Garnier Essentials Osvěžující odličovač očí recenze a zkušenosti

Odlíčení Garnier Essentials Osvěžující odličovač očí
Odlíčení Garnier Essentials Osvěžující odličovač očí - obrázek 1
Odlíčení Garnier Essentials Osvěžující odličovač očí - obrázek 2
Odlíčení Garnier Essentials Osvěžující odličovač očí - obrázek 3
5 3.9 39
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 45 - 130 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 39 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Essentials Osvěžující odličovač očí

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 14:13:53

Můj nejoblíbenější odličovač očí a zároveň nejoblíbenější výrobek od Garnieru! Nemám mu co vytknout. Vůbec neštípe v očích, nedráždí a jemně odličuje. Je tedy vhodný i pro majitelky citlivých očí. Líbí se mi i balení. Lahvička má 150 ml a vydrží hodně dlouho. Dá se sehnat v každé drogerii nebo supermarketu. Často jsou na něj akce, dá se tedy sehnat za 89 Kč. V Německu jsem ho sehnala samozřejmě levněji (2,19 eura).

  • dostupnost
  • nedráždí
  • neštípe v očích
  • jemně odličuje
  • cena
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.7.2012 22:52:54

Dříve jsem jiný odličovač nepoužívala, nepálil a líbila se mi vůně a svěžest, vůbec nelepí. Nyní jsem zakotvila u dvousložkových, přeci jen je líčidel více (báze, korektor, linky, řasenka, stín) a nevím, zda by na ně starý dobrý Garnier stačil jako stačil na korektor a řasenku.

  • nelepivý
  • svěží pocit
  • nepálí
  • nic


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 16.7.2012 10:46:29

Garnier Essentials odličovač očí dříve patřil mezi mé nejoblíbenější, nějak mi ale došel a nový už jsem si nekoupila, protože mi stačí kompletní odlič.mléko od Garnier. Někdy v budoucnu bych si ho znovu ale klidně koupila. Je určitě dokonalý pro majitelky hodně citlivých očí, protože absolutně neštípe a nedráždí oko.

  • Dostupnost na trhu
  • Neštípe
  • Nedráždí oči
  • Odličuje dobře
  • Dobrá cena
  • Hezký obal
  • Malá výdrž


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.7.2012 11:10:02

Výrobek požívám občasně. Výrobky od Garnier mi zrovna nevyhovují, ale tenhle odličovač očních partií je poměrem cena-kvalita něco, co stojí za zmíňku. Nepálí, nedráždí pokožku, skvěle odlíčí, jen je ho (dle mě) potřeba hodně. Balení je příjemné, vůňě mi také vyhovuje. Nicméně, znám lepší.

  • Dobrá cena
  • Nedráždí oči
  • Dobře odličuje
  • Starší produkt na starší bázi


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2012 14:36:01

Celkem příjemný odličovač na oči, určitě jeden z těch lepších z drogerie. Oči odličuje slušně, není mastný, ale nevysušuje pleť kolem očí, nedráždí ani oči. Má celkem příjemnou Garnierovskou vůni, i balení ujde. Znova si ho ale nekoupím, znám lepší, jen o maličko dražší odličovače.

  • slušná odličovací schopnost
  • pěkná vůně
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Slyšela jsem na něj jen chválu, a tak jsem se rozhodla ho vyzkoušet, když mi došel můj osvědčený odličovač. K obalu nemám žádné výtky, vůně je příjemná, odličovač skutečně oči nedráždí, tudíž bych ho opravdu doporučila i těm, co mají citlivé oči. Bohužel mi přijde, že musím použít hodně odličovače, aby mi oči opravdu dobře a bezezbytku odlíčil. Takže za mě ano, ale pro někoho, kdo si nelíčí oči příliš výrazně.

  • vůně
  • nedráždí
  • spotřeba příliš velkého množství na odlíčení


Další recenze od 27.9.2012 08:34:24

moje stálice, po každém experimentu s jiným odličovačem se k němu vracím. Byl bez problému, když jsem nosila kontaktní čočky, je i teď, kdy jsem po laserové korekci a mám citlivější oči. Odličuje dobře, používám ale jen obyčejnou řasenku, příležitostně linky, jak by si poradil s náročnějším makeupem, to nevím. Voní příjemně, nevysušuje, pro mě ideální.

