Garnier Pure Acitve Exfo Brusher recenze a zkušenosti

Čištění pleti Garnier Pure Acitve Exfo Brusher
Čištění pleti Garnier Pure Acitve Exfo Brusher - obrázek 1
Čištění pleti Garnier Pure Acitve Exfo Brusher - obrázek 2
Čištění pleti Garnier Pure Acitve Exfo Brusher - obrázek 3
5 3.2 42
  • Průměrné hodnocení 3.2
  • 36% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 42 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Pure Acitve Exfo Brusher

věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.3.2012 07:17:18

Můj nejoblíbenější čistič na obličej. Zázračně mi po něm mizí černé tečky, pleť je hladká, sjednocená, viditelně čistší. Mám sušší pleť a gel mě nevysušuje. Líbí se mi i praktické balení - po dopotřebování gelu můžete nalít jiný.

  • praktické balení
  • kartáček poskytuje příjemnou masáž
  • čistí černé tečky
  • vyhlazuje pleť
  • nevysušuje
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 08:23:33

S tímto kartáčem na obličej jsem poměrně spokojená. Sice mi po něm nemizí černé tečky tak, jak slibují, ale dobře dočistí pleť od make-upu a zbaví suché kůže, odumřelých kožních buněk apod. Pleť nevysušuje a jak už bylo řečeno, obal je praktický - může se do něj přelít i jiný čistící gel. Tento výrobek hodnotím kladně, na dočištění pleti po odlíčení je skvělý, ale nečekala bych žádný velký zázrak jak slibují v reklame.

  • praktické balení
  • jemný kartáček
  • nevysušuje
  • dobře čistí pleť od zbytků make-upu
  • s černými tečkami ani nehne


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento produkt si koupila má mamka a já jsem ho samozřejmě musela vyzkoušet...Pleť mě po použití neustále pálela, bylo to dost nepříjemné a taky mi pleť vysušoval. Takže já si ho už rozhodně nekoupím, ale někomu může vyhovovat...Moji mamce vyhovoval.

  • kartáček
  • pálení pleti


Další recenze od 13.3.2012 17:21:05

Rozhodně mi černé tečky nezmizely,pleť je po použití citlivá a napnutá a to používám jen na T-zónu.Jediné plus vidím v měkkém kartáčku,který pleť propeelinguje a odstraní odumřelé buňky,což ale splní kterýkoliv obyčejný kartáček :(

  • měkký kartáček
  • hodně vysušuje
  • neodstraní černé tečky


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 15.3.2012 23:48:09

jedna z nejhorších věcí, kterou jsem si kdy dala na obličej. kartáček příjemný, gel hrůza. pleť jsem už po jednom použití měla citlivou, přesušenou a napjatou. chtěla jsem ho doplácat na dekolt, ale s tím ultra agresivním složením bych se brzo pročistila až na hrudní kost. takže za mě rozhodně ne.

  • žádné
  • celá ta záležitost je jeden velký nedostatek
  • vysušuje
  • dráždí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2012 14:08:20

Je to jeden z mých nejoblíbenějších čističů pleti a moc mi vyhovuje. Pleť je po něm hladká, čistá, stáhne mi póry. Super je balení a jednoduchost aplikace. Můžu jen doporučit :)

  • praktické balení
  • parfemace
  • viditelné výsledky
  • žádné


Další recenze od 16.3.2012 14:29:23

Průměrný čístící gel, neurazí ani nenadchne. Mám smíšenou pleť, skvěle odlíčí, kartáček funguje jako peeling na pleť a příjemná masáž. Po použití gelu je ale pleť trochu vysušená. S černými tečkami mi ale nic moc neudělal. Až dopotřebuji tento gel, určitě si nechám kartáček, ten je super.

  • katáček
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.3.2012 15:20:24

Koupila jsem jako nouzovku a taky to tak bohužel dopadlo. Gel je příliš tekutý, neuvěřitelně hnusně smrdí, stahoval a vysušoval mi pleť. Balení je příliš velký na to kolik tam toho doopravdy je a ten kartáček je otřesnej (k ničemu). Za mě fakt nee. Lepší je si koupit kvalitní kosmetický kartáček a nanést na něj gel co vám vyhovuje...

  • nevím o nich
  • vysušuje
  • smrdí
  • moc tekutá konzistence
  • kartáček na nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2012 17:52:46

Tenhle čistící gel mi opravdu nevyhovoval. Kartáček je moc jemný a nemá šanci odstranit černé tečky (ovšem na druhé straně dokáže odstranit případné zbytky makeup apod.) Parfemace mi vůbec nevyhovovala, samotný gel je hodně tekutý a přiliš vysušoval pleť.

  • kartáček odstraní povrchové nečistoty
  • příliš vysušuje
  • parfemace
  • kartáček moc jemný


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 17.3.2012 09:02:12

Dost mi vysušuje pleť a to jí mám dost mastnou, černé tečky jsou pořád na svém místě a žádné jiné zázraky se mi bohužel taky nestaly. Takže jako čistič celkem dobrý, ale za tu cenu nic moc.

  • příjemný kartáček
  • vysušuje
  • černé tečky neodstranil


Další recenze od 27.3.2012 06:05:37

používám jednou týdně místo peelingu. I když nemám mastnou ani problematickou pleť, nepřesušuje. Po použití mám pocit perfektně čisté pleti. Pokud se mi zrovna udělal pupínek, použiji častěji, zdá se mi, že se pak rychleji ztratí.

  • měkký kartáček
  • dobře čistí
  • žádné


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.3.2012 22:28:13

Podle mě super záležitost. Odstraní mi dokonce i černé tečky a pleť je po použití hladká, čistá a ani ne vysušená. Pozoruji méně akné i černých teček. Určitě mohu doporučit všem. Jsem spokojená i s kartáčkem, akorát mi vadí příliš tekuté složení, jsem od toho celá upatlaná :D Ale za výsledek krásné pleti to stojí :)

  • funguje na akné i černé tečky
  • teče to všude :)


Další recenze od 29.3.2012 22:49:10

Tak tento Exfo Brusher je pro mě jak dobrým kosmetickým výrobkem, tak na druhou i špatným. Je super v tom, že masíruje pleť a prokrví ji. Upřímně od černých teček ani akné mi to nepomohlo, spíš mi to zmatnilo pleť. Ale není na časté používání, protože pak strašně vysušuje pokožku. Aspoň moje zkušenost taková byla.

  • štětinky na masírování pleti - lze využít i třeba s olejíčky atd.
  • matuje pleť
  • cena
  • náplň je nevyhovující
  • vysušuje
  • neodstraňuje černé tečky
  • není na časté používání


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 30.3.2012 17:33:31

Tenhle produkt jsem samozřejmě musela vyzkoušet. A to hned jak byl uveden na trh. Nadšení se ale nekonalo. Gel jsem už znala, nevěděla jsem, že bude stejný jako se prodává i zvlášť bez kartáčku. Je agresivní, vysušuje, dráždí pokožku. Vůbec nedoporučuju. Co se kartáčku týče, ani zde se nadšení nekonalo. Neviděla jsem žádné výsledky. Nic co by nasvědčovalo tomu, že by kartáček pleť a póry nějak speciálně čistil. Za sebe nedoporučuji.

  • žádné
  • kartáček pleť nečistí
  • gel vysušuje
  • agresivní gel


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.4.2012 16:36:48

Požívám jen večer (dřívě i ráno, ale po zlepšení už není třeba). Hlavně po odlíčení a odstranění make-up. Dokonale vyčistí, osvěží. Kartáček je jemný, nedráždí (pozor ale, pokud přitlačíte, je schopný rozdeřít pupínek - nijak to neuškodí, jen vás to může mírně bolet). Gel/voda má trochu "doktorskou" vůni, ale mě vyhovuje. Krásně pění. Vyčistí. Pokud jste si rozskrábaly pupínek, po vyčistění se trochu ztáhne. Celkem dost vysušuje - výhoda u akné. Dá se používat i lokálně. Např. na noc potřít (nesmývat) - do rána to pupínek vyditelně vysuší. Rozhodně ale nedporočuji používat na větší oblasti tváře a dva dny po sobě - může ošklivě popálit kůži. Sám o sobě s akné nijak výrazně nepohne. Je ale mistr v čistění pleti a to je první krok k zbavení se akné. Ve spolupráci s dobrým krémem pomalu, ale jistě mizí rozšířené póry a pleť je jako dětská prdelka ;)

  • vůně (ovšem jak pro koho)
  • obal - dobře se drží v ruce
  • skvěle čistí
  • kartáček je velmi jemný - čistění=masáž
  • při nesprávném (a přehnaném) používání může trochu dráždit (chce to najít si správnou míru)
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.4.2012 16:52:52

Tak tento čistící přípravek slibuje že vás zbaví černých teček. Bohužel to se nestane nicméně pleť docela dobře čistí stahuje póry. Ale to asi jako každý jiný čistič který nemá ten kartáček nebo jak to říci. Co mi na něm vyhovuje je to že nevysušuje moji pokožku.

  • nevysušuje
  • čití
  • aplikace
  • nezbaví vás černých teček


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.4.2012 19:48:50

Tenhle produkt jsem si taky pořídila...hlavně kvůli tomu kartáčku. Ten se mi zdá velice příjemný. Ovšem gel..sám o sobě žádné zázraky podle mě nenadělá. Spolu s kartáčkem hezky pleť vyčistí, odstraní zbytky make-upu, ale není vhodný na každodenní užívání. To se mi pak objeví na pleti šupinky. Až ho spotřebuji, kartáček si nechám..ale gel koupím jiný.

  • hezky odstraňuje zbytky make-upu a jiných nečistot
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.4.2012 20:45:56

Já s ním tedy spokojená nebyla. S černými tečkami ani nehl. U "uší" na kraji obličeje mě vysušoval a musela jsem vždy použít vrstvu krému, protože jsem vysušování nechala dojít až k loupání pokožky. Obal je sice pěkný a dobře se snim manipuluje, ale to je tak vše.

  • obal
  • nefunguje
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.4.2012 10:23:45

S tímto výrobkem jsem velmi spokojená. Pleť dobře vyčistí, odstraní zbytky make-upu a přitom nedráždí. Složení gelu samotného mi přijde srovnatelné s jinými výrobky, ale mám pocit, že kartáček vyčistí pleť důkladněji. Častého používání bych se ale přece jen bála - já ho používám tak 1-2x týdně.

  • vyčistí pleť do hloubky
  • příjemný kartáček
  • při každodenním používání hrozí podráždění pleti


Další recenze od 4.5.2012 21:52:55

Skvělý produkt, krásně vyčistí a zbaví pleť "chcíplých" kožních buněk. Štětinky jsou velmi jemné a příjemné, vhodné používat každý druhý den. Následně použiji tonikum ze stejné řady a pak krém z řady pure- zmatňující. Ještě používám Pure 3v1. Doporučuji :)

  • jemný
  • příjemný
  • vůně


Další recenze od 5.5.2012 07:16:15

Vyzkoušela jsem už tolik přípravků na čištění pleti a proti černým tečkám, ale s tímto jsem byla spokojená nejmíň. Černých teček sice na chvilku ubylo, ale pak se stejně vrátily. Pleť jsem měla vysušenou, až mi u nosu odlézali šupinky (a to mám normální pleť..žádná citlivka) a od jebáčků mi to vůbec nepomohlo. Jediné plus je, že po téhle zkušenosti jsem se vykašlala na všechny tyhle zázračné čistící gely. Pleť si oplachuju vodou a mýdlem a jednou za tři dny použiju hloubkově čistící masku. Nemůžu si stěžovat. Pleť mám čistou a ani mě to moc nestojí.

  • Asi nic
  • Moc agresivní


Výrobek jsem si koupila, protože byl zrovna ve výhodné akci a nechtělo se mi utrácet za můj obvyklý dražší čistící gel. To byla chyba, Exfo Brusher mi vůbec nevyhovuje, strašně mi vysušoval pleť a tvořilo se mi mnohem více pupínků, vypadala jsem opět jako v pubertě:-D Takže jsem ho přestala používat, byl pro mě dost agresivní a černých teček mě rozhodně nezbavil, ani částečně.

  • příjemný kartáček
  • vůbec neodstranil černé tečky
  • dráždil mi pleť
  • tvořilo se mi výrazně více pupínků
  • strašně mi vysušil pleť
  • je dost řídký


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Fajn přípravek, jen by se asi neměl používat velmi často a je celkem dobré po aplikaci namazat pleť výživným krémem, aspoň to jsou mé postřehy. Jinak pleť spolehlivě vyčistí a má také příjemnou vůni, "kartáček" pleť také namasíruje a vypne. Tento přípravek mě nezklamal.

  • Vůně
  • osvěží a vyčistí pleť
  • myslím si že by se neměl používat příliš často aby nevysušoval


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

S tímto výrobkem jsem naprosto spokojená! :) Stejně tak jako s většinou pleťových výrobků od Garnier. Černé tečky po použití opravdu mizí a pleť se zdá mnohem čistější a jemnější! Jediné, co mi vadí, je síla čistícího gelu - pleť se mi zdá vysušená. Ale to není žádný problém, stačí použít hydratační krém a vše je ok. Ještě bych dodala, že asi není vhodné ho používat každý den, je dost silný - osobně ho používám tak jednou až dvakrát týdně - a také bych ho nepoužívala na pleť s akné. Mě už se několikrát stalo, že mi "roznesl" pupínky. Ale za mě rozhodně doporučuji! :)

  • Účinně odstraňuje černé tečky
  • Pleť je po použití svěží
  • Lehce vysušuje
  • Dost silný čistící gel


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.7.2012 03:52:32

Exfo Brusher mě zklamal. Kupovala jsem si ho především kvůli jeho kartáčku, nechala jsem se zlákat reklamou, že bude lépe čistit pleť. Nicméně jeho účinky mi připadají stejné jako u obyčejných gelů. Pleť tedy sice vyčistí, není vyloženě špatný, ale kvůli kartáčku jsem od něj čekala víc. Navíc mi připadalo, že pleť vysušoval.

  • někdo může ocenit kartáček (já ne)
  • kartáček neplní svůj účel
  • vysušuje


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Mám ráda značku Garnier Pure, ale bohužel mi tento výrobek moc k srdci neupnul. Je to stejné jako čistící gel od řady Garnier Pure, ale se štětinkami, které skoro vůbec na nic nejsou. Jednou jsem tento výrobek zkusila, nelituji toho, používala jsem ho, ale nemám důvod si ho víckrát kupovat, raději si koupím normální Garniel pure gel.

  • obal
  • zabraňuje vznik akné
  • stejné jako Garnier Pure gel


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.10.2012 11:01:55

Tento čistící gel mi hodně připomíná svými účinky klasický Garnier Pure gel na akné, ale oproti němu je aplikace s Exfo Brusher mnohem pohodlnější a podle mého jsou výsledky viditelnější, díky masážní hlavici. Cenově není nijak nedostupný, ale naprosto srovnatelný s ostatními produkty a nebojím se říci, že je i lepší. Balení je velmi dobré, víčko pevně drží, takže vhodný i na cesty. Za mne mohu doporučit, protože nemám co vytknout.

  • cena vs kvalita
  • obal
  • masážní hlavice
  • skutečně čistí pleť
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.1.2013 12:11:42

Bohužel nemohu tento čistící přípravek moc pochválit. Má odstranit černé tečky, ale nevšimla jsem si však žádné výrazné změny. Sice mi pleť vyloženě nedráždí, ale opravdu velmi vysušuje. Používám ho tedy, pokud mám pocit mastné pokožky což je tak 1 za měsíc. Díky tomu mi vůbec neubývá a určitě si neplánuji tento výrobek koupit znovu.

  • pro mě bohužel žádné
  • výrazně vysušuje pokožku obličeje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Čistící gel Exfo Brusher je obyčejný garnier gel na jaký jsem zvyklá + jakýsi gumový kartáček k němu. Na moji mastnou pleť je příjemný, snesu kde co, kartáček pleť hezky promasíruje, načechrá a osvěží, ale jinak je to prostě "pěnítko" jako každé druhé. Normální nebo suché pleti asi nebude vyhovovat vůbec, chce to po něm obličej opravdu hydratovat. Černé tečky ani nedokonalosti nevymaže. Vůně svěží, hezká.

  • na mastnou pleť je mi příjemný
  • kartáček obličej prokrví
  • černé tečky ani nedokonalosti nelikviduje
  • docela vysušuje
  • žádná inovace to není


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento produkt mě zaujal svým složením (kyselina salycilová) a obalem (čistící kartáček, kterým při máčknutí výrobku teče gel). Výrobce slibuje, že produkt odstraňuje maz a odumřelé buňky, funguje proti akné a stopám po akné. Má hloubkově čistit. Dlé mého, co slibuje, to také plní. Pleť vyčistí perfektně, po černých tečkách nejsou známky, pleť je odmaštěná. Přesto bych poukázala na jednu nevýhodu - kartáček. Já se hodně bojím plísní a všelijakých bakterií (tento kartáček nejde vyčistit a osušit po každém použití) a tento kartáček mi způsobuje díky tomu pěkně horké chvilky. Vzhledem k tomu, že je součástí výrobků, nejde ho úplně nepoužívat (přes něj se musí gel vymáčknout). Gel vymačkávám na ruku a poté aplikuji. Dále gel není vhodný na každodenní použití. Pleť sice perfektně vyčistí, ale kyselina salycilová je docela agresivní. Používala jsem 1-2x týdně, víc raději ne. Působí totiž také jako peeling a ten se také častěji nedoporučuje. Vyzdvihla bych však jednu věc - narozdíl od Loréal Pure Zone Perfect clear nesmrdí tak moc chemicky. Vůně není zrovna voňavá, ale není mi nepříjemná.

  • obsahuje antibakteriální kyselinu salicylovou a přírodní extrakt Herba Repair
  • zmatňuje pleť
  • nesmrdí (!)
  • působí i jako peeling
  • kartáček - špatně se čistí a nejde zcela vysušit
  • není vhodný pro každodenní použití


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.2.2013 03:12:59

Nevyhovoval. Sice musím uznat jeho klady, že pokud jsem ho použila při nouzi, když mi vyskákalo najednou akné, tak vše přes noc zahladil. Ale jinak pleť hned po druhém použití suchá a začervená. Obal strašný, všude se mi to lepilo po celém přípravku.

  • Ihned pomohl na akné
  • Lepkovost
  • Obal
  • Podrážděná pokožka


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.4.2013 14:24:29

Tomuto výrobku dávám spíše průměrné hodnocení. Moc se mi líbí, že je spojená masáž obličeje i s jeho vyčištěním. Speciální gumový kartáček mi je na pokožce velice příjemný a moc ráda ho používám. Gel make-up dobře odstraní, bohužel mě docela hodně vysušuje, takže se mi na obličeji začaly dělat šupinky. Účinnost proti černým tečkám nemůžu posoudit, protože na ně moc netrpím. Po použití jsem měla krásně vypnutou pokožku a stažené póry, bohužel mi nesedl gel, takže až výrobek dopotřebuji, určitě si kartáček nechám.

  • příjemný kartáček
  • dobrá manipulace s obalem
  • masáž a vyčištění obličeje v 1
  • vypnutá pokožka a stažené póry
  • gel vysušuje
  • šupinky na obličeji


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Na tomto čistícím gelu mě hrozně zaujal kartáček, proto jsem si to také koupila. Užívám ho již delší dobu, černé tečky jak slibuje po něm určitě nemizí. S gelem problém nemám, pleť po něm nevykazuje žádné známky napjatosti ani vysušenosti a čistění kartáčkem je mi příjemné. Většinou používám rovnou ve sprše k odlíčení make-upu a to plní perfektně.

  • příjemný chladivý gel
  • skvěle očistí pleť od make-upu
  • neodstraní černé tečky


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.7.2013 21:36:46

Tento výrobek mi teda moc nesedl. Černé tečky vůbec nezmizely (to jsem ale stejně moc nečekala :D). Kartáček byl příjemný, jemný - čištění bylo celkem fajn :D. Gel pěkně pěnil a pocit čistoty jsem celkem měla. Pleť však byla trochu vysušená. Po chvilce mě dokonace trochu pálila kůže. Mně tedy nevyhovuje - ale to neznamená, že nebude vyhovovat někomu jinému ;)

  • jemný kartáček
  • vysušuje
  • pálí po něm kůže
  • neodstraní černé tečky


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.2.2014 13:09:07

Mám často dost beďárků na obličeji, tak jsem si to koupila a pravidelně si s tím pleť "čistila". Jelikož ale uhry jsou virové onemocnění pleti, tak tím kartáčkem jsem si to akorát přenášela i tam, kde jsem je předtím neměla. Takže v závěru jsem to používala jen proto, ž e jsem to nechtěla vyhodit a to na nos, kde mám viditelné póry a černé tečky+kolem nosu. Ale že by se konal nějaký zázrak, že by to zmizelo, to teda ne. Akorát po použití je pleť hodně napnutá a lesklá.

  • hezky voní
  • kartáček roznáší pupínky po celém obličeji


Značku GARNIER mám moc rádá.Když jsem se dozvěděla že k nám do Česka příde ExfoBrusher byla jsem nadšená.Krásně voní.Jsem z něho nadšená.Obsahuje kyselinu salycovou a HerbalRepair.Má i své nevýhody.Pleť docela dost vysušuje.Když jsem ho použila 3x za týden,byla jsem strašně moc vysušená.A další mínus je to že neodstraňuje černé tečky.Asi bych si ho koupila znovu.

  • dostupný
  • odstraňuje kožní maz
  • kartáček
  • cena
  • složení
  • vysušuje
  • neodstraňuje černé tečky


Další recenze od 19.6.2014 23:11:56

Garnier pure active exfo brusher jsem dostala na Vánoce, ale bohužel skončil po prvním použití v koši. Pro mou citlivou plet' byl tento přípravek absolutní katastrofou. Je opravdu velmi agresivní vůči citlivé pleti a navíc ani nesplnil, co slibuje. Moje plet' byla napjatá, červená, suchá a podrážděná. Už nikdy více.

  • cena
  • nevhodný pro citlivou plet'


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 28.10.2014 09:44:24

Za mě teda totální zbytečnost. Přípravek uvnitř láhvičky je tekutý, úplně jak voda, ven vytéká přes otvor v masážním kartáči. Má nepříjemnou chemickou vůni, je hodně agresivní a vysušuje. Kartáč je velice jemný, sice hezky odstrání make-up, ale s černými tečkami ani nehnul, navíc jsem po něm neměla pocit vyčištěné a jemné pleti, jako je to u běžných gelů s peelingovými částečkami. Jeho používání je nepraktické, mnohem lépe se mi obličej čistí prsty.

  • nic
  • agresivní
  • vysušuje
  • kartáček je nanic


Koupila jsem si to ze zvědavosti.Je dobrý v čištění pleti od makeupu,ale na černé tečky rozhodně ne.Gel uvnitř mě štípal a nebyl mi přijemný.Nechala jsem si obal a dovnitř dala svůj vlastní čistící gel.Obal je úžasný,ty štětinky jsou skoro jako masáž.Ale používat na černé tečky bych to vážně nemohla,nepomáhá

  • Aplikátor
  • Dostupnost
  • S černými tečkami nehnul
  • Gel vysušoval a štípal


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.8.2016 21:42:45

Tento přípravek jsem si koupila, protože byl v Rossmanu v akci. Připadalo mi úžasné, že má kartáček, ale ten přípravek, který je uvnitř udělá jen na obličeji lepkavou masku, kterou musíte smýt. Slibuje, že vyčistí pleť od černých teček, ale to se rozhodně neďeje. Vysušušuje pleť a když jsem ho nanesla na sušší místa na obličeji, tak se mi druhý den sloupávala kůže. Už bych si ho rozhodně nekoupila

  • Tam, kde je potřeba vysuší pleť
  • Cena
  • Neúčinnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.8.2016 16:13:06

Za mě spíš podprůměrný výrobek. Koupila jsem kvůli kartáčku asi tak jako všichni. Kartáček mě baví, ale to cosi uvnitř je za mě vážně propadák. Pleť sice vyčistí, bohužel ji zanechá lepkavou. Mám mastnou pleť, ale po tomhle se mi obličej začal loupat. Nepomohla ani aplikace vyživujícího krému. Černé tečky trošku ubyly, ale za loupající se obličej to dle mého nestojí.

  • kartáček
  • vysušuje!!!


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.8.2017 12:47:10

K tomuto čistiacemu gélu som sa dostala náhodne ale musím povedať, že lepší som v živote nemala. Vždy som mala problémovú pleť ale pri používani tohto gélu sa mi pleť omnoho zlepšila. Ked som gel dopotrebovala tak vyrážky sa mi trochu vrátili ale bolo ich omnoho menej čiže určite ho budem používať ďalej. Osobne si myslím že je vhodnejší pre mastnejšiu pleť.

  • Vynikajúco čistí pleť
  • Cena
  • Praktické balenie
  • Neodstráňuje čierne bodky