Garnier Mineral Ultra Dry antiperspirant ve spreji recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Garnier Mineral Ultra Dry antiperspirant ve spreji
Antiperspiranty, deodoranty Garnier Mineral Ultra Dry antiperspirant ve spreji - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Garnier Mineral Ultra Dry antiperspirant ve spreji - obrázek 2
5 4.3 28
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 79% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Mineral Ultra Dry antiperspirant ve spreji

věk
35-44

Antiperspiranty Garnier jsou snad nejlepší, co jsem vyzkoušela. Tyhle sprejové mi vyhovují nejvíc, mají zámeček, takže jsou bezpečně převozitelné v tašce, snadno se používají, nedělají bílé skvrny tak, jako např. Nivea. Příjemě a decentně voní, vůně nejsou otravné pro nos. Na kůži mi nijak negativně nereaguje, např. na Rexonu jsem alerigická. Funguje a vyhovuje. Nemám co vytknout a jistě u nich zůstanu.

  • dobrá cena
  • slabé a decentní vůně
  • funguje proti pocení
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 30.8.2015 10:55:15

Nevím, proč o tomto spreji některé z recenzí mluví jako o deodorantu, který nezabrání pocení, když se jedná o klasický antiperspirant, a to velmi účinný. Pro mě jsou antiperspiranty od Garnieru jedny z nejlepších a nejúčinnějších, jaké jsem vyzkoušela. Konkrétně tento úžasně voní. Za toto léto jsem jich spotřebovala několik, fungoval i v těch největších vedrech. Má pěkné a praktické balení bez víčka, rozprašovač je jemný a nedělá takovou tu šílenou dusivou mlhu. Zkrátka tento antiperspirant miluju, střídám sice i s jinými, ale budu si ho kupovat vždycky.

  • krásná vůně
  • účinná ochrana proti pocení
  • hezké a praktické balení
  • jemný rozprašovač
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2014 23:22:53

O deodorantech je známo, že pocení nezabrání, ale zabrání velmi účinně zápachu. A to tento deodorant splňuje, ale v letních vedrech jednoduše neúčinný. Navíc deodoranty ve sprejích nemám moc ráda, barví oblečení a moc dlouho nevydrží - pár aplikací a je po spreji. Má ale hezkou vůni, to musím přiznat. Ale už nekoupím.

  • vůně
  • nezabrání pocení
  • barví oblečení
  • nízká výdrž


věk
25-34

Další recenze od 15.7.2014 17:54:12

Účinky těchto deodorantů jsou fajn, zabraňují dobře pocení, ale vůně mi úplně nevyhovují (měla jsem světle modrý a fialový). Jsou příliš silné. Dalším kladem je výdrž. Balení dlouho vydrží. Ale za tu cenu jsou daleko lepší deodoranty např. od Rexony. Já se ke Garnieru antiperspirantům pravděpodobně nevrátím.

  • cena
  • výdrž
  • účinky
  • vůně


věk
25-34

Další recenze od 14.7.2014 12:56:57

Deodoranty od Garnier mám moc ráda, protože jsou opravdu účinné. Tento mám i v kuličkové verzi a s oběma jsem velmi spokojená. Tento deodorant má strašně krásnou a příjemnou vůni, vůbec by mi nevadilo mít jí i v podobě parfému, protože se mi opravdu moc líbí. Deodorant zabraňuje pocení a překrývá pach. Účinnost je podle mě opravdu hodně velká, i když není úplně 100%. Při sportu či při letních vedrech je slabý, ale na běžný den je účinný alespoň u mě na 100 %. Kupuji si ho opakovaně a kupovat si ho stále budu.

  • cena
  • vůně
  • účinnost
  • žádné


věk
25-34

Na základe dobrého hodnotenia som si ho kúpila. Bohužiaľ mňa sklamal. Síce krásne vonia to áno, ale vôbec nevydrží. Ak zvládne 6 hodín tak som rada. Cez deň sa musím viac krát presprejovať, nie že by som bola spotená ale cítim zápach. Ja ho teda neodporúčam a som rada, že som ho zakúpila v akcii. Keďže ho musím použiť aj 4 krát denne tým pádom sa aj rýchlo míňa.

