Garnier Kofeinový oční roll-on a korektor 2v1 recenze a zkušenosti

Korektory Garnier Kofeinový oční roll-on a korektor 2v1
Korektory Garnier Kofeinový oční roll-on a korektor 2v1 - obrázek 1
Korektory Garnier Kofeinový oční roll-on a korektor 2v1 - obrázek 2
Korektory Garnier Kofeinový oční roll-on a korektor 2v1 - obrázek 3
5 2.8 17
  • Průměrné hodnocení 2.8
  • 30% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Kofeinový oční roll-on a korektor 2v1

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Zase jeden z drogerkových korektorů, který moc nefunguje. Pro majitelky tmavých kruhů pod očima je absolutně k ničemu, nezakryje skoro nic, naopak oblast pod očima ještě více zvýrazní (což nechci), protože je o několik odstínů tmavší než odstín pleti. Kulička oční okolí trochu chladí, ale jinak je dost nepraktická, protože produkt má tendenci vytékat a víčko je dopatlané. Taky zvýrazňuje vrásky pod očima.

  • kulička - chladivý efekt
  • nekryje
  • vyšší cena
  • tmavý odstín


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.12.2014 17:38:44

Nyní jsem přešla na přírodní kosmetiku, takže hodnotím již jako bývalá uživatelka. Tento oční roll-on jsem používala celkem dlouhý čas, vyhovovalo mi, že jsem použila oční krém a zároveň i korektor v jednom, ale musela jsem jej nanášet opakovaně. Nevýhovou bylo, že když jsem jej chtěla použít pouze jako oční krém a nedávat si make-up, byly pak vidět lehké přechody, ale nebylo to nějak hrozné.

  • Dobře kryje.
  • Asi složení.


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Sice neléčí kruhy pod očima, jak původně slibují ani nějak výrazně nekryje (opravdu mi nemůže posloužit jako korektor-mám obrovské výrazné kruhy pod očima potřebuji vysoké krytí, nízké krytí u mne nemá žádnou naději), ale našla jsem pár věcí v čem je opravdu přeborník. Používám ho ráno pod korektor. Oční okolí probudí, vyhladí a zakryje menší nedostatky, jednoduše připraví pleť na aplikaci korektoru s velkým K. Trošičku lepí, takže se na něj jakýkoliv více krycí korektor přichytí velmi dobře. Barva by měla být více do žluta(je spíš do růžova), aby kryla kruhy (žlutá neutralizuje modrou) V původním účelu je pro lidi s vetšími kruhy zcela na nic. Jako samotný korektor bych ho nepoužila.

  • Konzistence
  • Roll-on (chladí)
  • Projasní
  • Nedrolí se
  • Vyhladí oční okolí
  • Nelečí kruhy pod očima
  • Trošku leze do vrásek
  • Pigmentace
  • Lepí
  • Barva (na kruhy je potřeba odstín víc do žluta)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.5.2014 14:56:12

používala som ho dlho,som si myslela,že výsledky po pár použitiach nemôžem čakať.bohužiaľ,tuto ani po pól roku.kruhy pod očami nezmizli,stav bol rovnaký.taký slabý korektor bez nejakého výraznejšieho efektu.plus ani výdrž nebola teda nejak skvelá.farba mi sadla,to áno.roll on aj príjemne chladil,ale to je tak asi všetko.za tú cenu nie.

  • roll on príjemne chladil
  • sadla mi farba
  • slabá výdrž
  • vôbec nekryje ani neeliminuje kruhy čo je teda jeho hlavná funkcia
  • na jemnejšie kruhy bude asi ok


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 11.5.2014 21:28:06

Opravdu velmi špatný korektor - ano, sice pouze oční, ale o to horší. Byl to velký boom, když se začal prodávat a měl dobrou reklamu, ale je to nejhorší korektor, co jsem na kruhy pod očima kdy vyzkoušela. V podstatě tak řídký korektor ani kruhy pod očima krýt nemůže, tam je nutná spíše tužší konzistence. Navíc zalézá do vrásek a barva se slévá po pár minutách. Cena také podle mě dost vysoká. Korektor, který nekryje, je bohužel k ničemu. Nedoporučuji.

  • žádné
  • nekryje
  • moc řídký
  • zalézá do vrásek
  • barva se slévá
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2013 09:17:35

Jelikož jsem bledule, používám světlejší variantu korektoru a musím uznat, že mi opravdu sedí jak barva, tak jeho konzistence. Nemám nijak markantní kruhy pod očima, ale přece jenom bez korektoru pod očima bych nevylezla z domu. Chladící efekt sice není velký ale jinak je to super korektor. Pro mně má velký plus jeho konzistence, díky které se dobře rozmazává a během dne nijak neflekatí ani nemění svojí podobu. Ještě bych podotkla, že jej používám opravdu každý den, nejen pod oči, ale také jako běžný korektor na drobné nedostatky pleti a mám stále první balení zakoupené cca před rokem a půl!! A stále je ho dost. Pro mně je to určitě velmi dobrá věc za dobrou cenu ( Ve slevě stojí cca 150,-) Pokud se obalem moc netřepe, není ani moc opatlaný. Naprostá spokojenost

  • skvěle kryje kruhy pod očima
  • dobře se rozmazává a splyne s barvou pleti
  • obal velmi dlouho vydrží
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.1.2013 14:13:26

Korektor mám už dost dlouho, takže má bezvadnou výdrž. Má skvělou kozistenci, která so dobře roztírá. Kulička navíc při aplikaci pěkně chladí. Odstín mám světlý, ale má docela žlutý nádech, což není úplně ono. Navíc se rozpatlává kolem kuličky, takže víčko je pak celé upatlané. Krycí schopnost je slušná, ale tmavší kruhy nezakryje, takže občas musím ještě překrýt make-upem.

  • konzistence
  • při aplikaci chladí
  • dobrá roztiratelnost
  • krytí
  • balení


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Kulička příjemně chladí, ale občas musím s balením protřepat, aby se kulčkou vůbec nějaký korektor dostal ven. Korektor je řidší konzistence, což je pro oční okolí lepší - nezpůsobuje masku, ale tak moc extra nepryje. Kuhy mám pod vnitřní třetinou oka viditelné a aby mi je skutečně zakryl musím ho aplikovat buď tak, že ho nanesu po zaschnutí opětovně v druhé vrstvě, nebo tak že jen nanesu ve větším množstvím a rozťukám prstem jen okraje. Účinek zlepšení stavu kruhů jsem nezaznamenala žádný.

  • kuličkový aplikátor chladí
  • řídká konzistence nevytváří dojem masky
  • řídká konzistence nekryje tak dobře


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.6.2012 21:41:33

Dost na nic výrobek, kryje málo a navíc je jen 1 divný odstín, který nesedí bledulím a na nás snědé je zase tmavý. Aplikace kuličkou je podivná a s kruhy nic neudělal. Jediné plus - má velký obsah a vydrží při denním použití čtvrt roku. I za tu cenu a množství ho ale nedoporučuji.

  • množství
  • nekryje ani nezlepšuje kruhy
  • jediný odstín


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.5.2012 10:38:51

Za tenhle "zázrak" jsem akorát vyhodila peníze. Pod označením jako světlý odstím se skrývá něco neskutečně tmavého. Než aby to kruhy zakrylo tak je to spíše zvýrazní. Už jsem si fakt myslela, že jsem divná a tak jsem korektor dala na vyzkoušení mamince a ta mi už po první aplikaci řekla, že jí připadá, že kruhy to spíše zvýrazní než zakryje. Naprosto nesmyslný výrobek založený pouze na reklamě a na tom vytáhnout z lidí co nejvíce peněz!!!

  • žádné
  • nekryje
  • světlý odstím není dostatečně světlý
  • nemá naprosto žádné účinky
  • cena


Další recenze od 21.3.2012 10:00:29

Barvu pleti mám olivovou a neseděl mi ani jeden odstín. Když tedy pominu, že vytéká a perfektně zobrazuje všechny rýhy pod očima..Za ty peníze nelze očekávat nic skvělého, ale i tak to byl prostě naprosto zbytečný výrobek.

  • Nápad kombinace 2 v 1
  • Málo odstínů
  • Vytékaní kolem aplikátoru
  • Zvýrazňuje rýhy pod očima
  • nekryje větší kruhy


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2012 14:52:55

Protože jsem snědší typ, koupila jsem si tmavší odstín. Po nanesení jsem byla jak Indián na válečné stezce. Odstín je dost tmavý a především nepřirozený - divná hnědooranžová barva. Krytí sotva střední, konzistence hodně tekutá. Kolem aplikační kuličky korektor vytéká a všude se maže.

  • žádné
  • málo odstínů a nepřirozené
  • nedostatečné krytí


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 17.3.2012 21:32:55

Jsem bledulka a světlý odstín mi sedí, akorát pozor na to, aby se ho nedávalo moc, jde potom do žluta. Kruhy pod očima kryje dobře. Nevím jestli mám zrovna vadný výrobek, ale často mi kolem kuličky protéká korektor, takže ho musím neustále otírat do kapesníčku a tím pádem mi vydrží o dost míň.

  • dobře kryje
  • vytýká korektor


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.3.2012 21:31:57

Krásně zakrývá kruhy pod očima přestože má velmi lehkou texturu (řídkou). Nezakryje ale velmi tmavé kruhy pod očima, řekla bych, že má asi střední krytí. Oceňuju pohodlné a rychlé nanášení. Jediným nedostatkem je to, že i světlejší odstín je pro bledulky dost tmavý.

  • rychlé a jednoduché použití
  • i světlý odstín je pro bledulky moc tmavý


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.3.2012 20:52:20

Jsem bledule a přesto mi tenhle korektor vyhovuje. Vcelku dobře a přitom přirozeně kryje kruhy pod očima. Je to směs korektoru a chladivého gelu s kofeinem. Korektor má kruhy zakrýt okamžitě a kofein po nějaké době působení. Ta kulička moc na masáž není, jen na nanesení gelu pod oko, pak rozetřu do ztracena. Mé kruhy dokáže překrýt, ale nemívám je nějak extrémní.

  • přirozeně kryje
  • chladí
  • dobře se roztírá
  • na tmavší silnější kruhy asi nevystačí


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené