Garnier Pure Active Čistící tonikum proti akné recenze a zkušenosti

Tonizace Garnier Pure Active Čistící tonikum proti akné
Tonizace Garnier Pure Active Čistící tonikum proti akné - obrázek 1
Tonizace Garnier Pure Active Čistící tonikum proti akné - obrázek 2
5 2 9
  • Průměrné hodnocení 2
  • 23% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 3
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Pure Active Čistící tonikum proti akné

Další recenze od 7.5.2012 15:31:28

Toto tonikum používám jednou denně-večer, po vyčištění exfo-brusherem nebo z řady pure čistící gel 3v1. Po použití nanesu krém z řdy pure-zmatňující. Používám pouze jednou denně, protože je to síla! Pokud je nějaký pupínek rozrýpaný-mám pocit, že to nepřežiju :). Po 5 dnech používání , jak píše výrobce došlo k vidětelnému zlepšení.

  • pomáhá
  • může vysušovat


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 7.5.2012 17:37:32

Tonikum je dost agresivní, takže naprosto nevhodné pro aknózní pleť. Poctivě jsem tonikum používala dvakrát denně hned jak byla tato řada uvedena na trh, což už je pár let. Nejdřív nastalo mírné zlepšení co se týče pupínků, ale to bylo velmi krátkodobé. Pak nastalo rapidní zhoršení a co víc - má pleť byla z této řady úplně "zhuntovaná". Pleť vysušená, takže neuvěřitelným způsobem se mastící sama od sebe a akné se taky zhoršilo. Ještě dlouho jsem dávala obličej dohromady. Obal je rovněž naprosto šílený, uzávěr vůbec netěsní a tonikum samovolně vytéká. Stačí letmé obrácení hrdlem dolů a tekutina teče, natož při cestování - to vyteče komplet celá lahvička. Tento produkt určitě nikomu nedoporučuji!

  • nic
  • zhoršuje stav problematické pleti
  • vysušuje
  • agresivní
  • hrozné balení


věk
25-34

pleť
smíšená
tmavý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.5.2012 14:17:01

Myslela jsem, že to bude to právé pro mou mastnou a problematikcou pleť, ale to jsem se teda šíleně spletla. I mou pleť totiž dráždí a vysušuje, což se mi snad u ničeho jiného nestalo. Tento výrobek je velmi agresivní, rozhodně si ho už nekoupím, letěl do koše.

  • žádné
  • vysušuje
  • je agresivní


Další recenze od 9.1.2013 20:12:52

Nejhorší tonikum, nedoporučuju ho nikomu. Hned po otevření je STRAŠNĚ cítit po alkoholu. Když jsem si s tím čistila pleť (jen jednou, potom letěl do koše) strašně to pálilo a měla jsem ji úplně rudou - a to ji nemám nijak extra citlivou. Ráno po probuzení na mě čekalo nemilé překvapení, před čištěním jsem neměla skoro žádné pupínky, ale po tomto toniku byla pleť samý pupínek. Navíc tonikum strašně vysušuje. Obal je hrozný, víčko se špatně otevírá a když tonikum otočíte vzhůru nohama, teče. Jedinou výhodu vidím v ceně a pak také to, že pleť docela hezky dočistil od makeupu.

  • cena
  • dobře dočistí od makeupu
  • zhoršuje akné
  • smrdí po alkoholu
  • zarudlá pleť
  • štípe, pálí
  • vysušuje
  • špatně se otevírá
  • obal netěsní


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.1.2013 08:26:59

Když jsem ho kdysi používala, tak ze začátku se mi zdálo tohle tonikum fajn, ale už asi tak po týdnu se mi začala zhoršovat pleť, byla strašně vysušená a po použití tonika taková drsná, protože byla zbavená veškerého přirozeného/dobrého mazu a pleť vypadala na pohled hrozně. Tonikum je podle mě agresivní, spíš zhoršuje akné, pory jsem měla pak takové divné, na povrchu vylézal pak časem maz a leskl se mi obličej a přitom byla pokožka celkově vysušená. Už nikdy více. A ta "vůně" taky nic moc, když se mi výpary dostaly k očím, tak mi slzely.

  • dostupnost a cena asi
  • zhoršuje akné
  • vysušuje
  • lesk se mi obličej a vypadal mastně
  • výpary štípou do očí a nevoní


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.1.2013 12:34:13

Po přečtení předchozích recenzí nemohu nic jiného než souhlasit, že patří mezi opravdu velmi agresivní přípravek. Vádí mi taky jeho vůně, velké množství alkoholu, vysušuje, pálí a pro suchou pokožku je naprosto nevhodný. Používám ho tedy jako dezinfekci a to tak 1 za měsíc.

  • žádné
  • vysušuje
  • pálí
  • vůně
  • velmi agresivní


Nekupovat, nekupovat, nekupovat! Výrobek obsahuje alkohol, který při léčbě akne nemá co dělat ! Sama jsem použila, akne se zhoršilo, vubec nepomohlo. Přípravek velmi dráždí, plet' byla červená, napjatá. Po vynechání přípravku jsem cca po 3 měsích zkusila aspon na vyčištění pleti večer, ale přípravek byl stále agresivní!

  • nic
  • Zhoršení akné
  • Dráždivost
  • Zarudnutí
  • Nepomáhá


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.8.2015 21:17:35

Já nevím, mně tohle tonikum zas až tak strašné nepřijde. Mám sadu- peeling, čistící gel a toto tonikum a používám jen při špatném období- kolem MS kdy mám pleť děsnou. A překvapivě tato trojka pomáhá. Tonikum bych ale řekla že dělá asi nejméně. Občas mě docela pálí, když ho používám déle jak pár dní po sobě tak hodně vysušuje a pleť se ještě zhorší. Znovu ho nekoupím, ale nejhorší není.

  • léčí pupínky
  • při delším používání vysuší
  • může pálit


Další recenze od 29.10.2015 20:45:28

Tento produkt používám už více než rok a myslím si že je to nejlepší volba při problémové pleti s akné. Na akné jsme trpěla jako kazda puberťačka a vyzkoušela mnoho výrobků. Tento je nejelo si ze všech. Je zde mnoho negativních komentářů ze vysušuje a je agresivní ale při použíti správneho hydratačního nočního kremu funguje tak jak má :) jsem maximálně spokojen a doporučuji ale opravdu pleť po použít namazat.

  • Účinnost, vůně, množství,
  • Žádne