  • nedráždí oči
  • dobře odličuje
  • snesl by nižší cenu, ale to už bych chtěla moc:-)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 27.9.2012 16:41:45

Jeden z mých dvou nejoblíbenějších odličovačů na oči. Příjemně voní, není dráždivý, takže po něm neštípou a nepálí oči. Odlíčí i voděodolné líčení. Nevýhodou je trošku vyšší cena, mohl by být aspoň o 20 Kč levnější, ale často se dá pořídit v akci.

  • Dobře odličuje
  • Nedráždí oči
  • Trošku vyšší cena


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.10.2012 12:03:40

Jeden z mých oblíbených odličovačů. Přestože mám citlivé oči a pleť se sklonem k alergiím, nikdy mě nepálí a nedráždí. Nelíčím se moc výrazně, takže jsem s odlíčením celkem spokojená, produktu je ale zapotřebí použít poměrně hodně. Voní příjemně, nevysušuje oční okolí a pleť po použití nelepí. Mohl by být alespoň o něco levnější :-)

  • nedráždí oči ani pleť
  • voní
  • cena


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 20.11.2012 11:46:45

Tento odličovač už příliš nepoužívám, protože ho vystřídala micelární voda a dvousložkový odličovač, ale roky mi prokazoval dobrou službu a pořád mám jeden v zásobě. Odlíčí oči perfektně, rozhodně mi nijak oči nedráždí ani neštípe. Má příjemnou vůni a je za dobrou cenu, často jsou na něj i akce.

  • Skvěle odlíčí
  • Nedráždí ani neštípe
  • Svěží vůně
  • Žádné


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.11.2012 05:58:22

Tenhle výrobek používám už několik let. Byl to můj první odličovač očí a nemám důvod kupovat jiný. Mám celou řadu (mléko, tonikum, odličovač očí) a jsem s ní spokojená. Moc hezky voní, neštípe, dobře odlíčí oči.Po odlíčení nemám pocit vysušené kůže okolo očí a necítím potřebu oční okolí hned namazat. Opravdu nemám co vytknout.

  • Hydratuje
  • Příjemně voní
  • Dobře odlíčí
  • Neštípe
  • cena


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.12.2012 02:18:34

Bohužel já jsem s tímto odličovačem nebyla spokojená vůbec.Jeden z nejhorších odličovačů co jsem kdy měla.Je pravda,že vůně je celkem příjemná,ale to je asi tak vše.Zdálo se mi,že nijak extra dobře neodličoval a to ani nepoužívám voděodolnou řasenku.V očích sice nepálil,ale hrozně vysušoval.Pod očima jsem měla otoky a zarudlé flíčky.Lahvičku jsem ani nedodělala celou a letěla do koše.Osobně mám raději dvoufázové odličovače a tento si už určitě nekoupím!

  • vůně
  • vysušuje
  • špatně odličuje


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.1.2013 13:09:44

Dříve jsem měla tento odličovač očí za docela dobrý, ale větší nánosy líčidel nezvládne. Stačí tak akorát na řasenku a snadné stíny, ale na váraznější make-up je potřeba skutečně dvousložkové odličovače. I tu řasenku jsem ovšem musela docela obtížně dostávat dolů, za mě nic moc odličovadlo na oči a oční okolí, které by se mělo odličovat opatrně, tak docela nekvalitní, akorát si vytaháte kůžičku kolem očí, pokud chcete oči pořádně odlíčit.

  • dostupnost a cena
  • jemná vůně
  • moc dobře neodličuje


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.1.2013 21:03:57

Tento odličovač již používám poněkolikáté a jsem s ním naprosto spokojená. Používám ho k odlíčení celého obličeje. Snadno odlíčí i voděodolnou řasenku. Pokožku nedráždí ani nevysušuje. Jediným mínusem je, že mi přijde nějaký "mastnější", takže poté pokožku ještě otřu navlhčeným ubrouskem.

  • nedráždí ani nevysušuje
  • odlíčí i voděodolnou řasenku
  • přijde mi mastnější


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.1.2013 12:36:37

Není to sice můj nejblíbenější odličovač, ale začínala sem s ním a pořád si myslím, že na svou cenu je hodně kvalitní, skutečně dobře odlíčí i větší vrstvu make-upu, jediná nevýhoda pro mě byla, že trochu štípal, ale to bylo jen minimální, proto celkově hodnotím velice kladně.

  • cena
  • skutečně dobře odlíčí
  • trochu štípe


Další recenze od 31.1.2013 13:23:43

Toto bol moj prvy odlicovac od garnier, a musim povedat ze ja som s nim spokojna. Vodeodolne licidla nepouzivam, tak neviem posudit ci by odlicil aj vodeodolny make up. Ja pouzivam na oci podklad, tiene, spiralu, ceruzku a to mi odlici uplne v pohode. A co ja ocenujem, ze nie je vobec mastný.

  • dobre odlíči
  • vôňa
  • neštípe v očiach
  • nemastí
  • dlho vydrží
  • vodeodolný make-up by asi dobre neodlíčil


Další recenze od 13.2.2013 18:11:55

Můj oblíbený odličovač očí, který odlíčí vše, i když není dvousložkový. Ráda ho kupuju, teď jsem ho dostala dokonce zdarma k BB krému, což bylo milé. Je osvěžující, neštípe v očích nepálí, líčení jde snadno dolů. Oceňuji že oční okolí po použití není mastné. Víčko jde občas špatně otevřít, jinak je obal naprosto vyhovující. Určitě si ho ještě někdy koupím.

  • osvěží
  • bezproblémové odlíčení
  • není mastný


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 5.4.2013 15:52:40

Můj nejoblíbenější odličovač na oči. Pro mě je naprosto perfektní. Krásně voní, po použití mám pocit svěžesti a hebké pokožky. Vždycky mi dokonale odlíčí všechen make-up a stačí mi pouze 1 tamponek na jedno oko. Používám ho asi už 5 let a zatím nemám důvod zkoušet nějaký jiný, protože jsem moc spokojená. Trošku mi vadí zaklapovací víčko, občas se mi stane, že se při cestování otevře. Dále poměr velikosti balení a ceny, ale to jsem schopná přežít. Nevím však, jesti výrobek odličuje i voděodolné líčení, protože ho téměř vůbec nepoužívám.

  • vůně
  • dokonale odlíčí
  • nelepí
  • zanechá pocit svěžesti
  • zaklapovací víčko
  • cena vs. objem


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.4.2013 20:44:48

Garnier Essentials odličovač očí je dobrý, ale pouze pokud se líčíte velice jemně. Na linky a hodně řasenky opravdu není a odlíčit to s ním je velice těžké a po několika takových odličení se podráždí oči. Ale zase má příjemnou svěží vůně, která see hodí, když jste nalíčení velmi jemně. Další klad je, že nelepí.

  • Nedráždí
  • Nelepí
  • Vůně
  • Odstraňuje pouze jemné líčení


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Tento produkt na odličování očí používám už několik let, mám tak 6 lahvičku a jsem s ním obsolutně spokojená. Jemně voní, chladí a hlavně odlíčí úplně všechno. Hodně mi slzí oči takže prakticky denně užívám voděodolnou řašenku a tohle je jediný odličovač, který jí zvládně a zároveň vůbec neštípe v očích a to je mám hodně citlivé. Jediné, co bych mu vytkla je cena, vzhledem k mé spotřebě (cca 1 balení/4měs.) Je to pro mě drahé, ale funguje.

  • odlíčí vše
  • neštípe
  • cena


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.6.2013 17:59:46

S tímto odličovačem očí od Garnier jsem začínala a mohu konstatovat, že pro mě byl jedním z nejhorších, které jsem vyzkoušela. Neodlíčí kompletně a aby alespoň něco dostal dolů, tak jsem jím musela vyloženě pleť drhnout, čímž jsem si ji podráždila - zarudlé oči, vyschlé okolí očí. Skutečně se nehodí na výraznější líčení a přecitlivělou pleť.

  • Někomu může vyhovovat
  • Neodlíčí kompletně
  • Podráždí pleť
  • Nevhodné pro velmi citlivou pleť


Další recenze od 11.7.2013 20:46:47

Tento odličovač jsem dříve používala delší dobu, ale nepatří u mě mezi nejlepší. Mínusem tohoto odličovače je to, že mě při nanesení vždy pálily oči, i po vypláchnutí, a měla jsem je trochu začervenalé. Takže pro ty, co mají nějak citlivé oči atd. bych to moc nedoporučovala. Plusem tohoto výrobku ale je, že oční víčka atd. byly hydratované.

  • hydratace
  • pálení a začervenání očí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Jemný odličovač očného make-upu, nedráždi aj keď sa dostane do očí. Je síce určený aj na odlíčenie vodeodolného make-upu, ten síce nepoužívvam, takže to odskúšané nemám, no myslím si, že s tým by si velmi neporadil, no nevodeodolné líčenie odstráni dobre. Nie je vôbec mastný, čo oceňujem.Obal je pekný. Kúpila by som si ho znovu.

  • odlíči
  • neštípe v očiach
  • nemastí
  • obal
  • vodeodolný make up by asi neodlíčil


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.7.2013 11:25:31

V poslední době můj nejoblíbenější odličovat očí! Krásná zelená lahvička skrývající poklad odličující veškerý oční make up, stačí nalít trochu na vatový tamponek, nechat chvilku na oku a otřít, opravdu odlíčí vše jak má, odstraňuje i voděodolný make up a to i bez toho, aby musel být produkt mastný, jak to u odličovačů pro voděodolný make-up bývá. Příjemně voní, cena přijatená, super věc, která ani nedráždí oční okolí.

  • vůně
  • odlíčí bezezbytků
  • nedráždí oční okolí
  • nic


Další recenze od 10.8.2013 22:04:04

K tomu to odličovači oči se nejčastěji vracím. Už z toho důvodu, že kvalita=cena :-). Je příjemný (není mastný, neštípe jako většina odlič. oči), akorát balení 150 ml mi příliš dlouho nevydrží ale vzhledem k té ceně je to odpustitelné. Pro mě nevyhovující obal. Doposud jsem neměla problém ale nedávno při dovolené mi vytekl (chybný uzávěr).

  • Výborně odlíčí
  • Vůně
  • Nedráždi oči
  • Obal (víčko)
  • Výdrž


Další recenze od 11.8.2013 16:48:43

Tento odličovač mě příjemně překvapil. Dříve jsem byla naprosto věrná odličovači z yves rocher, ale pak jsem na zkoušku koupila tenhle spolu s krémem Garnier ve výhodném balíčku. Krásně voní, je lehoučký, dobře odlíčí i voděodolnou řasenku a nepálí v očích. Navíc ta příjemná cena! Určitě koupím znova, ten poměr cena-kvalita se vyplatí.

  • dobře odlíčí a bez dření
  • nepálí a nedráždí oči
  • hezky voní
  • příjemná cena
  • žádné jsem nenašla


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 8.10.2013 11:20:25

Výborný odličovač za super cenu. Je opravdu jemný i k mým citlivým očím. Často se mi stává, že mě po některých odličovačích nepříjemně štípou a pálí oči. U tohoto se mi to nestává. Není mastný a oční okolí hezky osvěží. Má neutrální vůni. Pro citlivé oči je to rozhodně kvalita za rozumnou cenu. Doporučuji vyzkoušet.

  • cena
  • není mastný
  • vhodný i pro citlivé oči
  • žádné


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 27.11.2013 20:56:48

Doposiaľ som vždy používala iba baleu, ale rozhodla som sa vyskúšať aj niečo iné. Hľadala som odličovať, ktorý dokáže odlíčiť aj vodeodolný make-up a tak som siahla po tomto. Páči sa mi na ňom jeho vôňa, rovnako ako aj veľmi pútavý a estetický obal. Je čírej farby a oči odličuje skutočne jemne, akurát tie moje gélové očné linky s ním nejdú až tak dobre dolu, väčšinou sa mi ich nepodarí odlíčiť úplne. Balenie 125 ml vcelku postačuje, aj keď osobne by som brala aj väčšie. Takže určite odporúčam.

  • jemný
  • nedráždi oči
  • príjemná vôňa
  • pekný obal
  • dobre sa otvára
  • gélove linky sa s ním nedajú úplne odlíčiť


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.12.2013 13:07:51

Běžně používám odličovač od Nivea, k tomuto jsem přišla trochu náhodou. Byl součásní výhodného balení s krémem Moisture match (který mimochodem zbožňuju :D). Má krásnou vůni a vůbec nijak nedráždí. Mám docela citlivé oči a tento odličovač mi opravdu vyhovuje. Jediné, co se dá vytknout, je že ho musím použít větší množství, takže moc dlouho nevydrží.

  • vůně
  • jemný
  • potřeba větší množství


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2014 11:54:28

Vyzkoušela jsem dost očních odličovačů a tenhle patří k těm průměrným, znovu si ho už nekoupím. Neštípe, ale poradí si pouze s malým množstvím řasenky a tužkou. Na kvalitní řasenku- nemusí být ani voděodolná- nestačí a o gelových linkách ani nemluvě a to nepoužívám ani zdaleka ty nejkvalitnější. Možná pro slečny, které s líčením začínají, nebo pro ty, které se nelíčí nijak výrazně, bude fajn. Já používám jen při minimálním nalíčení, při větším množství řasenky musíte trochu drhnout a pár vypadlým řasám se asi nevyhnete. Oční okolí nevysušuje a hezky jemně voní. Taky celkem rychle ubývá. Balení je plastová lahvička, ale víčko, které se odklápí drží celkem fest a přijde mi, že se tím vytahuje jakoby celý uzávěr, ale třeba je to jen můj kus. :)

  • Neštípe ani v citlivých očích
  • Hezky voní
  • Nevysušuje
  • Neporadí si s linkami ani lepší řasenkou
  • Rychle se vypotřebuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.1.2014 13:23:56

Tento odličovač očí je alespoň pro mě naprostá katastrofa. Neodlíčí totiž ani blbý make-up. Natož aby si poradil s tvářenkou, stíny, řasenkou, rtěnkou, korektorem a další kosmetikou. Řasenku akorát rozpatlá a to samé make-up abych se pořádně odlíčila musela bych se s ním odličovat asi několik hodin, protože po jeho použití je nutné stejně použít nějakou micelárku či jiný odličovat aby pleť byla dobře odlíčená. Zkoušela jsem odlíčit i jen minerální make-up a s tím si také neporadil. Dalším mínusem je, že docela dráždí oči a to je nemám nijak citlivé a přesto mi je solidně podráždil a měla jsem je až do rána docela dost zarudlé. Takže za mě rozhodně ne. Nedoporučila bych ho nikomu, neodličuje vůbec.

  • dostupnost
  • cena neodpovídá kvalitě
  • vůně
  • neodlíčí
  • dráždí oči


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.4.2014 23:52:06

Bola som s líčením úplne opačne,ako kočky písali.Kým som bola mladšia(16-17) som sa líčila viac a používala viac dekoratívnej kozmetiky,ako teraz,keď mám už o niekoľko rokov viac :o) Tento odličovač som dostala od maminky,keď som sa sťažovala ako ma bežné odličovače pália na očiach a je podráždená pokožka okolo očí. Vtedy som ho nepoužívala,nemala som rada odličovače a akurát som natrafila na Balea young obrúsky,u ktorých som roky vytrvala.Minule som si ale na neho spomenula,kúpila v drogérii a stal sa favoritom.Poslednú dobu sa malujem minimálne,prestali ma baviť linky a tiene,ktoré som nepoužila ani nepamätám(max pod obočie svetlé tiene).Pleť mám bezproblémovú,tak nerieším make up.Korektor,dobrá riasenka,prípadne farba na líca a idem do sveta :) Tento odličovač mi pekne odlíči oči,nedráždi ich,nevysušuje,neštípe.Splnil presne,čo som od neho chcela.Ja som max spokojná

  • nedráždi
  • nevysušuje
  • neštípe na očiach
  • cena a dostupnosť
  • neviem o ničom čo by som vytkla


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.10.2014 21:40:19

Můj nejoblíbenější odličovač očí. Strašně se mi líbí ta vůně. Jemně odlíčí oči. Dokáže odlíčit i voděodolnou řasenku, takže i za to jsem ráda. Já jsem si ho koupila na základě toho, že ho měla kamarádka, když jsme byli v Chorvatsku. Také jsem si ho vyzkoušela. Takže teď je i můj nejoblíbenější odličovač očí. U mě tedy spokojenost.

  • Vůně
  • Jemně odličuje
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2014 14:03:19

odličovač má příjemnou vůni, nedráždí mě ani neštípe do očí a odličuje i voděodolný make-up, naštěstí ani nevysušuje oční okolí na což jsem háklivá, měla jsem asi čtvrté balení, dá se sehnat i v akci za 69kč jak se mi to párkrát povedlo, balení je akorát, vydrží dlouho, teď zkouším i jiné odličovače, ale vím, že se k němu zase vrátím, protože je ověřený a dělá to co má, spokojenost

  • balení akorát
  • nedráždí a neštípe
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.1.2015 17:14:17

Poprvé jsem se s produktem setkala u kamarádky, která tento výrobek měla. Byla jsem nadšená a proto jsem si ho koupila. Nezklamal. Mám zelený- jeho vůně je příjemná, není moc ostrá.. prostě taková jemná.. Balení je velké, vydrží mi několik měsíců. Co se týče odličování, jsem spokojená. Možná je potřeba malinko zabrat ale není to hrozné. Neštípe a nedráždí. Koupím si ho znovu a ráda :-)

  • Neštípe, nedráždí
  • Dostupnost
  • Obal
  • Možná tročku vyšší cena, ale záleží na to kde ho koupíte


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento odličovač jsem dostala, před tím jsem o něm slyšela celkem dobré hodnocení od kamarádek. Když jsem ho použila poprvé, byla jsem překvapena, že oční stíny i řasenku dokáže odlíčit a nezanechá takový ten 'mastný filtr' a nevysušuje. Mě dokáže oči odlíčit skvěle, ale hlavně ze zvyku si po odlíčení celého obličeje ještě 'umyji' micelární vodou - i oči a oční okolí. Odličovač si rozhodně ještě někdy koupím znovu.

  • Čistí
  • Nevysušuje
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

U tohoto odličovače jsem měla jeden zásadní problém - skoro neodličoval. Makeup skoro slezlý denním nošením, sypké stíny a rtěnku dolů dal, ale s řasenkou ani nehnul, to jsem musela drhnout a nakonec stejně vzít micelárku. Vůně mi taky nesedla, dokonce mě pálil na očích, nekoupila bych ho ani za dvacku. Opravdu mne velmi zklamal.

  • Nejsou
  • Neodličuje řasenku
  • Nepříjemně voní
  • Pálí
  • V poměru ke kvalitě vysoká cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 2.1.2017 17:06:28

Tohle byl takový podivný produkt. Něco odlíčil dobře a něco ne. Na oči byl příjemný, osvěžující a krásně voňavý. Ale když neodlíčil všechno, tak bylo jeho používání celkem zbytečné. Používala jsem ho tedy na tvář po odlíčení jako tonikum pro osvěžení pleti, což už bylo o trochu lepší. Znovu ho mít ale nemusím.

  • Osvěží pleť
  • Krásná vůně
  • Neodlíčí všechno


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Takový průměrný odličovač, s běžným očním make-upem si poradí celkem slušně, s voděodolným ne. Neštípe do očí, nevysušuje oční okolí, nevadí ani citlivějším očím. Tohle je takový zlatý střed pro nenáročnou uživatelku, snadno sehnatelný v běžné drogerkové prodejní síti. Měla jsem ho ráda, než jsem si oblíbila 2 fázové odličovače.

  • příjemné voní a dobře odličuje běžný make-up
  • na voděodolný nemá