Garnier Sensitive zklidňující odličovač 2v1 recenze a zkušenosti

Odlíčení Garnier Sensitive zklidňující odličovač 2v1
Odlíčení Garnier Sensitive zklidňující odličovač 2v1 - obrázek 1
Odlíčení Garnier Sensitive zklidňující odličovač 2v1 - obrázek 2
Odlíčení Garnier Sensitive zklidňující odličovač 2v1 - obrázek 3
5 4.5 27
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 89% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 27 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Sensitive zklidňující odličovač 2v1

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 1.4.2012 00:04:54

Výborný dvousložkový odličovač, s nímž lze hezky odlíčit i voděodolnou řasenku. Na oči si jej nemůžu vynachválit, odličuje jemně a beze zbytku. Je neparfemovaný, nedráždí a je vhodný i na citlivé oči a pleť. Lahvička mi vydrží hodně dlouho i při každodením používání. Jeden z mých nejoblíbenějších.

  • jemný
  • neštípe
  • nedráždí
  • bez parfemace
  • dlouho vydrží
  • nemá


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.4.2012 20:42:55

Velmi oblíbený odličovač. Nevysušuje pokožku, dobře se roztírá a dobře odličuje jak řasenku, tak i make-up. Má praktický uzávěr, lahvička se dobře otvírá. Je příjemný, mám pocit, že mi vůbec nezatěžuje pokožku. Má i obsah oleje, takže trochu pokožku promastí.

  • neštípe a nedráždí pokožku
  • nezatěžuje pokožku
  • dobře odličuje


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.4.2012 17:33:34

Nejlepší odličovač jaký jsem kdy měla,používám ho už hodně dlouho a je prostě nejlepší, nevysušuje pleť, super cena, krásně a rychle odlíčí oči i tvář, i voděodolné líčení jde hezky bez námahy dolů, nikdy se mi nestalo, že by mi po něm zčervenaly oči jako u jiných odličováků :-)

  • rychlé odlíčení jedním tahem
  • žádné


Mám ho už po druhé a je prostě nejlepší! Jen jemně parfémovaný,velmi příjemný, po důkladném protřepání není mastný.Odlíčí vše,i voděodolnou řasenku,bez drsného drhnutí.Zanechává pleť hebkou,s normální pletí bych snad ani nepotřebovala mazat krémem. Rozhodně koupím znova,nebo alespoň vyzkouším další odličováky z této řady :)

  • Vůně
  • Odlíčí vše
  • Hebká pleť
  • Nemastí
  • nevím :)


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.6.2012 19:58:17

S odličovačema mám už několik let problém, zkusila jsem různě značky, ale vždy mě po každém pálili nesnesitelně oči a kůže. Jediný odličovač, který je šetrný je tento. Jiný nekupuju - jsou to zbytečně vyhozené peníze. Navíc poměr kvalita - cena - velikost je naprosto super a nekonkurenční. Krásně odličuje a to i voděodolnou kosmetiku. A je nejen na oči, ale i na tvář.

  • nepálí
  • nevysušuje
  • dobře odličuje
  • cena
  • nedráždí
  • žádný


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.7.2012 14:24:02

Předtím než jsem objevila micelární vody, byl tohle jeden z mých oblíbených odličovačů očí. Oči odlíčí opravdu výborně, nevysušuje, protože je dost mastný. Tím ale jak, je mastný, tak se nedá použít na obličej (mastnou pleť), to znamená mít další odličovač. Proto si jej už nekoupím, ale odličovačí očí je to skvělý.

  • výborná odličovací schopnost
  • nevysušuje pokožku
  • nedráží oči
  • je dost mastný


Další recenze od 28.7.2012 21:43:45

výborný i po citlivé oči, pro mou sušší pokožku mastný akorát. pleť je po něm krásně jemná. lehce odlíčí i voděodolnou řasenku, nepálí. nelíčím se děnně takže výdrž je neuvěřitelná, už ho mám potřetí a neměnila bych. v drogerii už žádný jiný nekupuju.

  • hodně muziky za málo peněz
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.7.2012 13:42:49

Tenhle odličovač je ideální na odlíčení voděodolných řasenek a to díky dvousložkovému složení. Obsahuje olejíček, který příjemně odstraňuje líčení z očí, ale i když je na celý obličej také, tak ho používám pouze na oči a to právě kvůli té lehce olejové bázi. Jinak stačí použít malé množství, jen lehce voní, neštípe a nepálí, pokud se dostane do očí. Jediné co mi vadí je, že celé horní víčko není uzavřeno u žádných odličovacích vod od Garnieru pořádně, takže při převážení jen musím dávat pokaždé do sáčku a zamotat, aby se nepokapalo vše okolo.

  • jemně odličuje
  • přímně a jen trochu voní
  • odlíčí i voděodolný make-up
  • stačí malé množství
  • špatně sedí víčko


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.9.2012 22:41:01

Po Ryoru jsem zkusila tento od Garnieru.. Při odličování mi nepřišel tolik mastný jako R., díky čemuž jsem měla pocit, že mě moc neodlíčil.. Spíše jako bych se odličovala vodou.. Až když jsem si prsty sáhla na obličej, ucítila jsem tu olejovou bázi.. Ovšem odličuje skvěle, nevysušuje...

  • vůně
  • nevysušuje
  • odlíčí
  • nevím


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.9.2012 17:06:22

Odličovač je naprosto perfektní, mám už několikáté balení a rozhodně ho budu kupovat dál. Úžasně a rychle odlíčí i silné nalíčení, i voděodolné. Protože mám mastnější pleť a odličovač je dvousložkový s olejem, používám ho hlavně na odlíčení očí. Na tvář občas také, ale tu si pak ještě dočistím tonikem. Jediné mínus je obal. Ještě se mi nestalo, že by mi při převážení vytekl do tašky, ale zavírání je takové fórové, takže se to může stát.

  • skvěle odličuje i voděodolné líčení
  • vůbec nepálí v očích
  • obal


věk
15-24


dehydratace
střední

Další recenze od 24.9.2012 22:49:52

Tak nejprve přednosti. Kupuji tento odličovač asi už 2 rokem a i přes menší nedostatky jsem spokojená. Odlíčí i voděolné líčení, neštípe, odlíčí opravdu všechno. Nemusíte tlačit, stačí jen přiložit na oko a jemně setřít a máte hotovo. Parfemace není nijak nepříjemná. Jediné co bych vytkla je poněkud vyšší cena a je neuvěřitelně mastný. Máte od toho mastný celý obličej, že i pod vodou to dá práci smýt, ale zase odličování bez starostí a během chvíle!

  • Odlíčí i voděodolné líčení
  • neštípe na očích
  • Mastný
  • Cena


Další recenze od 27.1.2013 17:37:43

Tento dvousložkový odličovač by měl skvěle odlíčit i voděodolné líčení. Docela plní, co slibuje, ale v porovnání s dvousložkovým odličovačem od L´Orealu je na tom hůře. Zdá se mi, že tento neodlíčí zejména oči tak lehce a také je dost mastný. Balení vydrží dlouho a vyjde levněji. Obal je bezproblémový.

  • cena
  • obal
  • je mastný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.1.2013 20:35:23

Musím priznať, že tento odličovač som kúpila zo zúfalstva, pretože som vyskúšala xy odličovačov na vodeodolnú riasenku a všetky boli buď strašne mastné, alebo štípali v očiach a okolí, alebo vôbec neodličovali...Nie som veľkým fanúšikom Garnier, keďže mi zopár ich produktov podráždilo pokožku, ale som rada, že som tento odličovač riskla....Naozaj mu nemám čo vytknúť...

  • odličuje vodeodolnú riasenku
  • nie je mastný
  • nedráždi oči ani očné okolie
  • cena
  • žiadne som nenašla


Nejlepší odličovač ve své cenové kategorii. Musím říct, že odlíčí naprosto všechno a nikdy jsem nemusela použít více jak jeden odličovací tampónek. Prostě na Garnier nedám dopustit. Čekám vždycky na akci a beru :) nikdy mi nic nevyhovovalo tak jako G.

  • cena
  • vůně
  • odlíčení 100%
  • lehký
  • příjemný
  • není


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.4.2013 22:49:41

Tento odličovač mám již podruhé a za jiný ho už nevyměním. Jsem s ním naprosto spokojená - neštípe v očích, skvěle odličuje a kůži na obličeji i promastí, což je u mě velké plus. Uzavírání se mi ještě ani jednou samo od sebe neotevřelo. Odličuje i voděodolné líčení. Budu si ho kupovat i nadále.

