Got2b Smooth'n Chic recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Got2b Smooth'n Chic
Bezoplachová péče Got2b Smooth'n Chic - obrázek 1
Bezoplachová péče Got2b Smooth'n Chic - obrázek 2
5 2.9 13
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 31% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Got2b

Recenze produktu
Got2b Smooth'n Chic

věk
25-34

Další recenze od 3.4.2012 16:39:56

Jeden z výrobků, který mě zklamal. Má ochránit před teplem a UV zářením, přitom vlasy uhladit. Přijde mi, že výrobek je totální chemická hmota, která vlasy akorát zmastí a zatíží. Mé vlasy se mi po aplikaci tohoto výrobku vůbec nelíbily. Navíc divně synteticky voní. Obal je sice designově hezký, nicméně pumpička nesahá až ke dnu, a tak asi pětina nejde vůbec vypumpovat.

  • dostupnost
  • zatíží a zmastí vlasy
  • pětina obsahu nejde napumpovat
  • syntetická vůně


věk
25-34

Neodolala jsem a koupila si ho kvůli atraktivnímu obalu. Omyl. Nejenom, že vlasy nějak výrazně neuhladil, ale po použití byly takové hrubé, jakoby natužené a ještě ke všemu slepené a šly špatně rozčesat. Vůně mi nevadila. Jediné plus spatřuji v balení s pumpičkou, to, jestli jde vymáčknout jenom pětina, jak psala slečna přede mnou, netuším, protože cca po třech použitích, kdy jsem dávala tomuto výrobku šanci (marně), letěl do koše.

  • atraktivní obal
  • pumpička pro snadnější a pohodlnější aplikaci
  • hrubé, těžké a slepené vlasy


věk
35-44

Další recenze od 3.4.2012 21:48:28

Kdysi jsem měla, ale zklamání. Vlasy jsem potom měla jako koště. Více rozlítané, přitom zatížené, jakby ulepené. Nakonec jsem ho dala kamarádce (chtěla ho). Vůně mi jinak neuchvátila, ale ani nevadila. Přípravek vlasy neuhladil, jestli chrání před teplem to neumím objektivně posoudit.

  • design obalu
  • vlasy jsou zatížené a přitom rozlítané
  • efekt uhlazení se nekonal


věk
15-24

Další recenze od 4.4.2012 13:45:41

Kdysi jsem měla tuhle emulzi docela ráda, měla jsem vlasy dost zničené takže v kombinaci s fénem jsem měla vlasy hladší a šly lépe rozčesat. Moc to nechápu, teď pociťuju opačný efekt - vlasy jsou matné, jakoby mrtvé a krepatí/vlní se mi daleko víc, než když ji nepoužiju. Neplní co slibuje (krepacení nezabraňuje, vlasy neuhladí) takže nedporučuju.

  • balení s pumpičkou
  • zmatňuje vlasy
  • nezabrání vlnění ani krepatění
  • zatěžuje


Další recenze od 30.7.2012 18:28:55

S tímto výrobkem jsem narozdíl od ostatních nadmíru spokojená. Kdysi jsem si ho koupila jenom proto, že mě zaujal v obchodě, a jelikož se jedná o značku Got2b, která mým vlasům velmi vyhovuje, rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Tento přípravek mi mé odbarvováním zničené a tudíž dříve velmi hrubé vlasy perfektně zjemnil, nemám pocit, že by vlasy zatěžoval a nebo mastil. Navíc je mi velmi příjemná jeho vůně, ale i jeho aplikace, narozdíl od ostatních hodnotících jsem po kontrole zjistila, že trubička s pumpičkou sahá až na dno, takže si nemyslím, že bych měla mít při dopotřebování výrobu nějaké problémy. Až ho vypotřebuju, určitě si koupím další.

  • příjemná vůně
  • dostupná cena
  • vlasy jsou hladké a jemné, nekrepatí se
  • snadná aplikace
  • nenašla jsem


věk
25-34

Další recenze od 9.8.2012 12:15:50

Pro mě tento krém až tak špatný není. Vlasy docela obstojně uhladí, nijak mi je nezmastil. Obal je velmi atraktivní, jedná se o praktické balení s pumpičkou. Je pravda, že vůně je dost chemická a umělá, ale to mi zase až tak nevadí. Nicméně znovu už asi nekoupím, mám jiné favority.

  • Obstojně vlasy uhladí
  • Praktické balení
  • Chemická vůně


Další recenze od 2.4.2013 17:32:26

Nepříjde mi, že by výrobek byl tak špatný jak popisujete. Mám dlouhé vlasy skoro až k bokům, sice trochu sestříhané, ale hodně husté. Ani ne jedna ta pumpička mi bohatě stačila na celou délku mích vlasů. Tak aby to nebylo přehnaným množstvím slečny. :) Nějaký zázrak to není, ale aspoň na mích vlasech je znát, že jsou na tom o něco líp.

  • ,,Ovládne neposlušné pramínky"
  • Lesk a hebkost
  • Vlasy nijak netvaruje


věk
25-34

Další recenze od 3.4.2013 13:01:58

Pro mě naprostý děs. Používala jsem něco podobného ve spreji a tohle jsem chtěla vyzkoušet... no neměla jsem to dělat. Divná těžká konzistence, při sebemenším množství vlasy uplácne a vypadají mastněji a neumytěji, než po použití spreje. Navíc vlasy dlouho schnou a pak jsou jakoby vlnité, přijde mi, že to má úplně opačný efekt. Navíc má nepříjemnou chemickou přesládlou vůni. Za tu cenu jsou tisíckrát lepší přípravky, takže pokud někdo nemá megaobjem, který chce splácnout, tak nedoporučuji.

  • žádná
  • cena
  • kvalita
  • vůně
  • mastí
  • slepuje
  • neuhlazuje
  • špatně schne


věk
25-34

Další recenze od 7.6.2013 17:44:05

Dárek, ze kterého jsem byla nadšená, protože splnil co slíbil - tedy vlasy uhladil, zdálo se mi, že po žehlení nejsou vysušené jako jindy, když nepoužiji žádnou ochranu, celkem příjemně voněl, ale.. To jsem ho používala na velmi namáhané vlasy poničené odbarvováním, dennodenním žehlením atd. Výrobek jsem pak znovu zakoupila cca po 2 letech, kdy jsem zničené vlasy ostříhala, přestala s barvením a žehlením, a nakoupila šampóny bez silikonu. Tedy na relativně přírodní a zdravé vlasy, kdy jsem si vytvářela účes na ples, a katastrofa. Vlasy slepené, špatně se rozčesávaly, mastné a zplihlé. Takže podle mě záleží na tom, jakým způsobem své vlasy vedete, a buď vyhovovat bude, nebo ne. A pumpička mi také nedosáhne až na dno, takže zbytečné ztráty.

  • uhladí
  • celkem příjemná vůně
  • vhodný na barvené a poničené vlasy
  • nevhodný na přírodní vlasy
  • slepuje
  • špatně se rozčesávají
  • pumpička nedosáhne na dno balení


věk
15-24

Tohle je uplně luxusní výrobek:3 Používám ho po žehlení vlasů aby vydrželi déle rovné:) úžasně je uhladí, nezatěžuje a vlasy a tak úžasně voní:) Vůně vydrží celý den:) Aplikace je taky fajn díky pumpičce obal je designově taky krásný:) vlasy jsou poddajnější, uhlazené, sjednotí roztřepené konečky, tolik se nekrepatí, a tak úžasně voní:) Za mě je to skvělý výrobek)))

  • Vše:)
  • Nic:)


věk
25-34

Další recenze od 1.3.2014 15:13:14

Tenhle produkt není sice žádný zázrak, ale já ho používám na uhlazení odstávajících vlásků a na to mi více či méně vyhovuje, nesmím vyjít do špatného počasí a nesmím počítat s tím, že budou uhlazené celý den. Každopádně je to ale o něco lepší než nepoužít vůbec nic. Obvykle si po aplikaci tohohle přípravku žehlím vlasy, jako ochrana před spálením vlasů je fajn. Ovocnou intezivní vůni tohohle přípravku mám moc ráda, nemusí však vyhovovat každému.

  • uhlazuje vlasy
  • chrání je při žehlení
  • není potřeba příliš velké množství
  • krátkodobý efekt
  • při nanášení do suchých vlasů moc dlouho zasychá