  • vôňa
  • balenie s poistkou
  • cena
  • slabá výdrž


věk
25-34

Další recenze od 7.9.2013 18:29:44

Skvělý deodorant od Garnieru. Jako jeden z mála opravdu dokáže zabránit pocení a provonět pokožku na celý den. V podpaží je velice příjemný, nepálí a ani ho nedráždí. Vůně je přímo nádherná, lehká a svěží a vůně vydrží opravdu celý den. Osobně mám ale raději tuhé antiperspiranty, takže tento deodorant používám spíše pro takové osvěžení a nosím ho v kabelce, kde se díky uzamykatelnému víčku nemůže stát žádná nehoda :)

  • vůně
  • balení
  • zabraňuje pocení
  • nedráždí pokožku
  • asi nic


věk
25-34

Další recenze od 29.4.2013 21:13:45

Garnier deodorant ve spreji Mineral Ultra Dry jsem si koupila, když jsem vyzkoušela antiperspirant ze stejné řady a musím, říct že stejně jako antiperspirant tak tento deodorant účinkují skvěle. Dokonce si troufám tvrdit, že je to nejlepší deodorant, který jsem měla. Stačí se nastříkat ráno, necítím vůni potu, jen deodorantu po celý den.

  • Výdrž
  • Vůně
  • Nic


věk
25-34

Tento deodorant mi přijde jako jeden z těch lepších. Prostě se mi zdá, že když použiji tento deodorant, tolik se v průběhu dne nepotím. Také docela obstojně redukuje zápach. Vcelku hezky voní. jen se mi zrovna tedy nelíbí lahvička, ale to je maličkost. Doporučuji :-)

  • omezuje pocení
  • redukuje zápach
  • příjemně voní
  • nelíbí se mi lahvička


věk
35-44

Další recenze od 24.2.2013 21:04:11

U mne velká spokojenost. Příjemná svěží vůně, která vydrží celý den. U jiných antiperspirantů jsem musela použít vícekrát za den, u tohoto stačí nastříknout ráno a stačí to. Obal taky vyhovuje, hodí se i zámeček (pojistka) na cesty. Určitě si ho koupím znovu.

  • výdrž
  • příjemná vůně
  • žádné stopy na oblečení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 23.1.2013 11:06:11

Nejlepší antiperspirant z drogerie, co jsem kdy měla a to jsem snad už vyzkoušela všechny druhy a značky. Funguje skoro 100%, pohlcuje pach a člověk se tolik nepotí jako s jinými přípravky. Je dostupný snad všude, v akci se dá sehnat za velice krásnou cenu. Má příjemnou vůni. A taky se mi líbí, že se dá zavřít, má ochrannou pojistku, takže ho v kabelce omylem nezmáčknete při přehrabování. Nemám co vytknout. Za mě velká spokojenost. Moje stálice v antiperspirantech.

  • funguje skoro na 100%
  • vůně
  • dostupnost
  • cena
  • ochranná pojistka
  • nezanechává stopy na oblečení
  • ne


věk
25-34

Další recenze od 6.1.2013 13:50:51

Vyzkoušela jsem na doporučení kamarádky, co na Mineral řadu nedá dopustit a nelituji. Tento deodorant mi kupodivu nedělal žádné stopy na oblečení, takže já byla nadšená. Také hezky voní a vydrží působit skoro až do večera a nebo stačí přestříkat 1x během dne a všechno je zase ok. Dostupnost velmi dobrá a cena taky příznivá. Moc ráda ho používám i na sporty, protože vážně dobře pohlcuje pach potu.

  • nádherná vůně
  • cena a dostupnost
  • dlouhá výdrž ochrany
  • nedělá stopy na oblečení
  • nevím


věk
25-34

Antiperspirant, který opravdu funguje. Zatím jsem nenašla jiný, který by ho předčil. Vůně je sice silnější než bych chtěla, ale stačí klasické množství a místo, na které jsem sprej aplikovala zůstává opravdu suché, chráněné (při extrémní zátěži už to tak dobré není,ale co bychom chtěli). Určitě koupím znovu.

  • účinkuje na 100%
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 21.8.2012 16:20:14

Já jsem z něj tedy vůbec nadšená nebyla. Právě jsem ho konečně spotřebovala a letím si koupit svou oblíbenou Rexonu, která je pro mě mnohem lepší jak v zabránění pocení tak v parfemaci. Nemám citlivou pokožku v podpaží, takže tento efekt asi neocením, ale nerada se ráno dusím v oblaku deodorantu a tenhle sprej mi byl opravdu nepříjemný a hodně parfemovaný. Navíc účinek proti pocení je ve srovnání s Rexonou tak poloviční. Asi to bude tím, že je to deodorant a ne antiperspirant, i když sám Garnier v tom asi nemá zřejmě úplně jasno...

  • nedělá skvrny na oblečení a na kůži
  • je velmi parfemovaný
  • nefunguje moc proti pocení, jen proti zápachu - deodorant


věk
25-34

Další recenze od 21.8.2012 15:59:29

Určitě spokojenost :) I teďko v létě mi stačí Garnier použít ráno.. A vyjímečně třeba zase večer. Krásně voní jak po ránu tak i večer a opravdu vydrží po celý den.. Tedy alespoň za mě. Doteď jsem používala tuhé, ale to vůbec nejde srovnat. U Garnieru zůstanu.

  • balení se "zámečkem"
  • vůně
  • výdrž
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 20.8.2012 19:42:57

Tento deodorant jsem si koupila na základě kladných recenzí.Já bohužel ale nejsem spokojená vůbec.Deodorant má sice příjemnou vůni,ale vůbec nevydrží,musím se přestříknout několikrát denně.Navíc vůbec nezabraňuje pocení a na černém oblečení dělá bílé skvrny.Znovu už si ho určitě nekoupím.

  • cena
  • obal
  • nezabraňuje pocení
  • vůně nevydrží
  • na černém oblečení bílé skvrny


věk
25-34

Další recenze od 21.7.2012 22:29:31

S tímto deodorantem jsem popravdě hodně spokojená. Vydrží i v docela horkých dnech a dokonce i při srovnání s rexonou, kterou jsem dřív hodně používala, musím říct, že lepší. Navíc minimu fleků na oblečení, což byl s rexonou docela problém. Určitě doporučuji - dávám plný počet bodů.

  • ochrání
  • hezky voní
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 27.6.2012 14:43:25

Deodoranty Garnier jsou z drogerie jedny z nejlepších, na nějakou dobu osvěží a zabrání pocení. Navíc nedráždí a hezky voní. Některé neobsahují hliník. Pokud je léto a více se potím, nestačí mi a je třeba použít o něco dražší a účinnější prostředky. Kdo se moc nepotí, bude mu stačit.

  • cena
  • vůně
  • nestačí na letní pocení


věk
25-34

S tímto deodorantem jsem skutečně nadmíru spokojená! :-) Hodně jsem používala Adidas, ale ten voněl krátkodobě, jednou jsem vyzkoušela tento deodorant od Garnier a myslím, že už u něj zůstanu.. Vůně vydrží opravdu dlouho, i po cvičení zabraňuje potu, což je super! Palec hore! :-)

  • Praktický obal - pojistka
  • Příjemná dlouhotrvající vůně
  • Nedráždí ani po holení
  • Žádné :-)


věk
25-34

Další recenze od 26.6.2012 21:45:46

Tento deodorant jsem dostala a musím říct že mě mile překvapil, používám ho hlavně na sport a volnočasové aktivity, a opravdu se člověk pak "necítí". Deodorant má nevtíravou vůni a aplikace i balení je super, hlavně zacvakávací uzávěr, který je vhodný na cesty i do tašky se cvičením.

  • vůně
  • výdrž
  • uzávěr


věk
25-34

Další recenze od 11.5.2012 18:39:48

Čekala jsem, jak bude drogerkový deodorant fungoval a Garnier opravdu příjemně překvapil! Příjemně voní, brání pocení a nedráždí ani citlivou kůži (mám problém s většinou běžně dostupných deodorantů, ale po použití Garnieru se mi neobjevil ani pupínek). Takže doporučuji!

  • příjemná vůně
  • brání pocení
  • nedráždí citlivou kůži
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 12:41:34

Dobrý a spolehlivý antiperspirant. Vůně je neutrální, svěží a nevtíravá, takže se vám nemůže stát, že už ho nemůžete doslova ani cítit. Chrání před vlhkem i pachem a na oblečení nenajdete po použití fleky. Některé spreje Garnier z této řady mají mít 48 hodinovou účinnost, což ale nemůžu potvrdit.

  • Dobrá dostupnost
  • Nevtíravá vůně
  • Ideální na denní používání
  • Obsahuje umělé látky, které mohou ucpávat póry pokožky v podpaží


věk
25-34

Další recenze od 16.4.2012 10:14:36

Když jsem si tento přípravek poprvé koupila byla to náhoda protože měli v DM slevové kupóny a musím uznat že mě opravdu překvapil. Byl to první přípravek který mi opravdu zabraňoval pocení. Také má opravdu příjemnou vůni není to nic chemického ale opravdu příjemná vůně. Další plus je to že nedráždí pokožku

  • zabraňuje pocení
  • příjemná vůně
  • nedráždí pokožku
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 23:29:26

Tento výrobek jsem vyzkoušela z nouze, jelikož můj oblíbený zrovna neměli a uznávám, že není vůbec špatný. Příjemně voní, ale ne zas až moc. Poměrně dobře funguje i proti nadměrnému pocení a nedráždí kůži (ani hned po holení). Za mě tedy ano, doporučuji.

  • Příjemná parfemace.
  • žádné výrazné nedostatky


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 22:51:14

Tak tento sprej je super, narazila jsem na něj u mamči a vyzkoušela jej, celý den jsem se nepotila a k tomu příjemně voní, takže nepřebíjí mou vůni, cena je taky dostupná a určitě bych ho doporučila slečnám-ženám, co mají citlivou pokožku.

  • Cena
  • Lehká vůně
  • Super pro citlivou pokožku
  • Žádné


věk
15-24

Další recenze od 15.4.2012 21:28:23

Pro mě téměř absolutní jednička mezi deodoranty. Funguje na 100%, vůně je příjemná, nicméně nepřebíjí parfém. Pojistka (zamykání) spreje je naprosto super, upřednostňuji tuto formu sprejů před těmi "víčkovými" - dá se nosit v kabelce a člověk nemusí mít strach. Nedráždí kůži, vhodný tedy i pro citlivá podpaží. :)

  • vůně
  • obal
  • funkčnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 21:17:48

Tento deodorant patří rozhodně k těm nejlepší, které v drogérii naleznete. Velmi příjemně voní, je to nekonfliktní a univerzálně líbivá vůně. Před potem vás ochrání spolehlivě po celý den. Navíc obsahuje minerály. Mám velmi citlivou kůži a toto je jeden z mála deodorantů, který ji nepodráždí.

  • vůně
  • obsah minerálů
  • splňuje očekávání
  • vhodný i pro citlivou pokožku
  • cena
  • nejsou


věk
25-34

Další recenze od 15.4.2012 21:08:55

Na tento deodorant jsem narazila zcela náhodou a určitě jsem udělala dobře, když jsem si ho koupila. Jako jeden z mála drogerkových deodorantů/antiperspirantů opravdu zabraňuje pocení a vydrží vonět celý den- u jiných deodorantů jsem se musela aspoň 1x za den převonět. Navíc jsou na tyto deodoranty docela často slevy, takže se dá sehnat i za slušnou cenu. Jako plus určitě vnímám pojistku na obalu, aby se nezmáčkl v kabelce apod.

  • vůně
  • opravdu zabraňuje pocení
  • vydrží vonět celý den
  • pojsitka na obalu
  • nic


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené