Got2b Megalomania Big Volume Hairspray recenze a zkušenosti

Vlasový styling Got2b Megalomania Big Volume Hairspray
Vlasový styling Got2b Megalomania Big Volume Hairspray - obrázek 1
Vlasový styling Got2b Megalomania Big Volume Hairspray - obrázek 2
5 3.8 11
  • Průměrné hodnocení 3.8
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 142 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Got2b

Recenze produktu
Got2b Megalomania Big Volume Hairspray

věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
blond

Další recenze od 18.3.2012 22:49:53

Tenhle lak už kupuji řadu let, lepší na vytvoření objemu jsem nenašla. Nadzvedává vlasy a přitom neslepí - pokud se to přežene dá se vyčesat. Vlasy jsou po něm opravdu nadýchané celý den a navíc voní po malinách. Uvítala bych nějaké menší kabelkové balení.

  • dělá objem
  • neslepuje
  • voní po malinách
  • balená jen po 300 ml


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Lak mi poměrně vyhovuje, trošičku lepí, když ho dám z větší blízkosti než se dopouručuje....ale je podle mě pro vytvoření objemu potřeba stříknout ke konřínkům, čili více přesně a zblízka...ale rychle usychá, takže to zas tak moc neva. Nevytváří bílé lupinky po rozčesání, rozhrábnutí rukama, ale zatím mi pořád přišel nejlepší L´oreal Studio Indestractible (ten je "suchý")

  • dobrá tuživost
  • cenově přijatelné
  • dostupnost v běžné drogerii
  • při aplikaci z větší blízkostí lepí


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 23.4.2012 15:05:41

Lak na vlasy jsem si moc oblíbila a jiný už nepoužívám. Krásně voní,balení je velké a vlasy mi vydrží celý den tak jak chci bez slepení a pocitu těžkosti. Udělá krásný objem a jde lehce vyčesat. Pže. si vlasy žehlím a mám je celkem nepoddajné, používám lak každý den. Lepší jsem opravdu neměla a určitě budu kupovat dál.

  • velikost balení
  • vůně
  • krásně fixuje
  • účes vydrží
  • jde dobře vyčesat
  • cena


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 23.4.2012 16:32:58

Perfektní lak,který už používám několik let a stále se k němu vracím.Vlasy krásně zpevní a přitom se krásně vyčeše,nemepí a hlavně nádherně voní.Určitě budu kupovat dále a všem ho také jen a jen doporučuji vyzkoušet .

  • krásně voní
  • perfektně tuží
  • vlasy nelepí
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 23.4.2012 22:10:55

Já sem teda spokojená nebyla, voní hezky. Ale hrozně lepí při nastříkání hned tuhl, takže jsem ani nstihla udělat nějaký účes. Možná dobrý pro kluky nebo extravagantní účesy, ale mě nevyhovoval. A koupila jsem si ho kvůli heslu "objem dělá dojem" a ten jsem teda nespatřila vůbec.

  • žádné
  • vše


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 24.4.2012 08:58:20

Dříve patřil k mým oblíbeným lakům na vlasy, ale po vyzkoušení více produktů od jiných značek jsem zjistila, že se nejedná o žádný zázrak. Začalo mi na něm vadit, že se špatně vyčesává a že vlasy slepí. Vůně je ale krásná a na mých vlasech vydržela ještě dlouho po aplikaci. Suché vlasy spíš vysušuje.

  • vůně
  • cena
  • lepí vlasy
  • vysušuje
  • špatně se vyčesává


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 22.5.2012 10:54:54

Lak jsem si koupila jelikož jsem ho už dlouho chtěla vyzkoušet a nyní byl ve slevě.Ale žádní překvapení se nekonalo .. Lak už tak suché vlasy dost vysušuje,lepí,a po dvou hodinách mi vlasy zase všude lítají. Příjemná je jen malinová vůně,která vydrží opravdu dlouho a obal.Vracím se ke starým,levným a hlavně dobrým přípravkům.

  • Vůně a obal
  • Lepí a netuží


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Tento sprej jsem si koupila s vírou, že mi vytvoří krásný objem. Ve výsledku jsem měla vlasy akorát poměrně slepené, ale musím uznat, že se trošku nadzvedly, určitě ale ne na nějak zázračně dlouho. Koupě nelituju, protože jsem si jej koupila ve slevě. Co hodnotím velmi kladně je krásná vůně. V celkovém výsledku tento sprej nesplnil má očekávání, ale je poměrně příjemný.

  • krásná vůně
  • nesplnil má očekávání


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 30.7.2012 13:15:18

Tenhle lak mi vůbec ničím nevyhovoval po žádné stránce. Objem jsem nepostřehla a nejhorší ze všeho bylo to, že neuvěřitelně slepoval vlasy i po malém aplikovaném množství a to i z doporučované vzdálenosti. Jediné plus je asi příjemná ovocná vůně, ale jinak nic a produkt si již nekoupím.

  • vůně
  • slepuje vlasy
  • nedodává objem


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
černé

Tento lak me naprosto uchvátil u kamarádky svou neskutečnou vůní! voní po lesním ovoci a vůně ve vlasech vydrží dlouho..To,že by vykouzlil objem,jsem ani nečekala a ani jsem si ho proto nekupovala,potřebovala jsem jen zafixovat účes a to splnil dobře :) Cena je také docela přijatelná..určitě koupím znovu!

  • nádherná vůně!
  • tuží dobře
  • nic mě nenapadá


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 9.12.2013 20:31:52

Lak sice patří mezi ty dražší laky, ale je perfektní. Vlasy dobře natuží a zároveň je vůbec neslepuje. Jsou hezky lesklé, drží tvar a zároveň jsou vzdušné, nadýchané. Krásně jemně voní, vůbec mě neštípe v nose, tak jako se mi to stává u levných laků nebo Lybaru po kterém vždy kýchám. Jako jediné mínus beru jeho vyšší cenu, jinak je bez chyby. Doporučuji vyzkoušet.

  • vlasy drží tvar i bez slepení
  • vyšší cena