Garnier Fructis Style Elastic Power Fix Hairspray recenze a zkušenosti

Vlasový styling Garnier Fructis Style Elastic Power Fix Hairspray
Vlasový styling Garnier Fructis Style Elastic Power Fix Hairspray - obrázek 1
Vlasový styling Garnier Fructis Style Elastic Power Fix Hairspray - obrázek 2
Vlasový styling Garnier Fructis Style Elastic Power Fix Hairspray - obrázek 3
5 3 17
  • Průměrné hodnocení 3
  • 42% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 95 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Fructis Style Elastic Power Fix Hairspray

Další recenze od 6.6.2012 10:21:46

Nejlepší lak na vlasy, který jsem kdy měla. Mezi jeho největší přednosti patří, že neslepuje vlasy, není vůbec těžký - mám hodně jemné vlasy a ani u nich se mi nestane, že by mi pod tíhou laku padaly a neměla jsem objem. Stačí jen slabá vrstva a vlasy udrží na místě a v požadovaném tvaru (a to nepoužívám označení "strong"). Krásně se vyčesává, nemám pocit ulepených vlasů. Jako bonus navíc krásně voní. Oceňuji také balení - není zde žádné zavírání, pumpička je součástí horní části obalu. Za tu cenu je opravdu bezvadný. Takže doporučuji a určitě koupím znova.

  • Velice dobrá cena v poměru ke kvalitě
  • Krásně voní
  • Neslepuje vlasy
  • Stačí malá vrstva a vlasy perfektně drží většinu dne
  • Velmi dobře se vyčesává
  • Není těžký
  • Žádné


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 6.6.2012 13:59:34

Mám ve variantě Volume a nijak extra mě nenadchl. Takový normální drogerkový lak, neslepuje, ale ani moc nefixuje, docela dost vysušuje vlasy a nechává ve vlasech bílé stopy. Měla jsem od Garnier lak před 4mi lety a zdál se mi dobrý, buď změnili složení nebo jsem změnila požadavky, každopádně za mě nic moc.

  • cena
  • vysušuje vlasy
  • nechává ve vlasech bílé stopy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 1.8.2012 14:15:51

Za mě tenhle lak na vlasy nedoporučím, protože mi ošklivě slepuje vlasy, které pak skoro není možné rozčesat, takže já s ním nemůžu fixovat žádný účes, pokud nepočítám svázání vlasů do copu, ale jinak je pro mě naprosto nepoužitelný. Jediné plus je jeho vůně, ale asi nic víc za mě.

  • vůně
  • lepí vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Vyzkoušela jsem už nespočet laků na vlasy, a to jak drogérkové, tak i ty z kadeřnických potřeb a s naprosto klidným svědomím mohu za sebe říci, že jde o nejhorší lak, jaký jsem si kdy pořídila. Přestože neskutečným způsobem slepuje vlasy, tak je vůbec neudrží v původním tvaru. Navíc má opravdu nepříjemnou "vůni", kterou z vlasů cítím ještě po relativně dlouhou dobu a dělá se mi vážně šoufl. Nekvalitní "tlačítko" pro aplikaci, které se mi nalomilo po první aplikaci, už je jen takovým hřebíčkem do rakve tohoto výrobku.

  • cena
  • slepuje
  • nedrží
  • příšerná "vůně"
  • rozpadající se obal


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 6.12.2012 21:39:23

Nejsem na laky nijak náročná a po zkušenosti s neotevřitelným Tigi mám raději ty, které nemají víčko. Tento má chytře rozprašovač přímo v něm. Je několik verzí, mám tu pro objem, ale musím říci, že kritérium je spíš stupeň fixace, objem jinak umí i ten na lesk a naopak. hezky voní a často bývá v akci v Rossmannu, takže ho ted kupuji velice často. Vlasy nevysušuje, nedělá stopy a účes dobře drží.

  • cena
  • balení bez víčka
  • dobře fixuje
  • hezky voní
  • nevím


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 16.12.2012 15:04:27

Mám verzi Volume (stupeň fixace 4) a s lakem jako takovým bych byla moc spokojená, bohužel mi ale není příjemná jeho vůně. Po pár prvních použitích jsem si říkala, že krásně voní, ale vůně je to celkem silná (a dlouho vydrží i ve vlasech) a poměrně rychle mi začala vadit. Škoda, jinak by byl lak fajn a klidně bych si ho kupovala, na tu vůni si ale nezvyknu. Líbí se mi, že lak vlasy neslepuje, ale přitom je dostatečně natuží a účes drží i po rozčesání vlasů. Praktický je i rozprašovač bez víčka, u nového laku je nutno odlomit bezpečnostní pojistku. Líbí se mi i barva obalu. Komu bude příjemně vonět, tak je to moc fajn lak, ale ta vůně bude asi hodně individuální (určitě si umím představit, že pro někoho by naopak byla velkým plusem).

  • fixace účesu bez slepení
  • tvar účesu drží i po rozčesání vlasů
  • praktický rozprašovač bez víčka
  • hezká barva obalu
  • příliš silná a mně nepříjemná vůně (která navíc ve vlasech dlouho vydrží)


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 21.3.2013 17:48:09

Upřímně řečeno, tento výrobek mi přišel absolutně na nic. Bohužel mi ho koupila mamka a já o tom nevěděla, jinak bych jí od toho odradila. Měla jsem takový pocit, že to nebude žádné treno, a měla jsem pravdu. Tento lak mi vlasy na svém místě absolutně nedržel. Nedoporučuji.

  • nic
  • na nic věc


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 18.4.2013 03:58:19

Musím se přiznat, že mě tento druh laku nijak nenadchl. Má být sice "Extra strong", ale nepřišlo mi, že bych po něm měla účes pevnější. Poslední dobou mi přijde, že všechny laky na vlasy, které jsou označeny "extra strong" či nedej bože "ultra extra strong", o to hůř drží. Navíc musím souhlasit, že vysušuje a slepuje vlasy. Co však musím ocenit, je příjemná a nedráždivá vůně.

  • vůně
  • nedráždí
  • vysušuje a slepuje vlasy
  • nedrží účes


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 18.4.2013 08:16:41

Laky na vlasy používám naprosto minimálně a tak mezi nimi nevidím moc rozdíly. Používám je jen k uhlazení podrůstajících vlásků, jinak ne, protože nemám ráda zlakované vlasy. Tento lak mám v menším balení a zdá se mi celkem fajn. Aplikuje se pohodlně, protože nemá žádné oddělávací víčko, což mi vyhovuje. Neposedné vlásky mi zafixuje a nijak je neslepí ani naztěžuje. Já jsem celkem spokojená.

  • balení bez víčka
  • cena
  • dobře fixuje
  • celkem příjemně voní
  • žádné


věk
25-34

s timto lakem jsem docela spokojena. s nasi tanecni skupinou jsme mely spotrebu laku obrovskou, hlavne pri soutezich, kdy bylo vlasy poradne zafixovat aby nelitaly, takze jsem laku vyzkousela celkem hodne. tento neslepuje vlasy tak moc jako ostatni laky, a nesmrdi. asi poridim znovu, cena ja take vcelku ok.

  • neslepuje vlasy tolik jako ostatni laky
  • vune
  • cena
  • prakticke baleni - je mozno ihned strikat bez nutnosti otevirat vicko
  • nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 23.5.2013 17:25:18

Lak na vlasy nepoužívám příliš často, ale chtěla sem tento lak na vlasy vyzkoušet. Pro moje vlasy moc nevyhovující vlasy jsou slepené. Pro ty, kteří požívají laky na vlasy tak tento opravdu doporučuji. Vlasy jsou slepené, ale taky příjemně voní a vlasy jsou krásně nadýchané. Cena byla taky opravdu vyhovující a přesto, že si ho asi už nekoupím tak doporučuji.

  • vůně
  • cena
  • nezatěžuje vlasy
  • fixace
  • slepuje vlasy
  • aplikace


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 1.8.2014 15:47:11

Skvělý lak s krásnou vůni. Málo kdy se mi stane, aby mi lak voněl. Tento mi prostě voní. Kupuji si tedy mega strong a i když vlasy opravdu dobře natuží, tak je neslepuje. Vlasy jsou opravdu hodně natužené, ale zároveň je v pohodě prohrábnete rukou a jde i dobře z vlasů vyčesat. Jediné co bych mu vytkla je, že mi přijde, že mám vždy balení hrozně rychle spotřebováno aniž bych ho používala nějak častěji a více než jindy. Teď má tedy jiné nové (hezčí) balení než je na fotografii zde. :-)

  • hezky voní
  • neslepuje vlasy
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 15.9.2014 12:25:33

Tento lak od Garnier je jedním z nejlepších co jsme vyzkoušela. Lak vlasy neslepuje. Lak vlasy netáhne k zemi a zachovává objem podle způsobu lakování. Jediné co bych tomuto laku na vlasy vytkla je jeho vůně, která by mohla být více příjemná, ale i tak se hodí jak pro muže tak ženy. Lak tuží dobře a stříkací mechanismus funguje jak má.

  • neslepuje
  • dělá objem
  • vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od 15.9.2014 12:48:53

Já za sebe musím říct, že jsem celkem spokojená. Je tedy pravda, že moc přirozený elastický efekt nedělá, trochu slepuje. Ale já ho používám na "přilepení" baby vlásků, když si udělám culík, takže na to je výborný. A celkově na jakýkoliv účes, kde chcete, aby to drželo tak je fajn. A navíc má oproti jiným lakům na vlasy moc příjemnou vůni :)

  • vůně
  • fixace
  • lepí


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od 28.10.2014 09:35:19

Naprosto příšerný lak na vlasy. Garnier vlasovou kosmetiku nemám ráda, lak jsem dostala a očekávala jsem, že to nebude nic moc. Hlavním mínusem je to, že účes vůbec nezpevní, jediný efekt jsou polepené vlasy, které nejdou rozčesat. Navíc se mi po něm mnohem rychlej mastily. Vůně je dost nepříjemná, bohužel i velice intenzivní a z vlasů ji cítit dlouhou dobu po použití. Nekvalitní rozprašovač se mi po pár použitích ulomil.

  • nic
  • nezpevní účes
  • slepuje vlasy
  • smrdí


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Překvapilo mě, kolik má tenhle produkt kladných recenzí. Tahle ale mezi ně nebude patřit. Já jsem s produktem spokojená nebyla. Vlasy mi slepoval úplně neuvěřitelně. Co jsem ale vůbec nemohla vydejchat byla jeho příšerná vůně. Z ní se mi zvedal žaludek. Garnier mám ráda, ale z jejich vlasové kosmetiky si na zadek nesednu. Dávám dvě hvězdičky, protože jsem měla i horší laky než byl tento.

  • nic - možná cena
  • slepoval
  • smrděl odporně


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
zrzavé

Další recenze od 2.4.2016 10:58:03

Musím souhlasit s předchozí recenzí. Tento lak jsem si koupila ve slevě, prostě jsem se opět nechala zlákat cenou a nevyplatilo se. Lak je příšerný, slepuje tak, že nejde ani vyčesat, smrdí, rozstřikovač cáká obří kapky, ne jemnou mlhu. Po několika použitích jsem ho vyhodila, i když se obvykle snažím i nevyhovující výrobky vypotřebovat.

  • žádné
  • smrad
  • špatný rozstřikovat
  • slepuje vlasy


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené