Gillette Venus Satin Care recenze a zkušenosti

Depilace, epilace Gillette Venus Satin Care
Depilace, epilace Gillette Venus Satin Care - obrázek 1
Depilace, epilace Gillette Venus Satin Care - obrázek 2
5 4.5 38
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 38 recenzí
  • Výrobce Gillette

Recenze produktu
Gillette Venus Satin Care

věk
25-34

Další recenze od 22.12.2015 01:09:51

Penu mám vo verzií Pure & Delicate. Bola v balíčku spolu so strojčekom Venus vo verzií 70ml. Prišlo mi to fajn. Aspoň ju môžem vyskúšať. Ako prvé ma zaujala vôňa. Prišla mi taká mint. Gél sa dobre nanášal a veľmi dobre účinkoval. Po nanesení sa s ním úžasne holilo. :) Lenže gél ma jedno veliké mínus na ktoré som prišla po oholení. Podráždená pokožka. Vyskákali mi také tie malé pupienky a veľa! Ako keby som žiadny gél nepoužila a ohoblíkala si podpazušie na sucho. Myslela som si že to bude asi žiletkou(použila som 1x Venus)ale toto sa mi stávalo aj keď som sa holila inými žiletkami. Za mňa nie.

  • pekná vôňa
  • dobre sa nanášala
  • úžasne sa s ním holí
  • podráždená pokožka po holení


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2015 21:04:08

Gel mi ze začátku docela vyhovoval. Krásně se roztírá, má příjemnou vůni a balení je taky celkem fajn. Po chvíli používání se mi ale na nohách udělala z gelu nějaká vyrážka. Asi mi vadila některá ze složek a holení bylo lepší bez toho, než s gelem. Mamce ale vyhovuje. Cena by mohla být trochu nižší. Takže za mě už ne.

  • Vůně
  • Nesedl mi


věk
25-34

Další recenze od 24.5.2014 02:40:23

Kúpila som ho raz a tuším naposledy.Je pravda,že krásne voní a netreba ho veľa.Poteší aj varianta pre suchú pokožku.Každopádne,som sa po ňom strašne vyhádzala,svrbeli a štípali ma nohy po oholení,čo sa mi nestávalo(Balea mi to nespravila napr).Asi mojej pokožke vadí nejaká zložka,kamarátke práve naopak úplne vyhovuje a nemá s ním problém.Moja pokožka je asi citlivejšia.Cena je ako u celej Gillette značky prehnaná,čo ma odradzuje tiež.Pre mňa taký slabší priemer.

  • netreba ho veľa
  • vôňa
  • asi som chytila alergiu na nejakú zložku-nohy svrbeli a pálili
  • cena


Značku Gillette miluju a ještě více jejich produkty.Tento gel jsem koupila v drogerii TETA a stal se mým nejoblíbenějším.Nemám slov.Prostě to nejde popsat jak je užasný.Mám ten levandulový a určitě vyzkouším i další!Mohu ho maximálně doporučit.Krásně oholí a hydratuje.Má luxusní obal a luxusní vůně.Doporučuji!

  • cena
  • dlouho vydrží
  • vůně
  • gel krásně pění
  • balení
  • výber z mnoha vůní
  • dostupný
  • hydratuje
  • zanechává pokožku hebkou
  • žádné!


věk
25-34

Další recenze od 11.4.2014 13:12:57

Vždy jsem tvrdila, že gel je na holení nejlepší a tento si nemůžu vynachválit - je srovnatelný s Isana gelem, ale zde stačí o poznání menší množství gelu na aplikaci. Dobře pění, má skvělé vůně - nejradši mám oranžové a zelené balení. Nedráždí pokožku a kůže je po něm hladká a voňavá. Cena je možná pro někoho vyšší, ale dá se často pořídit v akci i o 50% levnější, takže stačí vychytat. Doporučuji.

  • stačí malé množství
  • krásné vůně
  • v akci dobrá cena
  • nedráždí pokožku
  • dobře pění
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 29.1.2014 22:00:51

Venus Satin Care je nejlepší gel na holení, dlouho vydrží, protože stačí opravdu jen málo gelu a vytvoří hodně pěny, spolu s Gillette Venus Embrace zajistí rychlé a pohodlné holení. Po aplikaci ihned napění, takže se dobře nanáší. Nohy jsou po něm dokonale hladké. Rozhodně tento kvalitní produkt doporučuji.

  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 10.12.2013 14:11:41

Na tenhle gel jen samou chválu! gel se hned na vzduchu promění v krásnou pěnu, na pokožce působí také příjemně a dokonale hydratuje. Po použití jsem nikdy nenašla jediný červený pupínek, a už vůbec nikdy jsem se neřízla, protože žiletka (ať už jakákoliv) po gelu od Gillette klouže jako po másle. No a ta vůně je prostě třešnička na dortu.

  • Nádherně voní
  • Super konzistence
  • Hydratuje
  • Kvalitně změkčuje chloupky
  • Cena
  • Žádné


věk
35-44

Další recenze od 6.12.2013 10:04:56

Často používám na holení spíše pánské gely s kterými jsem více spokojená. Tento jsem si koupila, když byl v akci protože jsem ho chtěla vyzkoušet. Příjemně mě překvapil. Sice je za vyšší cenu (když zrovna není v akci) ale je jedním slovem perfektní. Stačí ho nanést opravdu malé množství a vytvoří bohatou pěnu. Krásně voní a pokožku vůbec nevysušuje. A to dokonce tak, že není ani potřeba po holení nanášet balzám na podrážděnou pokožku z holení.

  • malé množství vytvoří bohatou pěnu
  • krásně voní
  • žádné


věk
25-34

Od Satin Care jsem očekávala opravdu hodně, bohužel zase tak nadšená jsem nebyla. Ale rozhodně je to jeden z nejlepších produktů na holení, co se u nás dá sehnat, jiný si už ani nekupuji. Hezky voní, líbí se mi i konzistence gelu, která se pak změní v jemnou pěnu, pokožku nedráždí tolik jako jiné pěny. Ale já mám asi velmi citlivou pokožku, po holení se mi s touto pěnou se mi pupínky stejně udělaly. Závěr tedy je, že bych si dokázala představit i lepší produkt, ale bohužel žádný takový zatím neznám.

  • vůně
  • konzistence
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2013 09:23:23

Pokaždé, když jsem se snažila na pěně ušetřit a koupila si levnější verzi, vrátila jsem se pokorně k Gillette. Cena je sice vyšší, ale produkt také podle toho dlouho vydrží, navíc ho stačí opravdu maličké množství na celé lýtko. Je to krémová pěna, ne taková vzduchem naplněná, jako u jiných produktů. Holítko se k noze krásně dostane a jemně nohu oholí, málokdy se stane, že se pořežu. Navíc krásně voní.

  • cena v poměru s výdrží
  • vůně
  • nic


věk
25-34

Asi nejlepší gel na holení pro ženy na českém trhu. Vždy vyzkouším nějakou levnější variantu a vrátím se stejně zpět k tomuto gelu. Postačí málo a gel krásně napění, chloupky změkčí, pokožku vůbec nevysušuje, příjemně jemně voní a žiletka krásně klouže po pokožce. Cena je sice vyšší, ale lze v akci sehnat za velmi dobrou cenu. Za ještě lepší cenu lze sehnat v Německu (cca 3 eura) a kvalitativně je někde úplně jinde (jedno balení vydrží mnohem déle než české).

  • postačí opravdu malinké množství
  • příjemně voní
  • změkčuje chloupky
  • stále vysoká cena, co dávno kvalitě neodpovídá


věk
25-34

Další recenze od 25.5.2013 17:23:35

S tímto gelem na holení jsem maximálně spokojená. První věc je, že vydrží skutečně dlouho už z důvodu, že stačí na pokožku nanést malé množství. Gel se rozpění a velmi lehce se roztírá. Holení s ním je snadné a rychlé (stačí přejet žiletkou jen jednou). Pokožka je po holení hebká a řekla bych, že i hydratovaná. Já doporučuji.

  • rychlé holení
  • pění
  • stačí nanést malé množství
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 29.4.2013 20:51:57

Gillette Venus Satin Care jsem si koupila s velkým očekávám, protože značka Gillette mě nikdy nezklamala. Bohužel ale musím říct, že tohle pro mne byl takový průměr. Nohy jsem měla podrážděné i přes jeho použití(díky tomu jsem přešla už na pánský Gillette), což je pro mne nejdležitější. Ale zas měl jiné klady jako vůni a dlouho výdrž.

  • Vůně
  • Výdrž
  • Podráždění i přes použití


věk
25-34

Další recenze od 3.3.2013 09:01:48

Fajn gel na holení. Klasiký a praktický aplikátor, stačí malé množství gelu, gel se snadno roztírá a vytváří hustou pěnu. Je k pokožce jemný a holící strojek snadno "klouže" po pokožce. Je příjemně parfémovaný a nevysušuje pokožku. Jen mi přijde, že stejnou službu udělají i levnější holící gely.

  • Parfemace
  • Hustá pěna
  • Nevysušuje
  • Platí se jen za značku


věk
25-34

Další recenze od 12.2.2013 13:47:08

Jeden z nejlepších gelů na holení, které jsem kdy měla. Mám hodně suchou pokožku a po holení s tímto gelem mám nožky vždy krásně hebké a hydratované. Ihned po vymáčknutí malého množství gelu "začne růst" takže spotřeba není nijak závratná a stačí ho opravdu malé množství, takže dlouho vydrží.

  • nevysušuje
  • stačí malé množství
  • žádné


věk
25-34

Tento holící gel od Gillette používám již roky. Vyzkoušela jsem i jiné dámské pěny na holení a výsledkem byla akorát brzy vypotřebovaná láhev a podrážděná pokožka. Gelu stačí nanést trochu, hezky napění a žiletka po pokožce hezky klouže. Nohy jsou po holení hebké.

  • stačí malé množství
  • hebká pokožka po holení
  • příjemně voní
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.10.2012 11:05:26

Zbožńuju holící gely od Gillette, protože holení je s nimi mnohe snažší, rychlejší, pokožka není zarudlá a ani se nedělají flíčky či zarostlé chloupky. Zatím mi všechny voněly, nejvíce asi Apricot, ta je skvělá. Výhodou je i výroba cestovních balení, ale mínusem je vyšší cena. Nicméně pokožka se pak krásně hebká a lesklá.

  • široký výběr
  • všechny krásně voní
  • perfektně oholí
  • pokožka pak není citlivá
  • nezarůstají chloupy
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 21.6.2012 15:45:48

Pokadé, když jsem použila jiný gel to nebylo ono. Za ty roky už jsem měla všechny verze, kromě Aloe (jsem na ní alergická) a všechny krásně voněly a z kopečku velikosti oříšku jsem napěnila množství na celou nohu. Kdo se musí holit jemně, na mokro a bez pěny má vyrážku, doporučuji. Taky je pak oholení hladší , strojek klouže a "řeže" blíž ke kořínku. Cena mi nevadí, přijde mi adekvátní množství, vydrží mi 2-3měsíce.

  • usnadňuje holení
  • velký výběr vůní
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 21.6.2012 14:47:32

Gel na holení Gillette vlastním ve verzi s aloe vera pro citlivou pokožku. Nemám mu co vytknout - gelu stačí malé množství a hezky napění, holení je s ním pohodlné, příjemně voní, nohy jsou po oholení hebké na dotek a hydratované, pokožka není podrážděná. Znám ale levnější gely, které mi poskytnou stejně kvalitní službu, a to také při použití jen malého množství. Z toho důvodu si Gillette běžně nekupuji, ale jako dárkem v sadě s holicím strojkem jsem jím samozřejmě nepohrdla :-)

  • usnadnění holení
  • hebká a hydratovaná pokožka
  • stačí malé množství
  • příjemná vůně
  • vyšší cena


Další recenze od 28.4.2012 23:49:46

Tento gel si kupuji už roky a zatím jsem nenašla lepší. Díky jemu mám nádherně hladkou pokožku, příjemně voní, nezpůsobuje mi ani výražky, ani žádné negativní reakce. Menší mínus za pumpičku - hodně zněčišťuje víčko od gelu, a občas i mínus za cenu, ale je fakt, že často se dá sehnat i ve slevách. Za mě jednoznačně ano!

  • aroma
  • poměr kvalita/cena
  • pumpička


věk
25-34

Další recenze od 28.4.2012 19:42:39

Tento gel si kupuju už roky, stejně jako holicí strojky (hlavice) Gillette a tato kombinace mi maximálně vyhovuje. Balení tohoto gelu mi vždycky vydrží snad rok (na nohy používám epilátor). Vyzkoušela jsem už řadu druhů a nikdy jsem mezi nimi nepozorovala nějaký zásadní rozdíl, snad jen ve vůni (která se mi většinou moc líbí). Gel je tužší, ale po přidání trocha vody vytvoří jemnou hustou pěnu se kterou jde holení snadno, žiletka po ní dobře klouže a oholí skutečně hladce. Přijde mi, že gel vcelku dobře zvláčňuje a příliš nevysušuje, ale na suchou kůži příliš netrpím. Celkově můžu říct, že jsem s Gillette spokojená a nemám potřebu hledat za ně náhradu.

  • nedráždí
  • velký výběr druhů - vůní
  • velké balení - dlouho vydrží
  • hladké oholení - skvělý výsledek
  • snad jen, že se pumpička a víčko hodně znečišťují zbytkem gelu


věk
25-34

Další recenze od 27.4.2012 18:31:08

Výborný gel na holení. Po vymáčknutí z obalu a nanesení na pokožku vytvoří hustou krémovou pěnu, pokožku opravdu skvěle hydratuje a zvláčňuje. Příjemně voní nejen gel, ale i pokožka po jeho aplikaci a následném odstranění. Po holení se netvoří pupínky a pokožka je hebká.

  • příjemná vůně
  • hustá krémová pěna
  • nevím


Další recenze od 10.4.2012 13:53:12

Vyzkoušela jsem docela dost holících pěn a gelů a musím říct, že tyhle Gillette mi vyhovují nejvíc. Stačí málo a vytvoří krásnou pěnu. Navíc docela hezky voní (levandule, avokádo) a zdá se mi, že i dlouho vydrží. I přesto, že jsou dražší, bych je doporučila.

  • výdrž
  • gelová konzistence
  • vůně
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 7.4.2012 15:46:02

tyto gely naprosto miluju. jasně, že mezi nimi a pánskými není v podstatě žádný rozdíl, ale mám ráda tu vůni, hlavně melounovou:) cena je poměrně přepísklá, přesto je kupuju znovu a znovu. je prakticky nemožné se během holení pořezat, žiletka krásně klouže a po holení jsou nohy sametově hladké a heboučké. neměnila bych.

  • nevysušuje
  • žiletka po něm nádherně klouže


Další recenze od 2.4.2012 01:20:17

mám zkušenosti s neparfemovaným, aloe vera a tím klasickým flowers. Všechny mi vyhovovali a kromě vůně jsem nerozeznala rozdíl (hlavně ten flowers, krásné voní) Opravdu stačí jenom troška a vytvoří se velká pěna. Takže dlouho vydrží a proto do něj můžu víc investovat. Dokonce si někdy koupím malé balení. Jen tedy co mě trochu vadí, je že dřív nebo později kolem aplikátoru zrezaví. Ale to bude asi problém všech takových gelů na holení.

  • krásné voní
  • hydratuje
  • nedráždí
  • dlouho vydrží
  • vyšší cena


věk
25-34

Gilette mám ráda, ale od té doby, co jsem objevila Baleu, jsem na něj zanevřela kvůli jeho ceně, která by podle mě mohla být nižší. Používala jsem ten na suchou pokožku a byla jsem spokojená, nedráždil, nepálil a nohy po něm byly krásně hebké a hydratované. K vytvoření bohaté pěny ho stačí opravdu malinko, takže i dlouho vydrží.

  • nedráždí a neštípe
  • hebká a hydratovaná pokožka
  • k vytvoření bohaté pěny stačí málo
  • balení vydrží poměrně dlouhou dobu
  • cena


věk
25-34

Nejlepší gel na holení jaký jsem si koupila. Příjemně voní, usnadňuje holení, skvělé dávkováví a výdrž balení mě přesvědčila, že si ho budu kupovat pořád dokola :) Nejlepší je, že se gel ihned změní na hutnou pěnů a stačí opravdu troška, abyste jej nanesly na celé nohy.

  • Výběr z více druhů
  • Dávkování
  • Výdrž balení - stačí trocha
  • Konzistence gelu - pěny
  • Hladká pokožka bez podráždění
  • ne


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 15:53:00

Používám jenom tento. Stačí ho maličko, napění celou nohu, je hebký, hezky voní. Vůbec s Gilette jsem hodně spokojená, akorát holím pánskou gilette a spokojenost. Obal je v pořádku,ale vespod rezaví, když má k němu delší dobu přístup voda.

  • voní
  • stačí ho málo - hodně se napění
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 09:14:37

Výrobek je kvalitní, krásně voní, dobře pění a holení s ním je jemnější a šetrnější. Já bych si ho nekoupila jenom kvůli ceně, za stovku si můžu pořídit 2 účinky velmi podobné výrobky.

  • vůně
  • konzistence
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 08:59:11

Používám jej již několik let. Vyhovuje mi nejvíce. Zkoušela jsem i jiné produkty, ale vždy jsem se vrátila k tomuto gelu. Stačí opravdu málo narozdíl od pěn apod. Pokožka je krásně hladká a není podrážděná.

  • vůně
  • funkčnost
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2012 16:42:36

Tento gel na holení považuji za ten nejlepší, jaký jsem kdy měla. Balení vydrží poměrně dlouho, protože ho stačí opravdu málo. Dobře se nanáši a zamlouvá se mi jeho konzistence a to, že z gelu vznikne pěna. Další plus je příjemná vůně.

  • Dlouhá výdrž.
  • Konzistence.
  • Vůně.
  • žádné


Další recenze od 14.3.2012 22:00:28

Nejlepší gel na holení jaký jsem měla. Krásně pění, stačí ho opravdu málo, takže balení vydrží poměrně dlouho. Dávkování také nemá chybu. Po použití je pokožka příjemná na dotek, sametová. Nevysušuje.

  • pokožka příjemná na dotek
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 14.3.2012 20:54:41

Nejlepší na holení je určitě gel Gillette. Nejenže krásně voní, ale stačí opravdu trocha a výsledek je bezvadný. K levnějším variantám bych nešla, ty většinou stojí za houby.

  • Super výsledek
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2012 16:11:52

Tenhle gel na holení jsem si koupila jednou a naposledy. Nejen, že mi holení nijak neusnadňoval, šíleně mě pálil, dráždil a vysušoval pokožku. Po holení jsem se vždycky osypala pupínky, bylo lepší holit se bez něj.

  • žádné bohužel
  • dráždí a vysušuje pokožku
  • nijak neusnadňuje holení


Další recenze od 14.3.2012 15:36:00

Teto gel jsem si párkrát koupila a byla jem vždy spokojená. Gel je velice příjemný a příjemně voní( Mám chut jej někdy sníst:-D ) . Je velice jemný k pokožce takze po holení nemáte pupínky. Nadále jej nepoužovám neboť jsem jej nahradila levnější variantou.

  • příjemný na kůži
  • cena


Tento gel kupuji také velmi dlouho, mám sušší kůži, takže mi vyhovuje ten na suchou pokožku, všechny krásně voní a opravdu vydrží dlouho, protože ho stačí malinko. V některých internetových obchodech se dá sehnat i za stovku, což už je hodně zajímavé.

  • dostupnost
  • parfemace
  • varianta pro suchou kůži
  • nedráždí
  • vyšší cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené