Gliss Kur Asia Straight Shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Gliss Kur Asia Straight Shampoo
Šampony Gliss Kur Asia Straight Shampoo - obrázek 1
Šampony Gliss Kur Asia Straight Shampoo - obrázek 2
5 2.5 13
  • Průměrné hodnocení 2.5
  • 24% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 65 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Gliss Kur

Recenze produktu
Gliss Kur Asia Straight Shampoo

věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 17.4.2012 20:31:12

Tento šampon je prezentován jako šampon pro narovnání vlasů. Samozřejmě kudrnaté ani nějak výrazně vlnité vlasy nenarovná, i když reklama tvrdila opak (což se dalo čekat). Jako normální šampon není špatný, ale účel nesplňuje, takže proč raději nekoupit nějaký kvalitnější za podobnou cenu?

  • funguje dobře jako běžný šampon
  • nenarovná


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 17.4.2012 20:33:55

I když mám opravdu jen mírně vlnité vlasy, tak tento šampon je opravdu sám od sebe nenarovná, takže následné použití žehličky je stejně nutnost. To je jedna věc. Za druhé stejně jako další Gliss Kury, ani tento mi nesedl - vlasy u kořínků mastné, zatímco délky hrubé a vysušené a to i po použití balzámu ze stejné řady. Takže jediné, co je na něm pěkného, je vůně.

  • vůně
  • kořínky mastné, zatímco délky hrubé a suché
  • nenarovná


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 18.4.2012 09:10:41

Těšila jsem se, že už nebudu muset používat žehličku, ale to jsem se teda spletla. Souhlasím s ostatními recenzemi. Šampon vlasy nenarovná ani neuhladí a to ani v kombinaci s balzámem z této řady. Musela jsem si zvykat na konzistenci, při použití většího množství se vlasy mastí, naopak na koncích jsou suché.

  • cena
  • vůně
  • mastí vlasy
  • nenarovná vlasy
  • neuhladí vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 18.4.2012 14:09:36

Jeden z nejhorších šamponů, které jsem zatím kdy vyzkoušela. Jediná jeho pozitiva pro mě byla vůně, obal a pěnivost. Tak rozlítané vlasy jako po tomto šamponu jsem snad ještě neměla a v životě mi tolik neelektrizovaly. Navíc mi nesedl na pokožku hlavy, po jeho použití se mi objevily lupy. Vlasy mi tento šampon vysušil a o narování nemůže být řeč. Přitom jiné šampony této značky mi docela sedly.

  • vůně
  • pěnivost
  • hezký obal
  • nenarovná vlasy
  • vlasy elektrizují
  • objevily se mi lupy
  • vysušil mi vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Koupila jsem si ho proto, že jsem od něho čekala to, že mi trochu zkrotí a narovná moje vlasy, ale v tom jsem se spletla, protože pochybuju, že nějaký šampon vlasy jen tak narovná. Vlasy se mi po něm spíše více mastily, i když ihned po vyfénování byly docela hezké. Jediné plus mu dávám za jeho vůni.

  • vůně
  • mastí vlasy
  • rozhodně vlasy nenarovná


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.6.2012 02:13:41

Toto je zcela obyčejný šampon, srovnatelný s šampony z Tesca apod. Hezká lahev, pěkně voní ale o nějakém efektu narovnání nemůže být ani řeč. Vlasy umyje, hůř se rozčesávají, pak chvilku hezky voní a konec. Dostala jsem ho darem, vyzkoušela a teď ho používám na mytí hřebenů, protože mi je líto ho vyhodit.

  • vůně
  • nesplňuje svůj účel
  • kvalita neodpovídá ceně


Tento šampon má za úkol sice něco jiného,ale moje vlasy nenarovná nic. Nedá se ani říct,že mám hezké kudrlinky,protože mám hrozně zacuchané vlasy. Ale tento šampon je můj nejoblíbenější. Sice vlasy nenarovná, ale pomáhá v rozčesávání a vlasy jsou po umytí příjemnější.

  • Cena
  • Velikost
  • Vůně
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 15.8.2012 20:52:57

Kvalita je nulová vzhledem k tomu, co má za úkol plnit tenhle šampon. Údajně narovnávat vlasy, což se jaksi nekoná a to ani minimálně. Jediné co, tak oba je klasika, hezky voní, ale to je asi tak všechno. Tenhle šampon byl jedno obrovské zklamání. Nemůžu na něm nic doporučit.

  • voní
  • nenarovná ani minimálně a ani torchu nevyrovná vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 15.11.2012 08:40:49

Nejhorší šampon, jaký jsem kdy měla. Sama bych si ho nikdy nekoupila, vím, že šampon by mi vlasy nikdy nenarovnal, bohužel jsem ho kdysi dostala i s celou sadou. Vlasy jsem měla strašně krepaté, měly otřesný tvar a navíc byly víc kudrnaté, než před tím. A taky mi prostě smrdí. Gliss kur šampony používám a vyhovují mi víc, než jiné šampony, ale tohle je absolutní propadák.

  • žádné
  • vůně mi není vůbec příjemná
  • vlasy se ještě víc kudrnatí
  • jsou jako chemlon


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
černé

Další recenze od 24.2.2013 20:25:51

Mám vlnité vlasy a preto som si ho kúpila, kedže sľubovali vyrovanie. Dalo sa očakávať, že vlasy úplne nevyrovná, no on ich nevyrovnal ani len trošičku. Bolo to akoby som si ich umyla normálnym šampónom. Ale zas nič strašné nespôsobil. Vlasy som nemala ani mastné ani vysušené. No prekvapila ma jeho vôňa, pretože mi na vlasoch vydržala niekoľko dní.

  • vôňa ktorá vydrží niekoľko dní
  • vlasy nevyrovná ani kúsoček


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 2.4.2013 07:32:29

To, že šampon vlasy narovná jsem ani neočekávala. Jsem smířená s tím, že vždy budu muset použít žehličku. I přes to je to můj oblíbený šampon a ráda se k němu vracím. Má absolutně dokonalou vůni, která ve vlasech dlouho drží. Je příjemné konzistence a hezky voní. Po použití jsou vlasy o poznání hezčí. Rovné sice ne, ale za to lesklé, jemné a voňavé.

  • Lesklé a jemné vlasy
  • Krásná vůně
  • Hrzky pění
  • Nenarovná vlasy jak některé očekávají


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 21.6.2013 00:12:15

Mně tedy velmi vyhovoval, vlasy byly rovnější, krásně voní. Ze všech šamponů od Gliss Kuru mi vyhovuje nejvíce. Co beru jako plus je, že mě po něm nesvěděla pokožka hlavy. Jen cena by mohla být o něco nižší, ale dá se sehnat v akci za přijatelnější peníze. Byla jsem tímto šamponem překvapená a určitě koupím znovu.

  • Vlasy byly rovnější
  • Vůně šamponu
  • Cena


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Jeden z nejhorších šamponů, co jsem měla. Šampon vůbec neudělal to, co sliboval, žádné lesklé a pevné vlasy se nekonaly, dokonce jsem měla dojoem, že jsem po noěm měla vlasy matné, suché, nepěkné, špatně upravitelné. Umyl dobře, pěna byla fajn, mycí schopnost taky, ale účinek na vlasy samotné byl tragický. Ani jsem ho tehdy nevypotřebovala.

  • žádné
  • nedělal to co měl a zmatňoval vlasy


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené