Gabriella Salvete Whitener Exclusive Bělící lak zpevňující recenze a zkušenosti

Zpevňovač Gabriella Salvete Whitener Exclusive Bělící lak zpevňující
Zpevňovač Gabriella Salvete Whitener Exclusive Bělící lak zpevňující - obrázek 1
Zpevňovač Gabriella Salvete Whitener Exclusive Bělící lak zpevňující - obrázek 3
5 4.8 9
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 5
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Gabriella Salvete

Recenze produktu
Gabriella Salvete Whitener Exclusive Bělící lak zpevňující

Další recenze od 27.3.2012 13:53:45

Pro mě nejlepší zpevňující lak v této cenové kategorii. Vydrží dlouho, zpevňuje, vybělí a má pěkný odlesk. Když mám trochu třepící se nehty, koupím a mám potom už pokoj. Kupuji si ho stále a doporuči.

  • vysoce zpevňující a odstraňující nedostatky a fleky na nehtu
  • nic


věk
15-24

nehty
přírodní

Další recenze od 29.3.2012 18:47:08

Nejlepší bělící lak, který jsem zatím měla, zpozorovala jsem u něj největší fialový nádech a tudíž největší bělící schopnost, s výdrží nemám problém, nemám co vytknout. A pozor na různé večerní akce - svítí pod UV světlem :)

  • cena
  • kvalita
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 30.3.2012 22:11:08

Hned po vyzkoušení jsem se do tohoto produktu zamilovala. Moje třepící a lámající se nehty se bez takové věcičky už neobejdou. Nemám, co bych vytkla, miluji i bělící efekt, občas mi jenom vadí, že svítí pod UV světlem, ale to je spíše maličkost.

  • vyhladí nehet
  • posílí
  • dodá nehtům krásný lesklý vzhled
  • žádné


věk
25-34

nehty
lámavé

Další recenze od 7.11.2012 16:59:27

zbožňujem tento lak na nechty, má perfektný odtieň do fialova, ktorý na prirodzenom svetle priam žiari. dá sa použiť aj ako nadlak - rozžiari aj farebný lak. dúfam, že ho neprestanú vyrábať. bohužiaľ, mne sa pomerne rýchlo odlupuje, nielen pri jednej, ale aj pri viacerých vrstvách, kedy sa správa ako gelová vrstva a ľahšie ide dole...pri bežných domácich prácach, ako je umývanie riadov sa mi odlupuje už na druhý deň - musím stále prelakovávať :( výrazné spevňenie nechtov neregistrujem, občas sa mi aj tak štiepia. no odtieň do fialkova je absolútne perfektný.

  • super žiariaci efekt
  • decentný fialkastý odtieň
  • v pohode cena
  • mne sa rýchlo olupuje
  • mne nechty výrazne nespevňuje


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 8.12.2012 19:51:10

Výborný zpevňovač, navíc za fajn cenu. Nehty jsou zpevněné, bělící efekt je přirozený (žádný výrazný fialový nádech), nehty jsou hezky lesklé, takže lze nosit i samostatně, když se mi nechce lakovat a přesto nehty vypadají upraveně. Jsem velice spokojená, určitě koupím opakovaně.

  • cena
  • kvalita
  • žádné


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od 20.9.2013 12:42:18

Jedním slovem bomba! Dnes jsem si koupila tento vysoce bělící zpevňují lak na nehty a už nikdy nechci jiný. Po dvou vrstvám jsou moje nehty zpevněné, lesklé s nádherně čistým vzhledem. Připomínají mi vzhledem nehty gelové. Tento lak jsem kupovala v Tetě drogerii za 60 korun. Rozhodně ho doporučuji , nemám ani jednu výtku :) Určitě koupím znovu.

  • účinnost,
  • cena
  • nic


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od 10.10.2014 12:33:51

Vážně super zpevňující lak, dlouho jsem si hrála s myšlenkou francouzské manikúry, jsem ale časově dost vytížena a nemám čas ji stále udržovat, navíc své nehty mám docela hezké a nemám potřebu je výrazněji zakrývat. Tenhle lak nehty vyhladí a zamaskuje drobné barevné nedokonalosti a fialový nádech vypadá velmi přirozeně a zajímavě, určitě stojí za odzkoušení :).

  • krásné tónování do fialkova
  • zpevňuje
  • opravdu opticky bělí
  • trochu vyšší cena


věk
25-34

nehty
slabé

Další recenze od 18.7.2016 07:39:02

Tento lak je velice kvalitní. Rychle zasychá, nehty jsou po něm opravdu ,,vybělené´´. Používám ho jako podklad a občas i jako vrchní lak a můžu říct, že výdrž laku je s ním výborná. Jediné, co by někomu mohlo vadit, je nepatrné zabarvení do fialova - pokud ho dáte jako vrchní lak. Mně se tato vlastnost naopak velice líbí.

  • bělící efekt
  • dobrá výdrž
  • rychle zasychá
  • žádné


věk
25-34

nehty
přírodní

Tento lak jsem si koupila, protože jsem potřebovala zesvětlit nehty. Zjistila jsem ale, že je to výborný podlak, takže jiný už nekupuji. Vždy nanesu jednu vrstvu, na ni barevný lak. Myslím, že prodlužuje životnost laku, který vydrží na nehtech déle (samozřejmě používám i krycí vrchní lak). Jde použít i jako samostatný bezbarvý lak. Myslím, že i trochu zpevňuje nehty. Pro mě top produkt od Gabrielly Salvete, který kupuji neustále.

  • prodlužuje životnost laku
  • dostupnost
  • možná vyšší cena


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené