Garnier Kofeinový oční roll-on recenze a zkušenosti

Péče o oční okolí Garnier Kofeinový oční roll-on
Péče o oční okolí Garnier Kofeinový oční roll-on - obrázek 1
Péče o oční okolí Garnier Kofeinový oční roll-on - obrázek 2
Péče o oční okolí Garnier Kofeinový oční roll-on - obrázek 3
5 2.7 9
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 23% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 149 - 230 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Kofeinový oční roll-on

věk
55-64

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.2.2015 12:33:46

Tato oční péče u mě neuspěla. Nečekala jsem žádné zázraky, ale na unavené oči a "pytlíky" pod nimi nemá pražádný účinek. Jediná výhoda je pohodlné nanášení bez použití prstů, takže se asi tak lehce nekontaminuje obsah náplně. Pro mě ale zcela zbytečná koupě, možná dám šanci ještě Ultra lift roll-onu stejné značky.

  • snadná aplikace
  • neúčinný na váčky pod očima
  • ostrý výlisek na pouzdru kovové kuličky mi způsoboval nepříjemné škrábance
  • lepkavá konzistence


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.2.2015 17:34:06

Tento oční gel jsem používala nějaký čas, než jsem přešla na ten 2v1, který působí zároveň i jako korektor. Příjemně chladil a osvěžil, akorát se trochu hůře vstřebával, příjemně voněl, ale nějaké zlepšení jsem nepozorovala, ale to skoro u žádného očního krému či gelu :-) Líbila se mi aplikace s kuličkou a delší výdrž balení.

  • Chladí a osvěžuje.
  • Aplikace.
  • Hydratace.
  • Vůně.
  • Na kruhy pod očima nepomáhá.
  • Cena.


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.9.2014 11:01:53

Zlepšení jsem neviděla já ani mamka. Jediné, co je příjemné, tak asi chladivý pocit kovové kuličky, ale vypnutí jsme neviděla a ani ústup tmavých kruhů pod očima ato je já ani máma nemáme tolik viditelné. Za mě už si výrobek nekoupím, protože jak už bylo psáno výše - stejně poslouží vychlazená salátová okurka.

  • chladivá kulička
  • nevidím účinky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.9.2014 23:06:10

Koupila jsem tento výrobek při nějaké akci 2+1 zdarma, takže mně to tolik netíží, ale je to vážně propadák. Jediný co udělá, že osvěží a zchladí oční okolí, takže vás to trochu probudí a nevypadáte tolik unaveně, ale účinek na kruhy, váčky či vrásky je absolutně nulový. Používám ho dlouhodobě a nic se nezměnilo, naprostá ztráta peněz a času, snad příští oční krém už vyberu lépe. :)

  • Osvěží a probudí
  • Nepomáhá na kruhy ani na nic jiného
  • Propadák


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.7.2012 10:41:45

Celkem příjemný výrobek, osvěží a vypne pleť kolem očí. Jakž takž vypínací účinek je ale krátkodobý. Na kruhy a váčky nemůžu posoudit, neboť je nemám. Příště už asi nekoupím, pro osvěžení pleti kolem očí během dne se zkusím asi poohlédnout jinde. Plusem je balení, pěkné, kulička je příjemná.

  • balení
  • vypínací a osvěžující účinek
  • účinek je velmi krátkodobý


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 21:44:24

Jako chladivá tyčinka, kterou uchováte v lednici je fajn. Jinak ale s tmavými kruhy nehnul ani u mě ani u přítele. Je pravda, že ty naše jsou extrémní, ale nepozorovala jsem ani malilinké zlepšení. Možná, že vychlazené okurky pomáhají víc. Obsahu je hodně a dlouho vydrží.

  • chladivý
  • s kruhy ani nehne


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 6.5.2012 17:31:01

Garnier oční roll-on... tak od něj jsem čekala zázraky, nevím proč, ale nijak mi nepomohl to i přes to, že má pomoct na kruhy pod očima, používám ho stále a to proto, že pěkně pokožku pod očima vypne (po aplikaci) a příjmně chladí. Cena není moc přijatelná, ale když je ve slevě tak ano.

  • Chladí
  • Cena


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.5.2012 17:13:20

tento výrobek jsem si oblíbila skoro hned. Je vhodný pro ty, co mají váčky, nebo tmavé kruhy pod očima. Roll-on při nanášení příjemně osvěží, chladí a díky kofeinu redukuju kruhy pod očima. Ale zase nečekejte nějaké převratné zázraky. Viditelnost redukce je až po několikadenním používání. Vztřebává se trošku pomaleji a při nanesení většího množství jakoby lepí, protože má trochu gelovou konzistenci.

  • chladí
  • vůně
  • hydratace
  • pomalé vztřebávání


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Hůře hodnocené

Sisley Eye Contour Mask

2.5 38% 2 recenze