  • jemný
  • neštípe v očích
  • cena
  • nevysušuje pokožku
  • skvěle odličuje
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 29.4.2013 21:17:12

Garnier Sensitive zklidňující odličovač 2v1 použivala jsem ho asi před rokem několik let. V tu dobu jsem si ho nemohla vynachválit(než jsem našla lepší), opravdu se s ním odličovalo dobře cokoliv a jakékoliv množství, výhodou je i voděodelné líčení. Ale přestal mi vyhovovat, protože jsem po něm měla strašně mastnou pokožku.

  • Odličovací schopnost
  • Moc mastný


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.5.2013 12:40:31

Tento odličovač mi naprosto sedí. Mám citlivou pleť kolem očí, takže musím dbát na to, co kupuju, aby mi to nepodráždilo pokožku. Tento výrobek mi naprosto vyhovuje. Před použitím se promíchá, takže pak už tak mastný není. Když ho večer použiju, ráno mám krásnou, nevysušenou pokožku i bez použití jakýhokoliv krému. Jsem naprosto psokojená, určitě koupím znovu

  • dvousložkový
  • nevysušuje
  • příjemně voní
  • přijatelná cena
  • praktický obal
  • i pro citlivou pokožku
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.8.2013 13:51:42

Tento odličovač jsem si koupila náhodou, protože byl v akci za 80,-.Strašně mě překvapil.Odlíčí úplně všechno.Neštípe,nepálí,nedráždí.Když bude v akci tak po něm zase šáhnu.Láhvička má 200 ml což je docela dost a i při každodenním používání (cca 3 měsíce) ho mám necelou půlku a to ho nijak nešetřím.Jediný háček: Když ho chci nanést na tamponek vždycky je všude jen ne na tom vatovým tamponku:D

  • Je po něm jemná pleť
  • Vhodný pro citlivou pleť
  • Bez alkoholu
  • Odlíčí vše
  • Vždycky vystříkne všude jen ne na tamponek:D


věk
15-24


dehydratace
střední

Další recenze od 15.9.2013 18:18:06

Tento dličovač mě poměrně překvapil čekala jsem totiž jen další z řady nepovedených odličovačů.Potěšilo mě že je i na voděodolný make-up léto sice končí a tak se používání voděodolného make-upu zmírní,ale je to dobré i pro normální make-up protože si můžete být jisti že někde nějaký make-up nezůstane.Jediná věc co mi trochu vadí je mastnota sice je to fajn protože si myslím že to má i hydratační účinky,ale lidem z mastnou pletí bych to asi opravdu nedoporučila.Je i fajn že je bez parfemace,barviv a alkoholu.Sice se říká že odličovač kde není alkohol nemůže dobře odličovat,ale to si po zkušenostech z odličovači bez alkoholu nemyslím.Balení má pevné takže by se hned tak neměl rozlít. :)

  • balení
  • je na voděodolný make-up
  • je bez alkoholu,barviv a parfemace
  • Není drahý
  • Je hodně mastný což sice nevadí mě,ale lidem s mastnou pletí by to vadit mohlo


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.10.2013 18:45:50

Díky tomu, že je tento odličovač levný, dvoufázový a ve velkém balení, zkusila jsem mu dát šanci a rozhodně nelituji! Odlíčí krásně i větší vrstvu řasenky a skvěle mi zhydratuje oční okolí, které mám dost citlivé. Jelikož mam smíšenou pleť, hodlám s ním odličovat jen oči a mám pocit, že mi balení vydrží hodně dlouho! Mohu jen doporučit!

  • velikost balení
  • olejová složka pro citlivé oči
  • cena
  • neubývá
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.5.2014 14:58:36

Odličovač od Garnier jsem si koupila na základě kladných recenzí. Je bez parfemace, alkoholu a barviv a odličuje voděodolný make-up. A musím říct, že je vážně super :). Odlíčí i "megadržící" maybelline volum express, která sice není voděodolná, ale drží jako přibitá :D. Odličovač jsem koupila v DM za tuším 99,- a pořídím si ji znovu :).

  • Zklidňuje
  • Nedráždí
  • Opravdu odličuje
  • Cena
  • Dostupnost
  • Vadí mí způsob aplikace odličovače na tampon
  • Víčko není moc kvalitní


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tohle je muj prvni odlicovac a ikdyz nemam s cim porovnavat, myslim ze ho dlouho dobu menit nebudu. Svoji funkci odlicovani plni uzasne. Oci me po nem nepali a snadno si poradi i s vodeodolnym licenim. Oci mi odlici behem minutky a vyhoda je, ze na tamponek ho staci dat jen trochu, takze vam vydrzi dlouho. Jen mi trochu vadi, ze je celkem dost mastny.

  • odlicuje vodeodolne liceni
  • krasny obal
  • je hodne mastny


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.2.2015 14:56:48

Pro mě jednoznačně nejlepší odličovač za skvělou cenu, dá se dost často koupit v akci, například v tescu. Vyhovuje mi hlavně proto, že odlíčí rychle i voděoodolnou řasenku a nedráždí oči. Já moc nepoužívám make up, občas si dám BB krém, ale i tak mi vždy stačí čtyři tamponky z obou stran a jsem krásně odlíčená. Prostě si ho budu kupovat znova a znova :)

  • šetrnost
  • rychlost odlíčení
  • cena
  • vůně
  • nedráždí oči ani pleť
  • nic :)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.7.2015 01:11:08

Můj zatím nejoblíbenější odličovač. Má velmi jemnou vůni, odličuje prostě perfektně, poradí si úplně se vším - gelové linky od Essence, které se prostě nedaly ničím odlíčit, nebo naopak také gelové od L'Oréal, které jsou extrémně černé - vše s ním jde pryč skvěle. Není ho potřeba dávat nějak moc, a díky tomu mi vydrží vždycky tak 4 měsíce. Není příliš mastný, nesvědí mě po něm obličej, ani nepálí oči. Přijde mi docela hydratační. Teď odličuju micelárkou, ale určitě si ho koupím znovu!

  • jemná vůně
  • nepálí v očích a není moc mastný
  • skvěle odličuje
  • hydratuje
  • dlouho vydrží
  • balení - víčko se snadno ulomí


Další recenze od 5.1.2016 13:02:21

Skvelý odličovač. Má dvojfázové zloženie, odlíči oči, aj vodeodolný make-up. Mám akné, ktoré nezhoršuje, naopak krásne upokojí pokožku. Neobsahuje alkohol ani parabény, nie je parfemovaný.Je taký mastnejší, čo môže niekomu vadiť, ale ja si to aj tak nenechávam na pleti, čiže mi to je jedno. Balenie mi vadí, trochu vyteká. Ale inak ho hodnotím pozitívne a určite kúpim znovu. :)

  • odlíči všetko
  • bez alkoholu, parfumácie a parabénov
  • upokojuje
  • dobrý odličovač za super cenu
  • zanecháva mastnú pokožku
  • balenie


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.2.2016 12:29:02

Tak tohle byl můj miláček! :) Dvousložkový mazlík, kterého jsem používala na oči i celý obličej. Protřepala jsem lahvičku, dala na odličovací tamponek a rychlostí blesku mi to stáhlo celý oční i obličejový make up. Nedráždil, nevysušoval, odličoval rychle, spolehlivě, nebyl parfemovaný. Byl velice příjemný. Koupila jsem 2 nebo 3 balení a klidně zase koupím znova. Obal fajn, bez problémů. Cena se mi zdá taky v pořádku. Doporučuji všem :).

  • odličuje rychle a dobře
  • nedráždí
  • bez vůně
  • cena je ok
  • nemá


Další recenze od 8.9.2017 06:17:13

Mám citlivou pleť, vybrat si odličovací přípravek je pro mě povětšinou sázka do loterie. Musím říct, že tento je jeden snad z 10, který mi opravdu sednul. Žádná vyrážka, příjemný, lehce odlíčí jakýkoliv makeup, žádný zápach. Používám již přes rok (a to se líčím dá se říct denně), žádné negativa jsem nespozorovala. Rozhodně u něj zůstanu :)

  • neutrální vůně
  • možná pro někoho cena :)