znovu.

  • krásně čistí pleť
  • krémová konzistence
  • příjemná vůně
  • pleť není podrážděná
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.3.2013 14:46:56

Já mám tento peeling docela ráda. Je krémový, není hrubý, naopak mi přijde celkem jemný oproti jiným peelingům, které jsem vyzkoušela. Krásně voní, meruňkově. Po použití je pleť jemná a hebká, nedráždí. Balení je za tu cenu opravdu hodně velké, občas ho použiji i na tělo.

  • velké balení
  • vůně
  • není hrubý
  • krémová konzistence
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Peeling je na pleti i přes hrubší zrníčka příjemný, pleť nepoškrábe, hezky ji obrousí a zjemní. Díky krémové konzistenci je použití velmi příjemné a pleť není po použití podrážděná, stažená ani vysušená. Ocenila bych jemnější vůni, v téhle je něco, co se mému nosu moc nelíbí.

  • krémová konzistence
  • dobře čistí
  • pleť není podrážděná
  • nevysušuje
  • vůně


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Peeling neurazí ale ani nenadchne. Klasická stredná cesta. Pleť mi síce zbavil šupiniek, ale inak som žiadne zlepšenie nezbadala. Trošku mi vysušoval pleť. O hĺbkovom čistení nemôže byť ani reči. S čiernymi bodkami ani nepohol. Voňal síce pekne, ale to je asi jediné plus. Ja by som si ho už nekúpila , a ešte za tú cenu.

  • vôňa
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.11.2013 19:32:51

Jeden z mých oblíbených peelingů. Hodně holek si stěžuje, že zrníčka jsou až příliš velká a podráždí tak pleť, ale musím s nimi nesouhlasit. Velikost zrníček mi nijak nevadí a protože na pokožku příliš netlačím, není skoro ani poznat, že jsou zrníčka trochu větší než normálně. Peeling nádherně voní po měruňkách a já tu vůni přímo zbožňuji. Po použití je pleť opravdu čistá, prokrvená a taková hebká. Cena se mi zdá trochu vyšší, ale jelikož balení dlouho vydrží, nevidím to jako problém.

  • vůně
  • dobře vyčistí pleť
  • velikost zrníček
  • konzistence
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Na tomto pleťovom peelingu sa mi páči že má drobné zrniečka, ktoré mne osobne nijak nedráždia pleť. Je síce krémový a robí efekt hladkej pleti ale to je len spôsobené obsahom Dimethiconu, čiže zase len umelo vytvorený efekt. A mňe popravde ani moc nevonia. Čiže buď sa prekonám a ešte ho vypotrebujem alebo v polke balenia poletí kvôli obsahu silikónu a niektorých ďalší ingrediencií.

  • jemné zrniečka
  • obsahuje silikón
  • vôňa


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Tento peeling mě velice zklamal. Nevím, zda se změnil od doby, co zde byly první recenze, protože peeling má opravdu velmi malilinkaté perličky, které jsou tak drobné, že je ani není cítit, tudíž vůbec nepoškrábou pleť a ani neplní svou funkci, nezbaví šupinek suché kůže, nemá antibakteriální účinky, nemá absolutně žádný vliv na akné, černé tečky ani rozšířené póry, takže nedělá vůbec nic a tím pádem je naprosto zbytečný.

  • krémová konzistence
  • neplní svou funkci
  • velmi jemný
  • umělá "vůně"


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 1.3.2015 17:28:47

Tento peeling jsem kdysi měla ráda a větší zrníčka mi tehdy vyhovovali - proto jsem se potěšila, když jsem jej po dlouhé době objevila v Rossmanu a hned jsem si koupila dva do zásoby. Mám pocit, že se změnil nejen obal : zrníčka jsou menší ( řekla bych skoro "brusný prášek" ) a konzistence krémovější, akorát ta příjemná vůně meruněk a pocit čisté a rozjasněné pleti zůstal. Jsem spokojená i s inovací, za tu cenu je peeling velice dobrý.

  • pocit důkladného vyčištění
  • hezká vůně
  • není


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.3.2015 17:33:32

Příjemný peeling, který opravdu důkladně pleť zbaví odumřelé kůže. Pokud se použije jednou za 3-4 týdny s navlhčenou pletí a rukami, jak se správně peeling má, nemůže hrozit poškrábání pleti. Já ho používám asi 3 měsíce a pleť se mi nezhoršila ani nezlepšila, to ale peeling ani nemá v popisu práce. Takže za mě určitě jo. Hezky voní, nevysušuje a pleť je po něm krásně hebká.

  • cena
  • vůně
  • konzistence
  • dostupnost


S peelingem jsem velice spokojená. Jakmile jsem mimo domov bez tohoto peelingu, tak jsem docela nešťastná, jelikož jsem si asi vypěstovala závislost:D. Zrníčka nepovažuji za extrémně hrubá, mně osobně vyhovují. Na části, kde nepotřebuju tolik čistit, nepřitlačím a na místa(nos, hrada, čelo), kde potřebuju, tak přitlačím. Jednoduché. Nedokážu pochopit to špatné hodnocení, pro mě je to bombový peeling:)!

  • Dobrá velikost a kvantita zrníček
  • Vůně
  • Konzistence
  • Velké balení
  • Cena vzhledem k množství
  • Nic


Další recenze od 19.4.2016 11:06:10

Já mám tento peeling moc ráda. Voní výrazně po meruňkách, já tam cítím i broskve - celé je to takové velmi fresh, takže super i na léto. Po jeho použití mám hebkou, jemnou pleť jako miminko. Po použití tohoto peelingu používám masku buď stejné značky, nebo jinou. Jsem spokojená a peeling bych si klidně zakoupila znovu :) Hrubá zrníčka mi vyhovují..přijde mi , že kůži pořádně vydrbou :D :)

  • vůně
  • jemnost
  • Nic :) asi cena


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.4.2016 18:52:42

Bohužel i já jsem byla velmi zklamaná. Přijde mi úplně zbytečný. Nedokáže obrousit odumřelou kůži, což si myslím, že je jedna z nejdůležitějších funkcí peelingu. Ve výsledku pak pleť opravdu hebká není. Navíc se mi zdá, že dokonce vysušuje. Jediné pozitivum je asi ta vůně. Konzistence také není špatná a vydrží dlouho... Ale účinek? Pro mě absolutně žádný a ta cena také nebyla nejnižší.

  • Vůně
  • Výdrž
  • Konzistence
  • Neúčinnost
  • Vysušená pleť
  • Cena
  • Těžce se otevírá (bacha na převrácení nehtů)